kocam'a.

Çisem kaç yıllık evlisin çocuk yok herhalde bi De Türk erkeğinin tersi bi karakter sanırım benim koca Ilgisiz milisizr ama böyle bi durumda o olsa otelde tek başıma kalıcam fururdu beni valla yakar yıkardı ortalığı valla iyi duruyor eşin :)

On bir ay oluyor canim birlikte yasamaya basladigimiz ve evlendigimiz sure.

Valla ilk 11 sayfayı okudum, ama konu sahibinin mırın kırın ederek anlatmasından sıkılıp bıraktım. Arkadaşım konu açıyosun soru soruyolar düz cevaplar versene, adam gibi anlat derdini.
He anladığın kadarı ile evet fazla ilgi boğmuş seni. Biraz ara ver ve bu sıkıntını eşinle paylaş mutlaka, hatta sende aynı şekilde davran bak anlayacaktır.

On bir ay oluyor canim birlikte yasamaya basladigimiz ve evlendigimiz sure.
Daha yeni evliymişsiniz canım çocuk ta yok sanırım çocuk olsun bak eşinde ilgi alaka kalıyor mu sana karşı çünkÜ çocuk olunca kocalarda ilgi alaka sıfıra iniyor malesef bizim öyle oldu çocuk olunca

bundan önce kaç ilişkin oldu onu merak ettim şimdi ? hiç yoruldun mu kırılmaktan kanmaktan ? dışarıda neler olduğunu gördün mü evlenmeden önce? adına bıkkınlık dediğin şeyin huzur olduğunu ne yazık kı geç farkedeceğin kanısındayım.

Ayyy nazli nazli anlatisiniz da beni boğdu
Hey allahim ya anlamaya calidiyorum sizi (kızkardeşim de nişanlanlisiyla böyleydi hep görüntülü sohbet ederlerdi biz ailecek oraya giderdik hep net acikti) biz sikilirdik ama kızkardeşim asla sıkılımuyodu bizde bişey demiyoduk ama inan böyle seven adami nasil habersizce tek başına bırakırsınız inan anlamıyorum ve anlamak ta istemiyorum inan esinin değerini bil hatta öpüp te başına koy
Sonra mumla ararsin
Yeni biriyle tanisir edersin hep eski eşinin ilgisini bekleer durursun çünkü milyonda bir bulunur böyleleri terketmek defalarca aldatilan kırılan hatta hayal kırıklığı yaşayan biri için bile imkansiz gibi bir şey
Sen bir nefes alayim derken iki kimsenin hayatini mahvedeceksin
Allah korusun yaa inan tanımıyorum dizkeri amz eminim çooook ararsin hatta edinin de piskoloyisini bozarsin değer mi az mesafe için kiydigin bu sevgiye

_cisem_ kız azimle 58 sayfa okudum hemde telefondan gözlerim bozulacak valla
Ben sana hak veriyorum bunalman konusunda. Bende aşırı ilgiye gelemiyorum odama kapanıp kitap okumak, müzik dinlemek ruhumu dinlendiriyor. Bazen kimseyle konuşmak istemiyorum yalnızlık, sessizlik huzur veriyor. Yapı meselesi bu.
Ama bu yüzden boşanmazdım herhalde. Konuşurdum, terapi tavsiye ederdim, gerektiği yerde sert çıkardım. Boşanmak en son ihtimal olurdu.
Çünkü benim ailemde en başta annem babam olmak üzere çok fazla akrabam boşanmış ilgisizlik, şiddet, kumar, aldatma her şeyi gördüm yani. O yüzden böyle eşi öpüp başa koymak lazım galiba.(evli değilim nişanlıyım nişanlımda senin eşin kadar olmasa da çok ilgili bazen bende boğuluyorum bu yüzden ev hayatı olarak kendimi senin yerine koymaya çalıştım).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…