• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamı anlayamıyorum.

Siz bence belli etmeden takip edin. Kesin altından bir şey çıkar.

takip etcek vaktim bile yok ki bilgisayarını telefonunu kurcalıyorum sürekli ama çok iyi bir bilişimci saklarsa bişeyleri asla bulamam . dışarda ise takip edemiyorum ama etmeyi çok istiyorum
 
Özür dileyerek söylüyorum, onları izleye izleye sizden de aynısını bekliyor galiba, cilveden kastı bu olsa gerek!!
 
sordum .Beni sevdiği için evlenmiş hayatında hiç kimseyi benim kadar sevmemiş
ya maalesef sizin ki uzun ilişki sendromu , uzun süre beraber olunur sonra vefa borcu gibi kızı ortada bırakmayayım denir sevgi aşk heyecan bitmişse de evlenir, adam keyfine bakar hayat devam eder kadın yeter deyince boşanılır.
 
Merhaba arkadaşlar ,

3 aylık evliyim 5 yıldır birlikteliğim var eşimle evlenmeden önde 3 yıl aynı evde yaşadık . 3 yılda bir çok şeyi paylaştık belkide doyduk birbirimize bilemiyorum. Eşim önceden bana yardım ederdi hayatımı kolaylaştırırdı evlendiğimizden bu yana hiç yardımcı olmuyor Markete ekmek almaya dahi gitmiyor her şeyi benim yapmamı bekliyor.

Evlendiğimizden bu yana aynı yatakta uyumuyoruz bana omzunun ağrıdığını söylüyor salonda yatıyor ben salonda onun yanında yatmak istediğimde ise sabah erken kalkıyorsun burada uyamazsın rahat edemezsin diye yatak odasına göndermeye çalışıyor. Eşim butik otel işletiyor sabah erken kalkıp işe gitmesi gerekmiyor . ben ise haftanın 6 günü çalışıyorum sabah 8:00 'de kalkıyorum akşamda eve 8:45 de varıyorum.

Eşim işi rahat olduğu için ve benimle de uyumadığı için sabaha karşı yatıyor genelde elimden eldiğince onunla vakit geçirmek için bende geç yatmaya çalışıyorum ama olmuyor. Benimle birlike yatmasını istediğimde ise bilgisayar oyunu oynuycam film seyredicem işim var diyip geçiştiriyor . pek fazla benimle vakit geçirmek istemiyor . haftada 1 gün izinliyim . izinli olduğum gün ya arkadaşlarıyla buluşuyor yada otele gitip oturuyor . izinli olmadığım her gün ise evde :KK43:

Evlendiğimizden bu yana cinsel anlamda pek bişey yaşadık diyemem neden beni istemediğini soruduğumda sorunu kendinde ara diyor . Sorun bende ise söyle neden üstü kapalı imalar yapıyorsun düz konuşmak varken dediğimde ise cilveli değilmişsim onu söylüyor . Cilveden kasti ne anlayabilmiş değilim hala ...

2 gün önde gece yarısı 4 de uyandım sessizce bilgisayar odasına gitti oyun oynuyor sanıyordum ama bilgisayardan prona izleyip kendini tatmin ediyordu hiç bişey söyleyemedim . onu öğle göründe dondum hayal kırıklığına uğradım. kapısını örttüm yatak odasına gidip ağlamaya başladım arkamdan geldi erkekler bazen izler böyle şeyler normal dedi . görmüş olmana üzüldüm dedi. konuşamadım yanımdan gitmesini istedim.

dün eve gece 5:30 da geldi sık sık gece geç gelir işi olmaz arkadaşları ile buluşup gezerler . hiç haber verme gereğide duymaz genelde arayıp nerde olduğunu ben sorunca söyler. doğrumu orasını bilmem . Dün arayıp sormadım çünkü bi gün öncesinde kayal kırıklığına uğradım benimle yatmayışının sesebi bumuydu diye kendimi kötü hisseddim . porno izlemesini anlaya bilirim ama her gece benimle yatmayıp prono sitelerinde gezmesini anlayamam birde özgürlüğüne bu kadar düşkün olmasını .

dün eve elmeyince mesaj attım bu saate kadar kimle birlikteysen orda kal gelme bundan sonra eve olmuyor böyle mutsuz etmeyelim birbirimizi boşanalım yarın sen dilekçeni ver bende ertesi gün vericem diye cvb bile yazmadı . Eve geldiğinde görmediğini söyledi mesajı ve boşanmıycanı söyledi . beni aldatmadığını arkadaşıyla gezdiğini söyledi . İnanmadım butik oterl işleten bi adam beni aldatsa bile ruhum duymaz .. Üstelik benimle ihtiyaçlarını görmek gerine internet sitelerinde görüyor.

