kocam'a.

sabah tartıştığımızı ve kendisine söylediğimi defalarca yazdım.
çelişki olacak birşey yok.
evden çıkarken uyuyordun değil,
evden çıktığımda yatıp uyuduğunu biliyorum yazdım.
ikisi farklı şeyler.
anlatabildim mi?
yani ben evden çıkınca tekrar yatıp uyuduğundan eminim gibi gibi içeriği.

katılıyorum size

konuda beni iten bişeyler var. verilen cevaplar falan fazla düşünülmüş. o şiir gibi yazıdan ziyade burdaki bayanlara hitap eden durumu anlatan bi yazı olabilrdi. cool olmaya çalışılmış gibi. açıkçası istenilen gerçekten boşanmaktan ziyade dikkat çekmek gibi geldi.

30 yaşındayım.
eşim çok ilgisiz diye konu açınca haklı,
eşimin ilgisi beni yoruyor diye yazınca haksız mı oluyorum?

Haksız olduğunuzu söylemedim. Ki, böyle bir şey haddime değil. Yaşınızı söylemişsiniz, ama yaşınıza yakışan bir cümle okumadım henüz. Açılan konu başlığı değil benim eleştirim, konunun içeriği. Günümüzde, ülkemizin hali malum. İnsanlar mutsuz herhangi bir sebepten dolayı. Sizin sebebiniz de bu, mutsuz olmak için. Ona da bir lafım yok,saygı duyarım. Eşinize yazmış olduğunuz sözde mektubu burada paylaşıyorsanız, bizlerin fikirlerini almak için yapıyorsunuzdur. Size sorulan sorulara net bir cvp vermediğiniz için insanları merakta bıraktınız için, bakın onlarca sayfa olmuş. Sonuç? Boş. Kimsenin fikrine açık davranmamışsınız. Eleştirilere ve düşüncelerimize açık değilseniz bu içerik boşta kalır. Demek istediğimi eminim anlayanlar olmuştur.

zaten konu sahibi yazmıyorki herşeyi. biz anlamaya çalışıyoruz

Demek istediğim bu. Bayan konu sahibi yeterince açık olmadığınız için, sayfanın geldiği son durum bu oldu. Biz kendi kendimize sizi çözmeye çalışıyoruz, ortaya bir şey atıp gittiniz. Net değilsiniz. Size kimse yardımcı olamaz, bu şekilde.

Bu yazıya tamamen katılıyorum.
Sıkıcı hayata aksiyon katma çabasından başka bir şey değil bu sizinki her iki olasılıkta da.
Allahtan KK'de "konuyu takip etmeyi bırak" diye bir seçenek var. Yoksa bu gereksiz konu uyarı verip dururdu yeni mesaj var diye.

ben sevginiz bitmiş gibi hissediyorum lütfen yanlış anlamayın hatta o kadar özgür ruhlu bir bayansınız ki sanki evlilik size göre değil gibi de hissettim tekrar yanlış anlamayın. böyle hissetmeme gelince de ben boşanmayı düşünen bu kadar rahat bir bayana rastlamadım henüz. nedense bana rahat izlenimi verdiniz. hakkınız da hayırlısı olsun Rabbim yardım etsin. problem çok büyük olmayınca alternatifler azalıyor geriye boşanmak kalıyor

zaten ortada sorun yokki. sadece var gibi gösterilmeye çalışılıyor ama olmuyor bi şeyler eksik:)

tam demek istediğim buydu benimde. doğru kelime. ego tatmini.

Çok eğlenceli hale getirdiniz sorununuzu :) Bir şiir de bizim için yazar mısınız, konu kapanırken.

82 sayfa ne konusuldu burada bu kadar yaa. hepsini okuyamayacagim valla. eger profil bilgileri dogruysa bu siirimsi anlatim k.sahibinin mesleginden ileri geliyor sanirim. Meslekte "reklam metin yazarligi" yaziyor keza.

dünden beri epey ilerlemiş konu
konu sahibinin şu yazdığını görünce de açıkcası yazdıklarının tamamının inandırıcılığı ben de yıkıldı gitti
bu kadar seven, bu kadar ilgili, bu kadar sahiplenici bi erkek eşi ben otelde kalacağım deyince paşa paşa kendi elleriyle otele bırakmaz ya bırakamaz
benim eşim ilgili bi adam değildir benimle de sürekli vakit geçirmek istemez ama değil otele kendi elleriyle bırakmak annem dışında bi akraba arkadaş vs de kalmamı hele hele böyle bi sebepten kabul etmez böyle bi sebeple gitsem kıyamet kopar

Kocama mektup;

Kocam elleme
Yıne beni delleme
Gece uyuyamıyorum
Derdime dert ekleme..

Hayatımı zorlastırdın
Mektubu kk ya yapıştırdım
Simdi benden havalısı yok
Beni acımla şımartıştırdın..
Allah iyiliğini versin yaa, güldürdün beni

[
Ve bu adam eşinin kiyafetine dahi karisan bileğine kadar etek giymesini isteyen bir adam..

Vallahi konu sahibinden de konudan da çok sıkıldım tuhaf olan sorulası bir suru şey var ama hic uğraşmak istemiyorum.

[

Ve bu adam eşinin kiyafetine dahi karisan bileğine kadar etek giymesini isteyen bir adam..

Vallahi konu sahibinden de konudan da çok sıkıldım tuhaf olan sorulası bir suru şey var ama hic uğraşmak istemiyorum artik.
ben de sıkıldım epeydir okumadım ama bu kadar sayfa yazıldığını görünce sonucu merak ettim, sonucu görünce de iyice sinir oldum çünkü ne yazık ki inandırıcı değil
neyse boşverdim gitti, ben zayıflama topiklerime geri döneyim en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…