kocam'a.

Bu hanim ablanin kocasi cok ilgiliymiş hanim ablada bundan bunalmis ve bosanmak istiyormus ha bu arada kocasinida seviyormus. Suan bi otelde kaliyorms kocasida yan odalardan birinde.

amaan..adam bide yan odasinda mi kaliyomus
ya konu sahibi kucukken doyasiya evcilik oynamadi simdi onun acisini cikartiyor ya da cok mu pembe dizi izliyor..

Ayyy Kocanın sana olan ilgisini okudukça bunaldım. Benim eşimde üstüme düşer tamam ama bu kadar değil. Rahatsız olmakta bunalmakta çok haklısın. Herkes sevilmek ister kocası sevsin öpsün saçını okşasın ama her dakika dibinde bi adamla dolaşmak istemez kimse. Sürekli birinin eli yüzünde, saçlarında, ellerinde. Rahatsız oluyor insan bi yerden sonra. Bu hisse kapıldığım oluyor benimde ki benim eşim asla bu kadar abartmadı. Ancak bu sebeple evliliği bitirmemelisin, terapiste gidip bu işin üstesinden gelebilir halledebilirsiniz. Sizde eşinizi seviyorsunuz, ayrılmamalısınız. Bu işi boşanmayla değil tedaviyle çözmelisiniz.

Kocama mektup;

Kocam elleme
Yıne beni delleme
Gece uyuyamıyorum
Derdime dert ekleme..

Hayatımı zorlastırdın
Mektubu kk ya yapıştırdım
Simdi benden havalısı yok
Beni acımla şımartıştırdın..
hala bıraktığım gibisin

haklısın belki çocuk olsa daha farklı olur.

bi ilişkim oldu.

habersiz gitmedim ki
sabah söyledim gideceğimi ve akşamda beni otele o bırkatı.

boşanmaktan vazgeçtik zaten akşam konuştuk.

haklısın belki çocuk olsa daha farklı olur.

ama tersi de olabilir cisem, bebek olunca zaten ilk 2 sene özellikle anne anne peşinde olacak illa ki ona daha çok vakit ayıracaksın yedi yemedi uyudu uyumadı hasta oldu vs, eşin bebeği kıskanır mı ya da o zamanda seni uykundan uyandırırsa şu an kadar değilse bile o an öldürürsün adamı, bebek yoruyo insanı

ya da kendini bi sorgula eşinin ilgisi çocuğa kaysa Ohh iyi oldu mu dersin yoksa arar mısın

boşanmaktan vazgeçtik.
konuştuk.

Eşinin aşırı kıskanç bir insan olduğundan bahsetmişsin forumda sürekli.
Kıyafetlerine bile sürekli karışıp müdahale ettiğini anlatmışssın, bence bundan sıkılmış da olabilirsin.
Senin birey olmana müsade etmeden sürekli karışması sıkmış seni.
En son bu olayda patlamışsın.

zaten adam normal değil bu durumda

ortada kıskançlık,ortada kıyafete laf varsa,bu adam iyimi arkadaşlar. neresini beğendinizde,ahh bulmuşsunda bunuyorsun gibi laflar ediyorsunuz. mengenede hisseder insan kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…