ne düşüncem ne yapcam artık bilmiyorum dün işini değiştirmesini yoksa evliğimizin bugün olmazsada yakında biticeğini söyledim sabah kalkıp işe gidicem akşamda eve gircemn bir iş bul kendine yoksa ben seninle evli kalmak istemiyorum dedim.

biraz çok yazdım galiba ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorm artık seviyorum
İşiniz sahiden zor bir evli ćift nasıl ayrı odalarda uyur anlamam.yatak birliktrliği olmayan evlilik bitmeye mahkumdur..hem düzeltme çabası göstermeyecek hem boşanmak istemeyecek..kendi hayatını yaşayıp sizi de mutsuz olduğunuz bir düzeni devam ettirmenizi bekleyecek..burada kilit noktası sizsiniz.
 
takip etcek vaktim bile yok ki bilgisayarını telefonunu kurcalıyorum sürekli ama çok iyi bir bilişimci saklarsa bişeyleri asla bulamam . dışarda ise takip edemiyorum ama etmeyi çok istiyorum
Geç saatte otelde olduğu zamanlar gitseniz ya da arkadaşlarıyla çıktığı zamanlar belli etmeden takip etseniz(yerini söylüyorsa sonradan da bakabilirsiniz) Yani siz işte olmadığınızda evde olduğunuzda yapabilirsiniz bunları diye düşündüm
 
İşiniz sahiden zor bir evli ćift nasıl ayrı odalarda uyur anlamam.yatak birliktrliği olmayan evlilik bitmeye mahkumdur..hem düzeltme çabası göstermeyecek hem boşanmak istemeyecek..kendi hayatını yaşayıp sizi de mutsuz olduğunuz bir düzeni devam ettirmenizi bekleyecek..burada kilit noktası sizsiniz.
 
Bir de bu derece eşine ilgisi olmayan, vakit geçirmeyen bir adam neden boşanmak istemez?
Sizi gerçekten üzmek istemem ama evde yemeği çamaşırı her şeyi yapan biri olduğu için mi boşanmıyor?
Bu da tartışılır.
Cinselliği geçtim beraber oturmuyorsunuz bile.
 
O beraber yasadiginiz 3 sene boyunca nasildi? Bence illa ki gercek kisiliginin sinyallerini vermistir. Aksi cok dusuk ihtimal. Hani 1 hafta, 1 ay degil dile kolay 3 sene. Imza atinca bir anda 180 derece degisti derseniz inanmam valla.
Evlenmeden seks hayatiniz nasildi?


tabiki birden 180 derece değişmedi . Her erkek gibi oda hersiz gezmek istedi ama habar vermesi için sürekli baskı kurdum işede yaradı hbrsiz gidmiyordu . ilk seneler çok mutluyduk kendimiz bile bukadar iyi anlaştığımıza şaşırıyorduk hiç kavga eden bi çift değildik halada çok çok kavga eden bir çift değiliz sanırm buda benim sabırlı olmamdan kaynaklanıyor çünkü eşim çok sabırsız ve dedi dedik insandır biraz bencildir. ama daha ılımlıydı beni üzmek kırmak istemezdi . istemeden üzdüğünde ise her zaman gönlümü almaya çalışırdı . ben kaprisli bir kadın değilim hiç de olamadım . neyi istiyorsam dolandırmadan söylerim . tavrımı hemen belli ederim bu yüzdende zor bir insan değilim karşımdaki eğer farkındaysa üzüldüğümün ve telafı etmek istiyorsada hemen affederim . eşim şimdi ise ben üzülmüşsüm canım yanmış hiç umursamıyor . bir şey istediğimde ise yapmıyor .
 
