kocam'a.

Kusura bakma ama sen normal degilsin.

çok bunaltıyormuş canım hep yanında olmak herşeyi birlikte yapmak istiyormuş çocuğun gibi yani bir an yanından ayrılmayan eş ..bunalmakta haklı sanırım insanların sosyal alanları da olmalı
Anladım. Valla boşanırsa mumla arar o adamı,fazla ilgiden şımarmış ve buradakilere hava atmak için konu açmış gibi geldi; kimse kızmasın da. Benim eşim de ilgili sevecendir,üzerime düşer ve bu benim hoşuma gidiyor. Haa sevmiyorsa o zaman rahatsız olur bu ilgisinden.Ona bir şey diyemeyeceğim.

Ek olarak çok saçma bir konu ve fake bence. KİB ledim

yazdıklarımdan bunları çıkardıysanız diyecek birşeyim yok.
Ama Gerçek olan birşeyi söyledim ki ben. Neden sinirlendin? Ilgiden sıkıldım diyen bi insanin nasil bi tepki almasını bekliyordun ki. Gerçek olan birsey var ki o da insanin emek verdiği şey daha tatlı olur kaybetmeye korkar üstüne titrer. Eşinde olan bu ama sen se tam tersisin işte. Benim çıkardığım sonuç bu.

Allah ,,Allah nasıl bir adam bu yaa işte türkiyede aranılan erkek bulundu arkadaşlar.. eee peki bu kadar sevgi var nasıl ayrılcanızz. senin yakanı bırakmazki.. ayy aklıma bir film geldi yabancı idi yatağımdaki düşman valla o filmi anımsattınız bana ben sana söyliyeyim bacım bu adam ayrılsanda bırakmaz senii..

yok canım cisemi az cok tanırım fake de değil sımarmak için de değil herşeyin aşırısı zarar ama aşılmaz değil tabiki evlilik bitirilmez bunun için o yüzden konu açması iyi olmuş bence inşallah hakkında hayırlısı olur

güvenmemek değil.
ben onunla konuşuyorum.
napabilirim sürekli yanında olmak istiyorum diyor.

Tamamen kisisel fikrimi soyluyorum bazen insan olmasini istedigi olaylari kafasinda yasar olmus gibi bastirdigi duygulari yasar varmis gibi bana konu o tarz geldi..tabiki yanilmis olabilirim sadece oyle hissettim
sayet konu dogruysa asiri ilgiden sevgiden bunalmak bence bosanma sebebi olmamali allahin gucune gider her yuva yikildiginda melekler aglarmis yani hic gecerli bi sebep deil sonucta yalnizlik allaha mahsus bosansaNda elbet evlenecsksin ve karsina nasil biri cikcak sevmedigin degistiremedigin ne huyu olcak bilemezsin iyi yonleri agir basiyosa kabullenceksin o insani..yoksa sevilmeye hasret kalirsin cok ararsin esini...

Fake değilse o halde kocasını sevmiyor,başka ne olabilir ki

offf çok derin yazdıkların

temizlik yaptırsaydınız keşke oda yorulsaydı.. arkadaşım bak gece tepenize binmişş..

ben onu çok seviyorum.
gerçekten çok seviyorum.
onu mutlu etmek için herşeyi yaptım ve yaparım..
gecenin üçünde beşinde şu olsa da yesek dedi diye üşenmeyip kalkıp yapıyorum.
her zaman özenli ve düzenli davranıyorum.

Fake değilse o halde kocasını sevmiyor,başka ne olabilir ki
canım bak düşün mizal ben senin eşinim gittiğin her yere gelmek istiyorum işteyken sürekli yanına geliyorum herşeyi beraber yapıyoruz yapışık ikiz gibi sürekli dipdibe dolaşıyoruz bu kadarı hoş değil bence de ama çözümsüz de değil tabiki evlilik terapistleri bunun için var

Aslında ilk zamanlar erkek arkadaşım da çok mesaj atardı. sevgi sözleri, ilgisini belli edişi vs. hoşuma giderdi.ama değerini şuanki gibi bilmezdim, çünkü artık söylemiyor.

Demek ki sevgi cidden dilsiz, belli etmeden şımartmadan sevcen .. sonra böyle ilgiden bunalıp boşanmak isteyen kadınlar, ayrılmak isteyen sevgililer ortaya çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…