evimizde olduğumuz süre zarfında yalnız kalmak istediğim zamanlar oluyor.Ben sorayım madem niye darlandin ?
hayır değil.
karşılıklı olarak şunu giy bunu giyme deriz birbirimize.
bende onun kılık kıyafetine karışırım.
o zaman bu alkış sana gelsinnben istedim çocukları canım. çok seviyoruz eşimde ben de. bi yandan da Marmara da okuyorum zor oluyordu. yeter artık dedim :)
insanlar burada senin anlattıklarına yorum yaptı.sayfalarca kıvrandırmışsın üyeleri burada.sıkıntını yazmamışsın yazılanlara da yok öyle değil demişsin.onca sayfayı okudum halen sorunun tam ne anlamadım mesela benkimse demedi ki bu kadın niye bu kadar darlandı diye.
öpte başına koy dendi.
evet kendimi iyi ifade edemedim.ama cisemcim sende limoncudan hallice anlattın konuyu,ağzından tek tek çıkıyor cümleler.
birde ilk mesajın ve sonra ki mesajların kadınların gözünü döndürdü hatta kocan seni boşasın da adamceyiz kurtulsun diyenler bile oldu.
ne güzel
amin canım. teşekkür ederim :)o zaman bu alkış sana gelsinnve evlatlarınla sağlıklı, huzurlu ömürler geçiresinn..canım..
sorunum eşimin evde bulunduğumuz sürede beni hiç yalnız ve rahat bırakmaması.insanlar burada senin anlattıklarına yorum yaptı.sayfalarca kıvrandırmışsın üyeleri burada.sıkıntını yazmamışsın yazılanlara da yok öyle demişsin.onca sayfayı okudum halen sorunun tam ne anlamadım mesela ben
cisem beynim eridi valla bak.anlamıyorum seni artık.evet kendimi iyi ifade edemedim.
yani eşimin yoğun ilgisi dışında herhangi bi hatası olsaydı bana bunu böyle böyle yaptı diye yazması daha kolay olabilirdi belki.
lakin çok ilgili herşeyi birlikte yapalım istiyor diyorum daha ne istiyorsun deniyor.
70 sayfada sorun anlaşıldı. bunada şükürsorunum eşimin evde bulunduğumuz sürede beni hiç yalnız ve rahat bırakmaması.
Ben ilk esimi bosadigim zaman bazi akrabalar "kiz kocalarimizi bosayip onu alalim. Nereye attin adami?" Demislerdiama cisemcim sende limoncudan hallice anlattın konuyu,ağzından tek tek çıkıyor cümleler.
birde ilk mesajın ve sonra ki mesajların kadınların gözünü döndürdü hatta kocan seni boşasın da adamceyiz kurtulsun diyenler bile oldu.
bak dün eşinle konuştun seni bir otel odasında yalnız bıraktı.konuşsan olabilecek demek ki.bence burada olduğu gibi senin anlatımında sorun var.sorunum eşimin evde bulunduğumuz sürede beni hiç yalnız ve rahat bırakmaması.
ama ben bunu defalarca yazdım.70 sayfada sorun anlaşıldı. bunada şükür
nesini anlayamıyorsunuz?cisem beynim eridi valla bak.anlamıyorum seni artık.
Eşimle 8 yıllık arkadaslık 9 aylık flört 9 aylık nişanlılık sonucunda 9 yıllık evliyim..evet kendimi iyi ifade edemedim.
yani eşimin yoğun ilgisi dışında herhangi bi hatası olsaydı bana bunu böyle böyle yaptı diye yazması daha kolay olabilirdi belki.
lakin çok ilgili herşeyi birlikte yapalım istiyor diyorum daha ne istiyorsun deniyor.
Haha bende benimki bana şort giyme diyor diye geçen yaz onun şort giymesini yasakladime bu da bi nevi kısıtlama işte.aman iyi ki erkek olmamışım bende istemezdim eşimin yoğun dekolteli şeyler giymesini
evet kendimi iyi ifade edemedim.
antatım bozukjluğu değil bu.bak dün eşinle konuştun seni bir otel odasında yalnız bıraktı.konuşsan olabilecek demek ki.bence burada olduğu gibi senin anlatımında sorun var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?