kocam'a.

E siz boyle yapiyorsaniz insan gibi bir insanin da bu ilgi ve sevgi karsisinda aynisini gostermeye calismasi normal degil mi?

Anlayamadim galiba, neyi anormal buluyorsunuz siz esinizde simdi?

beni şurda ne çok yerdiler.
yahu şımarmıyorum.
hadsizlikte yapmıyorum.
yoruyor diyorum.
bazen yalnız kalıp bacaklarımı uzatıp televizyon izlemek istiyorum ama onu bile birlikte yapıyoruz.

Ay ben şaka yapıyosun sandım ama sen ciddisin be kardeşimm.. anladım şimdi ben seni aşırı ilgi yormuş senii.. haklısın bu kadar dipdibe olmak çok iyi bişi değil .

temizlik yaptırsaydınız keşke oda yorulsaydı.. arkadaşım bak gece tepenize binmişş..
adam yorulmuyor.
benle birlikte oda yaptı temizlik.
bazen mutsuz hissediyorum hepimizde oluyordur bu sebepsiz yere.
onu takıyor birşeymi yaptım neden üzgünsün hadi çıkalım alışveriş yapalım mutlu ol diyor.
diyorum uzanacağım yada çıkmak istemiyorum diyorum
seni mutlu edemiyorummu diyor.

Konuyu okudum hatta tüm yorumları da okudum ama sorun ne anlayamadım. İlgili bir eş, hiçbir problem yok, konu sahibi çok seviyor ve seviliyor ama boşanmak istiyor. Anlayan bana bir anlatabilir mi?

Düşünmeme gerek yok zaten aynını 3 sene boyunca yaşadım. Eşimle küçükken tanıştık ve aynı bu konuda bahsettiği gibiydi,bana bağımlı gibiydi ve bu huyu yüzünden ondan nefret ediyordum,bunaltıyordu beni. 3 sene sonra biraz mesafe oldu aramızda ve ben ona o kadar alışmışım ki aşık oldum,böyle bir erkeğe kim aşık olmazki. Sana değer veriyor,seni senden daha çok düşünüyor...Sonra 6 yıl boyunca sevgili olduk,4 yıldır da evliyiz ve ufak tefek kavgalarımız oluyor ama hala da aynıdır. Çıkıp da bunaldım filan diye konu açmıyorum. Sevdiğin birisi konu sahibi sanırım ama yanlış yollarda,o kesin.

Soylr bir durum var.
Konu sahibi de esine esinin yaptigi gibi ozenli davraniyor.
Esi de karsilik veriyor.
Yani sunu dusunun uf gece 3'te bile benim canimin istedigini yapiyor, deseydi esi bu normal olur muydu?
Olmazdi cunku karsilikli yapiyorlar su anda.

Ama eger konu sahibi kendini cekseydi ve buna ragmen miy miy miy kedi bir adam ve mic mic mic bir bunaltma olsaydi hak verirdim.
Oysa su an sadece esi es olarak altta kalmiyor sevgi gosterisinde.

beni şurda ne çok yerdiler.
yahu şımarmıyorum.
hadsizlikte yapmıyorum.
yoruyor diyorum.
bazen yalnız kalıp bacaklarımı uzatıp televizyon izlemek istiyorum ama onu bile birlikte yapıyoruz.
siz sadece biraz uzak kalsanız yeter boşanmaya kadar götürme bence işleri

Ay ben şaka yapıyosun sandım ama sen ciddisin be kardeşimm.. anladım şimdi ben seni aşırı ilgi yormuş senii.. haklısın bu kadar dipdibe olmak çok iyi bişi değil .
vallahi şaka yapmıyorum beni burda topa tutuyorlar.
ya adam rusyaya gitti iş için iki haftalığına
bir haftanın sonunda çıktı geldi dayanamadım diye.
bak ailemde ki herkes eşin sana çok düşkün daha ne istiyorsun diyor.
ama bunu ancak yaşaman gerek.

Bence bir anda hicbirsey demeden,ustelik (aksam isten almaya gelir diyorsunuz')gitmek cok agir..Sizi bir de bu kadar cok seviyorsa adam size ulasamazsa deliye doner..Bunun size yapildigini dusunun bir..Yapmayin bence,arayin konusun yada eve gidin sonra cikarsiniz yine adam ne korkar birdenbire yaaa yazik

Öeh bu ne yaw, hakkaten saglam kavga sebebiymis. Bosanip bosanmama isini siz bilirsiniz tabi de dovmuyor, cicek aliyor diye opup basina koymak cok değişik kafaymis, sallamayin.

eşimle üniversitede tanıştık ve beraber büyüdük diyebilirim.. sene 1998'den bu yana...
benimde malesef böyle bir problemim olmuştu, hatta bu sebepten bı ara ayrıldım ondan.. ne demek ıstedıgınzı anlıyorum...hatta ben bı defasında arkadaslar falan da var o kadarrrrr ilgileniyo ki boguyo farkında degıl, ayaga kalktım oda askım nooldu dedı oda ayaga kalktıı, bende '' wc'ye gitcem gelcenmi dedımm... o derece gerilip onuda kendımıde rezıl etmıstım... fazla ilgi insanı boguyor malesef... nefes alamadıgın oluyor...allahtan şimdi bogacak derecedee degıl :)

umarım sızde orta yolu bulursunuz.. çünkü biliyorum bunlar hep bazı ınsanların ozlem duydugu ve özendiği şeyler..

Fena bir mektup olmus cok usturuplu bir o kadar agir insallah akli basina gelir her ne yaptiysa

şekerim konu sahibinin avukatı değilim tabiki sen ne kadar güzel aşmışsın bu sorunu inşallah o da aşar hiçbir yuva yıkılmasın herkes mutlu olsun her insan ilişkisini sorumluluklarını farklı yaşar altından kalkacak kadar güçlü olmayabilir dediğim gibi inşallah senin gibi üstesinden gelir

haklısın ama misal bana bu kadar şeyler yapan adama bende kendimi çekemez içimden gelmese bile minnet borcu duyduğum için yapardım sanırım o da o yüzden yapmıştır tam bilemiyorum ki bende pek anlayamadım açıkcası inşallah haklarında hayırlısı olur

Mubalaga etmiyorsan esinin yaptiklari benim gibi ilgi manyagi birini bile bogdu.Bu konuda hakli olabilirsin.Belli bor zamandan sonra bu uzerine dusmeleri batmaya baslamis sana o da belli.
Ama cozum bosanma degil.
Eyyy cana can katan Rabbim su cinslerin bir ortasi yok mu ?

çok çabuk kırılıyor ve inciniyor.
onu üzmeyi hiç istemiyorum.
biz çok zor zamanlar yaşadık o bana hep destek olup yanımda oldu.
asla hakkını ödeyemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…