kocam'a.

EVET Çok soğuk buzdolabı gibi cevap veriyor .

iş çevirme imasını kim yaptı şimdi yahu, özledi diye geldi işte ama tek başına otelde kalabildin
yahu zaten o çıkıp çıkıp gelmelerinden beni bir başıma bırakmayışından bunalmıştım ben.
konuştuğumuzu ve durumu izzah ettiğimi daha dikkatli olacağını ve bunaltmayacağını söyledi.
aynı otelde çapraz odalarda kaldık.
farklı mekanlarda değil.
abartılacak birşey olduğunu sanmıyorum.

ha seninle otelde kaldı hmmm peki

Psikoloji diploması olan konu sahibinin bu detaylı yoruma "bnn inanmazsan inanma, yazma o zaman." karşılığına şaşırdım, ha umrumda mı hala değil de öyle işte

Yok yahu o uykusuzluktan iyice yapisir kalir yataga bakti olmuo cisem de her isine kos kocam sunu al bunu getir altini degistir iyice is ykler ustune degil cisemi uyandirmak horlamaya firsat olmaz yahu :)

ha seninle otelde kaldı hmmm peki
bu kadar ön yargıyla yaklaşıyor oluşunuza şaşıyorum..
hepimiz farklı hayatlar yaşıyoruz..
size göre olamayacak olan şeyler başkalarına göre olabilir.
imkanlar dahilinde devam ediyoruz.

bu kadar ön yargıyla yaklaşıyor oluşunuza şaşıyorum..
hepimiz farklı hayatlar yaşıyoruz..
size göre olamayacak olan şeyler başkalarına göre olabilir.
imkanlar dahilinde devam ediyoruz.

önyargı alıntıladığın yorumun neresinde, imkan dediğin maddi imkan sanırım zira aynı otelde çapraz odalarda kalmak yerine aynı evde farklı odalarda uyumak da aynı kapıya çıkardı

Psikoloji diploması olan konu sahibinin bu detaylı yoruma "bnn inanmazsan inanma, yazma o zaman." karşılığına şaşırdım, ha umrumda mı hala değil de öyle işte
cımbızla seçiyorsunuz..
bravo.

önyargı alıntıladığın yorumun neresinde, imkan dediğin maddi imkan sanırım zira aynı otelde çapraz odalarda kalmak yerine aynı evde farklı odalarda uyumak da aynı kapıya çıkardı
elbette olabilirdi.
evde değil otelde kalmak istedim hepsi bu.

cımbızla seçiyorsunuz..
bravo.

Yoo cımbızla çekmiyorum konuda yeterli veri almadığımı ve o yüzden anlamadığımı düşündüğüm için eski yorumlara göz gezdirdim, daha önce de anlık boşanma kararı var, konuyu ciddiye alacak bir şey de okudukça ve okudukça kalmadı. Bravoluk bir durum yok yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…