tühhhduygudan duyguya sürüklendik dün hepimiz, bu konu rüyama girer diye bekliyordum. girmedi
teşekkürler.Bir kaç sayfa okudum haklımısın haksızmızın karar veremedimbenim eşimde ilk evlendiğimiz zamanlar sürekli sarılır vs. bunaltırdı beni, fenalık gelmişti o zamanlar, şimdi gözümün içine aşkla baksın diye ölüyorum ama yok, iki çocuğumuz var adam onlara aşık oldu unuttu beni çok ilgi bazen bunaltabiliyor ama gerçekten kıymetini bil bak canlı örneğim şimdi ağlamadığım gün yok
Çözülemeyecek sorun değil sizinki, gidin terapiste o çözer, ayrılmak nedir yapma lütfen yazık
Sevindim hallolur inşallah, konunu bakarken çayı döktüm koltuğateşekkürler.
bugün gideceğiz.
ahh çok bişey varmı?Sevindim hallolur inşallah, konunu bakarken çayı döktüm koltuğa
Çıkmayacak bir çay lekesi, sorun değil yanmadım çok şükür:)ahh çok bişey varmı?
üye olduğum tarihte bekardım ve girip değiştirmedim.
henüz bir yıl olmadı evlenli.
Konu sahibi söylemiş ama eşi beni istemiyorsun sevmiyorsun diye trip atmış sanırım:)Kusura bakma ama bana çok ruhsuz geldin. Buz gibi ...
Eşimde bende mıç mıç moddayız elini bırakıp asla uyumam amaaa sabah uyandığımda dokunulmak konuşmak istemem öptüğünde klasik kızarım uykum bölünüyo diye . Çiçeğede kızıyorum 12 yıldır birlikte 2yılfırda evliyiz öğğ geldi çiçekten.
Benim için koparıp saçıma taktığı papatya daha değerli.
Yani sözün özü ilginin neyinden sıkıldığını söyle onu yapmasın.
Konu sahibi söylemiş ama eşi beni istemiyorsun sevmiyorsun diye trip atmış sanırım:)
Olabilir terapiste gideceklermiş bugün,bende avukat gibi oldumİşte diyorum ya bi ruhsuzluk soğukluk sözkonusu.
Soğuk soğuk dediyse adam tabi sevmiosun der.
1günde nası ayarlamış aferin valla:)Olabilir terapiste gideceklermiş bugün,bende avukat gibi oldum
ahhh ahhha bilsem kocamla böyle soğuk olmazdık1günde nası ayarlamış aferin valla:)
ahhh ahhha bilsem kocamla böyle soğuk olmazdık
Kusura bakma ama bana çok ruhsuz geldin. Buz gibi ...
Eşimde bende mıç mıç moddayız elini bırakıp asla uyumam amaaa sabah uyandığımda dokunulmak konuşmak istemem öptüğünde klasik kızarım uykum bölünüyo diye . Çiçeğede kızıyorum 12 yıldır birlikte 2yılfırda evliyiz öğğ geldi çiçekten.
Benim için koparıp saçıma taktığı papatya daha değerli.
Yani sözün özü ilginin neyinden sıkıldığını söyle onu yapmasın.
aynen öyle.Konu sahibi söylemiş ama eşi beni istemiyorsun sevmiyorsun diye trip atmış sanırım:)
ortak bi arkadaşımız var aile danışmanlığı yapıyor.1günde nası ayarlamış aferin valla:)
geçmiş olsun arkadaşım.Çıkmayacak bir çay lekesi, sorun değil yanmadım çok şükür:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?