- 24 Ağustos 2015
- 4.650
- 12.518
- 128
- 32
- Konu Sahibi birbucukyil
-
Ben de öyle bir şey olsa çok memnun olurum. Ama öyle bir düşünce kesinlikle yok. İlk zaman eşime yüzümü kızartıp sormuştum. Bu karar bize mi kalmış dedi kestirip attı.
ders çıkarması lazım derken?İnşallah prosedürü öğrenip ayarlayamazlar. Esim ağlayınca çok üzüldüm, mahvoldum. Ama bazı şeylerden ders çıkarması lazım.
İyi de biz hala anlayamadık evi
Salon çocuk odası olacaksa siz nerede oturacaksınız
Bir açık mutfaklı salon var bir de yatak odası var oturma odası da mı var
Çocuklara oda yapılacak balkon nereye açılıyor
kv hyatta peki kp hayatta mı
bu evi nasıl size verdiler
eşiniz aşırı pasif o zaman onu annesine bırakmadan siz yöneteceksiniz
Ben aglamadim.Eşimin üstüne gittim, o ağladı. 30 bin için değil istemedigim, begenmedigim, aileme uygun olmayan ev için tekrar masraf yapacağım için.
ders çıkarması lazım derken?
beleşe oturmuşsunuz yıllarca tabiki de hediyeler alacakt
bence ders çıkarması gereken sizsiniz...
İçimden gecen cetap buydu isteOturmayın ozaman zorla mı ? Kira vermeden otururken ağlamıyorsunuz masraf yaparken ağlıyorsunuz.
Biriktirip paranı alabiliyorsan ev alırsın,olmuyorsa kirasız oturup daha rahat yaşayabildiğin için eşin ve kayınvalidene teşekkür etmelisin.
Kp hayatta. Evin onunla ilgisi yok.kvnin babasından kalmış. Kp hakkını ödeyemem güzel bir düğün yapmıştı bize sağolsun. O Bana bir ömür yeter.
Eşimin biraz pasif olduğu doğrudur. Genelde sessizdir. Kimseye karışmaz. Hep bir mesafesi vardır. Onun sessizliği ve dinginligi bana huzur vermiştir her zaman. Bunu boznamak için hep bir çabam, gayretim oldu.
. Çünkü ben çok uzulerek söylüyorum; hırpalanarak, dayak yiyerek, küfürle, tuvalet banyoya kilitlenerek, itilip kakılarak, sürekli yalancılıkla suçlanarak, çirkin mahlukatların ismiyle çagrilarak büyüdüm.
peki o zaman sadece koca ağladıysa sorun yok
bu arada aileye uygun değil dediğiniz evde sadece ayrı salon olmayacak, sorun şu konuda kaç kişinin ayrı ayrı salonu ve oturma odası var... eğer amerikan mutfak kullanmak istemiyorsanız orayı da oturma odasından seperatörle ayırabilirsiniz.
ama yok ben ille kendime sorun çıkarmak istiyorum derseniz bir salon, bir oturma odası yapın çocukları da salonda yatırın...
Sartlariniz, geliriniz belliyse kocaniz ne yapabilir, hayatinizdan memnun degilseniz para bulun getirin konu sahibesi.
Adama uzuldum, durumu var da o mu yapmiyor...mal mulk icin hayat arkadasinizi uzmeniz cok yanlis. Mal mulk gelir gecer, ama kirilan kalp kalir. Cok ayip etmissiniz.
Ben onu üzmemeye çalıştığım için bu durumdayız şu anda. Hep o üzülmesin diye ailesinin beni eşek yerine koymasına tahammül ettim.Hiç dile getirmedim bile. Ama benim de bir tahammül sınırım var. Hayattan beklentilerim var.İstiyorlar ki otur diyelim otursun, taşın diyelim taşınsın, eşya koyduk kafamıza göre beğensin, salon isteme misafirlik bitti diyelim bitirsin. Böyle saçma bir hayat olur mu Allah aşkına.
Anneniz babanız size iyilik yapınca hediye masraf gibi beklentilere mi giriyor. Ya da siz kendinizi onlara hediye almaya mecbur mu hissediyorsunuz? Bana hiç sağlıklı bir düşünce gibi gelmedi. Maddi olarak fedakarlık yapan aileler maddi olarak karşılık mı almalı? Tabi ki bizim evimize 10bin tl para giriyor olsa gitsin tüm sulalesini hediyelere bogsun. Ama ben vitrinlere uzaktan bakıp gecerken, ölmüş telefonumu tekrar tekrar tamir ettirerek kullanırken ,onun kardeşlerinin hakkı var bu evden çıkmamız lazım diye düşünürken, gidip kuzenine 230 tl lik mont alamaz, annesine 1400tl lik (bunu aldırmadım ama çok zorladı yemin ederim) mutfak robotu alamaz, kardeşlerine iphone alamaz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?