- 26 Temmuz 2012
- 380
- 132
- 303
- Konu Sahibi sevgisizyasanmaz
-
Takipteyim sağlamasını yapar yapmaz bascam kırbacıHic nedense kilo sebebiyle söylediğini sanmiyorum
165 boyda 51 kilosunuz inanin çok zayifsiniz bile...
Hiçbiri yok ama uzun bir dili varEşinizin sixpackleri adonisleri güçlü kolları kaslı omuzları ve sırtı mı var da sizi eleştiriyor?
Kocam,dün gece bir bayan için kadının fiziğine bak maşallah Allah sana da versin,dedi. Sana da versin derken bayanı zayıf bulmuş o yüzden öyle demiş.Bu arada ben de 165cm ve 51 kiloyum.2 çocuğum var kilom pek yok ama maalesef göbeğim var önceden dümdüz bir karnım vardı.Çocuklarım henüz küçük _ biri 3 yasında diğeri de 6 aylık _ olduğu için spor yapamıyorum.Eşimin o cümlesi incitti beni.Eşimse bu durumu abarttığımı söylüyor.Sizce bu sözler bir kadını incitmez mi? Bir de bu sözleri kocamdan duymuş olmak daha da düşündürdü beni.Düşüncelerinizi bekliyorum.
Ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu ,dedim o zaman anladı çam çevirdiğini.Bu kiloya bu lafı ediyorsa kilolu olsan ne diyecekti acaba. Çok ayıp etmiş denecek laf değil sen ne dedin peki?
Evet o öyle dedi yani senin de inşallah böyle fiziğin olsun demek istediğini söyledi ama kadınla aramızda pek bir fark göremedim.Salaş bir tişört giymişti karnı düz müydü bilemiyorum.Evet siz ona iku evlat verin biraz fiziğiniz değişmiş olur o kadar bu söylenecek söz değil .yada inşallah senin de tekrar böyle olur demek istemiş olabilir ...
Evet beni de o ihtimal uzuyor.Kadına asılmış olma ihtimali.Acaba sözlerinin alt yazısı bu mu?Peynir ,ekmek yiyordum, bıraktım hemen .
Çok sinir bozucu resmen kadına asılmış ,
Kaslı bir erkek görünce Allah sana da versin de .
Hadi inşallah.Kocan sacmalamis ustune bir de tüy dikmis.
Bu arada jillian shred 30 day videolariyla günde yarim saat sporla bir ayda fıstık gibi olursun diyeyim :) 3 aylik bebegi olan arkadaşım bile yapiyor
O zaman anlarlardı kadınların değeriniSen de six pack erkek gordugnde esine aynisini de...
Keske dogum erkeklere de verilse !
Dedim ben aynısını yapsam tepkin ne olurdu diye,ben senin kadar alınganlık yapmazdım diyor.Açıcan biscolata reklamını, adamın fiziğine bak maşallah Allah sana da versin diyip geçicen.
Evet başka bir kadınla mukayese edilmek hoşuma gitmedi.Ayıp etmiş, kiyaslama yapılması hiç hos değil. Güzel bir üslupla soyleyebilirdi düşüncesini.
Dedim ben aynısını yapsam tepkin ne olurdu diye,ben senin kadar alınganlık yapmazdım diyor.
Siz de baska bir sey icin Allah sana da versin diyin
İlla ki hoşuna gitti şimdi kendimizi kandırmaya lım her erkek beğene bilir ama bazıları aptal dile getiriyor .Evet beni de o ihtimal uzuyor.Kadına asılmış olma ihtimali.Acaba sözlerinin alt yazısı bu mu?
Evet verilecek güzel cevap azmedip güzel bir vücuda sahip olmak.İlla ki hoşuna gitti şimdi kendimizi kandırmaya lım her erkek beğene bilir ama bazıları aptal dile getiriyor .
Bende olsam üzülürdüm .
Bence spor yapın ona çok daha iyi olabiliceğinizi gösterin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?