ben de şikayetçi olduğunu düşünmüyorum ki başka konularda yorumları o yöndeydiBende haksız bulmadım hatta adam hasta dedim
konu sahibinin aslında şikayetçi olduğuna inanmıyorum o kadar
Hayir oyle degilmis iste.eeee hiç rahat vermiyor,yalnız bırakmıyor deniyor ama arkadaş ve aile ile rahatlıkla görüşülebiliyor
tek bir tane demeyelim,konu sahibinin kocasına yakın bir kocam var,sadece çiçek almaz,özel gün kutlamaz,diğer her şeyi aynı.ama ben şikayetçi değilim.benden ayrılmaz,alışverişe götürür,sıkılmadan beni bekler.haaa yemek yapmaz ama yanımda durur.devamlı birbirimize dokunuruz ve 26 yıldır aynı.(maşallah diyeyim.)gece uyandıkça sarılır öper.Bi tane varmış onuda konu sahibi kapmış şansına küs
ama ikisinin de arkadaşları varmış ve görüşebiliyormuş konu sahibi arkadaşlarıyla.boşanmak çözüm olmayacak konu sahibi, eve gitmemek de öyle.. tahminimce hiç arkadaş çevreniz yok.. bir-iki arkadaş edinin.. mesela eşinin lise ya da üniversiteden arkadaşları ile buluşun, onlarla haftada bir -iki gece çıkın, sonra bazen yalnız çıksın.. böylece size bağımlılığı azalır..
evet bunalmışsınız ama sakin düşününce bu sebepten boşanılmayacağını anlayacaksınız gibi geliyor..
eee demek ki olabiliyormuş.Canim isyerime geldi.
konusmak istedigimi soyledim ve konustuk.
zamana ihtiyacim olduğunu kendimi toparlamak istedigimi ve onu cok sevdigimi soyledim eve donmek istedi.
Eve gitmek istemedigimi soyledim.beni otele birak lutfen.
eger huzursuz olacaksan yan odami tut ama bu gece beni yalniz birak dedim.
beni birakti birsey olursa bi telefon uzagindayim deyip gitti.
yahu mesele nedir ??? ilk.sayfa ile son sayfa arasinda daglar kadar fark var... biri ozet gecsin vesselam !
insan sevilmekten yorulur mu?
çok sevgi yoruyormuş demek.
daha ne istiyorsunuz ? bu zaman da kolay bulunan özellikler mi bunlar güzel bir yürek ve merhamet... bir erkeğe en çok şey yakışan özellik bence merhamet bu da eşinizde varmış... hatta daha fazlası da varmış bu zamanda çok zor bulunan ilgi hatta bununda üstü ilgiden boğma... sizinki şımarıklık başka bir şey değil insanlar nelerle uğraşıyor hala yuvam yıkılmasın derdinde siz ilgiden sıkıldım boşanayım diyorsunuz ne kadar basitmiş yuva yıkmak...Onun gerçekten çok guzel bi yuregi var cok merhametlidir.
hep koruyup sahip cikar.
bir kere kaybetme korkusu yaşasa pişman olucakta Allah yine de yaşatmasın...en son anladığımı yazayım,kocası çiseme kaybetme korkusu yaşatması lazım ki,kocasının kıymetini bilsin.birde şöyle masaya vurup het höt yapsın.
bende ilk sayfayi okuyunca adam aldatmis veya bi cirkinlik yapmis falan sandm...
vala otel mevzu falan bana hikaye gibi geldi !
veya bu arkadas ' esimin ilgisinden delirmek uzereyim,kaciyorum hala sevgisini de alarak pesimden geliyor,sizinki de boyle mi!!! ' mesaji fln mi vermeye calisiyor anlamadimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?