tabiki birden 180 derece değişmedi . Her erkek gibi oda hersiz gezmek istedi ama habar vermesi için sürekli baskı kurdum işede yaradı hbrsiz gidmiyordu . ilk seneler çok mutluyduk kendimiz bile bukadar iyi anlaştığımıza şaşırıyorduk hiç kavga eden bi çift değildik halada çok çok kavga eden bir çift değiliz sanırm buda benim sabırlı olmamdan kaynaklanıyor çünkü eşim çok sabırsız ve dedi dedik insandır biraz bencildir. ama daha ılımlıydı beni üzmek kırmak istemezdi . istemeden üzdüğünde ise her zaman gönlümü almaya çalışırdı . ben kaprisli bir kadın değilim hiç de olamadım . neyi istiyorsam dolandırmadan söylerim . tavrımı hemen belli ederim bu yüzdende zor bir insan değilim karşımdaki eğer farkındaysa üzüldüğümün ve telafı etmek istiyorsada hemen affederim . eşim şimdi ise ben üzülmüşsüm canım yanmış hiç umursamıyor . bir şey istediğimde ise yapmıyor .
Ne kadar iyisin, sevgin de büyük belli ki. Ama iyi olan hep üzülüyor, buna kesinlikle inanıyorum.
Bazen azıcık bencilsen, kırıcıysan, kaprisliysen, her şeyden memnun olmayan bir tipsen öyle yaranıyorsun mağlesef :(
İnşallah her şey düzelir, gönlüne göre olur.
 
Birbirinizi tanımak için aynı evde yaşamışsınız , üstelik az bir zaman değil. Bu sure zarfında da aynı işte değil miydi?
Sizden kaçmasının bahanesini söylemiş size. Evlenmeden önce ki durumlar nasıldı ki ?
Yıpratıcı, uzucu. Umarım konulara çozebilirsiniz.
Gerçekten boşanma niyetinde değilseniz bunu dillendirmenin hiçbir manası yok. Boşuna yuzgoz oluyorsunuz.
Boşanacak kadın " dilekçe ver" demez, erkekte bunu çok ıyı biliyor.

İzin gunlerinizde butiğe gidiyor musunuz?

evlenmeden önce bana zaman ayırıyordu ama simdi ise olmayan işleri var ve çok yogun nedense oda hep benim izinli olduğum güne denk geliyor. otele her izinli olduğumda gidemiyorum zaten bende geleyim dediğimde işim var orda kalmıycam çok diyor...

1 gün izinli olduğum için yetmiyor zaten ama yeni kararlar almıştım 1 aydırda uğguluyorum izinli günümde temizlik yapmıyorum . kişisel bakımlarıma zaman ayırmıyorum. zamanımı kocamla geçirmek için kahvaltı hazırlıyorum giyinip süslenip oturuyorum öğleyin kalkıyor . kahvaltı yapıyoruz daha ben sofrayı toplamadan içim var çıkıyorum diyip çıkıyor.
 
ay bu ne kadar saçma salak bi insanmış böyle evlilikmi olur senin için demiyorum onun evlilik anlayışı çok tuhafmış senle yatmıcak izinli gününde yanında olmamak için işe kaçıcak akşamları arkdaşlarıyla takılcak söyleme gereği duymıcak evde her işi sen yapıcaksın aldatmadığına inanmıyorum ama allah bilir iftira atmam.. porno izlicek ordaki kadınların götünü başını görcek ennn önemlisi hiç bir zamn bebek olmıcak dicek buneeee pardon okurken bile çıldırdım canım kesinlikle ya boşannnnn yada ruh hastası ol 1 2 seneye
 
off allah yardımcın olsun canım :110: bunları hak etmiyorsun. bırak ne hali varsa görsün. sana değer vermeyen insana sen hiç değer verme. çok zor biliyorum ama kendi mutluluğunu düşün biraz da.:110:
 
Bende anlayamadım kocanızı sadece böyle bir adamı anlamaya çalışmak yerine insanın kendine yeni bir yol çizmesi daha az yorucu ve kolay olur gibi geliyor :KK51: Rabbim yardımcınız olsun :KK51:
 
Üstelik benimle ihtiyaçlarını görmek yerine

bence ipler buarada kopmuş.

keşke herkez istediği gibi biri ile evlense
 
Valla bu evlilikten olmaz.. sende özgürlüğü yasa bakalım dayanablecekmi ...
Dayanmk zor cidden.
 
Tik oldu yeni üyelerin konuları fake gibi geliyor:KK62:
Evlilik hayatı yaşamak istemiyor, boşanmak istemiyor, çocuk istemiyor peki ne istiyor amacı ne eşinin?
 
Merhaba arkadaşlar ,

3 aylık evliyim 5 yıldır birlikteliğim var eşimle evlenmeden önde 3 yıl aynı evde yaşadık . 3 yılda bir çok şeyi paylaştık belkide doyduk birbirimize bilemiyorum. Eşim önceden bana yardım ederdi hayatımı kolaylaştırırdı evlendiğimizden bu yana hiç yardımcı olmuyor Markete ekmek almaya dahi gitmiyor her şeyi benim yapmamı bekliyor.

