- 2 Aralık 2011
- 2.953
- 8.934
- 408
ben onu çok seviyorum.
gerçekten çok seviyorum.
onu mutlu etmek için herşeyi yaptım ve yaparım..
gecenin üçünde beşinde şu olsa da yesek dedi diye üşenmeyip kalkıp yapıyorum.
her zaman özenli ve düzenli davranıyorum.
beni şurda ne çok yerdiler.yok canım cisemi az cok tanırım fake de değil sımarmak için de değil herşeyin aşırısı zarar ama aşılmaz değil tabiki evlilik bitirilmez bunun için o yüzden konu açması iyi olmuş bence inşallah hakkında hayırlısı olur
Ay ben şaka yapıyosun sandım ama sen ciddisin be kardeşimm.. anladım şimdi ben seni aşırı ilgi yormuş senii.. haklısın bu kadar dipdibe olmak çok iyi bişi değil .ben onu çok seviyorum.
gerçekten çok seviyorum.
onu mutlu etmek için herşeyi yaptım ve yaparım..
gecenin üçünde beşinde şu olsa da yesek dedi diye üşenmeyip kalkıp yapıyorum.
her zaman özenli ve düzenli davranıyorum.
adam yorulmuyor.temizlik yaptırsaydınız keşke oda yorulsaydı.. arkadaşım bak gece tepenize binmişş..
Düşünmeme gerek yok zaten aynını 3 sene boyunca yaşadım. Eşimle küçükken tanıştık ve aynı bu konuda bahsettiği gibiydi,bana bağımlı gibiydi ve bu huyu yüzünden ondan nefret ediyordum,bunaltıyordu beni. 3 sene sonra biraz mesafe oldu aramızda ve ben ona o kadar alışmışım ki aşık oldum,böyle bir erkeğe kim aşık olmazki. Sana değer veriyor,seni senden daha çok düşünüyor...Sonra 6 yıl boyunca sevgili olduk,4 yıldır da evliyiz ve ufak tefek kavgalarımız oluyor ama hala da aynıdır. Çıkıp da bunaldım filan diye konu açmıyorum. Sevdiğin birisi konu sahibi sanırım ama yanlış yollarda,o kesin.canım bak düşün mizal ben senin eşinim gittiğin her yere gelmek istiyorum işteyken sürekli yanına geliyorum herşeyi beraber yapıyoruz yapışık ikiz gibi sürekli dipdibe dolaşıyoruz bu kadarı hoş değil bence de ama çözümsüz de değil tabiki evlilik terapistleri bunun için var
canım bak düşün mizal ben senin eşinim gittiğin her yere gelmek istiyorum işteyken sürekli yanına geliyorum herşeyi beraber yapıyoruz yapışık ikiz gibi sürekli dipdibe dolaşıyoruz bu kadarı hoş değil bence de ama çözümsüz de değil tabiki evlilik terapistleri bunun için var
siz sadece biraz uzak kalsanız yeter boşanmaya kadar götürme bence işleribeni şurda ne çok yerdiler.
yahu şımarmıyorum.
hadsizlikte yapmıyorum.
yoruyor diyorum.
bazen yalnız kalıp bacaklarımı uzatıp televizyon izlemek istiyorum ama onu bile birlikte yapıyoruz.
vallahi şaka yapmıyorum beni burda topa tutuyorlar.Ay ben şaka yapıyosun sandım ama sen ciddisin be kardeşimm.. anladım şimdi ben seni aşırı ilgi yormuş senii.. haklısın bu kadar dipdibe olmak çok iyi bişi değil .
elbette denedim.
daha dün babama temizliğe gittim..
o da arkadaşlarıyla zaman geçirecekti,
iki saat sonra çıktı geldi yardım edeyim öyle bi köşede durayım ama seni göreyim dedi..
koca gün temizlik yaptım ve o da gördü.
akşam evimize döndük yoruldum ve uyumak istediğimi söyledim.
kendisi yorgun olmadığı için oyun oynayacağını söyleyip uzandı.
uyuyorum sürekli saçımı okşuyor yüzümü okşuyor opüyor uyuyamıyorum..
hadi dedim ses etme cisem.
bu sefer uyandığımı gördü
diyor ki,
madem uyandın niye yeniden uyuyorsun..
kocam;
bu sabah evden çıktığım da yatıp uyuduğunu biliyorum..
basit bir tartışma olduğunu ve akşam herşeyin düzeleceğini sandığını da biliyorum..
ben bu gece o evde olmayacağım.
