Bence bikere seni aldattiysa arkası gelir ben şahsen affetmem bilirsiniz alışılmış kudurmuştan beterdirMerhaba. Nereden başlayacağımı bilmiyorum. Baştan başlıyım. Kocam beni çok seviyordu, ama ben onun iyi bir olmasını sevdim. Yani öyle sanıyordum. Evlendikden sonra her gün maç, arkadaş, kahve. Evde oturmadı. Kaynanamla yaşıyordum. Bebeğim oldu. Kaynanam değişdi. Bu ayrı bi konu. Kısacası kocam hiç beni korumadı. Bana annesinin yalnış yaptığını söylüyordu ama hiç bi şey yapmıyordu. Sonunda da başka kızla mesajlarını yakaladım. Şimdi babamın evindeyim. 4 aydır. Kocamla başka eve taşınıcaz. Ama onu affedemiyorum. Sürekli onu üzmek istiyorum. Çox sinirliyim
Ya nasıl yakalıyorsunuz böyle şeyleri anlamıyoriiiimHanmadi,farkındamısın,konu sahibi ve bu üyemiz imla sorunlu nedense,artı kendisine yorum yapar gibi,
halbuki ben o hataların özellikle yapıldığını düşünüyorum,doğal görüntüsü vermek için adeta,sanki KK üyeleri bu kadar türkçeden yoksun
YaBen türk degilim o yüzden ola bilir mi? Yaşamayan bilmez. Bir anlık sinirle konu açtım. Ve bazı insanlar sadece yorum yapmak için bir şeyler yazdığını gördüm. O yüzden cevap yazmadım artık.
aaa azeri misin bende nereden kanım kaynadı diyorum türkçen bu kadar yakınsa axırıncılardansın ?Azeriyim ve dilimiz çok yakın.
Səni sınamağa çalışdım o sözü salladım öyleNecə axırıncı?
anlamıyorum kız yazma öyle :) :) işin gücün var mı kocayı boşasan geçine bilir misinHəə. Başa düşdüm. Lap yaxşı
Kime derdimi anlattım hepsi benim kocam da aldatdı dedi. Ama hala evliler
Çünkü onlar gurursuz birer kocacı , ve koca parası yiyen tipler ..Kadınlar aldatırken öldürülmeli ama erkekler aldatırken affet ya kocan sonuçda. Ayrılıp napıcaksın? Sizin cocuğunuz vaf diyilen bir toplumda yaşıyoruz . Kime derdimi anlattım hepsi benim kocam da aldatdı dedi. Ama hala evliler
Bende dha önce konumda aynı şeyle karşılaştım. Bende şiddet gördüm. Tabi daha önceden sorunlarım da yok değil. Şimdi ayrıyız en zoru oğlum benim içinde bugün eşimle konuştuk psikolog onerisiydi.Ben türk degilim o yüzden ola bilir mi? Yaşamayan bilmez. Bir anlık sinirle konu açtım. Ve bazı insanlar sadece yorum yapmak için bir şeyler yazdığını gördüm. O yüzden cevap yazmadım artık.
Ne alaka demek istediğiniz sadece duygularımı yazdım siz mi karar veriyorsunuz imla sorunlu olduğumu...Hanmadi,farkındamısın,konu sahibi ve bu üyemiz imla sorunlu nedense,artı kendisine yorum yapar gibi,
halbuki ben o hataların özellikle yapıldığını düşünüyorum,doğal görüntüsü vermek için adeta,sanki KK üyeleri bu kadar türkçeden yoksun
Merhaba. Nereden başlayacağımı bilmiyorum. Baştan başlıyım. Kocam beni çok seviyordu, ama ben onun iyi bir olmasını sevdim. Yani öyle sanıyordum. Evlendikden sonra her gün maç, arkadaş, kahve. Evde oturmadı. Kaynanamla yaşıyordum. Bebeğim oldu. Kaynanam değişdi. Bu ayrı bi konu. Kısacası kocam hiç beni korumadı. Bana annesinin yalnış yaptığını söylüyordu ama hiç bi şey yapmıyordu. Sonunda da başka kızla mesajlarını yakaladım. Şimdi babamın evindeyim. 4 aydır. Kocamla başka eve taşınıcaz. Ama onu affedemiyorum. Sürekli onu üzmek istiyorum. Çox sinirliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?