- 28 Ekim 2016
- 1.141
- 1.009
- 53
- Konu Sahibi sevgisizyasanmaz
-
Kocam,dün gece bir bayan için kadının fiziğine bak maşallah Allah sana da versin,dedi. Sana da versin derken bayanı zayıf bulmuş o yüzden öyle demiş.Bu arada ben de 165cm ve 51 kiloyum.2 çocuğum var kilom pek yok ama maalesef göbeğim var önceden dümdüz bir karnım vardı.Çocuklarım henüz küçük _ biri 3 yasında diğeri de 6 aylık _ olduğu için spor yapamıyorum.Eşimin o cümlesi incitti beni.Eşimse bu durumu abarttığımı söylüyor.Sizce bu sözler bir kadını incitmez mi? Bir de bu sözleri kocamdan duymuş olmak daha da düşündürdü beni.Düşüncelerinizi bekliyorum.
İvo henüz alt kısım değil de göbek de deforme belirtileri var
İncitir valla bi kere eşim bana bacakların futbolcu bacağı gibi demişti spor yapıp diyete başlamıştım. Sonra özür diledi benim yanlış anladığımı hoşuna gittiğini söyledi. Herkes sözüne dikkat etsin yaniKocam,dün gece bir bayan için kadının fiziğine bak maşallah Allah sana da versin,dedi. Sana da versin derken bayanı zayıf bulmuş o yüzden öyle demiş.Bu arada ben de 165cm ve 51 kiloyum.2 çocuğum var kilom pek yok ama maalesef göbeğim var önceden dümdüz bir karnım vardı.Çocuklarım henüz küçük _ biri 3 yasında diğeri de 6 aylık _ olduğu için spor yapamıyorum.Eşimin o cümlesi incitti beni.Eşimse bu durumu abarttığımı söylüyor.Sizce bu sözler bir kadını incitmez mi? Bir de bu sözleri kocamdan duymuş olmak daha da düşündürdü beni.Düşüncelerinizi bekliyorum.
Kocam,dün gece bir bayan için kadının fiziğine bak maşallah Allah sana da versin,dedi. Sana da versin derken bayanı zayıf bulmuş o yüzden öyle demiş.Bu arada ben de 165cm ve 51 kiloyum.2 çocuğum var kilom pek yok ama maalesef göbeğim var önceden dümdüz bir karnım vardı.Çocuklarım henüz küçük _ biri 3 yasında diğeri de 6 aylık _ olduğu için spor yapamıyorum.Eşimin o cümlesi incitti beni.Eşimse bu durumu abarttığımı söylüyor.Sizce bu sözler bir kadını incitmez mi? Bir de bu sözleri kocamdan duymuş olmak daha da düşündürdü beni.Düşüncelerinizi bekliyorum.
176cm 65 kilodur kendisi.Eşinizin boy ve kilosu nedir
Akıllıca,sevdim bunuBenimki iri kaslı üçgen vücut hafif balık etli biri.
Yani standart bi Türk kızının beğeneceği bi tip.
Ama kilosunu fazla zannediyo daha da zayıflamaya çalışıyo.
Ben de hiç ayıktırmıyom, biraz versen güzel olur ama ben böyle de seviyom diyerek sübliminal mesaj veriyomki kendini bişi sanmasın.
Çünkü erkeğin fazla özgüvenlisi iyi olmaz.
ben iyisine hiç denk gelmedim ya da.
Azıcık seni kendine denk görecekki şımarmasın.
Yani demem o ki sen de onun eksik tarafından yürü.
Ama çaktırmadan.
Beğeniyomuşla beğenmiyo arası.
Evet saygınlığımı kazanmak,iki düşünüp bir konuşmasını sağlamak.Olması gerekenler bunlar.Bence burada mevzu kilonuz,spor salonuna başlamanız vs den önce yitirmeye başladığınız sayginliginizi geri kazanmaniz..ne münasebet, insan eşine, bir kadına böyle cümleler kurmamali, siz onun aşık olduğu insan, iki yavrusunun annesisiniz,kahvedeki Rıfkı abi ya da asker arkadaşı Mahmut ile konuşmuyor, acilen ağzını toplaması gerektiğini bildirmelisiniz.
Kesinlikle, yıllar içinde bu tarz söylemlerin daha kötü boyutlara ulaşmaması için baştan onleminizi almalısınız..Evet saygınlığımı kazanmak,iki düşünüp bir konuşmasını sağlamak.Olması gerekenler bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?