• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamı anlayamıyorum.

beraber yaşadığınız o 3 yıl nasıldı?
ev işlerinde yardımcı olmaya çalışırdı çok fazla bişeyde beklemezdim erkek olduğu için ama en azında yemek yediği tabağı solunda koltukta bırakmazdı mutfağa götürüdü . yıkanmış çamaşırları sererdi . benimle sohbet eder dinlerdi şimdi hiç biri yok bilgisayarı var sadece :( birde bizim evde 3 tane bilgisayar ver benim 1 onun 2 iki bilgisayarıda açık oluyor Eskiden bilisim üzerine çalışıyordu bilgisayar gerekliydi evde ama şimdi r işi bilgisayar kullanmasını gerektircek bir iş değil bunu söylediğimde ise

sanamı sorcam . sıkılıyorum oyun oynuyorm diyor . ben ona yetmiyormuşsum

Eşinin soğumasının işiyle alakalı oldugunu sanmıyorum.
Fazla üstüne düşme derim, ters teper.
Zaten açık açık yazmışsın ya ben yaişin diye de.
Bırak seni kayb etmek istemiyorsa çaba harcasın "beyimiz"
Hatta sana yakınlaşmak istese bu ke
Z sen redd et gorsün ne kadar ciddi olduğun.

Bir de şu var - bir insan omuzu agrıyor diye karısından ayrı mı uyu malı ?! Kesinlikle behanedir şunlar

kendisini sizinle evlenmek zorunda mı hissetti?
siz böyle hissetmesini sağlayacak şekilde davranmış olabilir misiniz acaba farkında olmadan

sordum bu soruyu neden evlendin yıllarca benimle aynı evde kalınca mecburmu hisseddin diye . mecbur değildim dedi seviyorum seni ondan evlendim dedi evet mecbur değildin işte sevgide sadece sözde bilmiyorum nekadar farkındasın ama sadece lafta seviyosun beni elalem ne der ne düşünür diye böyle bişeyi sürdürmene gerek yok dedim beni eski sevgilinle karoştırma dedi geçmişimi yüzüme vurdu ...

ben geçmişte eski sevgilim tarafından tecavüe uğradım yıllarcada bunu atlatamadım kimseyede söyleyemedim küçük bi ilçede yaşıyordum adım çıkmasın diye susdm adam zaten benden hevesini alınca beni terk etti bende ondan sonra hiç kimseyle birlikte olmadım 2 sene sonra eşim çıktı karşıma çok direndim sevğili olmak istemedim sonra anlattım benimle bir geleceğin olmaz bi erkek bunu kbullenmez bende başkası tarafından tekrar kullanılmayı kaldıramam öncekini çok zor atlattım psikoloğ yardımı aldım . yardım aldığımıda biliyordu .ama sonra hiç bir beklentiye girmeden sevgili oldum . hiç bırakmadı beni evlenmey, isteyende oydu

neyin kafasındasınız anlamadım ya da anlamak mı istemiyorsunuz
ben ortada evlililik göremedim
adamda herşey var kocalık dışında
lütfen böyle bir hayatı kendinize reva görmeyin

sordum bu soruyu neden evlendin yıllarca benimle aynı evde kalınca mecburmu hisseddin diye . mecbur değildim dedi seviyorum seni ondan evlendim dedi evet mecbur değildin işte sevgide sadece sözde bilmiyorum nekadar farkındasın ama sadece lafta seviyosun beni elalem ne der ne düşünür diye böyle bişeyi sürdürmene gerek yok dedim beni eski sevgilinle karoştırma dedi geçmişimi yüzüme vurdu ...

ben geçmişte eski sevgilim tarafından tecavüe uğradım yıllarcada bunu atlatamadım kimseyede söyleyemedim küçük bi ilçede yaşıyordum adım çıkmasın diye susdm adam zaten benden hevesini alınca beni terk etti bende ondan sonra hiç kimseyle birlikte olmadım 2 sene sonra eşim çıktı karşıma çok direndim sevğili olmak istemedim sonra anlattım benimle bir geleceğin olmaz bi erkek bunu kbullenmez bende başkası tarafından tekrar kullanılmayı kaldıramam öncekini çok zor atlattım psikoloğ yardımı aldım . yardım aldığımıda biliyordu .ama sonra hiç bir beklentiye girmeden sevgili oldum . hiç bırakmadı beni evlenmey, isteyende oydu
bu cümlelerle çok şey anlatmış aslında ama insan bazen anlamamakta direniyor
eşiniz size lütufta bulunduğunu sanıyor ama belki de evlenmeden bitirseydi daha az üzülürdünüz

bu cümlelerle çok şey anlatmış aslında ama insan bazen anlamamakta direniyor
eşiniz size lütufta bulunduğunu sanıyor ama belki de evlenmeden bitirseydi daha az üzülürdünüz

bunu ona anlattıktan sonra bana hiç sormadı konu ile ilgili bişey 5 yıl boyuncada hiç yüzüme vurmadı ama dün vurdu yüzüne çok incindim