şehrin herhangi bi yerin de herhangi bir otel odasında dinleniyor olacağım..
bu akşam yine beni almak için iş çıkışına geleceğini de biliyorum.
geldiğin de de olmayacağım..
çoktan gitmiş ve bana ulaşmanı engellemiş olacağım..
bugün avukatımızla görüştüm.
boşanmak istediğimi ve avukatım olmasını teklif ettim..
seni tanıdığından ve hiddetinden korktuğundan olsa gerek,
çisem hanım ben o davaya bakamam,
mümkün değil hem siz birbirini seven iyi bir çiftsiniz dedi.
sanırım şimdi kendime,
yepyeni bir avukat bulmam gerek.
yani demem o ki;
kirpiğine rüzgar değse dünyayı yakarım dediğin o kadın gitti.
arkasına bakmadan,
herşeyi sen de ve senle bırakarak,
en çokta seni bırakarak gitti..
şekerim konu sahibinin avukatı değilim tabiki sen ne kadar güzel aşmışsın bu sorunu inşallah o da aşar hiçbir yuva yıkılmasın herkes mutlu olsun her insan ilişkisini sorumluluklarını farklı yaşar altından kalkacak kadar güçlü olmayabilir dediğim gibi inşallah senin gibi üstesinden gelirDüşünmeme gerek yok zaten aynını 3 sene boyunca yaşadım. Eşimle küçükken tanıştık ve aynı bu konuda bahsettiği gibiydi,bana bağımlı gibiydi ve bu huyu yüzünden ondan nefret ediyordum,bunaltıyordu beni. 3 sene sonra biraz mesafe oldu aramızda ve ben ona o kadar alışmışım ki aşık oldum,böyle bir erkeğe kim aşık olmazki. Sana değer veriyor,seni senden daha çok düşünüyor...Sonra 6 yıl boyunca sevgili olduk,4 yıldır da evliyiz ve ufak tefek kavgalarımız oluyor ama hala da aynıdır. Çıkıp da bunaldım filan diye konu açmıyorum. Sevdiğin birisi konu sahibi sanırım ama yanlış yollarda,o kesin.
haklısın ama misal bana bu kadar şeyler yapan adama bende kendimi çekemez içimden gelmese bile minnet borcu duyduğum için yapardım sanırım o da o yüzden yapmıştır tam bilemiyorum ki bende pek anlayamadım açıkcası inşallah haklarında hayırlısı olurSoylr bir durum var.
Konu sahibi de esine esinin yaptigi gibi ozenli davraniyor.
Esi de karsilik veriyor.
Yani sunu dusunun uf gece 3'te bile benim canimin istedigini yapiyor, deseydi esi bu normal olur muydu?
Olmazdi cunku karsilikli yapiyorlar su anda.
Ama eger konu sahibi kendini cekseydi ve buna ragmen miy miy miy kedi bir adam ve mic mic mic bir bunaltma olsaydi hak verirdim.
Oysa su an sadece esi es olarak altta kalmiyor sevgi gosterisinde.
sanırım zamana ihtiyacım var.siz sadece biraz uzak kalsanız yeter boşanmaya kadar götürme bence işleri
korkmam ben ondan.
bana zarar vermez.
çok çabuk kırılıyor ve inciniyor.şekerim konu sahibinin avukatı değilim tabiki sen ne kadar güzel aşmışsın bu sorunu inşallah o da aşar hiçbir yuva yıkılmasın herkes mutlu olsun her insan ilişkisini sorumluluklarını farklı yaşar altından kalkacak kadar güçlü olmayabilir dediğim gibi inşallah senin gibi üstesinden gelir
haklısın ama misal bana bu kadar şeyler yapan adama bende kendimi çekemez içimden gelmese bile minnet borcu duyduğum için yapardım sanırım o da o yüzden yapmıştır tam bilemiyorum ki bende pek anlayamadım açıkcası inşallah haklarında hayırlısı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?