kocam'a.

ee bizde 72 sayfadır kocanla konuş anlat diyoruz bak oteldesin adam bişi dememiş diyoruz arabası otelin oto parkında diyorsun.peki 72 syfadır seni anlamaya çalışan birkaç kişiden biriyim ve diyorum ki hayır seni anlamadım çünkü sen ne istediğini bilmiyorsun.hatta kocanın bile ne istediğini bilmiyorsun.belki de onunla bile böyle anlaşılmaz konuştuğun için bu sıkıntıları yaşıyorsun.adam mıç mıç peşinde sürekli seni anlamaya çalışıyor olabilir mi?

umarım bizde toparlarız.

işte dün konuştun oldu,derdini kocana tam anlatmıyorsun demek ki.

konuştuk terapiste gideceğiz.

kısıtlanmak zor bir durum olsa gerek. hele ailesi tarafından o yaşa kadar giyimine karışılmamış insanlar için
algıyla ilgili olduğunu düşünüyorum..
orta yol her nevi bulunur.

belki olabilir.
ama anlayabildiğini düşünüyorum.
bakalım bugün terapiste gidince neler olacak.

işte dün konuştun oldu,derdini kocana tam anlatmıyorsun demek ki.
haklısın.
kırmak istemediğim için belkide dün akşam konuştuğum kadar net ve keskin konuşmadım hiç onla.

benim bu konudan anladığım üç şey var

1-kadınların yarısından çoğu sanırım öküzcanlarla evlenmiş bir arkadaşın yazdığı gibi çiçek diye bi demet maydonoz getirse mutlu olacak insanlar var maalesef

2-kendini iyi fade edemezsen karşındaki hiçbir şey anlayamadığı gibi gayat yanlış da anlayabilir böyle 73 sayfa şükret,şimarma,daha ne istiyosun vs...devam eder

3-iyi ki erkek olarak dünyaya gelmemişim

enemmm yattım kalktımm, işe geldim halamı konuşuluyor bu konuu çisemm halledemedinizmi anacımm.. akşam eve gittim benim herife çatdımm bundan sonra beni hergün arıyorsun bana bu bu lafları söylüyorsun şımartıyorsun beni dedimm.. gözler böyleenerden öğreniyorsun bunları dedii..ni dimek dedim ne kocalar var bu memlekette dedim.. anamm herif üstüme ,üstüme geliyor bi sarıldı bana hop yatağa sen istersinde ben yapmazmıyım yavru demezmi bana baktım başıma iş alacamm .. dur len çocuk var, dur len yemek pişecek dedimde kaçtım elindenyok anam yok bu ilgi boğar benii

iyi ki bende kadınım

otelde kalmana müsade eden bi koca ne güzel :) bizimkiler olsa ne oteli lan der başlatma oteline yürü eve der hahah
oteldemi kalmışş..ben kafa dinlemek için kalıcam otelde yeminlen alır oğlumu gelir hep beraber kalalım der bide oğluna duygu sömürüsü yaptırır. ayyy aşklarımm benimm iyiki hayatımda var ülen bunlarr.. dürtsünler beni,,boğsunlar benii,

ahahah

allahım hep mutlu etsin sizi

duygudan duyguya sürüklendik dün hepimiz, bu konu rüyama girer diye bekliyordum. girmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…