nesini anlayamıyorsunuz?
diyorum ki evde beni tek başıma ve yalnız bırakmıyor.
evin içinde sürekli mıç mıç haldeyiz.
72 sayfa oldu aynı şeyi yazıyorum.
hala anlayamadığınızı yazıyorsunuz..
ne dememi bekliyorsunuz?
umarım bizde toparlarız.Eşimle 8 yıllık arkadaslık 9 aylık flört 9 aylık nişanlılık sonucunda 9 yıllık evliyim..
adam inşaatcıydı gökdelenlerin tepesinden bılmem kacıncı katların ıskelesinden arar ; askım su ustanın su ısını kontrol eıdyorum dıye gunde 454313 defa arardı. işten alır yatak odasına kucagında cıkartırdı..
Kısa sure sonra hamıle kaldım ve bırlıkte calısmaya basladık. 7/24 beraberdik..sonuc ; BUNALDIM..
cocuktan sonra adam bı bosladı benı.. aaaa mumla arar oldum herifiişlerimizi ayırdık..
sonrada ben cektım kendımı. ortak noktada bulustuk ıkımızde sevıyelı olarak geri döndük , sıkmadan bırbırımızı..
Şimdi mi ; ÇOK MUTLUYUZ !
bu iyiymişHaha bende benimki bana şort giyme diyor diye geçen yaz onun şort giymesini yasakladimmal gibi uzun kotla dolaştık tüm yaz kızlar sevgilimin bacağına bakmasın
işte dün konuştun oldu,derdini kocana tam anlatmıyorsun demek ki.antatım bozukjluğu değil bu.
evet ilk sayfalarda iyi ifade edememiş olabilirim lakin dünden beri hep aynı şeyi yazıyorum.
eşim dip dibe hep birlikte olalım istiyor ve bu durum beni yoruyor diye.
adamın ne psikopatlığı kaldı nede benim memnuniyetsizliğim.
anlamadığım şu;
eşim beni bu kadınla şu şekilde aldatmış diye konu açsaydım çok anlaşılır olup
eşimin yoğun ilgisi beni yordu sürekli dip dibe olalım istiyor deyincemi anlaşılamıyorum?
konuştuk terapiste gideceğiz.Valla ben sana hak verdim, ama tepkini cok yersiz ve abarti buldum.
Bu bosanilmasi gereken bir durum degil. Kendini kocana iyi ifade edemedigini dusunuyorum. Gercekten rahatsizligini anlatamamissin.
Bana hic ozel alan birakmayan, kendi kendine yetemeyen, surekli benden ilgi bekleyen ve benim ilgimi isteyen, kendine ait hobileri zevkleri olmayan, miy miy kedi gibi pesimde bir adami ben de istemezdim. Ilgisiz kocanin bir tik iyi versiyonu bu tarz esler. Kendi kendine yetemeyen birinden bahsediyoruz, hastalik derecesinde bagimlilik iliskiye de zarar verir. Bir sure sonra iyice soguyabilirsin bile.
algıyla ilgili olduğunu düşünüyorum..kısıtlanmak zor bir durum olsa gerek. hele ailesi tarafından o yaşa kadar giyimine karışılmamış insanlar için
belki olabilir.ee bizde 72 sayfadır kocanla konuş anlat diyoruz bak oteldesin adam bişi dememiş diyoruz arabası otelin oto parkında diyorsun.peki 72 syfadır seni anlamaya çalışan birkaç kişiden biriyim ve diyorum ki hayır seni anlamadım çünkü sen ne istediğini bilmiyorsun.hatta kocanın bile ne istediğini bilmiyorsun.belki de onunla bile böyle anlaşılmaz konuştuğun için bu sıkıntıları yaşıyorsun.adam mıç mıç peşinde sürekli seni anlamaya çalışıyor olabilir mi?
haklısın.işte dün konuştun oldu,derdini kocana tam anlatmıyorsun demek ki.
benim bu konudan anladığım üç şey var
1-kadınların yarısından çoğu sanırım öküzcanlarla evlenmiş bir arkadaşın yazdığı gibi çiçek diye bi demet maydonoz getirse mutlu olacak insanlar var maalesef
2-kendini iyi fade edemezsen karşındaki hiçbir şey anlayamadığı gibi gayat yanlış da anlayabilir böyle 73 sayfa şükret,şimarma,daha ne istiyosun vs...devam eder
3-iyi ki erkek olarak dünyaya gelmemişim
oteldemi kalmışş..ben kafa dinlemek için kalıcam otelde yeminlen alır oğlumu gelir hep beraber kalalım der bide oğluna duygu sömürüsü yaptırır. ayyy aşklarımm benimm iyiki hayatımda var ülen bunlarr.. dürtsünler beni,,boğsunlar benii,otelde kalmana müsade eden bi koca ne güzel :) bizimkiler olsa ne oteli lan der başlatma oteline yürü eve derhahah
anlayış gösterdi şükürotelde kalmana müsade eden bi koca ne güzel :) bizimkiler olsa ne oteli lan der başlatma oteline yürü eve derhahah
iyi ki bende kadınım
ahahahenemmm yattım kalktımm, işe geldim halamı konuşuluyor bu konuu çisemm halledemedinizmi anacımm.. akşam eve gittim benim herife çatdımm bundan sonra beni hergün arıyorsun bana bu bu lafları söylüyorsun şımartıyorsun beni dedimm.. gözler böyleenerden öğreniyorsun bunları dedii..ni dimek dedim ne kocalar var bu memlekette dedim.. anamm herif üstüme ,üstüme geliyor bi sarıldı bana hop yatağa sen istersinde ben yapmazmıyım yavru demezmi bana baktım başıma iş alacamm .. dur len çocuk var, dur len yemek pişecek dedimde kaçtım elinden yok anam yok bu ilgi boğar benii
allahım hep mutlu etsin sizioteldemi kalmışş..ben kafa dinlemek için kalıcam otelde yeminlen alır oğlumu gelir hep beraber kalalım der bide oğluna duygu sömürüsü yaptırır. ayyy aşklarımm benimm iyiki hayatımda var ülen bunlarr.. dürtsünler beni,,boğsunlar benii,
hakkattenbak senin koca şükür sebebimiz oldu :)
allahım hep mutlu etsin sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?