sabah tartıştığımızı ve kendisine söylediğimi defalarca yazdım.şu iki mesajınızda ki karmaşayı ben çözemedim?
ilk basta sinirle yazdım dediniz ama sinirle olmayan bir şeyi oldu gibi yazmak nasıl oluyor bilemiyorum.
meğer uyuyan kocanızı uyandırıp ''akşam otelde kalacağım'' demişsiniz
katılıyorum sizeMerhaba,
konunuzu dünden beri herkes gibi bende okuyorum. Üzgünüm ama gerçeklikten çok uzak ve çelişkilerle dolu buldum. Üstelik ağır derece de Maladaptive yani Hayal kurma bozukluğu yaşadıgınızı düşünüyorum. yani hayal kurma bozukluğu yaşayan kişi tüm detaylarıyla renkler, kokular, adresler ve benzeri gibi ince detaylarla bir dünya yaratır ve hayal kurarken gerçekmişçesine tüm duyguları hisseder. Fakat bunun bir hayal olduğunun ve gerçekte asla olmadığının tam olarak bilincindedir.
Depresyon, gerginlik,yanlızlık, öz güven eksikliği,sosyal iletişim bozukluğu, uyum sağlayamama, ilgi görememe, yada en önemlisi sahip oldugu hayata kendini ait hissedememe ye karşı oluşturulan bir nevi savunma mekanizması.
Kesinlikle gerçeklikten çok uzaksınız. Otelde kalma durumu, eşinizin yan odada kalması, aracının parkta olması çok amatörce kurgulanmış. bu kadar bağımlı bir eş bir telefon uzagındayım diyerek tepkisiz şekilde romantik aşık modu çok fazla.. BDV bölümünü son 1 aydır takip ediyorum. bir çok yorumunu okudum. Asklar ilişkiler kısmında durup duruken kocacım seni çok seviyorum diye yazan bir kadının yanlız kalamamaktan şikayet etmesinin elle tutulur bir tarafı yok.
Amacınızın sadece gercek hayatta göremediginiz ilgiyi, (eşiniz de buna dahil) burda tatmin etme çabasından başka bir şey olmadıgını düşünüyorum.
(Kocasına aşık hiç bir kadın, arkadaşlarıyla sosyalleşebiliyorsa, dışarıda zaman geçirip eşiyle ortak aktiviteler yapabiliyorsa, Sadece evde yanlız kalamamak tan asla şikayet etmez!)
30 yaşındayım.
eşim çok ilgisiz diye konu açınca haklı,
eşimin ilgisi beni yoruyor diye yazınca haksız mı oluyorum?
zaten konu sahibi yazmıyorki herşeyi. biz anlamaya çalışıyoruz
Bu yazıya tamamen katılıyorum.Merhaba,
konunuzu dünden beri herkes gibi bende okuyorum. Üzgünüm ama gerçeklikten çok uzak ve çelişkilerle dolu buldum. Üstelik ağır derece de Maladaptive yani Hayal kurma bozukluğu yaşadıgınızı düşünüyorum. yani hayal kurma bozukluğu yaşayan kişi tüm detaylarıyla renkler, kokular, adresler ve benzeri gibi ince detaylarla bir dünya yaratır ve hayal kurarken gerçekmişçesine tüm duyguları hisseder. Fakat bunun bir hayal olduğunun ve gerçekte asla olmadığının tam olarak bilincindedir.
Depresyon, gerginlik,yanlızlık, öz güven eksikliği,sosyal iletişim bozukluğu, uyum sağlayamama, ilgi görememe, yada en önemlisi sahip oldugu hayata kendini ait hissedememe ye karşı oluşturulan bir nevi savunma mekanizması.
Kesinlikle gerçeklikten çok uzaksınız. Otelde kalma durumu, eşinizin yan odada kalması, aracının parkta olması çok amatörce kurgulanmış. bu kadar bağımlı bir eş bir telefon uzagındayım diyerek tepkisiz şekilde romantik aşık modu çok fazla.. BDV bölümünü son 1 aydır takip ediyorum. bir çok yorumunu okudum. Asklar ilişkiler kısmında durup duruken kocacım seni çok seviyorum diye yazan bir kadının yanlız kalamamaktan şikayet etmesinin elle tutulur bir tarafı yok.
