kocam'a.

eeee hiç rahat vermiyor,yalnız bırakmıyor deniyor ama arkadaş ve aile ile rahatlıkla görüşülebiliyor

eeee hiç rahat vermiyor,yalnız bırakmıyor deniyor ama arkadaş ve aile ile rahatlıkla görüşülebiliyor
Hayir oyle degilmis iste.
Arkadaslariyla ailesiyle falan rahat gorusuyormus ama evin icinde bunaliyormus.
Adam hep bi taraflarina dokunmak istiyormus konu sahibinin.
Uyurken uyandiriyormus ilgilenmek icin. :O

Bi tane varmış onuda konu sahibi kapmış şansına küs
tek bir tane demeyelim,konu sahibinin kocasına yakın bir kocam var,sadece çiçek almaz,özel gün kutlamaz,diğer her şeyi aynı.ama ben şikayetçi değilim.benden ayrılmaz,alışverişe götürür,sıkılmadan beni bekler.haaa yemek yapmaz ama yanımda durur.devamlı birbirimize dokunuruz ve 26 yıldır aynı.(maşallah diyeyim.)gece uyandıkça sarılır öper.

ama ikisinin de arkadaşları varmış ve görüşebiliyormuş konu sahibi arkadaşlarıyla.

Demek ki neymiş konu sahibi; kararlı ve net bir şekilde kendinizi ifade ettiğinizde, 'hayır' kelimesini kullanabildiğinizde eşiniz gayet durumu anlayıp, geri çekilebiliyormuş.
Belki adamın gerçekten rahatsız olduğunuzdan bile haberi yoktu bugüne kadar, naz yaptığınızı bile zannetmiş olabilir.
Umarım bundan sonra duygu ve düşüncelerinizi aynı kararlılıkla dile getirirsiniz ve aranızdaki durum çözüme kavuşur.
Şimdi güzel bir uyku çekme sırası sizde ama yalnız...

eee demek ki olabiliyormuş.

yahu mesele nedir ??? ilk.sayfa ile son sayfa arasinda daglar kadar fark var... biri ozet gecsin vesselam !

yahu mesele nedir ??? ilk.sayfa ile son sayfa arasinda daglar kadar fark var... biri ozet gecsin vesselam !

Bu hanim ablanin kocasi cok ilgiliymiş hanim ablada bundan bunalmis ve bosanmak istiyormus ha bu arada kocasinida seviyormus. Suan bi otelde kaliyorms kocasida yan odalardan birinde.

en son anladığımı yazayım,kocası çiseme kaybetme korkusu yaşatması lazım ki,kocasının kıymetini bilsin.birde şöyle masaya vurup het höt yapsın.

insan sevilmekten yorulur mu?
çok sevgi yoruyormuş demek.

sevenni sevmiyorsan yorar..eger seviyorsan sevgiden sevgi dogar.ama sikildigin seyler kiskamclik tripleri asiri korumaci kisilik olabilir belkide.eger oyleyse ayrilmamalisin.ne eslere katlananlar var burada okuyoruz hep.

Onun gerçekten çok guzel bi yuregi var cok merhametlidir.
hep koruyup sahip cikar.
daha ne istiyorsunuz ? bu zaman da kolay bulunan özellikler mi bunlar güzel bir yürek ve merhamet... bir erkeğe en çok şey yakışan özellik bence merhamet bu da eşinizde varmış... hatta daha fazlası da varmış bu zamanda çok zor bulunan ilgi hatta bununda üstü ilgiden boğma... sizinki şımarıklık başka bir şey değil insanlar nelerle uğraşıyor hala yuvam yıkılmasın derdinde siz ilgiden sıkıldım boşanayım diyorsunuz ne kadar basitmiş yuva yıkmak...

bende ilk sayfayi okuyunca adam aldatmis veya bi cirkinlik yapmis falan sandm...
vala otel mevzu falan bana hikaye gibi geldi !
veya bu arkadas ' esimin ilgisinden delirmek uzereyim,kaciyorum hala sevgisini de alarak pesimden geliyor,sizinki de boyle mi!!! ' mesaji fln mi vermeye calisiyor anlamadimmm

Bnce burdaki ilgisiz bayanları kışkırtma kıskandırma ve trend topic olma sevdası güdülen bi paylaşım.

Inatla 40 küsür sayfaya geldim yoruldum atladım ve yıldım yeminle bezdim son durumda nedir bilmiyorum herhalde yarına belli olur.....tek bir kötü huyu olmayan bu bi çare kociş le nasıl başedilir bilemedim.aaaa pardon sürekli temas etme gibi bi kötü huyu var ...Allah dermansız dert vermesin ne diyim bacım
lakin merak etme net bi şekilde tavrını ortaya koydugunda değil seni uykudan uyandırmak sen uyanma diye parmaklarının ucunda gezmeye başlar..tecrübe edilmiş yolları denemeni öneririm..kararlı davran gerisi halolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…