Kocamdan nefret ediyorum

Bahar0401

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2018
11
6
1
36
Merhaba. Nereden başlayacağımı bilmiyorum. Baştan başlıyım. Kocam beni çok seviyordu, ama ben onun iyi bir olmasını sevdim. Yani öyle sanıyordum. Evlendikden sonra her gün maç, arkadaş, kahve. Evde oturmadı. Kaynanamla yaşıyordum. Bebeğim oldu. Kaynanam değişdi. Bu ayrı bi konu. Kısacası kocam hiç beni korumadı. Bana annesinin yalnış yaptığını söylüyordu ama hiç bi şey yapmıyordu. Sonunda da başka kızla mesajlarını yakaladım. Şimdi babamın evindeyim. 4 aydır. Kocamla başka eve taşınıcaz. Ama onu affedemiyorum. Sürekli onu üzmek istiyorum. Çox sinirliyim

Affetme adamı o zaman

Barışmamız için çok uğraşdı. Kızı hiç görmediyini tanımadığını sadece mesaflaşdığını söylüyor

Barışmamız için çok uğraşdı. Kızı hiç görmediyini tanımadığını sadece mesaflaşdığını söylüyor
Ne fark eder ki ha tanıdığı ha tanımadığı ikisi de aldatmak o zaman sizde tanımadığınız erkeklerle konuşun aldatmak değilse

Kadınlar aldatırken öldürülmeli ama erkekler aldatırken affet ya kocan sonuçda. Ayrılıp napıcaksın? Sizin cocuğunuz vaf diyilen bir toplumda yaşıyoruz . Kime derdimi anlattım hepsi benim kocam da aldatdı dedi. Ama hala evliler

Ayrılalım diyorum ben ayrılmam diyor. Her şey güzel olucak. Her şeyi unutturucam sana diyor. Ama sürekli aklımda. Kv de başka dert. Evimi toplmaya gittim. Diöer odada bağırıyordu gitdin bu evden. Sonra kocam götürmedi her şeyi kendi topladı. Kv istemiyor diye.

Affetme kardesim ayri eve cikmanin aldatmakla alakasi yok o kaynana problemi.
Haa sen o problem bitecekmi saniyorsun disaridan da mudahele edecek kaynana evinize o kocan olacakda yine uyacak anasina.
Affetme nolursun ihanet etmis yine edecek yapacak biliyorum bunu unutamazsin ihaneti, aklini kemirir o cocuga yazikk affetme !

Mecbur ayrilacakk

Psikolojim çok bozuldu. Sürekli aynı şeyleri düşünüyorum. Yine ayrılalım diyorum kendimi öldürürüm ama ayrılmam diyor

Ya ayrıl ya ayrılma. Madem yakaladın öfkelisin sinirlisin sor hesabını kes cezasını. Yeni bir eve taşınıp hayatınıza devam edecekseniz de kır dizini otur evinde.

Madem ayrılmak istemiyor, seni tehdit ediyor sende aciz durma. Eşinin karşısında dimdik dur isteklerini sırala mesela kahveye gitmesinden rahatsızsan artık gitmeyeceksin gibi. Eğer kurallarıma uymayacaksan hiç boşuna masraf edip ev açma, direk boşanalım de.

Bu arada 4 aydır babamın evindeyim diyorsun bu kadar zamanda nasıl evi ayıramadı eşin? Ayrıca senin de ayrılmak gibi niyetin yok aslında tek derdin canını yakmakmış gibi geldi.

Ayrıl bence . Böyle şeyler gördükçe evlilikten soğuyorum gerçekten ya kolay mı böyle başkaları ile konuşup mesajlaşmak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…