Evlendiğimizden bu yana aynı yatakta uyumuyoruz bana omzunun ağrıdığını söylüyor salonda yatıyor ben salonda onun yanında yatmak istediğimde ise sabah erken kalkıyorsun burada uyamazsın rahat edemezsin diye yatak odasına göndermeye çalışıyor. Eşim butik otel işletiyor sabah erken kalkıp işe gitmesi gerekmiyor . ben ise haftanın 6 günü çalışıyorum sabah 8:00 'de kalkıyorum akşamda eve 8:45 de varıyorum.

Eşim işi rahat olduğu için ve benimle de uyumadığı için sabaha karşı yatıyor genelde elimden eldiğince onunla vakit geçirmek için bende geç yatmaya çalışıyorum ama olmuyor. Benimle birlike yatmasını istediğimde ise bilgisayar oyunu oynuycam film seyredicem işim var diyip geçiştiriyor . pek fazla benimle vakit geçirmek istemiyor . haftada 1 gün izinliyim . izinli olduğum gün ya arkadaşlarıyla buluşuyor yada otele gitip oturuyor . izinli olmadığım her gün ise evde :KK43:

Evlendiğimizden bu yana cinsel anlamda pek bişey yaşadık diyemem neden beni istemediğini soruduğumda sorunu kendinde ara diyor . Sorun bende ise söyle neden üstü kapalı imalar yapıyorsun düz konuşmak varken dediğimde ise cilveli değilmişsim onu söylüyor . Cilveden kasti ne anlayabilmiş değilim hala ...

2 gün önde gece yarısı 4 de uyandım sessizce bilgisayar odasına gitti oyun oynuyor sanıyordum ama bilgisayardan prona izleyip kendini tatmin ediyordu hiç bişey söyleyemedim . onu öğle göründe dondum hayal kırıklığına uğradım. kapısını örttüm yatak odasına gidip ağlamaya başladım arkamdan geldi erkekler bazen izler böyle şeyler normal dedi . görmüş olmana üzüldüm dedi. konuşamadım yanımdan gitmesini istedim.

dün eve gece 5:30 da geldi sık sık gece geç gelir işi olmaz arkadaşları ile buluşup gezerler . hiç haber verme gereğide duymaz genelde arayıp nerde olduğunu ben sorunca söyler. doğrumu orasını bilmem . Dün arayıp sormadım çünkü bi gün öncesinde kayal kırıklığına uğradım benimle yatmayışının sesebi bumuydu diye kendimi kötü hisseddim . porno izlemesini anlaya bilirim ama her gece benimle yatmayıp prono sitelerinde gezmesini anlayamam birde özgürlüğüne bu kadar düşkün olmasını .

dün eve elmeyince mesaj attım bu saate kadar kimle birlikteysen orda kal gelme bundan sonra eve olmuyor böyle mutsuz etmeyelim birbirimizi boşanalım yarın sen dilekçeni ver bende ertesi gün vericem diye cvb bile yazmadı . Eve geldiğinde görmediğini söyledi mesajı ve boşanmıycanı söyledi . beni aldatmadığını arkadaşıyla gezdiğini söyledi . İnanmadım butik oterl işleten bi adam beni aldatsa bile ruhum duymaz .. Üstelik benimle ihtiyaçlarını görmek gerine internet sitelerinde görüyor.

ne düşüncem ne yapcam artık bilmiyorum dün işini değiştirmesini yoksa evliğimizin bugün olmazsada yakında biticeğini söyledim sabah kalkıp işe gidicem akşamda eve gircemn bir iş bul kendine yoksa ben seninle evli kalmak istemiyorum dedim.

biraz çok yazdım galiba ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorm artık seviyorum

çok zor bir durum allahım yardımcın olsun .sana bu gördüklerinden dolayı ve yaşatııklarından dolayı sabırlar diliyorum biraz onu umursamaz gibi davransanız görmezden gelsenixz aynı size yaptıklarını siz yapsanız birkaç gün nasıl tavır takınıyosa sizde takınsanız hali ve tavrı yaklaşımlarını takip etseniz ona görede bundan sonraki adımlarınızı bilinçli ve kendin den emin haraket edersiniz off gerçekten çokçok üzüldüm ya nasıl bişeydir bu... :( :(
 
Back
X