kocam'a.

Bir kaç sayfa okudum haklımısın haksızmızın karar veremedim benim eşimde ilk evlendiğimiz zamanlar sürekli sarılır vs. bunaltırdı beni, fenalık gelmişti o zamanlar, şimdi gözümün içine aşkla baksın diye ölüyorum ama yok, iki çocuğumuz var adam onlara aşık oldu unuttu beni çok ilgi bazen bunaltabiliyor ama gerçekten kıymetini bil bak canlı örneğim şimdi ağlamadığım gün yok

Çözülemeyecek sorun değil sizinki, gidin terapiste o çözer, ayrılmak nedir yapma lütfen yazık

teşekkürler.
bugün gideceğiz.

hallolduğuna sevindim son bir yorumla bitirelim o zaman

dün buralar;
sağ ve soldakiler ;olayı anlamaya çalışıp anlamayınca diğer üyelere soranlar
ortada görünen bayan ; derdini anlatmaya çalışan çisem hanım
öndeki çocuklar; ben ve benim gibiler

üye olduğum tarihte bekardım ve girip değiştirmedim.
henüz bir yıl olmadı evlenli.

Kusura bakma ama bana çok ruhsuz geldin. Buz gibi ...
Eşimde bende mıç mıç moddayız elini bırakıp asla uyumam amaaa sabah uyandığımda dokunulmak konuşmak istemem öptüğünde klasik kızarım uykum bölünüyo diye . Çiçeğede kızıyorum 12 yıldır birlikte 2yılfırda evliyiz öğğ geldi çiçekten.
Benim için koparıp saçıma taktığı papatya daha değerli.
Yani sözün özü ilginin neyinden sıkıldığını söyle onu yapmasın.

Konu sahibi söylemiş ama eşi beni istemiyorsun sevmiyorsun diye trip atmış sanırım:)

Sabah Sabah eşime atarlanmıştım, bu konudan sonra coştum akşam çekeceği var

Konu sahibi söylemiş ama eşi beni istemiyorsun sevmiyorsun diye trip atmış sanırım:)
aynen öyle.

1günde nası ayarlamış aferin valla:)
ortak bi arkadaşımız var aile danışmanlığı yapıyor.
sabah aradı eşim rica etti.
gelip bi konuşalım dedi.
o arkadaşımızda ancak mesai saati dışında kabul edebileceğini söyledi ve akşam sekizde gideceğiz görüşmeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…