kocam'a.

dolaylı yada doğrudan açıklayacağım başka bi hayatım yok.
o yüzden de böyle paranoyalara girmeniz gereksiz.
ben senin için yazmadım.bu tarz olaylar var tarzında yazmıştım.

kurgu olabilirmi olabilirrr..çünkü bu kadar mükemmeliyetçilik çok fazlaa..ama olsun kurgusuda güzel ayoll

Burayı önemsemesen bu kadar zaman geçirmezdin degil mi?
Sonuç itibariyle kimin kim oldugunu bilmesek te bi şekilde gercek burası.
şu yazdıklarım sadece 5 dakikamı aldı diyebilirim oda sana feda olsunnn :)))
Bende öptüm seni. KİB BY

bana kalırsa bu durumu yaşamayan insanlar konu sahibine inanamamakta ve eminim bu durumu yaşasalardı sonuna kadar hak verirlerdi...

doğru veya yalan ama konu sahibinin anlattığı bir 'eş' benim görüşümle kesinlikle sorunlu bir eş...hatta tedaviye ihtiyacı olan biri... 2 kişi tek kişiymiş gibi bi hayat gerçekten sinir bozucu ve yıpratıcı.. bana kalırsa konu sahibi evlilikten önce özgür hareket eden, bağımsız yaşamayı seven, ayakları yere basan, yalnız kalıp kendini dinlemeyi seven, yeri geldiğinde arkadaşlarıyla ,yeri geldiğinde nişanlısıyla veya sevgilisiyle eğlenmeyi bilen ama dediğim gibi kendine özgün bir hayata sahip olan tek birey gibi...zaten yazım şekli sade ve öz, ayrıntısız ve derin..evliliğini de böyle istediğini düşünüyorum.

bence eşinizle birlikte evlilik terapistine gidebilirsiniz...ve birazcık bile iki ayrı bireymiş gibi davransa tüm problemleriniz çözülür gibi.

not: evlilik böyle bir nedenle bitmemeli.

Bu aşk evliliklerin beklentileride üst seviyede oluyor sonra hiç bir şey hayal ettiği9 gibi olmayınca çok erken boşanmalar oluyor
tahamül derecesi epey az oluyor aşk ateşi sönünce

eşimin bizden baska bir hayatı yok
bütün hayatı iş ev ben ve cocugumuz
bız bundan sıkayetcı degılız adam evıne baglı
anneme bende temızlıge gıtmıstım pazar gunu oda geldı 1 saat sonra kahve ıcerız diye ama oyle senı goreyım beraber olalım dıye asla degıl
ayrı odalardada oturdugumuz cok olur, bızde cok yazısırız arasırız gun ıcınde .
bundan sıkayetcı degılım dun aksam kuafore gıttım arabayla 4-5 saat kapıda bekledı. bunalmıyorum ama bunu yaparkende asla yanında olayım senı goreyım vs demıyor. benımde ıslerım vardı beklıyorum vs dıyor.

fakat hersey sızın anlattıgınız gıbıyse gercekten noktasına kadar, kocanız hayata karsı tepkısız ve etkısız bır eleman. cunku onu neredeyse terk etmek uzere olan esının yan odasında bır teleofn yakınındayım dıyen adama ben anca extra lıght derım
bana romantık gelmedı

bizimkinin de oturması için zamana ihtiyacımız var sanırım.
dün akşam konuştuğumuzda beni anladığını ve daha dikkatli davranacağını söyledi.
Kaç defa konuştuk inanamazsin. Sinir krizleri bile geçirdim konuşurken.neden biliyomusun hiçbirşey demiyordu haklısın diyordu, bana çok yumuşak davranıyordu ben bağırırken. Bu sefer ben kendimi daha çok sucluyordum ama sorun çözülmüyordu.birine anlatsam sorun bende gibi gözüküyor çünkü o çok iyi biri kötü bişey yapmıyor, bir gün kendimi kaybedip 5 tane hap içtim :)))) biraz uyuyim diye ama ise yaramadı tabi. Ona da bi not yazdım fotoğraf çekip yolladım.telefonlarını açmadım, hemen işten eve geldi ben gayet normalim doktora gidelim filan dedi ama gitmedim tabi çok komik intihar ettim sanmış. Düzeldi mi o günkü konuda evet ama başka konularda yine aynı şeyler oldu, diyorum ya kolay bir süreç değil,ama seviyorsan hallolur.

Dunden beri yorum yazmadan konuyu takip ediyorum ama dayanamadım.kardeşimin nişanlısı boyleydi hep görüşelim mesaiye kalırdı kız ararmış sen beni sevmiyorsun mesaiye kalıyorsun ben seni çok özlüyorum diyormuş sürekli telde konusurlardi kıza bir nefes aldırmadı hep mic mic yani kardeşim sonunda dayanamadi nişanı attı.yani cisemin yasadiklarini çok iyi anlıyorum çünkü bu durumu en yakınım yaşadı.böyle koca isteyenler böyle bi durumda bi ay dayanamaz bence ben sahsen öyle bi kocayla yapamazdım.herşeyin fazlası zarar arkadaşlar bunu unutmadan yorum yapsaydiniz keşke

habersiz gitmedim ki
sabah söyledim gideceğimi
ve akşamda beni otele o bırkatı.

şu iki mesajınızda ki karmaşayı ben çözemedim?
ilk basta sinirle yazdım dediniz ama sinirle olmayan bir şeyi oldu gibi yazmak nasıl oluyor bilemiyorum.

meğer uyuyan kocanızı uyandırıp ''akşam otelde kalacağım'' demişsiniz

Konu özeti geçermisiniz adamdaki sorun neymiş

sorun eşinin üstüne çok düşmesi genel olarak. aslında ayrı ayrı hayatları da var, arkadaşlarıyla aileleriyle takılabiliyorlar ama konu sahibini eşi evde bir an yalnız bırakmıyor konu sahibi doğru dürüst uyuyamadığından kendiyle bir an bile başbaşa kalamamaktan şikayetçi

adam aşırı aşırı aşırı sevgi pıtırcığıymış konu sahibi de ne oluyoruz bu kadar sevgi beni boğuyor demiş

bu yeni evli çiftler aşırı çok sevgiden bunalınca hep böyle oluyor

Sağol özet geçtiğin için şaşırdım genelde adamlar ilgisiz davranınca kadınlar üzülüyordu , sanırm denk değiler birbirlerine bende fazla ilgiden bunalırım sürekli adamla yanyana sıkıyor gerçekten ,ki epey arkadaşlarım var birde insanın hayatında sadece eşi çocuğu ve ailesiyle sınırlı olmamalı
ilk evlilik yıllarında sıkı fıkı belki olan var ama o zamanda çalışma yoğunluğu var sonraları dostları olmasını arzuluyor monotonluktan değişik arkadaşlar edinmek istiyor insan

önce konuyu okurum sonrada son sayfaya gelir konunun akışına bakarım...sonuç nedir şu durumda...

Özet için sağol ,Bunun içinde ayrılık olmaz oturup konuşulur , yeni nesilde herşeyi kesip atmaya ne kadar meraklı hiçbirşeyin savaşına girmek istemiyor bu yanlış
adam aşırı aşırı aşırı sevgi pıtırcığıymış konu sahibi de ne oluyoruz bu kadar sevgi beni boğuyor demiş

bu yeni evli çiftler aşırı çok sevgiden bunalınca hep böyle oluyor

Bunu bnnde farkettim de konu sahibinin onada kısa ve net bi cevabı olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…