- 22 Nisan 2015
- 2.139
- 1.517
- 48
Kusura bakma ama sen normal degilsin.güvensizlik değil.
herşeyi konuşabiliyoruz.
olsa hissederdim ki o da dile getirirdi.
ya adam beni sabah işe bırakıyor evden birlikte çıkıyoruz.
gün içinde iki üç kez uğruyor özledim diye.
çiçek çikolata bırakmak için bile geliyor.
Ben anlamadım, eşi konu sahibinin üzerine çok düşüyormuş,sık sık çok özlüyorum seni diyormuş da konu sahibi o yüzden mi boşanmak istiyormuş? Valla konudan bir şey anlamadım
amin canım sağolteşekkür ederim canım :) çok daha fazlası başına gelsin
he yaa
adam beni top gibi havalarda zıp zıp zıplatıyo bende ki tepki
ayyy dur düşcem ayyy biyerim kırılcak
Anladım. Valla boşanırsa mumla arar o adamı,fazla ilgiden şımarmış ve buradakilere hava atmak için konu açmış gibi geldi; kimse kızmasın da. Benim eşim de ilgili sevecendir,üzerime düşer ve bu benim hoşuma gidiyor. Haa sevmiyorsa o zaman rahatsız olur bu ilgisinden.Ona bir şey diyemeyeceğim.çok bunaltıyormuş canım hep yanında olmak herşeyi birlikte yapmak istiyormuş çocuğun gibi yani bir an yanından ayrılmayan eş ..bunalmakta haklı sanırım insanların sosyal alanları da olmalı
o konuda çok iyiyiz.bu arada cinsel anlamda bi sorununuz var mı ? o taraftan yok gibi de acaba sen ikinizi uyumlu hissediyo musun
Şaka mısın arkadaşım, metin mi yazıyorsun? Her konuda iyisin ama boşanmak istiyorsun. Canın silkelenmek istiyor sanırımo konuda çok iyiyiz.
hatta baya baya iyiyiz.
Ama Gerçek olan birşeyi söyledim ki ben. Neden sinirlendin? Ilgiden sıkıldım diyen bi insanin nasil bi tepki almasını bekliyordun ki. Gerçek olan birsey var ki o da insanin emek verdiği şey daha tatlı olur kaybetmeye korkar üstüne titrer. Eşinde olan bu ama sen se tam tersisin işte. Benim çıkardığım sonuç bu.yazdıklarımdan bunları çıkardıysanız diyecek birşeyim yok.
korkmam ben ondan.Basit bir tartışma yaşamışsınız bu ne ile ilgiliydi? Avukatınız eşinizin hiddetinden korkuyor olabilir demişsiniz, siz onun hiddetinden korkuyor musunuz?
Allah ,,Allah nasıl bir adam bu yaa işte türkiyede aranılan erkek bulundu arkadaşlar.. eee peki bu kadar sevgi var nasıl ayrılcanızz. senin yakanı bırakmazki.. ayy aklıma bir film geldi yabancı idi yatağımdaki düşman valla o filmi anımsattınız bana ben sana söyliyeyim bacım bu adam ayrılsanda bırakmaz senii..güvensizlik değil.
herşeyi konuşabiliyoruz.
olsa hissederdim ki o da dile getirirdi.
ya adam beni sabah işe bırakıyor evden birlikte çıkıyoruz.
gün içinde iki üç kez uğruyor özledim diye.
çiçek çikolata bırakmak için bile geliyor.
yok canım cisemi az cok tanırım fake de değil sımarmak için de değil herşeyin aşırısı zarar ama aşılmaz değil tabiki evlilik bitirilmez bunun için o yüzden konu açması iyi olmuş bence inşallah hakkında hayırlısı olurAnladım. Valla boşanırsa mumla arar o adamı,fazla ilgiden şımarmış ve buradakilere hava atmak için konu açmış gibi geldi; kimse kızmasın da. Benim eşim de ilgili sevecendir,üzerime düşer ve bu benim hoşuma gidiyor. Haa sevmiyorsa o zaman rahatsız olur bu ilgisinden.Ona bir şey diyemeyeceğim.
Ek olarak çok saçma bir konu ve fake bence. KİB ledim
güvenmemek değil.o zaman yazin ki; esim bana guvenmedigi icin yalniz birakmiyor, kiz arkadaslarimdan bile kiskaniyor ne yaparsak beraber yapalim istiyor ama ben bunaliyorum.
diyorsunuz ki cok seviyor ben artik sikildim, laflari cimbizla aliyoruz agzinizdan... Tabi ki eslerin kendilerine ait zamanlari olmali arkadaslariyla bas basa biseyler yapabilmeli ve ozlemenin de tadina varmalilar.
