kocam'a.

Bende bunaliyorum fazla ilgiden, anlayabiliyorum ama bu sebepten boşanmak garip.gerçekten istiyor musun boşanmayı,bıçak gibi kesip atabilecekmisin,peki seni bu kadar seven birinin yaşayacakları,sevdiğini söylüyorsun eğer doğruysa ona bu acıyı yasatamazsin. Başka bir yolu vardır ve bulmalisiniz,evet haklısın bunalir daralir insan ama bosanmaz bu sebepten.

onca sayfa okudum,halen neden avukatla görüşülmüş anlamadım.sonraki yorumları ilk anlatımı çürütmüş.
neyse okumaya devam edeyim en azından sorunu anlayan biri vardır belki
çünkü kocası çok ilgili ve çok seviyormuş konu sahibini oda bunalıyormuş

Bana da garip geldi bu konu.
Adamın takıntılı olduğunu, ayrıldığınızda size zarar vereceğini düşünüyorum her ne kadar siz bunu kabul etmeseniz de.
Avukat bile eşinizin hiddetinden çekinmiş.
Bence sizin de boşanmaya niyetiniz yok gibi anlaşılıyor cümlelerinizden.
Bunalmış ya da üzgün gibi değil de canı başka bir şeye sıkılıp sinirini en yakınından çıkaran (ki genelde bu kocamız olur) kadın sezinledim ben okurken.
Hissettiklerimi yazdım Kırıcı olduysam kusura bakmayın.

Yuva yıkmak için nekadar gerçek gecerli bi sebep. Ne kadar mühim bir durum..
Yazık o garip adam su an ne acilar cekiyordur kimbilir.. Karim beni sevmiyo istemiyo bnden sıkılmış bıkmış vs. Kafayı yiyodur.ablacim bu davranisinla kocan ilgisini azaltacakmı sanki, seni kaybetmemek için ne planlar yapiyodur suan ...kendimden biliyorum

Bana burda yazmadiklarini birakmadilar malesef..

Size sahsim ve birkac iyi niyetli oldugunu dusundugum uyeler adina nicin kizildigini soyleyelim.
Bir konu actiniz cok olumsuz bir havayla.
Once avukatinizin esinizin hiddetinden cekindigini belirttiniz sonra da esinizin ne kadar "sevdiginden".

Oya sorununuz seilmek degil, sevilirken bunalmak degil, esinizin bu asamada memeden ayrilan cocuklar gibi davranmasi olmaliydi.

Seviyorum, ozenli davraniyorum deyince insanlar da ee seviyorsunuz, seviliyorsunuz sorun ne, dediler haliyle.

Buna ragmen ciddi bir konusma yapmadan sanki aldatilmis hanimlar gibi direkt evi terk edeceginizden, haber vermeyeceginizden bahsedince de haliyle tepki aldiniz.

Oysa hakikaten bunaltici bir durum varmis.
Fakat yine de esinizin direkt evde kalmamanizi kabul etmesi, zannettiginiz ya da aksettirdiginiz gibi bir es profilinden uzak geldi bana.
Yanisira sizin de ciddi bir konusma yapsaniz, anlayacak bir esiniz varmis meger.

İnsanlar bunlara tepki verdi.

Hakkinizda hayirlisi.

otel işi iyiymiş büyük bir sermaye olsa girişilir. tartışan 10 çiftten 2si otele gelse, hazır gelmişken barışıp gitseler extra gün de öyle geçirseler. muazzam para. bu konu sayesinde ufkum bayağı açıldı bugün. aşk,ihtiras, hüzünden girip geyikten çıktık

Eşinizi seviyorken sürekli ilgisi, bunaltmasi ve yine sürekli gözünüzün önünde olması sizin onu artık olağan sıradan biri gormenize neden olmuş. ve siz artık bunaldığınız için eşinizi sevmediğinizi düşünüyorsunuz. belki de gerçekten o aşırı ilgi sizi soğuttu ona karşı. ne zaman ki uzak kalır yada başkaları tarafından ilgisiz o
kalırsınız o zaman ararsınız eşinizin ilgisini. bir arkadaşım da bu nedenle uzun süreli bir ilişkisini bitirdi sonra karşısına sürekli ilgisiz kişiler çıkınca dank etti haksızlık etmişim adama diye

hımmm bir üye anladığını düşünerek yorumlar yapmış,ama onun dediği gibi de değilmiş,hayırlısı bakalım öğreneceğim sorunu inşallah

Koyun can kasap et derdinde gibi olmuş

Ha bide ben bu über ilgili kocayi hayalimde birtürlü canlandiramadim.. Bu adamin hicmi isi gucu derdi sikintisi olmaz,hicmi yorgun mutsuz olmaz.ilgi gosterdikce ilgisiz kalmaktan yada uffleyip pufleyen kadindan hicmi bikmaz
Adamin yerinde oluyum avukati ben arardim

Çok ilgi sevgi gösterdi diye mI bosaniyor arkadaş ,???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…