sordum bu soruyu neden evlendin yıllarca benimle aynı evde kalınca mecburmu hisseddin diye . mecbur değildim dedi seviyorum seni ondan evlendim dedi evet mecbur değildin işte sevgide sadece sözde bilmiyorum nekadar farkındasın ama sadece lafta seviyosun beni elalem ne der ne düşünür diye böyle bişeyi sürdürmene gerek yok dedim beni eski sevgilinle karoştırma dedi geçmişimi yüzüme vurdu ...
ben geçmişte eski sevgilim tarafından tecavüe uğradım yıllarcada bunu atlatamadım kimseyede söyleyemedim küçük bi ilçede yaşıyordum adım çıkmasın diye susdm adam zaten benden hevesini alınca beni terk etti bende ondan sonra hiç kimseyle birlikte olmadım 2 sene sonra eşim çıktı karşıma çok direndim sevğili olmak istemedim sonra anlattım benimle bir geleceğin olmaz bi erkek bunu kbullenmez bende başkası tarafından tekrar kullanılmayı kaldıramam öncekini çok zor atlattım psikoloğ yardımı aldım . yardım aldığımıda biliyordu .ama sonra hiç bir beklentiye girmeden sevgili oldum . hiç bırakmadı beni evlenmey, isteyende oydu