Meğer öyleymiş.....Ohooo sen yanlışı başta yapmışsın
Annelerimizden öğrendik biz bazayı, sandıklı koltuğu filan
Oralar candır çünküfazlalıkları saklamaya
Biz kullaniyoz ikisini de ya. Sagol aslinda mantıklıbenim evimde bir alaturka bir alafranga tuvalet var. Alaturka olanı kullanmadığımız için deliğini kapayıp,taşın üzerini de kontrplakla kapattık. İçine de 50 Tl ye metal raf aldık. pek çok eşyamı orası barındırıyor. Böyle imkanın varsa bunu yapabilirsin.
Evin büyük mademMeğer öyleymiş.....
Atsam annem kuser üzülür falan. Bebek odası için dolap fikri mantıklı bi bakim dolaplara.Öncelikle kullanmadığım her şeyi verdim.
Çeyizmiş, hatıraymış dinlemedim hiç.
Evde hiç patik yok mesela, kenarı oyalı, dantelli başörtüler de yok.
Gözüme kalabalık gözükenlere acımadım, verdim.
İkinci sırrım; yatak odasındaki balkon kapatılmıştı ben evi alırken. Orasını depo gibi kullanıyorum. Bavullar, koliler. Çok işe yarıyor.
Sizin durumunuz için tavsiyem, çocuk odası için ayırdığınız odaya dolap alın. Çocuğunuz olunca bir yatak ekleyip çocuk odası haline dönüştürebilirsiniz. Dolabın bir kısmını depolama amaçlı, bir kısmını bebek eşyaları için kullanabilirsiniz.
niye modern olmasın, koltuk altına koymayada babanne işi demişsin :) gayet derli toplu duruyo görünmüyoki. hiç bi büyüğünüz yardımcı olmadımı sizeValla sormayin ya. Esimle tek çıktık alışverişe güya modern olsun şık dursun diye bi dünya paraya sacma sapan alışveriş yapmışız. Şimdi de kurtarmaya çalışıyoruz. Ama oturma odası almadim henüz onu sandıklı alcam
Esimle tek çıktıkniye modern olmasın, koltuk altına koymayada babanne işi demişsin :) gayet derli toplu duruyo görünmüyoki. hiç bi büyüğünüz yardımcı olmadımı size
Kızlar günaydınyeni evliyim ögrencilikten çıkmış halden dolayı ben şu koca evi bi toplayamıyorum. Yani güya toplu ama dışarda kalan çok eşya var. Mesela kıtlıkları kaldırdım bi hurç un içine koydum yatak odasinda dolabın yanında duruyo. Çeyiz için annemin ördüğü ve belki de asla kullanmayacağım 30a yakın çift patik dünya kadar dantelli yazma dantelli havlu var bunlari koydum bi valize gözüm görmesin o da duruyo. Yatak odamda fazlalık durmasın diye ve modern olduğunu düşünmediğim için zamaninda o kocaman çeyiz sandiklarindan aldırmadım. Bu sefer de Her tarafta bi kutu bi burç bi valiz. Ya ben şu ev düzenleme işini yapamiyom. Of. Siz nasıl düpdüzenli evlere sahipsiniz yav
kullanmadıgın ceyizliklerini al "anne yaptıgın -aldıgın gibi sakla" diyebilirsin. ben öyle kurtuldum hepsindenKızlar günaydınyeni evliyim ögrencilikten çıkmış halden dolayı ben şu koca evi bi toplayamıyorum. Yani güya toplu ama dışarda kalan çok eşya var. Mesela kıtlıkları kaldırdım bi hurç un içine koydum yatak odasinda dolabın yanında duruyo. Çeyiz için annemin ördüğü ve belki de asla kullanmayacağım 30a yakın çift patik dünya kadar dantelli yazma dantelli havlu var bunlari koydum bi valize gözüm görmesin o da duruyo. Yatak odamda fazlalık durmasın diye ve modern olduğunu düşünmediğim için zamaninda o kocaman çeyiz sandiklarindan aldırmadım. Bu sefer de Her tarafta bi kutu bi burç bi valiz. Ya ben şu ev düzenleme işini yapamiyom. Of. Siz nasıl düpdüzenli evlere sahipsiniz yav
heeee dur okudukca iş değişti. bazn yok senin . valla ceyizler valizde de durur. ben hiç sevmem dantel mantel yemeni işlerini. benlik degiller. 2 çift olsun bana yeter. geri kalanı anneme geri verdim.Kızlar günaydınyeni evliyim ögrencilikten çıkmış halden dolayı ben şu koca evi bi toplayamıyorum. Yani güya toplu ama dışarda kalan çok eşya var. Mesela kıtlıkları kaldırdım bi hurç un içine koydum yatak odasinda dolabın yanında duruyo. Çeyiz için annemin ördüğü ve belki de asla kullanmayacağım 30a yakın çift patik dünya kadar dantelli yazma dantelli havlu var bunlari koydum bi valize gözüm görmesin o da duruyo. Yatak odamda fazlalık durmasın diye ve modern olduğunu düşünmediğim için zamaninda o kocaman çeyiz sandiklarindan aldırmadım. Bu sefer de Her tarafta bi kutu bi burç bi valiz. Ya ben şu ev düzenleme işini yapamiyom. Of. Siz nasıl düpdüzenli evlere sahipsiniz yav
