kocam'a.

Bayan konu sahibi..Umarım tek tek okuma zahmetinde bulunuyorsunuzdur,bizler gibi.
evet yazdıklarınızı tek tek okuyorum.
konuyu açtığımdan beri evde bulunduğum süre zarfında yalnız kalamıyorum eşim çok yoğun ilgi gösteriyor diye belirttim.
bunun tam olarak neresini anlayamıyorsunuz?
bir sürü kişiye aynı cevabı yazdım..
hala net olmamaktan bahsediyorsunuz.

neden sıkılıp yorulabileceğimi düşünmek yerine,
sürekli egomun tavan yaptığından bahsediyorsunuz?
siz ilgile muhtaçken ben bunalıyor olamazmıyım?

boşanmaktan vazgeçtik.
destek alacağız.

82 sayfa ne konusuldu burada bu kadar yaa. hepsini okuyamayacagim valla. eger profil bilgileri dogruysa bu siirimsi anlatim k.sahibinin mesleginden ileri geliyor sanirim. Meslekte "reklam metin yazarligi" yaziyor keza.
evet metin yazarlığı yapıyorum.

ona cevap yazmıştım..
okumuş olsaydınız görürdünüz.

neden sıkılıp yorulabileceğimi düşünmek yerine,
sürekli egomun tavan yaptığından bahsediyorsunuz?
siz ilgile muhtaçken ben bunalıyor olamazmıyım?

benim ilgiye muhtaç olduğumuda nereden çıkardınız aksine çok seviyor ve seviliyorum. ve durumuma isyan etmek yerine şükrediyorum. sizede biraz şükür tavsiye ederim....

epey geriye gittim ama herhangi bir cevap göremedim ama zahmet olmazsa tekrar cevaplar mısınız gerçekten merak ediyorum çünkü
dün sabah eşim benle birlikte uyandı ve hazırlanırken bana sırnaştığı için tartıştık.
tartışma esnasında avukatla görüşeceğimi ve gelmek istemediğimi söyledim..
ben evden çıktıntan sonra yeniden yatıp uyuduğunu biliyorum çünkü kavgamızı mühimsemedin vari yazmıştım.
ben evden çıkarken eşim uyuyordu yazmadım.

konu sahıbı kusura bakma ama çok duygszca buldum tum mesajlrınızı..Size yapılan yorumlar bile daha mantıklı ve duygulu..bakınz bi örneği ;

ben sevginiz bitmiş gibi hissediyorum lütfen yanlış anlamayın hatta o kadar özgür ruhlu bir bayansınız ki sanki evlilik size göre değil gibi de hissettim tekrar yanlış anlamayın. böyle hissetmeme gelince de ben boşanmayı düşünen bu kadar rahat bir bayana rastlamadım henüz. nedense bana rahat izlenimi verdiniz. hakkınız da hayırlısı olsun Rabbim yardım etsin. problem çok büyük olmayınca alternatifler azalıyor geriye boşanmak kalıyor

boşanmaktan vazgeçtik.
destek alacağız.

benim ilgiye muhtaç olduğumuda nereden çıkardınız aksine çok seviyor ve seviliyorum. ve durumuma isyan etmek yerine şükrediyorum. sizede biraz şükür tavsiye ederim....
siz nasıl beni anlamak yerine egom için yazdığımı düşünüyorsanız,
bende ilgiye muhtaç olduğunuzu düşünebilirim.
empati yapmayı denemiş olsaydınız beni anlardınız.

epey geriye gittim ama herhangi bir cevap göremedim ama zahmet olmazsa tekrar cevaplar mısınız gerçekten merak ediyorum çünkü
ilk sayfayı tekrardan açıp okursanız anlamış olursunuz..
uyuyan bi adam değil.
çıktığımda yeniden uyuyan bi adam kastedildi.

siz nasıl beni anlamak yerine egom için yazdığımı düşünüyorsanız,
bende ilgiye muhtaç olduğunuzu düşünebilirim.
empati yapmayı denemiş olsaydınız beni anlardınız.

LÜTFEN BOŞANIN VE O ADAMCAĞIZI SİZDEN KURTARIN SİZ SEVGİYE LAYIK DEĞİLSİNİZ....

Ortak avukatınıza giderek boşanma avukatım olur musun teklifinde bulunmak gibi hareketlerle heyecan aramak yerine ekstrem sporlara yönelin isterseniz. Daha sağlıklı ve daha az zararlı bir heyecan arayışı olur.

İlaçla intihara teşebbüs edip bütün kutuları başucunda bırakarak yatağına uzanan ergenlerinki gibi bir tavır olmuş o hareketiniz.

evet fevri davrandım.
öfkeliydim..
sakinleştiğimde daha mantıklı düşününce yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım.

size aynen katılıyorum konu sahibi pek kendinde değil gibi...

Bana hâlâ şımarıklık gibi geliyo Bu kadar eşinden dert yanan bayanların arasında bu konuyu açmak bile tuhaf

size aynen katılıyorum konu sahibi pek kendinde değil gibi...
tatmin olamadığınız için olmasın?
sorduğunuz soruyu yanıtladığım halde,
bana saldırmaya devam ediyorsunuz..
demek ki neymiş;
size yapacağım hiç bir açıklama sizi tatmin etmeyecek.

ilk sayfayı tekrardan açıp okursanız anlamış olursunuz..
uyuyan bi adam değil.
çıktığımda yeniden uyuyan bi adam kastedildi.
benim çelişkili bulduğum konu o değil ki
bu kadar ilgili, üstünüze düşen, her an her saniye yanınızda olmak isteycek kadar sizi seven sahiplenen bi adam nasıl olur da tek bir sözünüzle kendi elleriyle otele bırakır benim takıldığım nokta bu
böylesi bir erkek hatta gerçekten seven bi erkek sizin kocanız kadar ilgili olmasına da gerek yok böylesi bi sebepten eşinin otelde kalmasına içi elvermez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…