Allah Allah niye ki?
Adliyenin yolları çok mu uzak ki?

annesi ile babası ayrı yıllar önce ayrılmışlar . belkide bu yüzden boşanmak istemiyor hiç anlayamıyorum onu yada o beni hiç anlamıyor resmen kadınlığımı sorguğuyor ve kadınlığımdan utandırıyor beni

Aynen öğle kıskanç biri ne yediğimi ne içtiğime ne konuştuğuma sürekli karışıyor sürekli kyafet konusunda tartışmalarımız oluyor ben bankacıyım Özel bankacılık yapıyorum ve hergün bir çok önemli adamla toplantıya giriyorum . bakımlı olmam gerekiyor ama makyaj yapmamı istemiyor bende yapmıyorum . etek giyme diyor giymiyorum pantolonlarımım bol olcakmı varmıki bol pantolon alalım bbacaklarım kalım herkese bol olan pantolun bana dar oluyor. kilolu bi insan değilim 2 kilo fazlam var sadece ama onu bile laf ediyor. zayıflayayım istiyor. iş nedeniyle birçok insanla tokalaşıyprum tokalaşma diyor seni aramasınlar diyor.
Senınle ılgılenmeyıp ne ara herseyıne karısıyor

Allah alah adam evlenmeden önce çok iyiymiş evlendikten sonra tam bir öküze dönüşmüş... ( dayanamadım öküz dedim eşine ama kusura bakma)

Siz bence belli etmeden takip edin. Kesin altından bir şey çıkar.

Birbirinizi tanımak için aynı evde yaşamışsınız , üstelik az bir zaman değil. Bu sure zarfında da aynı işte değil miydi?
Sizden kaçmasının bahanesini söylemiş size. Evlenmeden önce ki durumlar nasıldı ki ?
Yıpratıcı, uzucu. Umarım konulara çozebilirsiniz.
Gerçekten boşanma niyetinde değilseniz bunu dillendirmenin hiçbir manası yok. Boşuna yuzgoz oluyorsunuz.
Boşanacak kadın " dilekçe ver" demez, erkekte bunu çok ıyı biliyor.

İzin gunlerinizde butiğe gidiyor musunuz?

Eşiniz size kizgin gibi yani cezalandırmaya calisiyor gibi... Ya da artik sevmiyor...

birlikte yaşadığınız senelerde cinsel hayatınız varmıydı cnm? biraz ince düşündüm ama belki şöyle bişşey olabilir evlenmeden önce sevgilisi olduğun için daha rahat ilişkiye giriyodur falan belki fantazi vs.. orasını sen daha iyi bilirsin ama evlendikten sonra artık karısı olduğun için seni sahiplenmek korumak kollamak arzusundan farklı şekilde yaklaşımda zorlanmış olabilir. yani genelde kadınlar anne olduğunda yaşanan bi sorun bu ama senin adam bunu evlilikte yaşamış olabilir mi? bunu evlenmeden önceki sana cinsel yaklaşımından anlayabilirsin

Ben ortada imzadan başka evliliğe dair bir şey bulamadım.Madem evliliğin sorumluluğunu yerine getiremeyecek neden evlendi sizinle? Zaten 3 sene birlikte yaşamışsınız.Niye evlenmeye karar verdi bu adam.

dün almamak için direndim ama siteyi ayağa kaldırdı :KK43: nerde gezdiklerini bi bilsem
O beraber yasadiginiz 3 sene boyunca nasildi? Bence illa ki gercek kisiliginin sinyallerini vermistir. Aksi cok dusuk ihtimal. Hani 1 hafta, 1 ay degil dile kolay 3 sene. Imza atinca bir anda 180 derece degisti derseniz inanmam valla.
Evlenmeden seks hayatiniz nasildi?

Back
X