evet. ilginciz vesselam. baskı daimi baskı,hoş değil. nefes alamamak buKıskançlığın sevgi belirtisi olduğunu söyleyenler de çıkar şimdi...
konu sahibi konusunda bu kıskançlıktan hiç bahsetmedi,muhtemelen başka konularda yazdı.ortada kıskançlık,ortada kıyafete laf varsa,bu adam iyimi arkadaşlar. neresini beğendinizde,ahh bulmuşsunda bunuyorsun gibi laflar ediyorsunuz. mengenede hisseder insan kendini
inşallah boşanırsından sonra kaybetme korkusu da yazıldı.bir kere kaybetme korkusu yaşasa pişman olucakta Allah yine de yaşatmasın...
bende ilk sayfayi okuyunca adam aldatmis veya bi cirkinlik yapmis falan sandm...
vala otel mevzu falan bana hikaye gibi geldi !
veya bu arkadas ' esimin ilgisinden delirmek uzereyim,kaciyorum hala sevgisini de alarak pesimden geliyor,sizinki de boyle mi!!! ' mesaji fln mi vermeye calisiyor anlamadimmm
kimseye birşey ispatlama çabasında değilim.Bnce burdaki ilgisiz bayanları kışkırtma kıskandırma ve trend topic olma sevdası güdülen bi paylaşım.
annelikle ne gibi bir ilgisi var?Kardeş gerceksen sakın anne olayım deme.
Malum en çok seni sevecek, eteklerinden ayrılmak istemeyecek, hep ilgi ve sevgi bekleyecek, koynunda yatmak isteyecek filan fistan.
Bosanamazsin da evlattan yazık olur ikinize.
teşekkür ederim arkadaşım..birden 'cok sevilmekten bunaldim' diye okuyunca, insan 'nasil ya' olabiliyor.. ama dusununce de, 'olabilir' diyorsun.. asiri ilgi, hic bosluk vermeme, bunaltici olabilir.. ama bir sakin ol derim.. bosanma filan hemen agza alinmamali ciddi bi sorun yoksa.. esin sana bu kadar bagliysa, aile terapisti onerine de yok demez diye dusunuyorum.. her yolu denemeden boyle buyuk bi adim atma, atmamalisin.. su an bunalmissin, kafam karismis, ama su an cozum bosanma degil.. Allah hakkinizda hayirli olani versin..
annelikle ne gibi bir ilgisi var?
yahu gerçekten sizi anlayamıyorum.
hiç yalnız kalmaya ihtiyaç duymuyormusunuz?
hiç kendinizi dinlemek istemiyormusunuz?
30 yaşındayım.Çok boş bir konu. Burada dertli, ilgiden yoksun o kadar cok insan var ki. Bu paylaşımınız ve insanların ilgisine,sorularına rağmen,cvbı ağzınızdan cımbızla alışları da sizi mektup yazacak kadar bunaltmış olmalıydı. Haline, sahip olduğu değerlere şükretmeyi bilmeyen insan en çok kendine zarar verir. En çok kendine fazladır. Kusura bakmayın ben de yaşınızı küçüktür diye tahmin ediyor ve sizi kendi kendinize bırakmayı tavsiye ediyorum arkadaşlara.
Geçmiş mesajlarında ayak bileğine kadar elbiseler giydirip çok kıskançlık yaptığı ve kısıtladığını Yazmış birkaç defa konu sahibi.konu sahibi konusunda bu kıskançlıktan hiç bahsetmedi,muhtemelen başka konularda yazdı.
üye olduğum tarihte bekardım ve girip değiştirmedim.Arkadaş bekar gözüküyo eşinden okadar bunalmışki burda olsun rahat etmek için evliyi değil bekarı seçmiş :)
Soylemiyim soylemiyim dedim ama,bundan bir tane de bende var. Ozel gunlerde gelen cicekler de dahil. Konu sahibin kocasi bari maca falan gidip,arada da arkadaslariyla takiliyormus. Benim ki onu da yapmiyor.tek bir tane demeyelim,konu sahibinin kocasına yakın bir kocam var,sadece çiçek almaz,özel gün kutlamaz,diğer her şeyi aynı.ama ben şikayetçi değilim.benden ayrılmaz,alışverişe götürür,sıkılmadan beni bekler.haaa yemek yapmaz ama yanımda durur.devamlı birbirimize dokunuruz ve 26 yıldır aynı.(maşallah diyeyim.)gece uyandıkça sarılır öper.
mutlaka vardır ama bu konuda her yazılana hayır benim kocam öyle değil diyor.başka konusu olsa oradan bakılıp yorumlar yapmak daha kolay ama her mesaja tek tek bakıp yorum yazmak zor.Geçmiş mesajlarında ayak bileğine kadar elbiseler giydirip çok kıskançlık yaptığı ve kısıtladığını Yazmış birkaç defa konu sahibi.
Bunlar sana yakışıyor öbürlerini giyme diye de psikolojik baskı yapıyormuş, eminim başka konularda da bu Baskısı vardır.
geldimUYUDUM UYANDIM AMAN DEDİM YARABBİM NERELERE GELMİŞİZZ BURDA BİLE İLERLEME VAR ÇİSEM HANIMDA YOHH
al işte. varan 1.Geçmiş mesajlarında ayak bileğine kadar elbiseler giydirip çok kıskançlık yaptığı ve kısıtladığını Yazmış birkaç defa konu sahibi.
Bunlar sana yakışıyor öbürlerini giyme diye de psikolojik baskı yapıyormuş, eminim başka konularda da bu Baskısı vardır.
Bir erkek benliğinizi yok sayıp sürekli sizin onun hayatını yaşamaya zorlaması, sevgi aşk adı altında kısıtlaması evlilik değil. Gönüllü kölelik bence.
Onun hayatını yaşayıp adına da sahte mutluluk diyoruz biz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?