kocam'a.

tatmin olamadığınız için olmasın?
sorduğunuz soruyu yanıtladığım halde,
bana saldırmaya devam ediyorsunuz..
demek ki neymiş;
size yapacağım hiç bir açıklama sizi tatmin etmeyecek.
ben size saldırmıyorum sadece fikirlerimi yazıyorum buna engel olamazsınız lütfen biraz eleştiriye açık olun

Bana hâlâ şımarıklık gibi geliyo Bu kadar eşinden dert yanan bayanların arasında bu konuyu açmak bile tuhaf
herkesin derdi bir olmak zorundamı?
eşim benle ilgilenmiyor diye konu açmış olsam bağrınıza basacaktınız da,
yoğun ilgisi bunaltıyor diyince mi şımarık ukala ve kötü kadın oldum?

biz birbirimizi tanımaya çalıştığımız dönemlerden biliyor.
o eve gitmek istemezsem bi şekilde gitmeyeceğimi biliyor.
otele bırakmadan önce konuştuk.
ona beni üzen yoran ve korkutan şeyleri anlattım..
kırgınlığımı anlayıp daha dikkatli ve anlayışlı olacağını söyledi.
beni zorlamayacağına sözler verdi.
otel de verdiği sözü tutması için ilk örneğimizdi.

herkesin derdi bir olmak zorundamı?
eşim benle ilgilenmiyor diye konu açmış olsam bağrınıza basacaktınız da,
yoğun ilgisi bunaltıyor diyince mi şımarık ukala ve kötü kadın oldum?
Evet aynen de öyle oldunuz. Tamam bundan dert yanabilirsiniz olabilir, ama "boşanmak" demeniz tabiki beni ve birçok kadını bu düşünceye sevk etti. Yazıklarinizi yorumluyoruz kafamızda tasarlamıyoruz sonuçta.

Evet aynen de öyle oldunuz. Tamam bundan dert yanabilirsiniz olabilir, ama "boşanmak" demeniz tabiki beni ve birçok kadını bu düşünceye sevk etti. Yazıklarinizi yorumluyoruz kafamızda tasarlamıyoruz sonuçta.
yazdıklarımı atlayarak yorumluyorsunuz..
ilerleyen sayfalarda tartışmanın verdiği öfkeyle ve kafa karışıklığıyla boşanmak diye yazdığımı belirtmiştim.
eşimle de konuştuk ve boşanmak yerine yardım almayı deneyeceğiz.

sevgiye layık olmadığımı düşünmeniz ve kendimde olmadığım kanısına varıyor oluşunuza sizin yazdığınız tonda cevaplar yazdım.
ben sizin yazdıklarınızı sorgulamıyorumki dediğim gibi sadece fikirlerimiz yazıyorum...

bu kadar takip ettikten sonra hala anlayamamış olmanıza şaşırıyorum artık.

anlamayan çok kişi olduğuna göre sen anlatamamış olabilirsin belki de, çünkü sadece kocam bana çok ilgili sıkıldım diyosun kocanın yaptığı da ne seninle duşa beraber girmek istemek, gün içinde seni özleyip gelmesi öyle bi yazıyosun ki sanki adam aldatmış gibi avukata gittim sen bende bittin bizde bişey kalmadı avukat hiddetinden korktu sen basit bi tartışma sandın ben bu akşam evde değil otelde olcam bana ulaşmak istediğin tüm yolları kapatıcam

he bide başka bi yazında bundan bir ay önce kadar sabah yine tartışmışsınız eşin de kapı orda demiş sen de girdiğim kapıdan kendim çıkmasını da bilirim demişsin sana pek de bağımlı gibi durmuyor.

evet tartışıyoruz.
hiç tartışmayan mükemmel bir çiftiz dedim mi?

benim demek istediğim bu değil zaten.
kocam bana bağımlı demedim.
buraya yazan arkadaşlar bağımlı olduğunu düşündüler.
ben yoğun ilgisinden bunaldım diye yazdım..
bensiz yapamaz ben olmazsam yaşayamaz vari yazmadım..

rest çekebiliyosa bağımlı değil harbiden, otelde kalmak bile çok uç oldu bence bu durumda Rusya'dan gelen adam otel işini şıp diyekabul etti

işte tamam daha ne istiyorsun??????????

ayrıca profilindede bekar olduğunu söylemiş

rest çekebiliyosa bağımlı değil harbiden, otelde kalmak bile çok uç oldu bence bu durumda Rusya'dan gelen adam otel işini şıp diyekabul etti
rusyadan özledim diye geldi..
ne işler ceviriyorsun bir göreyim diye değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…