Kocaman bir hayal kırıklığı. Bunun için ayrılık olur mu?

Her şeyden önce adam dediğim dedik ve empati sıfır. Bu inatçı insanla ve köyde hayat yaşamaya razı mısın? Sevgi her şey değildir açın kızlar gözünüzü. Bi erkek için bu kadar fedakarlık yapıp kendinizden taviz vermeyin. Ki şehir merkezinde büyümüş biri köyde yapamaaaaaazzz.
sen gelir miydin diyorum açık açık hayır diyor. ama ben böyle deyince suçlu oluyorum. onun gözünde nasılım şuan tahmin edebiliyorum ama kimse kimseyi düşüncelerinden dolayı suçlayamaz ki ben ona bunları anlatmasaydımda düşüncelerim bunlar. hep böyleydi

o sevmiyor mu? o neden razı olmuyor? sorun bu.. o zaman oda beni sevmiyor

Düğün erkek tarafına aittir bende bunu sonradan öğrendim ki bi çok yöredede böyledir erkek tarafı yapar fikrini alır tabıkı ama yine dedikleri olur boşa diretyrsun..

Düğün erkek tarafına aittir bende bunu sonradan öğrendim ki bi çok yöredede böyledir erkek tarafı yapar fikrini alır tabıkı ama yine dedikleri olur boşa diretyrsun..
ne alakası var düğün erkek tarafına ait ama erkek tarafı tek başına evlenmyor biz evleniyoruz.

bunu kabullenemiyorum işte istemiyorum hemde hiç ama seviyorum. sevmek yetmez onu da biliyorum
KARARI VERCEKSİN O ZAMAN CANIM. YA YARDAN YADA SERDEN GEÇECEKSİN. BİR ZAMAN SONRA SEVGİ AŞK BİTİYO Kİ HADİ KÖYDE YAŞAMANI GEÇTİM TAMAM YAŞA SEVDİĞİN ADAM SONUÇTA AMA ANLADIĞIM KADARIYLA SEVDİĞİN DE SENİN İSTEKLERİNİ HAYALLERİNİ ÖNEMSEMİYOR GİBİ. KENDİ KOMPLEKSLERİNE YENİLİYOR SEVGİLİN DE KÖY HAYATINI HUYLARIYLA SANA DAHA DA ZORLAŞTIRACAĞA BENZİYOR.

YADA EVLİLİK İÇİN ACELE ETME. RESMİYETE DÖKMEDEN ÖNCE İYİ BİR TANI CANIM. ZAMAN VER.

evet sorun bu zaten farkındayım daha fazla görmezden gelemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum. sıkıntı olmadan mutluluk olmaz düşüncesinde beni mi deniyor acaba
Deniyosa bile bu bir iş görüşmesi değil evlilik yani hayati bir karar, sıkıntı olmadan mutluluk olmaz evet ama sıkıntılar ikiniz arasında bir anlaşmazlıksa üzerine gitmelisiniz aynı evin içinde sürekli benim dediğim olucak ,şunu yapıcaksın şu şöyle olsun ,diyen bir adamla ne kadar ömür geçer bunları düşünün olmuyosa çok zorlamayada gerek yok kimse aşkından ölmez

onu da kabullenmiş değilim ki sadece düğün konusunu açarak tepkisini ölçmek isedim sorun tabiiki bencilliği köyde yaşamak vs vs
Taviz tavizi doğurur canım..
Yani sevdiğin insan için fedakarlık yapacaksın elbet ama karşılığı yoksa da zararlı çıkarsın bu işten.
Onun zoruna giden şeyler var belli ki bu şekilde bastırmaya çalışıyo seni. Ama köyde hayayı bizler için çok çok zor bence. Orada doğmuş büyümüş bir insan bunu anlamayacaktır muhtemelen. Oranın şartlarında büyüydüğünden aradaki uçuurumu göremeyebilir. Ama sen iyi düşün. Ve karşılık göremeyeceksen asla fedakarlık yapma. Çünkü bu öyle basit bir mevzu değil. Bir vadesi yok, tesellisi de yok haliyle..

bende öyle diyorum sende bana saygı duymuyorsun o zaman diyorum duymuyor bile beni
gelin ata binmiş ya nasip demiş
siz şuanda hiç bir unsur bulunmazken bile anlasamıyorsunuzda bakalım

Ne alaka köyde yaşayan illa köy meydanında mı düğün yapıyormuş. Bizim köyümüzde hiç görmedim sokakta düğün yapan.
Herkesin adetleri farklı demek ki. Yalnız sürekli senden fedakarlık bekleyen, herşeyi kendi yaşam biçimine göre yönlendirmek isteyen, konuşmaktan aciz direk köpüren birisi ile anlaşabilecek misin? Bu ne ya insan empati kurar değil mi.
Ayrıca belirteyim arkadaşımın köyüne gitmiştik. Orada subayın eşi resmen ağlıyordu ki gideceği zaman belliydi hiç değilse temelli gelmemişti. Şehirde doğup büyüyüp öyle yerlere uyum sağlamak kolay değil Bunun küçümsemekle alakası yok.

bi hatam yok değil mi? öyle bi konuştu ki bana kendimi kötü hissettirdi sağolsun

Hata varmi yokmu bilemem. Belki gereksiz yere ters tepki yapmis olablrsnz. Ama ortada buyuk bi yanlislik var oda karsi sahsiyette. Size zorla birsey yaptirmaya hakki yok. Hemde nasil olsa beni seviyoecbur gelcek telefonu kapatayimda surunsun mantigiyla hic hakki yok. Insanlar konusa konusa sorunlarini cozerler. karsinizdakinin bu tavrina boyun egersenz evlilginizin tumu boyle gececek.

