Kocamdan Başka Kadına Övgü

Açıcan biscolata reklamını, adamın fiziğine bak maşallah Allah sana da versin diyip geçicen.

Evet siz ona iku evlat verin biraz fiziğiniz değişmiş olur o kadar bu söylenecek söz değil .yada inşallah senin de tekrar böyle olur demek istemiş olabilir ...
Evet o öyle dedi yani senin de inşallah böyle fiziğin olsun demek istediğini söyledi ama kadınla aramızda pek bir fark göremedim.Salaş bir tişört giymişti karnı düz müydü bilemiyorum.

Dedim ben aynısını yapsam tepkin ne olurdu diye,ben senin kadar alınganlık yapmazdım diyor.

Çünkü senin onun yaptığı gibi içten bi beğeniyle yapmayacağını biliyor. Ben yapsam nasıl olur lafı bunlara sökmüyor, deneyip göstermek gerekiyor öyle idrak ediyor düz kafaları

Evet beni de o ihtimal uzuyor.Kadına asılmış olma ihtimali.Acaba sözlerinin alt yazısı bu mu?
İlla ki hoşuna gitti şimdi kendimizi kandırmaya lım her erkek beğene bilir ama bazıları aptal dile getiriyor .
Bende olsam üzülürdüm .
Bence spor yapın ona çok daha iyi olabiliceğinizi gösterin .

İlla ki hoşuna gitti şimdi kendimizi kandırmaya lım her erkek beğene bilir ama bazıları aptal dile getiriyor .
Bende olsam üzülürdüm .
Bence spor yapın ona çok daha iyi olabiliceğinizi gösterin .
Evet verilecek güzel cevap azmedip güzel bir vücuda sahip olmak.

Eşin ağır saçmalamış
İki küçük çocuğu olan kadının hayatını gayet yakından biliyorum, kardeşimin biri 6 diğeri 8 aylık iki çocuğu var, tanıdığım en fit ve bakımlı kadınlardan biridir. 2. Çocuğu doğduğundan beri saçını bile tarayamıyor garibim, sıkıntısından egzama döktü bu hafta. 100 kilo bile olsanız eşinizin takdir etmesi lazım şu an sizi. Böyle ayarsız bir adam için bir kilo vermem ben, tavayla dövülesi herif

2 cocuk ve 51 kilo senin kocan kafayi yemis kendini brad pit saniyor... 2 cocuktan sonra kadinlarim cogu sisiyor yerinden kalkamiyor cok ayip etmis... kendi dogursaymis cocuklari... Hemen bi spor salonuna yazilim cocuklari da birakin ona baksin aksamalri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…