Amacınızın sadece gercek hayatta göremediginiz ilgiyi, (eşiniz de buna dahil) burda tatmin etme çabasından başka bir şey olmadıgını düşünüyorum.
(Kocasına aşık hiç bir kadın, arkadaşlarıyla sosyalleşebiliyorsa, dışarıda zaman geçirip eşiyle ortak aktiviteler yapabiliyorsa, Sadece evde yanlız kalamamak tan asla şikayet etmez!)
kendini kimseye anlatmayıp tek cümle tek cümle yazarsan böyle bin tane hikaye çıkar
Haksız olduğunuzu söylemedim. Ki, böyle bir şey haddime değil. Yaşınızı söylemişsiniz, ama yaşınıza yakışan bir cümle okumadım henüz. Açılan konu başlığı değil benim eleştirim, konunun içeriği. Günümüzde, ülkemizin hali malum. İnsanlar mutsuz herhangi bir sebepten dolayı. Sizin sebebiniz de bu, mutsuz olmak için. Ona da bir lafım yok,saygı duyarım. Eşinize yazmış olduğunuz sözde mektubu burada paylaşıyorsanız, bizlerin fikirlerini almak için yapıyorsunuzdur. Size sorulan sorulara net bir cvp vermediğiniz için insanları merakta bıraktınız için, bakın onlarca sayfa olmuş. Sonuç? Boş. Kimsenin fikrine açık davranmamışsınız. Eleştirilere ve düşüncelerimize açık değilseniz bu içerik boşta kalır. Demek istediğimi eminim anlayanlar olmuştur.
Demek istediğim bu. Bayan konu sahibi yeterince açık olmadığınız için, sayfanın geldiği son durum bu oldu. Biz kendi kendimize sizi çözmeye çalışıyoruz, ortaya bir şey atıp gittiniz. Net değilsiniz. Size kimse yardımcı olamaz, bu şekilde.
tam demek istediğim buydu benimde. doğru kelime. ego tatmini.amannn bırakın artık bu konuya yazmayı. siz böyle ay ne güzel keşke benim kocamda boyle olsa falan dedikçe konu sahibinin egosu tavan yapıyodur. çok saçma bi konu ve bence bdv nin 1. sayfasını iki gündür meşgul etmeside gereksiz....
dünden beri epey ilerlemiş konuşu iki mesajınızda ki karmaşayı ben çözemedim?
ilk basta sinirle yazdım dediniz ama sinirle olmayan bir şeyi oldu gibi yazmak nasıl oluyor bilemiyorum.
meğer uyuyan kocanızı uyandırıp ''akşam otelde kalacağım'' demişsiniz
Allah iyiliğini versin yaa, güldürdün beniKocama mektup;
Kocam elleme
Yıne beni delleme
Gece uyuyamıyorum
Derdime dert ekleme..
Hayatımı zorlastırdın
Mektubu kk ya yapıştırdım
Simdi benden havalısı yok
Beni acımla şımartıştırdın..
Ve bu adam eşinin kiyafetine dahi karisan bileğine kadar etek giymesini isteyen bir adam..dünden beri epey ilerlemiş konu
konu sahibinin şu yazdığını görünce de açıkcası yazdıklarının tamamının inandırıcılığı ben de yıkıldı gitti
bu kadar seven, bu kadar ilgili, bu kadar sahiplenici bi erkek eşi ben otelde kalacağım deyince paşa paşa kendi elleriyle otele bırakmaz ya bırakamaz
benim eşim ilgili bi adam değildir benimle de sürekli vakit geçirmek istemez ama değil otele kendi elleriyle bırakmak annem dışında bi akraba arkadaş vs de kalmamı hele hele böyle bi sebepten kabul etmez böyle bi sebeple gitsem kıyamet kopar
ben de sıkıldım epeydir okumadım ama bu kadar sayfa yazıldığını görünce sonucu merak ettim, sonucu görünce de iyice sinir oldum çünkü ne yazık ki inandırıcı değil[
Ve bu adam eşinin kiyafetine dahi karisan bileğine kadar etek giymesini isteyen bir adam..
Vallahi konu sahibinden de konudan da çok sıkıldım tuhaf olan sorulası bir suru şey var ama hic uğraşmak istemiyorum artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?