EVET Çok soğuk buzdolabı gibi cevap veriyor .konu sahıbı kusura bakma ama çok duygszca buldum tum mesajlrınızı..Size yapılan yorumlar bile daha mantıklı ve duygulu..bakınz bi örneği ;
↑
ben sevginiz bitmiş gibi hissediyorum lütfen yanlış anlamayın hatta o kadar özgür ruhlu bir bayansınız ki sanki evlilik size göre değil gibi de hissettim tekrar yanlış anlamayın. böyle hissetmeme gelince de ben boşanmayı düşünen bu kadar rahat bir bayana rastlamadım henüz. nedense bana rahat izlenimi verdiniz. hakkınız da hayırlısı olsun Rabbim yardım etsin. problem çok büyük olmayınca alternatifler azalıyor geriye boşanmak kalıyor
boşanmaktan vazgeçtik.
destek alacağız.
rusyadan özledim diye geldi..
ne işler ceviriyorsun bir göreyim diye değil.
oteldemi kalmışş..ben kafa dinlemek için kalıcam otelde yeminlen alır oğlumu gelir hep beraber kalalım der bide oğluna duygu sömürüsü yaptırır. ayyy aşklarımm benimm iyiki hayatımda var ülen bunlarr.. dürtsünler beni,,boğsunlar benii,
canım gece otelde kaldık.
sabah geldi alışkanlıklarımızdan vazgeçmeyelim işe ben bırakayım seni dedi.
şuan işyerimdeyim.
yahu zaten o çıkıp çıkıp gelmelerinden beni bir başıma bırakmayışından bunalmıştım ben.iş çevirme imasını kim yaptı şimdi yahu, özledi diye geldi işte ama tek başına otelde kalabildin
yahu zaten o çıkıp çıkıp gelmelerinden beni bir başıma bırakmayışından bunalmıştım ben.
konuştuğumuzu ve durumu izzah ettiğimi daha dikkatli olacağını ve bunaltmayacağını söyledi.
aynı otelde çapraz odalarda kaldık.
farklı mekanlarda değil.
abartılacak birşey olduğunu sanmıyorum.
derman bulduk bizbu konu hala duruyormu yawbide 87 sayfa olmuş sanırsın dermansız dert
rabbim eksiklerini göstermesinöyle kocaya can kurban beeeee
amin arkadaşım teşekkürler.İnan cok muttlu oldum allah kimsenin yuvasina huzursuzluk vermesin hayatm
Merhaba,
konunuzu dünden beri herkes gibi bende okuyorum. Üzgünüm ama gerçeklikten çok uzak ve çelişkilerle dolu buldum. Üstelik ağır derece de Maladaptive yani Hayal kurma bozukluğu yaşadıgınızı düşünüyorum. yani hayal kurma bozukluğu yaşayan kişi tüm detaylarıyla renkler, kokular, adresler ve benzeri gibi ince detaylarla bir dünya yaratır ve hayal kurarken gerçekmişçesine tüm duyguları hisseder. Fakat bunun bir hayal olduğunun ve gerçekte asla olmadığının tam olarak bilincindedir.
Depresyon, gerginlik,yanlızlık, öz güven eksikliği,sosyal iletişim bozukluğu, uyum sağlayamama, ilgi görememe, yada en önemlisi sahip oldugu hayata kendini ait hissedememe ye karşı oluşturulan bir nevi savunma mekanizması.
Kesinlikle gerçeklikten çok uzaksınız. Otelde kalma durumu, eşinizin yan odada kalması, aracının parkta olması çok amatörce kurgulanmış. bu kadar bağımlı bir eş bir telefon uzagındayım diyerek tepkisiz şekilde romantik aşık modu çok fazla.. BDV bölümünü son 1 aydır takip ediyorum. bir çok yorumunu okudum. Asklar ilişkiler kısmında durup duruken kocacım seni çok seviyorum diye yazan bir kadının yanlız kalamamaktan şikayet etmesinin elle tutulur bir tarafı yok.
Amacınızın sadece gercek hayatta göremediginiz ilgiyi, (eşiniz de buna dahil) burda tatmin etme çabasından başka bir şey olmadıgını düşünüyorum.
(Kocasına aşık hiç bir kadın, arkadaşlarıyla sosyalleşebiliyorsa, dışarıda zaman geçirip eşiyle ortak aktiviteler yapabiliyorsa, Sadece evde yanlız kalamamak tan asla şikayet etmez!)
ama tersi de olabilir cisem, bebek olunca zaten ilk 2 sene özellikle anne anne peşinde olacak illa ki ona daha çok vakit ayıracaksın yedi yemedi uyudu uyumadı hasta oldu vs, eşin bebeği kıskanır mı ya da o zamanda seni uykundan uyandırırsa şu an kadar değilse bile o an öldürürsün adamı, bebek yoruyo insanı
ya da kendini bi sorgula eşinin ilgisi çocuğa kaysa Ohh iyi oldu mu dersin yoksa arar mısın
kızz çisemm bir derdim varda 87 sayfayı bulan bir konu rekormu kırdın neederman bulduk biz
bu kadar ön yargıyla yaklaşıyor oluşunuza şaşıyorum..ha seninle otelde kaldı hmmm peki
bilmemkızz çisemm bir derdim varda 87 sayfayı bulan bir konu rekormu kırdın nee
bu kadar ön yargıyla yaklaşıyor oluşunuza şaşıyorum..
hepimiz farklı hayatlar yaşıyoruz..
size göre olamayacak olan şeyler başkalarına göre olabilir.
imkanlar dahilinde devam ediyoruz.
cımbızla seçiyorsunuz..Psikoloji diploması olan konu sahibinin bu detaylı yoruma "bnn inanmazsan inanma, yazma o zaman." karşılığına şaşırdım, ha umrumda mı hala değil de öyle işte
elbette olabilirdi.önyargı alıntıladığın yorumun neresinde, imkan dediğin maddi imkan sanırım zira aynı otelde çapraz odalarda kalmak yerine aynı evde farklı odalarda uyumak da aynı kapıya çıkardı
cımbızla seçiyorsunuz..
bravo.
elbette olabilirdi.
evde değil otelde kalmak istedim hepsi bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?