kocam'a.

birden 'cok sevilmekten bunaldim' diye okuyunca, insan 'nasil ya' olabiliyor.. ama dusununce de, 'olabilir' diyorsun.. asiri ilgi, hic bosluk vermeme, bunaltici olabilir.. ama bir sakin ol derim.. bosanma filan hemen agza alinmamali ciddi bi sorun yoksa.. esin sana bu kadar bagliysa, aile terapisti onerine de yok demez diye dusunuyorum.. her yolu denemeden boyle buyuk bi adim atma, atmamalisin.. su an bunalmissin, kafam karismis, ama su an cozum bosanma degil.. Allah hakkinizda hayirli olani versin..

Bir derdim var'a mektup yazanıda ilk defa görüyorum. Ağzından cımbızla almışlar derdini. Antipatik geldi kusura bakma "derdin". Burda o kadar insan eşinin ilgisizliğinden saygısızlığından vs yakınırken.

Bende fazla ilgiden bunalan bir insanım bunu yadırgamak değil benim şuan yaptığım. Ama şu var ki ben bu huyumu bildiğim için evliliğe mesafelide bir insanım. Anlayacağın ya kendini tanımadan yaptın bu evliliği ya da sitemin kusura bakma ama şımarıkca.

Çok boş bir konu. Burada dertli, ilgiden yoksun o kadar cok insan var ki. Bu paylaşımınız ve insanların ilgisine,sorularına rağmen,cvbı ağzınızdan cımbızla alışları da sizi mektup yazacak kadar bunaltmış olmalıydı. Haline, sahip olduğu değerlere şükretmeyi bilmeyen insan en çok kendine zarar verir. En çok kendine fazladır. Kusura bakmayın ben de yaşınızı küçüktür diye tahmin ediyor ve sizi kendi kendinize bırakmayı tavsiye ediyorum arkadaşlara.

bunun gibi birçok örnek sıralayabilirim..
uyuyamıyorum deyip salona geçtiğimde karım bana küs uyumasın diye geliyor.
denemedim değil.

Bende esime karsi boyleyim sizin esiNiz gibi. O da diyo bunaltiyosun. Farkindayim hatta dua ediyorum az seveyim diye ama beceremiyorum. Su istese bi yudum icip veriyorum sofraya bi tabak indiriyorum ayni tabaktan yemek icin yastiklarimiz ayri. Sikayetciyim eskiden yastiklar uzundu. Bn ayni yastiga bas koymak istiyorum uyurken sarilalim da uyku uyumayalim istiyorm. o da nasil rahatsan oyle uyu karsma bana diyo. Bende kiziyorum kusuyorum bogasim geliyo. Agzima geleni sayiyorum sonra 5dk boynuna sarildgm olur. Sirtima iki tane hafif dokunur vurur. Yani kendince tamam der bana sorsan sabaha kadar oyle kalabilirm hastalik benimkisi. Ama elimde degil. Ve bz yurtdisindayiz hep ic iceyiz beraber calisyorz kmsemizde yok burda . Ve aramzda epey bi yas farki var. Hic kndime engel olamiyorum kusuyorum 2 dk sonra bi bakiyorum dibindeym... benimki karisik . Bi cok sever bi cok soylenrm. Senin ortan yok der.

kocani seviyosan birakma ani kararlar verip sonradan pisman olma canim bak demekki oda seni seviyo dunyayi yakabilcek kadar hemde niye ki ??

Ay kusura bakmayın da dünya neden yanıyor şimdi@
yani dünya yakılacak kadın var,kadın var.
Eşinin evladının gözünün içine bakan ,
iyi kötü
az çok parali
sağlıklı sagliksiz
günleri beraber göğüsleyen kadın var.
Onlara yakılsin bu dünya
ama genelde bu iş böyledir o kadın da pek değer görmez
HAYAT İŞTE ..

Uykusuzlugun verdigi sinirle acmissiniz konuyu galiba.
Daha 11 ay olmus ayni evi paylasali ve evleneli.. cicim aylarinda sayilirsiniz daha.
Umarim esiniz hep böyle kalir sizde kiymetini bilirsiniz.
Okadar da tapmiyormus hastalikli derecede adam size zaten..sonucta ayri ayri birseyler yapabiliyormussunuz.
Iyice bagimli olsa hic ayrilmazdi yaninizdan.. iki üc saat yanliz kalmayi birak baska ülkeye gitmezdi bir haftaligina.
Ama siz öyle bakmiyorsunuz olaya. Iki hafta gidecekti ama bir hafta sonra geldi yine diye bakiyorsunuz.
Biraz bakis acinizi degistirin.. yok yere dertlenmeyin bence.

Arkadaş bekar gözüküyo eşinden okadar bunalmışki burda olsun rahat etmek için evliyi değil bekarı seçmiş :)

sürekli bir arada olmamızı istiyor.
birlikte değilsek bık bık bık yazalım konuşalım istiyor.
herşeyi birlikte yapalım istiyor.
yalnız kalmak istiyorum diyorum.
varlığım rahatsız mı ediyor diyor..

O zaman sanada rahat ve huzur batmış canım :)))))) şair bu sözleriyle çok sevilen ama mutsuz kadın, cool kadın olmaya çalışıyor

Bende bu dertten müzdariptim beni sabahın 5inde kaldırırdı gün biticek daha fazls göreyim seni diye vıcık vıcık sürekli yapışıktık aşk aşk aşk ... Durmadan görüntülü konuşurduk işe gittiğinde ya da durmadan arardı sevgiden ölecem sanıyordum o derece ağlıyodum artık çünkü yapışık ikiz gibi olmak çoook bunaltıcı kendini arıyorsun. Şimdi düzeldik Tabi biraz yine arada öyle vıcık vıcık oluyoruz durmadan öp kokla ama ben o eski aşkımızı arıyorum vıcık vıcık olmayı özledim alışmışım ((((((( Yani demem o ki böyle yaparak adamcağızı ittirme öyle olmadığında da öyle olmasını istersin biz kadınlar böyleyiz malesef :/

Sorun "her şeyin fazlası zarar" kuralı değil burada. Adam bunaltmak derken neden ona baktın, neden buna selam verdin gibi bizlerin eşlerimize yaptığı rutin bağımlılık ürünü "dırdırları" yapmıyor. Jest yapıyor. Hediye getiriyor. Sürpriz şekilde ziyaret ediyor vs.

Burada sorun konu sahibinin eşini sevmemesi, hepsi bu kadar basit. Alışkanlıktan, falandan, filandan hala birlikte eşiyle ama bir eşin hissedeceği sevgiyi hissetmiyor eşine.
Ben de yürüdüm o yoldan, oradan biliyorum.

Kocama mektup;

Kocam elleme
Yıne beni delleme
Gece uyuyamıyorum
Derdime dert ekleme..

Hayatımı zorlastırdın
Mektubu kk ya yapıştırdım
Simdi benden havalısı yok
Beni acımla şımartıştırdın..
Hahhaa

UYUDUM UYANDIM AMAN DEDİM YARABBİM NERELERE GELMİŞİZZ BURDA BİLE İLERLEME VAR ÇİSEM HANIMDA YOHH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…