kocam'a.

ortada kıskançlık,ortada kıyafete laf varsa,bu adam iyimi arkadaşlar. neresini beğendinizde,ahh bulmuşsunda bunuyorsun gibi laflar ediyorsunuz. mengenede hisseder insan kendini
konu sahibi konusunda bu kıskançlıktan hiç bahsetmedi,muhtemelen başka konularda yazdı.

bir kere kaybetme korkusu yaşasa pişman olucakta Allah yine de yaşatmasın...
inşallah boşanırsından sonra kaybetme korkusu da yazıldı.
ben kocamı seviyorum ve onu kaybetmekten elbette ki korkuyorum.
ben sadece biraz yalnız kalmak istiyorum.

Bnce burdaki ilgisiz bayanları kışkırtma kıskandırma ve trend topic olma sevdası güdülen bi paylaşım.
kimseye birşey ispatlama çabasında değilim.
inanmak zorunda da değilsiniz.

Kardeş gerceksen sakın anne olayım deme.
Malum en çok seni sevecek, eteklerinden ayrılmak istemeyecek, hep ilgi ve sevgi bekleyecek, koynunda yatmak isteyecek filan fistan.
Bosanamazsin da evlattan yazık olur ikinize.
annelikle ne gibi bir ilgisi var?
yahu gerçekten sizi anlayamıyorum.
hiç yalnız kalmaya ihtiyaç duymuyormusunuz?
hiç kendinizi dinlemek istemiyormusunuz?

teşekkür ederim arkadaşım..
bugün terapiste gideceğiz
bakalım hakkımızda hayırlısı

30 yaşındayım.
eşim çok ilgisiz diye konu açınca haklı,
eşimin ilgisi beni yoruyor diye yazınca haksız mı oluyorum?

konu sahibi konusunda bu kıskançlıktan hiç bahsetmedi,muhtemelen başka konularda yazdı.
Geçmiş mesajlarında ayak bileğine kadar elbiseler giydirip çok kıskançlık yaptığı ve kısıtladığını Yazmış birkaç defa konu sahibi.
Bunlar sana yakışıyor öbürlerini giyme diye de psikolojik baskı yapıyormuş, eminim başka konularda da bu Baskısı vardır.

Soylemiyim soylemiyim dedim ama,bundan bir tane de bende var. Ozel gunlerde gelen cicekler de dahil. Konu sahibin kocasi bari maca falan gidip,arada da arkadaslariyla takiliyormus. Benim ki onu da yapmiyor.
Arkadaslarimla gorusmek istiyorsam esimin iste oldugu zamanlari tercih ediyorum. Ya da essiz misafir alacaksam..
Cunku yalniz oturmayi istemiyor. Lakin hic sıkılmak aklima gelmedi.
Ha küvet olayimiz yok,zaten kuvetimiz de yok :)
Banyoda da yalniz takiliriz.
Ama Rusya mevzusunda yorum yapamayacagim :)

mutlaka vardır ama bu konuda her yazılana hayır benim kocam öyle değil diyor.başka konusu olsa oradan bakılıp yorumlar yapmak daha kolay ama her mesaja tek tek bakıp yorum yazmak zor.

68 sayfa olmuş hala aynı yerde konu.bence sen bu konuyu kapattır konu sahibi.ciddiyim.

al işte. varan 1.

Konuyla alakali olarak fazla ilgiden sıkılmış olabilirsin ama bu boşanman için öyle geçerli bir sebeb değil seni seven bir adam varsa kıymetini bil her es böyle sevilmiyor kocalari tarafından

Ha eğer sevgisi psikopatlik derecesindeyse iste orada sana hak veririm bu tipler takıntılı olurlar uzak durmak lazım

hayal boşuna zorlama çünkü ay ne gözel kocaa diye yazacak insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…