- 25 Mart 2014
- 583
- 376
- 133
ben size saldırmıyorum sadece fikirlerimi yazıyorum buna engel olamazsınız lütfen biraz eleştiriye açık oluntatmin olamadığınız için olmasın?
sorduğunuz soruyu yanıtladığım halde,
bana saldırmaya devam ediyorsunuz..
demek ki neymiş;
size yapacağım hiç bir açıklama sizi tatmin etmeyecek.
herkesin derdi bir olmak zorundamı?Bana hâlâ şımarıklık gibi geliyoBu kadar eşinden dert yanan bayanların arasında bu konuyu açmak bile tuhaf
biz birbirimizi tanımaya çalıştığımız dönemlerden biliyor.benim çelişkili bulduğum konu o değil ki
bu kadar ilgili, üstünüze düşen, her an her saniye yanınızda olmak isteycek kadar sizi seven sahiplenen bi adam nasıl olur da tek bir sözünüzle kendi elleriyle otele bırakır benim takıldığım nokta bu
böylesi bir erkek hatta gerçekten seven bi erkek sizin kocanız kadar ilgili olmasına da gerek yok böylesi bi sebepten eşinin otelde kalmasına içi elvermez
Evet aynen de öyle oldunuz. Tamam bundan dert yanabilirsiniz olabilir, ama "boşanmak" demeniz tabiki beni ve birçok kadını bu düşünceye sevk etti. Yazıklarinizi yorumluyoruz kafamızda tasarlamıyoruz sonuçta.herkesin derdi bir olmak zorundamı?
eşim benle ilgilenmiyor diye konu açmış olsam bağrınıza basacaktınız da,
yoğun ilgisi bunaltıyor diyince mi şımarık ukala ve kötü kadın oldum?
LÜTFEN BOŞANIN VE O ADAMCAĞIZI SİZDEN KURTARIN SİZ SEVGİYE LAYIK DEĞİLSİNİZ....
sevgiye layık olmadığımı düşünmeniz ve kendimde olmadığım kanısına varıyor oluşunuza sizin yazdığınız tonda cevaplar yazdım.size aynen katılıyorum konu sahibi pek kendinde değil gibi...
yazdıklarımı atlayarak yorumluyorsunuz..Evet aynen de öyle oldunuz. Tamam bundan dert yanabilirsiniz olabilir, ama "boşanmak" demeniz tabiki beni ve birçok kadını bu düşünceye sevk etti. Yazıklarinizi yorumluyoruz kafamızda tasarlamıyoruz sonuçta.
ben sizin yazdıklarınızı sorgulamıyorumki dediğim gibi sadece fikirlerimiz yazıyorum...sevgiye layık olmadığımı düşünmeniz ve kendimde olmadığım kanısına varıyor oluşunuza sizin yazdığınız tonda cevaplar yazdım.
bu kadar takip ettikten sonra hala anlayamamış olmanıza şaşırıyorum artık.
çünkü aynı şeyler soruluyor.konunu neden kapattırmıyosun, ha terapi sürecindeki gelişmeleri yazacaksan o ayrı ama son 30 sayfa kendini tekrara girdi
evet tartışıyoruz.anlamayan çok kişi olduğuna göre sen anlatamamış olabilirsin belki de, çünkü sadece kocam bana çok ilgili sıkıldım diyosun kocanın yaptığı da ne seninle duşa beraber girmek istemek, gün içinde seni özleyip gelmesi öyle bi yazıyosun ki sanki adam aldatmış gibi avukata gittim sen bende bittin bizde bişey kalmadı avukat hiddetinden korktu sen basit bi tartışma sandın ben bu akşam evde değil otelde olcam bana ulaşmak istediğin tüm yolları kapatıcam
he bide başka bi yazında bundan bir ay önce kadar sabah yine tartışmışsınız eşin de kapı orda demiş sen de girdiğim kapıdan kendim çıkmasını da bilirim demişsin sana pek de bağımlı gibi durmuyor.
evet tartışıyoruz.
hiç tartışmayan mükemmel bir çiftiz dedim mi?
kocam bana bağımlı demedim.benim demek istediğim bu değil zaten.
işte tamam daha ne istiyorsun??????????evet kendimi iyi ifade edemedim.
yani eşimin yoğun ilgisi dışında herhangi bi hatası olsaydı bana bunu böyle böyle yaptı diye yazması daha kolay olabilirdi belki.
lakin çok ilgili herşeyi birlikte yapalım istiyor diyorum daha ne istiyorsun deniyor.
ayrıca profilindede bekar olduğunu söylemişanlamayan çok kişi olduğuna göre sen anlatamamış olabilirsin belki de, çünkü sadece kocam bana çok ilgili sıkıldım diyosun kocanın yaptığı da ne seninle duşa beraber girmek istemek, gün içinde seni özleyip gelmesi öyle bi yazıyosun ki sanki adam aldatmış gibi avukata gittim sen bende bittin bizde bişey kalmadı avukat hiddetinden korktu sen basit bi tartışma sandın ben bu akşam evde değil otelde olcam bana ulaşmak istediğin tüm yolları kapatıcam
he bide başka bi yazında bundan bir ay önce kadar sabah yine tartışmışsınız eşin de kapı orda demiş sen de girdiğim kapıdan kendim çıkmasını da bilirim demişsin sana pek de bağımlı gibi durmuyor.
rusyadan özledim diye geldi..rest çekebiliyosa bağımlı değil harbiden, otelde kalmak bile çok uç oldu bence bu durumda Rusya'dan gelen adam otel işini şıp diyekabul etti
üye olduğumda bekardım. 2011 yılında kayıt olmuşum.ayrıca profilindede bekar olduğunu söylemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?