kocamı nasıl unuturum?5 yıllık evlilik bitiyor.

Ozluyor demek ki..engel olmak en cok cocugunuza zarar...siz bir annesiniz ve eminim cocugunuza zarar verecek en son kisisiniz ama gostermek konusunda zaman vs derseniz o minicik kuzunuz ozlem hissedecek..bunu yapmayin lutfen..

Ablacım baban haklı
Afedersin ama bu kadar aptal bir evlat yetiştireceğime kafamı dağa taşa vurayım daha iyi
Adam size vuruyor, çocuğunuzun oyuncağını kırıyor....belli ki sinir hastası bir tip. Tek taraflı seviyorum yazmışsınız ya sevecek başka adam kalmadı mı memlekette? Bu psikopatın neresini neyini seviyorsunuz?,

hayır o kadının mantalesi çok farklı.boşanmayı ayıp görüyor.düzeni var.kocasını saahiplenmiş.ona hazta diyemezsin.görsen dört dörtlük insan
Gerekçesinin ne olduğu önemli değil.
Ayrıca kime göre,neye göre dört dörtlük?
Kendisini dövüp aşağılayan kocayı boşamadığı gibi yoluna ölüp sahiplenen kadın psikolojik olarak hastadır.
Bu şahsi fikrim değil,mesleki bilgimle yaptığım yorum.
Sizin ve bu kadının bu tip durumları normal karşılamanız bu gerçeği değiştirmiyor.
Her ikinizin de düşünce sisteminde sorun var,üzgünüm.

evet nolmuş, ne çıakrtacaksın burdan çok merak ettim.eeee?dinliorum merakla :)anlat bakalım

Önce kendi evinde kendi gördüğün şiddete tepki göster sonra git elalemin çocuğuna hesap sor diyor olabilir mi!

kızlar onun yanındayken böyle aşık değilim.uzaktayken çıldırıyorum.
Babanı öldürcem diyen(!) Çocuğunun oyuncağını dahi kıran(!) Adamın çamaşırını koklayıp ağlıyor musun cidden???
Boşansam bir daha nasıl koca bulcam vs vs diyorsun. Erkeksiz de yaşanabiliyor, çok kanıtı var. Seninki aşk da değil başka birşey. 2500ü avukattan önce psikoloğa ver bence.

Katılıyorum aynen

evet nolmuş, ne çıakrtacaksın burdan çok merak ettim.eeee?dinliorum merakla :)anlat bakalım
O olayda da yaklaşımınız ve düşünceleriniz bana değişik gelmişti, bu konuda da.
Düşünce sisteminiz ve olayları değerlendirme şekliniz çok farklı.
Niye bu kadar tepki gösterdiğinizi ve 'sen dilliyle' 'anlat bakalım' diye buyurduğunuzu da anlayamadım.

Kesinlikle
Benim de bu konuda tek takıldığım o adamcağız oldu
Evlat bu
Git öteye ne halin varsa gör de diyemez

Amca dediğini kesinlikle yapsın
Arkasından küfürler edip parasını yiyecek damattansa aç bilaç soğukta bir dünya hayvan yesin en azından nankörlük görmez
Üniversite öğrencileri var nasıl dolmuş parasını ödeyeceğini düşünenler amca bir ay burs verse onlara en az kaç yıl dua ederler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…