evet yazdıklarınızı tek tek okuyorum.Bayan konu sahibi..Umarım tek tek okuma zahmetinde bulunuyorsunuzdur,bizler gibi.
neden sıkılıp yorulabileceğimi düşünmek yerine,amannn bırakın artık bu konuya yazmayı. siz böyle ay ne güzel keşke benim kocamda boyle olsa falan dedikçe konu sahibinin egosu tavan yapıyodur. çok saçma bi konu ve bence bdv nin 1. sayfasını iki gündür meşgul etmeside gereksiz....
boşanmaktan vazgeçtik.ben sevginiz bitmiş gibi hissediyorum lütfen yanlış anlamayın hatta o kadar özgür ruhlu bir bayansınız ki sanki evlilik size göre değil gibi de hissettim tekrar yanlış anlamayın. böyle hissetmeme gelince de ben boşanmayı düşünen bu kadar rahat bir bayana rastlamadım henüz. nedense bana rahat izlenimi verdiniz. hakkınız da hayırlısı olsun Rabbim yardım etsin. problem çok büyük olmayınca alternatifler azalıyor geriye boşanmak kalıyor
evet metin yazarlığı yapıyorum.82 sayfa ne konusuldu burada bu kadar yaa. hepsini okuyamayacagim valla. eger profil bilgileri dogruysa bu siirimsi anlatim k.sahibinin mesleginden ileri geliyor sanirim. Meslekte "reklam metin yazarligi" yaziyor keza.
bu kadar takip ettikten sonra hala anlayamamış olmanıza şaşırıyorum artık.millet ne oluyo diye anlamaya çalışırken 82 sayfa soru sordu konuyu anlayansa yok
ona cevap yazmıştım..dünden beri epey ilerlemiş konu
konu sahibinin şu yazdığını görünce de açıkcası yazdıklarının tamamının inandırıcılığı ben de yıkıldı gitti
bu kadar seven, bu kadar ilgili, bu kadar sahiplenici bi erkek eşi ben otelde kalacağım deyince paşa paşa kendi elleriyle otele bırakmaz ya bırakamaz
benim eşim ilgili bi adam değildir benimle de sürekli vakit geçirmek istemez ama değil otele kendi elleriyle bırakmak annem dışında bi akraba arkadaş vs de kalmamı hele hele böyle bi sebepten kabul etmez böyle bi sebeple gitsem kıyamet kopar
epey geriye gittim ama herhangi bir cevap göremedim ama zahmet olmazsa tekrar cevaplar mısınız gerçekten merak ediyorum çünküona cevap yazmıştım..
okumuş olsaydınız görürdünüz.
neden sıkılıp yorulabileceğimi düşünmek yerine,
sürekli egomun tavan yaptığından bahsediyorsunuz?
siz ilgile muhtaçken ben bunalıyor olamazmıyım?
dün sabah eşim benle birlikte uyandı ve hazırlanırken bana sırnaştığı için tartıştık.epey geriye gittim ama herhangi bir cevap göremedim ama zahmet olmazsa tekrar cevaplar mısınız gerçekten merak ediyorum çünkü
siz nasıl beni anlamak yerine egom için yazdığımı düşünüyorsanız,benim ilgiye muhtaç olduğumuda nereden çıkardınız aksine çok seviyor ve seviliyorum. ve durumuma isyan etmek yerine şükrediyorum. sizede biraz şükür tavsiye ederim....
ilk sayfayı tekrardan açıp okursanız anlamış olursunuz..epey geriye gittim ama herhangi bir cevap göremedim ama zahmet olmazsa tekrar cevaplar mısınız gerçekten merak ediyorum çünkü
siz nasıl beni anlamak yerine egom için yazdığımı düşünüyorsanız,
bende ilgiye muhtaç olduğunuzu düşünebilirim.
empati yapmayı denemiş olsaydınız beni anlardınız.
buna siz mi karar verdiniz?LÜTFEN BOŞANIN VE O ADAMCAĞIZI SİZDEN KURTARIN SİZ SEVGİYE LAYIK DEĞİLSİNİZ....
evet fevri davrandım.Ortak avukatınıza giderek boşanma avukatım olur musun teklifinde bulunmak gibi hareketlerle heyecan aramak yerine ekstrem sporlara yönelin isterseniz. Daha sağlıklı ve daha az zararlı bir heyecan arayışı olur.
İlaçla intihara teşebbüs edip bütün kutuları başucunda bırakarak yatağına uzanan ergenlerinki gibi bir tavır olmuş o hareketiniz.
Ortak avukatınıza giderek boşanma avukatım olur musun teklifinde bulunmak gibi hareketlerle heyecan aramak yerine ekstrem sporlara yönelin isterseniz. Daha sağlıklı ve daha az zararlı bir heyecan arayışı olur.
İlaçla intihara teşebbüs edip bütün kutuları başucunda bırakarak yatağına uzanan ergenlerinki gibi bir tavır olmuş o hareketiniz.
tatmin olamadığınız için olmasın?size aynen katılıyorum konu sahibi pek kendinde değil gibi...
benim çelişkili bulduğum konu o değil kiilk sayfayı tekrardan açıp okursanız anlamış olursunuz..
uyuyan bi adam değil.
çıktığımda yeniden uyuyan bi adam kastedildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?