Kocamdan Başka Kadına Övgü

himmm. demek Allah sanada versin dedi.

eşim de beni patatesim diye seviyor. gayet fit bi kadin olmama ragmen hemde. ama hicde zoruma gitmiyor. bazen der hamur gibisin diyor"beyaz tenli oldugumdan mi yoksa etim yumsak oldugundanmi hicbir zaaman bilemicem)

ha ben kilolusun demesine takilmam ama tv deki kadina o gozle bakip beni kiyaslamasindan oturu sciveririm agzina.

bence ne yap biliyo musun , esin normal bi is te calisiyorsa en gec 8 de evde olur. trafikti cart cutuda kat. de ki spor a yazilicam yarin. cocuklara 2 saat bakiver bi zahmet.

aynende bunu de. bunu deemenle beraber o lafi sana soyleyen hödük gidecek ve yerine sivi sabun kivaminda bi koca gelecktir

uzulme bu kadar . vermen gereken tepki kilonla ilgili soyledigi sey degilde o kadina oyle bakmasi olmaliydi. bence yani. olaylari kendi lehine cevirme kivrakligina sahip olmalisin ki soyledigi kelime burnundan gelsin.

#benimki leh olayi degil. kiskanclik. belirtmek istedim :)

100 kiloda olsaniz soylenecek laf degil. Cok ayiptir boyle bir sey ese soylenmez. Hele baska bir kadinla kiyas yaparak!!! Saygisizlik!
Kilolu oldugunu bile dusunse boyle soylenmez!
Ama muhtemelen siz ustune gittikce zeytinyagi gibi uste cikip bunda ne var ki demeye devam edecek. Allah sabir versin

İvo henüz alt kısım değil de göbek de deforme belirtileri var

Benimki iri kaslı üçgen vücut hafif balık etli biri.
Yani standart bi Türk kızının beğeneceği bi tip.
Ama kilosunu fazla zannediyo daha da zayıflamaya çalışıyo.
Ben de hiç ayıktırmıyom, biraz versen güzel olur ama ben böyle de seviyom diyerek sübliminal mesaj veriyomki kendini bişi sanmasın.
Çünkü erkeğin fazla özgüvenlisi iyi olmaz.
ben iyisine hiç denk gelmedim ya da.
Azıcık seni kendine denk görecekki şımarmasın.
Yani demem o ki sen de onun eksik tarafından yürü.
Ama çaktırmadan.
Beğeniyomuşla beğenmiyo arası.

Kocan nasil merak ettim.
Benim esim oyle bisey dede o an susarim ve yakisikli bir adam geceince masallah yaa keske sen de boyle olabilsen derim :l
Kissasa kissas yani o an da gozlermi ona diker bak iste yedigin halt bu derim. Ama bunu yzerinden cok zaman gecmeden yapmalisin ki olayi unutup seni suvlu çıkarmasın.

Sinir olacak ne var yahu, cep telefonunuzun arka planina Chris Hemsworth un fotografini koyun, allah sana da boyle bir tip versin diyecegim ama cok gec bence deyin.. intikam soguk yenen bir yemektir kendinizi ona begendirmek icin hicbir sey yapmaniza gerek yok, nasil mutluysaniz oyle devam edin :)

İncitir valla bi kere eşim bana bacakların futbolcu bacağı gibi demişti spor yapıp diyete başlamıştım. Sonra özür diledi benim yanlış anladığımı hoşuna gittiğini söyledi. Herkes sözüne dikkat etsin yani

Kaslı omuzlu 1.80 birini gosterip onun yaninda oyy oy şuna bak Allah banada versin aman şaşırmışım sana da versin derim.Alir ağzinin payını.

Öyle bir çekmirirdim ki ona uzunca bir müddet hayat zindan olurdu. Anlattığınıza göre boya kilo gayet iyi ve 2 çocuk. Çocuğum yok oldum olası balıketliyim, az göbüş var karın dümdüz değil. Obez de olabilirdik. Söyleme tarzı var söyleme tarzı var. Bu şekilde konuştuktan sonra gönlünüzü zor alır.

Bence burada mevzu kilonuz,spor salonuna başlamanız vs den önce yitirmeye başladığınız sayginliginizi geri kazanmaniz..ne münasebet, insan eşine, bir kadına böyle cümleler kurmamali, siz onun aşık olduğu insan, iki yavrusunun annesisiniz,kahvedeki Rıfkı abi ya da asker arkadaşı Mahmut ile konuşmuyor, acilen ağzını toplaması gerektiğini bildirmelisiniz.

Bebegin daha 6 aylik tabiiki eskisi gibi olamazsin.. vucuttan daha gebelik hormonlari bile yeni yeni temizleniyo.. bu adamlara iki degil bir cocuk bile fazla.. tirnagina degil b.kuna kurban olsunlar o cocuklarin. Hevesini al cocuk dogurt sonra baska kadin gorunce dibin dussun. Sanki kendileri yuruyen kas. Allah boyle adamlari bildigi gibi yapsin.

Akıllıca,sevdim bunu

Evet saygınlığımı kazanmak,iki düşünüp bir konuşmasını sağlamak.Olması gerekenler bunlar.

Bu cümleleri kadını güzel bulup beni kızdırmamak için ya ben sadece fiziğinden ötürü öyle dedim,şeklinde çevirdi diyelim.Kadın kızıl saçlıydı ve ben ne zaman saçımı boyuyacam desem aman ha kızıla boyama da ne renge istiyorsan boya der.Bu da ilginç geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…