Kocaman evim var eşya koycak yer bulamıyorum

Biz kullaniyoz ikisini de ya. Sagol aslinda mantıklı

Meğer öyleymiş.....
Evin büyük madem
Bi tane yüklük gibi dolap yaptır
Ben çamaşır makinem açıktaydı ona dolap yaptırmıştım üstüne de üç koca raf , kapaklıydı
Kıyamadım bu eve de getirdim iyi ki getirmişim tüm fazlalıklarımı ona koydum
Gardropum minnak benimde..

Öncelikle kullanmadığım her şeyi verdim.
Çeyizmiş, hatıraymış dinlemedim hiç.
Evde hiç patik yok mesela, kenarı oyalı, dantelli başörtüler de yok.
Gözüme kalabalık gözükenlere acımadım, verdim.

İkinci sırrım; yatak odasındaki balkon kapatılmıştı ben evi alırken. Orasını depo gibi kullanıyorum. Bavullar, koliler. Çok işe yarıyor.

Sizin durumunuz için tavsiyem, çocuk odası için ayırdığınız odaya dolap alın. Çocuğunuz olunca bir yatak ekleyip çocuk odası haline dönüştürebilirsiniz. Dolabın bir kısmını depolama amaçlı, bir kısmını bebek eşyaları için kullanabilirsiniz.

Tekzen de galan yapı market lerde dolaplar var portatif onlardan al bence yatak odanı bozuyosa çocuk odasına bir tarafa koy

Atsam annem kuser üzülür falan. Bebek odası için dolap fikri mantıklı bi bakim dolaplara.

niye modern olmasın, koltuk altına koymayada babanne işi demişsin :) gayet derli toplu duruyo görünmüyoki. hiç bi büyüğünüz yardımcı olmadımı size

Öncelikle fazlalıklardan kurtul. İşine yaramayan, kullanmadığın ne varsa ihtiyaç sahiplerine ver.
Sonra bir dolap ya da bebek odasına tek kişilik baza al, misafirin gelince de yatar hem. Çok para harcamak istemiyorum diyorsan şu bez dolaplardan al. Kötü görünüyorlar ama çok şey kaldırır.
Ben kilere iki tane bunlardan koydum, biri kabanları toparlıyor biri kışlık ayakkabıları.

kullanmadıgın ceyizliklerini al "anne yaptıgın -aldıgın gibi sakla" diyebilirsin. ben öyle kurtuldum hepsinden
annem de çöpe atıcam diye korkmuş ona geri getirince cok mutlu oldu
sonra yatagın bazalı ise kullanmadıgın kışlık giysi-örtü battaniye vs. bir cogunu düzgün bir şekilde vakumlu hurclara koy ve vakumla. yerden bayaa tasaruf saglarsın. bir odanı da giyim eşya odası olarak kullanmanı tavsiye ederim. ben cok gzüel istif yaparım bir gram boşluk kalmaz evde hiç birşeyim ortaada degildir. mobilyamda cok yok benim.. 2 gardolap- 2 bazalı koltuk-2 tekli koltuk - bir bazalı yatak -2 komidin. 2 tanede tekerlekli standım var hobi kıyafetlerimizi ve giysileri günlüklerimizi asıyorum üzerine. 2 kitaplık kapaksız- 2 masa benim bütün evim bu ve 1 halı.

gel ablacim benim evimde koyacak yer çok
hepsi sandikli :)
havlulari yazmalari paketledim gardolabin üsütne koydım..

heeee dur okudukca iş değişti. bazn yok senin . valla ceyizler valizde de durur. ben hiç sevmem dantel mantel yemeni işlerini. benlik degiller. 2 çift olsun bana yeter. geri kalanı anneme geri verdim.
şimdi sen bebek odasına bir büyük dolap yaptır. raflrı geniş olsun. yada evin başka bir yerine cunku dolapsız bunları yok edemezsin.dolabı alabilirsinde farketmez.

Esimle tek çıktık
cok iyi etmişsiniz. sonuna kadar tam destek. benim eşim sandıkcıdır ben hiç sevmem baza sandık filan. ama eşya kaldırıyor maalesef. yada daha modern cözümler bulman lazım. dolap yaptırmak yada almak gibi...
en güzel cözüm gereksiz ceyizleri annene geri ver.

Va
Vakumlama fikri guzel teşekkürler. Tekerlekli stant nedir ? Kullanışlı mı ?

Öncelikle kullanamayacağın şeyleri saklama
Patik, yazma vs... dağıt hepsini, ben çocuk esirgemeye verdim, yurttan çıkacak genç kızlar oluyor orada, kimine çeyiz olarak, kimine eşya olarak gerekli oluyor ve çok da seviniyorlar, dolap beklemesinin bir gereği yok, kadın sığınma evine de gönderebilirsin. Boş odan varsa ilave bir dolap al ya da kiler gibi yap duvarlara raf yaptır fazlalık eşyalarını orada topla
Baza ve çekyat altı candır, nasıl düştün öyle bir hataya

Dolap bakayim ben en iyisi.

Yani yatak odasinda iki tane dolap mı
yatak odasına degil başka bir odaya hatta cok güzel raflı sistemler var. mobilyacı bile gelip yapabilir. geniş raflar. yrgan bile konur valla. kapaklı kapaksız benim için fark etmez ikea da var sen alıyorsun montajını yapıyrsun hoop oldu. sök tak sistemli.

Cocuk esirgeme var yakınlarda. Cok güzel fikir cok sagolun

Va

Vakumlama fikri guzel teşekkürler. Tekerlekli stant nedir ? Kullanışlı mı ?
magazalarda olur ya çekerler saga sola üzerine kıyafet asarlarr öyle birşey. günlük kıyafetlerimi ona asınca gardlopa içinde yer kalıyor. daha cok eşya tepebiliyoruım. biri eşimin biri benim. jeleatinli tek tek askıda hepsi. pantolınlar montlar yagmurluk filan. taşnırken de oldugu gibi alıp gidiyor taşımacılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…