kocam'a.

Ben sorayım madem niye darlandin ?
evimizde olduğumuz süre zarfında yalnız kalmak istediğim zamanlar oluyor.
dinlenirken uyandırılmak istemiyorum.
hiç bişey yapmadan uzanıp tek başıma kitap okumak yada tv izlemek istiyorum.
yani adam bunları birlikte yapalım istiyor.

kimse demedi ki bu kadın niye bu kadar darlandı diye.
öpte başına koy dendi.
insanlar burada senin anlattıklarına yorum yaptı.sayfalarca kıvrandırmışsın üyeleri burada.sıkıntını yazmamışsın yazılanlara da yok öyle değil demişsin.onca sayfayı okudum halen sorunun tam ne anlamadım mesela ben

evet kendimi iyi ifade edemedim.
yani eşimin yoğun ilgisi dışında herhangi bi hatası olsaydı bana bunu böyle böyle yaptı diye yazması daha kolay olabilirdi belki.
lakin çok ilgili herşeyi birlikte yapalım istiyor diyorum daha ne istiyorsun deniyor.

sorunum eşimin evde bulunduğumuz sürede beni hiç yalnız ve rahat bırakmaması.

cisem beynim eridi valla bak.anlamıyorum seni artık.

Ben ilk esimi bosadigim zaman bazi akrabalar "kiz kocalarimizi bosayip onu alalim. Nereye attin adami?" Demislerdi
Cunku ben de cisem gibi mıy mıy mıy veremliktim. Bi sey anlatmiyordum.

sorunum eşimin evde bulunduğumuz sürede beni hiç yalnız ve rahat bırakmaması.
bak dün eşinle konuştun seni bir otel odasında yalnız bıraktı.konuşsan olabilecek demek ki.bence burada olduğu gibi senin anlatımında sorun var.

70 sayfada sorun anlaşıldı. bunada şükür
ama ben bunu defalarca yazdım.
önceki sayfalarda da yazdım.
70. sayfaya gelene dek yazdım.
ilk sayfalarda öfkeli ve üzgün olduğum için kendimi iyi ifade edemediğimi de yazmıştım..

cisem beynim eridi valla bak.anlamıyorum seni artık.
nesini anlayamıyorsunuz?
diyorum ki evde beni tek başıma ve yalnız bırakmıyor.
evin içinde sürekli mıç mıç haldeyiz.
72 sayfa oldu aynı şeyi yazıyorum.
hala anlayamadığınızı yazıyorsunuz..
ne dememi bekliyorsunuz?

Eşimle 8 yıllık arkadaslık 9 aylık flört 9 aylık nişanlılık sonucunda 9 yıllık evliyim..
adam inşaatcıydı gökdelenlerin tepesinden bılmem kacıncı katların ıskelesinden arar ; askım su ustanın su ısını kontrol eıdyorum dıye gunde 454313 defa arardı. işten alır yatak odasına kucagında cıkartırdı..
Kısa sure sonra hamıle kaldım ve bırlıkte calısmaya basladık. 7/24 beraberdik.. sonuc ; BUNALDIM..
cocuktan sonra adam bı bosladı benı.. aaaa mumla arar oldum herifi işlerimizi ayırdık..
sonrada ben cektım kendımı. ortak noktada bulustuk ıkımızde sevıyelı olarak geri döndük , sıkmadan bırbırımızı..
Şimdi mi ; ÇOK MUTLUYUZ !

e bu da bi nevi kısıtlama işte.aman iyi ki erkek olmamışım bende istemezdim eşimin yoğun dekolteli şeyler giymesini
Haha bende benimki bana şort giyme diyor diye geçen yaz onun şort giymesini yasakladim mal gibi uzun kotla dolaştık tüm yaz kızlar sevgilimin bacağına bakmasın

Valla ben sana hak verdim, ama tepkini cok yersiz ve abarti buldum.
Bu bosanilmasi gereken bir durum degil. Kendini kocana iyi ifade edemedigini dusunuyorum. Gercekten rahatsizligini anlatamamissin.
Bana hic ozel alan birakmayan, kendi kendine yetemeyen, surekli benden ilgi bekleyen ve benim ilgimi isteyen, kendine ait hobileri zevkleri olmayan, miy miy kedi gibi pesimde bir adami ben de istemezdim. Ilgisiz kocanin bir tik iyi versiyonu bu tarz esler. Kendi kendine yetemeyen birinden bahsediyoruz, hastalik derecesinde bagimlilik iliskiye de zarar verir. Bir sure sonra iyice soguyabilirsin bile.

bak dün eşinle konuştun seni bir otel odasında yalnız bıraktı.konuşsan olabilecek demek ki.bence burada olduğu gibi senin anlatımında sorun var.
antatım bozukjluğu değil bu.
evet ilk sayfalarda iyi ifade edememiş olabilirim lakin dünden beri hep aynı şeyi yazıyorum.
eşim dip dibe hep birlikte olalım istiyor ve bu durum beni yoruyor diye.
adamın ne psikopatlığı kaldı nede benim memnuniyetsizliğim.
anlamadığım şu;
eşim beni bu kadınla şu şekilde aldatmış diye konu açsaydım çok anlaşılır olup
eşimin yoğun ilgisi beni yordu sürekli dip dibe olalım istiyor deyincemi anlaşılamıyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…