ben senin için yazmadım.bu tarz olaylar var tarzında yazmıştım.dolaylı yada doğrudan açıklayacağım başka bi hayatım yok.
o yüzden de böyle paranoyalara girmeniz gereksiz.
kurgu olabilirmi olabilirrr..Merhaba,
konunuzu dünden beri herkes gibi bende okuyorum. Üzgünüm ama gerçeklikten çok uzak ve çelişkilerle dolu buldum. Üstelik ağır derece de Maladaptive yani Hayal kurma bozukluğu yaşadıgınızı düşünüyorum. yani hayal kurma bozukluğu yaşayan kişi tüm detaylarıyla renkler, kokular, adresler ve benzeri gibi ince detaylarla bir dünya yaratır ve hayal kurarken gerçekmişçesine tüm duyguları hisseder. Fakat bunun bir hayal olduğunun ve gerçekte asla olmadığının tam olarak bilincindedir.
Depresyon, gerginlik,yanlızlık, öz güven eksikliği,sosyal iletişim bozukluğu, uyum sağlayamama, ilgi görememe, yada en önemlisi sahip oldugu hayata kendini ait hissedememe ye karşı oluşturulan bir nevi savunma mekanizması.
Kesinlikle gerçeklikten çok uzaksınız. Otelde kalma durumu, eşinizin yan odada kalması, aracının parkta olması çok amatörce kurgulanmış. bu kadar bağımlı bir eş bir telefon uzagındayım diyerek tepkisiz şekilde romantik aşık modu çok fazla.. BDV bölümünü son 1 aydır takip ediyorum. bir çok yorumunu okudum. Asklar ilişkiler kısmında durup duruken kocacım seni çok seviyorum diye yazan bir kadının yanlız kalamamaktan şikayet etmesinin elle tutulur bir tarafı yok.
Amacınızın sadece gercek hayatta göremediginiz ilgiyi, (eşiniz de buna dahil) burda tatmin etme çabasından başka bir şey olmadıgını düşünüyorum.
(Kocasına aşık hiç bir kadın, arkadaşlarıyla sosyalleşebiliyorsa, dışarıda zaman geçirip eşiyle ortak aktiviteler yapabiliyorsa, Sadece evde yanlız kalamamak tan asla şikayet etmez!)
herkes aynı karakterde değildir.
bir kısmı vıcık vıcık ilişkiden hoşlanır,
bir kısmı ara ara yalnızlığa ihtiyaç duyar.
size burda yazdıklarım doğrudur yada yanlıştır demeyeceğim çünkü size kendimi inandırmaya çalışmak gibi bir niyetim yok.
inanmadığınız ve kurgu olduğunu düşündüğünüz konuya bu kadar uzun yazarak zaman harcamasaydınız keşke.
gerçekt hayatta ve eşimden görmediğim ilgiyi burdan nasıl sağlayacağımı gerçekten merak ettim..
burda yazılan yorumlar mı benim ilgi eksikliğimi doyuracak?
buna ancak gülebilirim.
iyi günler.
Kaç defa konuştuk inanamazsin. Sinir krizleri bile geçirdim konuşurken.neden biliyomusun hiçbirşey demiyordu haklısın diyordu, bana çok yumuşak davranıyordu ben bağırırken. Bu sefer ben kendimi daha çok sucluyordum ama sorun çözülmüyordu.birine anlatsam sorun bende gibi gözüküyor çünkü o çok iyi biri kötü bişey yapmıyor, bir gün kendimi kaybedip 5 tane hap içtim :)))) biraz uyuyim diye ama ise yaramadı tabi. Ona da bi not yazdım fotoğraf çekip yolladım.telefonlarını açmadım, hemen işten eve geldi ben gayet normalim doktora gidelim filan dedi ama gitmedim tabi çok komik intihar ettim sanmış. Düzeldi mi o günkü konuda evet ama başka konularda yine aynı şeyler oldu, diyorum ya kolay bir süreç değil,ama seviyorsan hallolur.bizimkinin de oturması için zamana ihtiyacımız var sanırım.
dün akşam konuştuğumuzda beni anladığını ve daha dikkatli davranacağını söyledi.
bende Christian Grey'e çok yakın buldum konu sahibinin eşini senin gibi hassasım bende :)
kocam;
bu sabah evden çıktığım da yatıp uyuduğunu biliyorum..
basit bir tartışma olduğunu ve akşam herşeyin düzeleceğini sandığını da biliyorum..
ben bu gece o evde olmayacağım.
şehrin herhangi bi yerin de herhangi bir otel odasında dinleniyor olacağım..
bu akşam yine beni almak için iş çıkışına geleceğini de biliyorum.
geldiğin de de olmayacağım..
çoktan gitmiş ve bana ulaşmanı engellemiş olacağım..
.
habersiz gitmedim ki
sabah söyledim gideceğimi ve akşamda beni otele o bırkatı.
sorun eşinin üstüne çok düşmesi genel olarak. aslında ayrı ayrı hayatları da var, arkadaşlarıyla aileleriyle takılabiliyorlar ama konu sahibini eşi evde bir an yalnız bırakmıyor konu sahibi doğru dürüst uyuyamadığından kendiyle bir an bile başbaşa kalamamaktan şikayetçiKonu özeti geçermisiniz adamdaki sorun neymiş
Konu özeti geçermisiniz adamdaki sorun neymiş
sorun eşinin üstüne çok düşmesi genel olarak. aslında ayrı ayrı hayatları da var, arkadaşlarıyla aileleriyle takılabiliyorlar ama konu sahibini eşi evde bir an yalnız bırakmıyor konu sahibi doğru dürüst uyuyamadığından kendiyle bir an bile başbaşa kalamamaktan şikayetçi
önce konuyu okurum sonrada son sayfaya gelir konunun akışına bakarım...sonuç nedir şu durumda...şu iki mesajınızda ki karmaşayı ben çözemedim?
ilk basta sinirle yazdım dediniz ama sinirle olmayan bir şeyi oldu gibi yazmak nasıl oluyor bilemiyorum.
meğer uyuyan kocanızı uyandırıp ''akşam otelde kalacağım'' demişsiniz
adam aşırı aşırı aşırı sevgi pıtırcığıymış konu sahibi de ne oluyoruz bu kadar sevgi beni boğuyor demiş
bu yeni evli çiftler aşırı çok sevgiden bunalınca hep böyle oluyor
şu iki mesajınızda ki karmaşayı ben çözemedim?
ilk basta sinirle yazdım dediniz ama sinirle olmayan bir şeyi oldu gibi yazmak nasıl oluyor bilemiyorum.
meğer uyuyan kocanızı uyandırıp ''akşam otelde kalacağım'' demişsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?