Evet abla ama ben de denk geldiğim için ve konu sahibi birşey anlatmayıp çocuk gibi hayır öyle değil dediğinden soru cevaba döndü bu konu.mutlaka vardır ama bu konuda her yazılana hayır benim kocam öyle değil diyor.başka konusu olsa oradan bakılıp yorumlar yapmak daha kolay ama her mesaja tek tek bakıp yorum yazmak zor.
boşanmak istediğimi ve avukatım olmasını teklif ettim..
seni tanıdığından ve hiddetinden korktuğundan olsa gerek,
çisem hanım ben o davaya bakamam,
saklanan birşeyler var. melek adamın hiddetinden korkmak. neyse..
bugün gideceğiz canımAyyy Kocanın sana olan ilgisini okudukça bunaldım. Benim eşimde üstüme düşer tamam ama bu kadar değil. Rahatsız olmakta bunalmakta çok haklısın. Herkes sevilmek ister kocası sevsin öpsün saçını okşasın ama her dakika dibinde bi adamla dolaşmak istemez kimse. Sürekli birinin eli yüzünde, saçlarında, ellerinde. Rahatsız oluyor insan bi yerden sonra. Bu hisse kapıldığım oluyor benimde ki benim eşim asla bu kadar abartmadı. Ancak bu sebeple evliliği bitirmemelisin, terapiste gidip bu işin üstesinden gelebilir halledebilirsiniz. Sizde eşinizi seviyorsunuz, ayrılmamalısınız. Bu işi boşanmayla değil tedaviyle çözmelisiniz.
geldim
şuan çocuk düşünmüyoruz zaten.ama tersi de olabilir cisem, bebek olunca zaten ilk 2 sene özellikle anne anne peşinde olacak illa ki ona daha çok vakit ayıracaksın yedi yemedi uyudu uyumadı hasta oldu vs, eşin bebeği kıskanır mı ya da o zamanda seni uykundan uyandırırsa şu an kadar değilse bile o an öldürürsün adamı, bebek yoruyo insanı
ya da kendini bi sorgula eşinin ilgisi çocuğa kaysa Ohh iyi oldu mu dersin yoksa arar mısın
Evet insanları daha çok özendirmeden gideyim ben.hayal boşuna zorlama çünkü ay ne gözel kocaa diye yazacak insanlar
eşim kıskanç bi adam.Eşinin aşırı kıskanç bir insan olduğundan bahsetmişsin forumda sürekli.
Kıyafetlerine bile sürekli karışıp müdahale ettiğini anlatmışssın, bence bundan sıkılmış da olabilirsin.
Senin birey olmana müsade etmeden sürekli karışması sıkmış seni.
En son bu olayda patlamışsın.
benim kocam giyimime karışmadı hiç.başımı kapattığımda bile istemediği halde ses etmedi.bunca yıl sonra başımı açsam mesela çok mutlu olur ama ses etmiyor.Evet abla ama ben de denk geldiğim için ve konu sahibi birşey anlatmayıp çocuk gibi hayır öyle değil dediğinden soru cevaba döndü bu konu.
68 Sayfanın Özeti koca bir hiç. Yarım yamalak anlattığı için...
izin vermiyor. hımmmeşim kıskanç bi adam.
lakin o yazdığım yerlerde mini etek şort ve yoğun dekolte giymeme izin vermiyor diye eklemiştim.
zaten adam normal değil bu durumda
Kıskançlığın sevgi belirtisi olduğunu söyleyenler de çıkar şimdi...
arkadaşlarortada kıskançlık,ortada kıyafete laf varsa,bu adam iyimi arkadaşlar. neresini beğendinizde,ahh bulmuşsunda bunuyorsun gibi laflar ediyorsunuz. mengenede hisseder insan kendini
Evet insanları daha çok özendirmeden gideyim ben.
Yoksa insanlar ne kadar güzel diye diye Çisemi çatlatacaklar.
arkadaşlar
eşim oraya gitme burdan gelme
yada onunla konuşma
bunu giyme diye baskı uygulamıyor bana
yukarı da yazmıştım
mini etek mini elbise mini şort ve yoğun dekolteli giysiler giymemi istemiyor.
Cisem o zaman kusura bakma gerçekten fazla simartmis kocan seni adam psikopat derecesinde takıntılı sandimeşim kıskanç bi adam.
lakin o yazdığım yerlerde mini etek şort ve yoğun dekolte giymeme izin vermiyor diye eklemiştim.
arkadaşlar
eşim oraya gitme burdan gelme
yada onunla konuşma
bunu giyme diye baskı uygulamıyor bana
yukarı da yazmıştım
mini etek mini elbise mini şort ve yoğun dekolteli giysiler giymemi istemiyor.
kimse demedi ki bu kadın niye bu kadar darlandı diye.Evet insanları daha çok özendirmeden gideyim ben.
Yoksa insanlar ne kadar güzel diye diye Çisemi çatlatacaklar.
hayır değil.bu baskı değil mi
kimse demedi ki bu kadın niye bu kadar darlandı diye.
öpte başına koy dendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?