cok iyi etmişsiniz. sonuna kadar tam destek. benim eşim sandıkcıdır ben hiç sevmem baza sandık filan. ama eşya kaldırıyor maalesef. yada daha modern cözümler bulman lazım. dolap yaptırmak yada almak gibi...Esimle tek çıktık
Vakumlama fikri guzel teşekkürler. Tekerlekli stant nedir ? Kullanışlı mı ?kullanmadıgın ceyizliklerini al "anne yaptıgın -aldıgın gibi sakla" diyebilirsin. ben öyle kurtuldum hepsinden
annem de çöpe atıcam diye korkmuş ona geri getirince cok mutlu oldu
sonra yatagın bazalı ise kullanmadıgın kışlık giysi-örtü battaniye vs. bir cogunu düzgün bir şekilde vakumlu hurclara koy ve vakumla. yerden bayaa tasaruf saglarsın. bir odanı da giyim eşya odası olarak kullanmanı tavsiye ederim. ben cok gzüel istif yaparım bir gram boşluk kalmazevde hiç birşeyim ortaada degildir. mobilyamda cok yok benim.. 2 gardolap- 2 bazalı koltuk-2 tekli koltuk - bir bazalı yatak -2 komidin. 2 tanede tekerlekli standım var hobi kıyafetlerimizi ve giysileri günlüklerimizi asıyorum üzerine. 2 kitaplık kapaksız- 2 masa benim bütün evim bu ve 1 halı.
Kızlar günaydınyeni evliyim ögrencilikten çıkmış halden dolayı ben şu koca evi bi toplayamıyorum. Yani güya toplu ama dışarda kalan çok eşya var. Mesela kıtlıkları kaldırdım bi hurç un içine koydum yatak odasinda dolabın yanında duruyo. Çeyiz için annemin ördüğü ve belki de asla kullanmayacağım 30a yakın çift patik dünya kadar dantelli yazma dantelli havlu var bunlari koydum bi valize gözüm görmesin o da duruyo. Yatak odamda fazlalık durmasın diye ve modern olduğunu düşünmediğim için zamaninda o kocaman çeyiz sandiklarindan aldırmadım. Bu sefer de Her tarafta bi kutu bi burç bi valiz. Ya ben şu ev düzenleme işini yapamiyom. Of. Siz nasıl düpdüzenli evlere sahipsiniz yav
Dolap bakayim ben en iyisi.cok iyi etmişsiniz. sonuna kadar tam destek. benim eşim sandıkcıdır ben hiç sevmem baza sandık filan. ama eşya kaldırıyor maalesef. yada daha modern cözümler bulman lazım. dolap yaptırmak yada almak gibi...
en güzel cözüm gereksiz ceyizleri annene geri ver.
yatak odasına degil başka bir odaya hatta cok güzel raflı sistemler var. mobilyacı bile gelip yapabilir. geniş raflar. yrgan bile konur valla. kapaklı kapaksız benim için fark etmezYani yatak odasinda iki tane dolap mı
Cocuk esirgeme var yakınlarda. Cok güzel fikir cok sagolunÖncelikle kullanamayacağın şeyleri saklama
Patik, yazma vs... dağıt hepsini, ben çocuk esirgemeye verdim, yurttan çıkacak genç kızlar oluyor orada, kimine çeyiz olarak, kimine eşya olarak gerekli oluyor ve çok da seviniyorlar, dolap beklemesinin bir gereği yok, kadın sığınma evine de gönderebilirsin. Boş odan varsa ilave bir dolap al ya da kiler gibi yap duvarlara raf yaptır fazlalık eşyalarını orada topla
Baza ve çekyat altı candır, nasıl düştün öyle bir hataya
magazalarda olur ya çekerler saga sola üzerine kıyafet asarlarr öyle birşey. günlük kıyafetlerimi ona asınca gardlopa içinde yer kalıyor. daha cok eşya tepebiliyoruım. biri eşimin biri benim. jeleatinli tek tek askıda hepsi. pantolınlar montlar yagmurluk filan. taşnırken de oldugu gibi alıp gidiyor taşımacılarVa
Vakumlama fikri guzel teşekkürler. Tekerlekli stant nedir ? Kullanışlı mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?