kocam'a.

mutlaka vardır ama bu konuda her yazılana hayır benim kocam öyle değil diyor.başka konusu olsa oradan bakılıp yorumlar yapmak daha kolay ama her mesaja tek tek bakıp yorum yazmak zor.
Evet abla ama ben de denk geldiğim için ve konu sahibi birşey anlatmayıp çocuk gibi hayır öyle değil dediğinden soru cevaba döndü bu konu.
68 Sayfanın Özeti koca bir hiç. Yarım yamalak anlattığı için...

çünkü eşimin boşanmayı kabul etmeyeceğini ve çözüme ulaşmaya çalışacağını biliyor.
ayrıca birlikte iş yapıyorlar ve ortak avukatımızın iş anlamındaki çoğu bağlantısı eşimin yaptığı işlerle ilgili.
yani eşimi kaybetmeyi göze alamaz.

bugün gideceğiz canım

şuan çocuk düşünmüyoruz zaten.
eşim istiyor ama ben kendimi hazır hissetmiyorum.
bugün terapiste gideceğiz belki faydası olur bize.

eşim kıskanç bi adam.
lakin o yazdığım yerlerde mini etek şort ve yoğun dekolte giymeme izin vermiyor diye eklemiştim.

benim kocam giyimime karışmadı hiç.başımı kapattığımda bile istemediği halde ses etmedi.bunca yıl sonra başımı açsam mesela çok mutlu olur ama ses etmiyor.
konu sahibi sıkıntısını tam anlatsa herkes ona göre yorum yapar ama yok işte.

zaten adam normal değil bu durumda

Kıskançlığın sevgi belirtisi olduğunu söyleyenler de çıkar şimdi...

ortada kıskançlık,ortada kıyafete laf varsa,bu adam iyimi arkadaşlar. neresini beğendinizde,ahh bulmuşsunda bunuyorsun gibi laflar ediyorsunuz. mengenede hisseder insan kendini
arkadaşlar
eşim oraya gitme burdan gelme
yada onunla konuşma
bunu giyme diye baskı uygulamıyor bana
yukarı da yazmıştım
mini etek mini elbise mini şort ve yoğun dekolteli giysiler giymemi istemiyor.

Evet insanları daha çok özendirmeden gideyim ben.
Yoksa insanlar ne kadar güzel diye diye Çisemi çatlatacaklar.

aslında öyle düşünenlerin de suçu yok çünkü konuyu öyle bir açtı ki zaten kadınlar böyle erkeklere hasret millet yüklendi tabii.ama bence tam tersi adam yapış yapış bir ilişki istiyor ve eminim burada olumsuz yorum yazan kadınların yarısı böyle bir adama 1 aydan fazla tahammül edemez.

eşim kıskanç bi adam.
lakin o yazdığım yerlerde mini etek şort ve yoğun dekolte giymeme izin vermiyor diye eklemiştim.
Cisem o zaman kusura bakma gerçekten fazla simartmis kocan seni adam psikopat derecesinde takıntılı sandim

Gerçekten büyük simariklik bu yaptığın evi terketmekte ne demek ?

Flört donemimizde yapışık ikizler gibiydik evleneli 11 yıl olacak o günleri çok ozlerim ha şimdi de aşığız birbirimize ama o sevgili donemlerimiz gibi ateşli değiliz

Zaman sonra oturacak bu durum daha çooook tazesiniz

arkadaşlar
eşim oraya gitme burdan gelme
yada onunla konuşma
bunu giyme diye baskı uygulamıyor bana
yukarı da yazmıştım
mini etek mini elbise mini şort ve yoğun dekolteli giysiler giymemi istemiyor.

e bu da bi nevi kısıtlama işte.aman iyi ki erkek olmamışım bende istemezdim eşimin yoğun dekolteli şeyler giymesini

Mesela benim için ilgi nedir anlatayım, kitap okumayı çok severim, bitirdikten sonra eşime gidip ballandıra ballandıra anlatmayı da severim yanına gittiğimde uğraştığı ne varsa bırakıp yerli yersiz mantıklı mantıksız konuşmalarımı dinlemesi benim için ilgidir, kitap okurken salça olması cinnet sebebidir, ama işyerime çiçek çikolata geliyo diye şikayet etmem yani

Evet insanları daha çok özendirmeden gideyim ben.
Yoksa insanlar ne kadar güzel diye diye Çisemi çatlatacaklar.
kimse demedi ki bu kadın niye bu kadar darlandı diye.
öpte başına koy dendi.

kimse demedi ki bu kadın niye bu kadar darlandı diye.
öpte başına koy dendi.

ama cisemcim sende limoncudan hallice anlattın konuyu,ağzından tek tek çıkıyor cümleler.

birde ilk mesajın ve sonra ki mesajların kadınların gözünü döndürdü hatta kocan seni boşasın da adamceyiz kurtulsun diyenler bile oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…