Cok seviyor diyorsunuz ya konusmayi deneseniz, dinler buyuk ihtimal
Fake değilse o halde kocasını sevmiyor,başka ne olabilir kiyok canım cisemi az cok tanırım fake de değil sımarmak için de değil herşeyin aşırısı zarar ama aşılmaz değil tabiki evlilik bitirilmez bunun için o yüzden konu açması iyi olmuş bence inşallah hakkında hayırlısı olur
offf çok derin yazdıklarınkocam;
bu sabah evden çıktığım da yatıp uyuduğunu biliyorum..
basit bir tartışma olduğunu ve akşam herşeyin düzeleceğini sandığını da biliyorum..
ben bu gece o evde olmayacağım.
şehrin herhangi bi yerin de herhangi bir otel odasında dinleniyor olacağım..
bu akşam yine beni almak için iş çıkışına geleceğini de biliyorum.
geldiğin de de olmayacağım..
çoktan gitmiş ve bana ulaşmanı engellemiş olacağım..
bugün avukatımızla görüştüm.
boşanmak istediğimi ve avukatım olmasını teklif ettim..
seni tanıdığından ve hiddetinden korktuğundan olsa gerek,
çisem hanım ben o davaya bakamam,
mümkün değil hem siz birbirini seven iyi bir çiftsiniz dedi.
sanırım şimdi kendime,
yepyeni bir avukat bulmam gerek.
yani demem o ki;
kirpiğine rüzgar değse dünyayı yakarım dediğin o kadın gitti.
arkasına bakmadan,
herşeyi sen de ve senle bırakarak,
en çokta seni bırakarak gitti..
temizlik yaptırsaydınız keşke oda yorulsaydı.. arkadaşım bak gece tepenize binmişş..elbette denedim.
daha dün babama temizliğe gittim..
o da arkadaşlarıyla zaman geçirecekti,
iki saat sonra çıktı geldi yardım edeyim öyle bi köşede durayım ama seni göreyim dedi..
koca gün temizlik yaptım ve o da gördü.
akşam evimize döndük yoruldum ve uyumak istediğimi söyledim.
kendisi yorgun olmadığı için oyun oynayacağını söyleyip uzandı.
uyuyorum sürekli saçımı okşuyor yüzümü okşuyor opüyor uyuyamıyorum..
hadi dedim ses etme cisem.
bu sefer uyandığımı gördü
diyor ki,
madem uyandın niye yeniden uyuyorsun..
ben onu çok seviyorum.Hay Allah_cisem_ biraz saskinlikla okudum mesajini.
Ama anlamadim sanma, gercekten bunalmis olabilirsin.
Iliskiler bazen mantiken artik beynimiz ‘error’ veriyorsa, veya sevgimiz tamamen tukenmisse ve yuregimizde bitmisse (yada oyle hissediyorsak), sanirim soyle bir gozden gecirilmeli. Nacizane bir tavsiyede bulunmama izin verirsen bu gidisini ‘kesin bir ayrilik’ olarak degilde bir ‘mola’ olarak gor. Ve umarim onada bu sekilde anlatirsin bunu.
Kendimi, seni ve iliskimizi gozden gecirmeliyim de, birak nefes alayim de. Belki ayriyken ozlersin? Belkide tam tersi okadar kurtulmus ve ozgur hissedersinki, geri donme dusuncesi seni bunaltir.
Biseylerin degismesini istiyorsak bazen farkli yontemler denemeliyiz, kavgasini ederiz bazen, guzellikle soyleriz bazen, kapris yapariz, trip atariz, davranislarimizla belli ederiz istegimizi bazen, bazende boyle yoklugumuzla gostermek isteriz. Belki ayriyken esin hatalarini farkeder? Ayni sekilde sende kendinde degismesini gereken seyleri farkedersin?
Hakkinizda hayirlisi, ferah tut gonlunu. Seviyorsunuz, hemde cok. Sana bukadar bagli bir Adam oyle kolay vazgecmez. Ayni sekilde sende oyle kolay vazgecemezsin sanirim (umarim).
canım bak düşün mizal ben senin eşinim gittiğin her yere gelmek istiyorum işteyken sürekli yanına geliyorum herşeyi beraber yapıyoruz yapışık ikiz gibi sürekli dipdibe dolaşıyoruz bu kadarı hoş değil bence de ama çözümsüz de değil tabiki evlilik terapistleri bunun için varFake değilse o halde kocasını sevmiyor,başka ne olabilir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?