kolay patikleri bana ver ben giyerimKızlar günaydınyeni evliyim ögrencilikten çıkmış halden dolayı ben şu koca evi bi toplayamıyorum. Yani güya toplu ama dışarda kalan çok eşya var. Mesela kıtlıkları kaldırdım bi hurç un içine koydum yatak odasinda dolabın yanında duruyo. Çeyiz için annemin ördüğü ve belki de asla kullanmayacağım 30a yakın çift patik dünya kadar dantelli yazma dantelli havlu var bunlari koydum bi valize gözüm görmesin o da duruyo. Yatak odamda fazlalık durmasın diye ve modern olduğunu düşünmediğim için zamaninda o kocaman çeyiz sandiklarindan aldırmadım. Bu sefer de Her tarafta bi kutu bi burç bi valiz. Ya ben şu ev düzenleme işini yapamiyom. Of. Siz nasıl düpdüzenli evlere sahipsiniz yav
Bi de jelatinli. Ya ben senin yaninda birax staj yapsam nasıl olurmagazalarda olur ya çekerler saga sola üzerine kıyafet asarlarr öyle birşey. günlük kıyafetlerimi ona asınca gardlopa içinde yer kalıyor. daha cok eşya tepebiliyoruım. biri eşimin biri benim. jeleatinli tek tek askıda hepsi. pantolınlar montlar yagmurluk filan. taşnırken de oldugu gibi alıp gidiyor taşımacılar
gel :) dbaşkalarında görüyorum deli gibi her yer dolap raf raf gereksizleri attın mı gereklilere yer bulunuyor.Bi de jelatinli. Ya ben senin yaninda birax staj yapsam nasıl olur
Kızlar günaydınyeni evliyim ögrencilikten çıkmış halden dolayı ben şu koca evi bi toplayamıyorum. Yani güya toplu ama dışarda kalan çok eşya var. Mesela kıtlıkları kaldırdım bi hurç un içine koydum yatak odasinda dolabın yanında duruyo. Çeyiz için annemin ördüğü ve belki de asla kullanmayacağım 30a yakın çift patik dünya kadar dantelli yazma dantelli havlu var bunlari koydum bi valize gözüm görmesin o da duruyo. Yatak odamda fazlalık durmasın diye ve modern olduğunu düşünmediğim için zamaninda o kocaman çeyiz sandiklarindan aldırmadım. Bu sefer de Her tarafta bi kutu bi burç bi valiz. Ya ben şu ev düzenleme işini yapamiyom. Of. Siz nasıl düpdüzenli evlere sahipsiniz yav
hiçbir çözümü beğenmiyorsunuz,bebek odam var diyorsunuz oraya koyun fazlasını.Cekyat altına esyalari tıkıştırmak bana çok çirkin geliyor. Yani babaanneler yapıyo. Yeni bi yöntem bulunmalı diye düşünürdüm hep. Modern durmuyor diye düşünürdüm. Simdi de henüz almadığım oturma odasını alıp altina esta koyim diye bekliyom. Boyle gelmis böyle gidecek sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?