- 8 Nisan 2015
- 130
- 67
- 18
- 37
- Konu Sahibi lilakelebek
-
Yok boyle biri degıl.. Cok sabırlı ve sevecen biridir. Ama bu gidişle yavaş yavaş o da isyan edecek. Kendimle çok barışık biriyim.. 1.75 boyunda, 55 kiloyum.. Bi kusurum veya sevmediğim bi yer yok vucudumda çok şükür.. Hatta çok güzel oldugumu eşimin çok sanslı oldugunu soyler akrabalar yakın cevrem fln. Ama tabi sanslı olmuyor bu durumda.. Hersey dısarıdan gozuktugu gibi degil malesefpeki eşin böyle biri mi ?
eminim değildir...peki bedeninde sevmediğin yerler var mı ?
büyük ihtimalle çıplaklıktan da utanıyorsundur o açıdan sordum....Yok boyle biri degıl.. Cok sabırlı ve sevecen biridir. Ama bu gidişle yavaş yavaş o da isyan edecek. Kendimle çok barışık biriyim.. 1.75 boyunda, 55 kiloyum.. Bi kusurum veya sevmediğim bi yer yok vucudumda çok şükür.. Hatta çok güzel oldugumu eşimin çok sanslı oldugunu soyler akrabalar yakın cevrem fln. Ama tabi sanslı olmuyor bu durumda.. Hersey dısarıdan gozuktugu gibi degil malesef
Evet tam da dediğiniz gibi. Çok guzel analiz etmişsiniz.. Esimle konusmadım.. Evet solemem gerekirdi ama hep örttum konunun ustunu. Dalga gecer die korktum acıkcası.. Tıpkı burda aynısını yapan bi kaç bayan gibi
Tabii ki de aldatarak giderecek canim hakki adamin aldatmak. Tovbe tovbe yaaaa... Şöyle konulara aldatmayi meşru görüyor gibi yaziyorsunuz ya ne diyeyim..e kocan başkasına gidince aldatıldım deme bu adam nasıl gidercek ihtiyacını
Beni anladıgınız ve acımasız konuşmadıgınız için tesekkur ederim..Tabii ki de aldatarak giderecek canim hakki adamin aldatmak. Tovbe tovbe yaaaa... Şöyle konulara aldatmayi meşru görüyor gibi yaziyorsunuz ya ne diyeyim..
Kadın zaten sizden yardim istiyor ve saglijsiz davranis ve dusunceleri oldugunu kabul ediyor ki doktora gidecegini de söylüyor ama once sizden yardim istiyorum diyor
aşağıda yazdım, ona bir cevap vermemişsiniz, size çok mu uzak bir ihtimal, bir deneseniz?Beni anladıgınız ve acımasız konuşmadıgınız için tesekkur ederim..
alkol kullanıyorsan biraz şarap iç. hem seni gevşetir hem ilişkiye girmeni kolaylaştırır. ilk başlarda karanlıkta ya da birkaç mum kullan ki çekingenliğini yen.
youtube da bile kamasutra videoları var aç izle ama ofiste falan çalışıyorsan açma hepsi yetişkin içerik. güzel bir masaj yağı al ve eşinden sana masaj yapmasını iste. geceliğin yada çamaşırların üzerinde kalsın utanıyorsan. acele etmeden kendini rahat hissettiğinde çıkar.
zorlama. ilk birkaç sefer çekinebilirsin,vaz geçme tekrar dene. kendini germe. o senin hayat arkadaşın, saçma da bir şey yapsan en fazla birlikte güler geçersiniz.
bir oyun al. poker de olabilir, scrabelle, ya da tabu falan da oynayın yatak odasında, yatak odası senin için sadece seksle ilgili olmasın, orada keyifli vakit de geçirin.
çocukları bir gece erken yatır, güzel bir film al ya da indir, içiyorsanız güzel bir şarap al ve ben çikolata ve meyve tabağı öneririm. birlikte bir film gecesi yapın ve sen kendini rahat hissettiğinde kocanla birlikte olmaya başla. o zaten gerisini getirir, sen rahat ol ve ilk adımı sen at yeter.
en önemlisi kendine güven. genç ve tecrübesiz bir kız değil, yetişkin bir kadınsın, tek ihtiyacın olan biraz cesaret hepsi bu.
O sizin dalga gectiğiniz kezbanlık dediğiniz şey var ya, heh o çogu kızın isyeyerek yaptıgı bişey degil.. Sizin basınıza gelmemiş bilemezsiniz.. Aile ve cevre baskısı sonucu sürülen bi yasam tarzı..,Onca yil kezbanlik yap yaap bunye atamiyor tabi sonra esinizede acaba beni kolay kiz mi gorur moduna giriyonuz Allah yardim etsin o iki cocugu nasil yaptin ya istekli oldugunu dusunuyorsa suannnn !!! Dehset biseyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?