sen gelir miydin diyorum açık açık hayır diyor. ama ben böyle deyince suçlu oluyorum. onun gözünde nasılım şuan tahmin edebiliyorum ama kimse kimseyi düşüncelerinden dolayı suçlayamaz ki ben ona bunları anlatmasaydımda düşüncelerim bunlar. hep böyleydi
Şimdi bana kızanlar olacak ama adam açık ve net KÖYLÜ KURNAZI
köylüleri aşagiladigim sanilmasin ben de köylüyüm. Cin fikirliye bakın hele. Bence uzatma. Kendi istedikleri oluyo ama sizinkilere açık açık hayır diyor ha? Içim şişti

Kızlar canım o kadar sıkkın ki salak gibi ağlıyorum şuan. Erkek arkadaşım var biliyorsunuz ciddi bir ilişki aileler biliyor tanıştılar. askerde şuan kendisi. akşam konuşurken düğünden konu açıldı. düğün gelenek göreneklere uygun olacakmış. ben şehir merkezinde yaşıyorum erkek arkadaşım başka bi ilde bi köde yaşıyor evlenince oraya gidicem kısmet olursa. düğün düğün salonunda olmaz mı kızlar? yok köy meydanında olacakmış düğün düğün salonu olmazmış. bende ben düğün salonunda istiyorum dedim. neden falan deyip durdu. benim onun yaşadığı yeri küçümsediğimi düşünüyor sen benim yaşadığım yeri küçümsüyor musun farkında mısın köye gelin geleceksin farkında değilsen farkına var falan dedi. ben herşeyi kabullendim yaşadığım yerde herşey elimin altında tam merkezi yerdeyim burdan kalkıp bi köye gelin gitmek zaten zor olacak benim için ve şimdiden bunun gibi sorunlar yaşıyoruz. çok alındı bana küçümsüyorsun saygı göstermiyorsun diye hiç bişey demeden kapatyı telefonunu. açmaz da biliyorum. ben ne yapayım kızlar haksız mıyım ? hayatımda bi kez olabilecek bişey bu ve şimdiden sorun yapıyor. sizin gelenekleriniz varsa bizimkide var bizimkiler de düğün salonu isterler dedim sizin de saygı göstermeniz gerek dedim ama yok anlamıyor.

ben şimdi ona 10 kere evlenelim onunda da düğünümüz köy meydanında olsun desem bile hiç bişey değişmez aklına girdi bi kere sen küçümsüyorsun diye. ama ben öyle bi düğün öyle bi hayat işstemiyorum. herşeye karar vermişsin sen tek başına mi evleniyorsun diyorum yok anlamıyor ya. napayım ben şimdi :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61: çok seviyorum onu oda beni seviyor ama ödün vermiyor kendinden. benim onun için bişeyler yaptığımı görmek istiyor. düğün salonunda olacağı varsa da olmaz bu saatten sonra diyor. ( küçümsedim ya güya) ne yapacağımı bilmiyorum :KK61::KK61:
köyde niye yaşıcaksınız? ne iş yapıyor?

evet bence köy düğünü senın köyde yaşamanın yanında hafif tatlım,kaç yaşındasın nasıl yapcan köyde,düşün derim

Kendiniz söylediniz "Hiç kendinden ödün vermiyor" diye.
Böyle bir kişiyle (bencil ) nasıl ömür geçer?Evlilik tek kişilik bir şey değil ki iki tarafında karşılıklı fedakarlık yapması gerek.
Hem şimdiden aklınızda soru işaretleri varsa %99 siz orada yapamazsınız.

ben şimdi ona 10 kere evlenelim onunda da düğünümüz köy meydanında olsun desem bile hiç bişey değişmez aklına girdi bi kere sen küçümsüyorsun diye

düğün salonunda olacağı varsa da olmaz bu saatten sonra diyor

Eee nerde yapmayı planlıyormuş ki?Artık düğün salonunda olmaz artık köyde olsa desek olmaz.
Bu yüzden ayrılmak doğru olmaz gerçekten.Ama şimdi düşündüm düğünüm trakya düğünü olsun en çok istediğim şey.Trakyalıyım çünkü ve çokta severim.Ama bu yüzden ayrılmazdım yani.Yinede üzülürdüm.Bide bu basit bir şey mesela benim kastettiğim daha çok müziklerle ilgili.Adam köyde meydan da yapmayı düşünüyor.

Bence geri dönüşü olmaz köyde olsun desem artık olmaz diye bir şey yok.Yani ya siz geri tepeceksiniz ya da o.Ama bence barısırsınız.Barısmazsanız da bu yüzden gerçekten ayrılıyorsa sizinde çok fazla üstüne gitmemeniz gerek.Hayatta her şey istediği gibi olmayabilir.

Dipnot geçeyim düğün salonlarından nefret ederim.Ter basar insanı bazen küçük alan olur ışıklar sinir bozucu derecede zaten.Kapalı alan sevmem düğünlerde.Bence köydeki düğün daha eğlenceli daha iyi olur.Açık hava en iyisi bu konuda
Kapalı alan tek bir yerde severim o da duman konseri.Öyle düşünün birde

evet küçümsemişsin adam haklı. bence küçümsemekle de haklısın. şehir hayatıyla köy hayatı bir olur mu? şehirde doğanlar ne şanslı bilmiyor. Gezecek,görecek yer yok. sinema yok,tiyatro yok,konser yok. hiç bir şey yok. küçük yerde gereksiz bir samimiyet...Olay sadece entellektüel seviye de değil. Bunun hastanesi,okulu vs bir olmuyor. bir sürü imkandan vazgeçip mutsuz olacaksın, iyi düşün derim @seloooo

Back
X