kocam'a.

ahahha

o değil de valla benim de benimkine çatasım geldi haa. ne işyerime çiçek ne çikolata ne ziyaret. vallaha ben bıktım otele gidiyorum desem naparsan yap der devirir yatar millet eşiyle birbirine girecek bu konudan sonra.

Ama istemiyorum dediğin halde hâlâ aynı şeyi yapiyormu.daha çok yeni birde evliliğin.ben 6 yıllık evliyim başlarda pek sorun olmuyordu ama son zamanlarda eşim benden çok ilgi beklemeye başladı,aramiyosun,güzel şeyler soylemiyosun,benimle ilgilenmiyosun ki çok ilgili değildim ben zaten tarzım böyledir yani. Aslında bende çok bunaldim çünkü bu benim karakterim karşımdaki benden başka biri gibi davranmamı bekliyor,defalarca anlattım,hâlâ anlatıyorum beni olduğum gibi kabullen diyorum.su an bunun mücadelesini veriyorum bende ama onun dışında mükemmel biri bu yüzden tolore ediyorum. Eskisi gibi yapmıyor mesela ama, telefonu acmayinca çok kızıyordu,duymayinca filan artık kızmıyor,birsürü şey değişti zamanla.

o değil de valla benim de benimkine çatasım geldi haa. ne işyerime çiçek ne çikolata ne ziyaret. vallaha ben bıktım otele gidiyorum desem naparsan yap der devirir yatar millet eşiyle birbirine girecek bu konudan sonra.
Teee ben denedimm akşamm nerden öğreniyorsun bunları diyor ama yavaş ,yavaşta yaklaşıyor hop kucakta oy yavrumm dedi sen iste yapmammı demezmi.. ama ben biliyom o neyi kasdediyoo.yok arkadaşım yok böyle iyiyizz..

Teee ben denedimm akşamm nerden öğreniyorsun bunları diyor ama yavaş ,yavaşta yaklaşıyor hop kucakta oy yavrumm dedi sen iste yapmammı demezmi.. ama ben biliyom o neyi kasdediyoo.yok arkadaşım yok böyle iyiyizz..
gene mi takıldın kk'ya der benimki de.. ilgi göster deyince hemen başka şeyi anlıyorlar zaten. anlayış yok bi gram. özlemek o, ilgi o, sevgi gösterisi o herşey o. bu konudan sonra nasıl bir hayatım varmış benim diye düşündüm bu nasıl hayatt bu ne bohemmm

aynen ilgi göster deyince hazır zaten heriflerr akıllar başka yerlerinde ..

bizimkinin de oturması için zamana ihtiyacımız var sanırım.
dün akşam konuştuğumuzda beni anladığını ve daha dikkatli davranacağını söyledi.

ama demeyin öyle :)

kk'nın bir büyüsü olduğuna inanmaya başladım.konu açılıyor hoooppp akşamına problem hemen çözülüyor.yüzlerce konuda test ettim bunu

aahhah
galiba bende anladım

kk'nın bir büyüsü olduğuna inanmaya başladım.konu açılıyor hoooppp akşamına problem hemen çözülüyor.yüzlerce konuda test ettim bunu
bizimki henüz çözülmedi.
biz çözmeye çalışacağız..

Merhaba,
konunuzu dünden beri herkes gibi bende okuyorum. Üzgünüm ama gerçeklikten çok uzak ve çelişkilerle dolu buldum. Üstelik ağır derece de Maladaptive yani Hayal kurma bozukluğu yaşadıgınızı düşünüyorum. yani hayal kurma bozukluğu yaşayan kişi tüm detaylarıyla renkler, kokular, adresler ve benzeri gibi ince detaylarla bir dünya yaratır ve hayal kurarken gerçekmişçesine tüm duyguları hisseder. Fakat bunun bir hayal olduğunun ve gerçekte asla olmadığının tam olarak bilincindedir.
Depresyon, gerginlik,yanlızlık, öz güven eksikliği,sosyal iletişim bozukluğu, uyum sağlayamama, ilgi görememe, yada en önemlisi sahip oldugu hayata kendini ait hissedememe ye karşı oluşturulan bir nevi savunma mekanizması.

Kesinlikle gerçeklikten çok uzaksınız. Otelde kalma durumu, eşinizin yan odada kalması, aracının parkta olması çok amatörce kurgulanmış. bu kadar bağımlı bir eş bir telefon uzagındayım diyerek tepkisiz şekilde romantik aşık modu çok fazla.. BDV bölümünü son 1 aydır takip ediyorum. bir çok yorumunu okudum. Asklar ilişkiler kısmında durup duruken kocacım seni çok seviyorum diye yazan bir kadının yanlız kalamamaktan şikayet etmesinin elle tutulur bir tarafı yok.

Amacınızın sadece gercek hayatta göremediginiz ilgiyi, (eşiniz de buna dahil) burda tatmin etme çabasından başka bir şey olmadıgını düşünüyorum.

(Kocasına aşık hiç bir kadın, arkadaşlarıyla sosyalleşebiliyorsa, dışarıda zaman geçirip eşiyle ortak aktiviteler yapabiliyorsa, Sadece evde yanlız kalamamak tan asla şikayet etmez!)

daha önce burda bir üye vardı.aynen yaşamak istediği hayatı yazmış,daha sonra dolaylı da olsa açıkladı.
gene bir üye 2 nikle 2 ayrı hayatı yazmıştı.

herkes aynı karakterde değildir.
bir kısmı vıcık vıcık ilişkiden hoşlanır,
bir kısmı ara ara yalnızlığa ihtiyaç duyar.
size burda yazdıklarım doğrudur yada yanlıştır demeyeceğim çünkü size kendimi inandırmaya çalışmak gibi bir niyetim yok.
inanmadığınız ve kurgu olduğunu düşündüğünüz konuya bu kadar uzun yazarak zaman harcamasaydınız keşke.
gerçekt hayatta ve eşimden görmediğim ilgiyi burdan nasıl sağlayacağımı gerçekten merak ettim..
burda yazılan yorumlar mı benim ilgi eksikliğimi doyuracak?
buna ancak gülebilirim.
iyi günler.

daha önce burda bir üye vardı.aynen yaşamak istediği hayatı yazmış,daha sonra dolaylı da olsa açıkladı.
gene bir üye 2 nikle 2 ayrı hayatı yazmıştı.
dolaylı yada doğrudan açıklayacağım başka bi hayatım yok.
o yüzden de böyle paranoyalara girmeniz gereksiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…