- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
- Konu Sahibi ilkbahari_bekliyorum
-
Ozluyor demek ki..engel olmak en cok cocugunuza zarar...siz bir annesiniz ve eminim cocugunuza zarar verecek en son kisisiniz ama gostermek konusunda zaman vs derseniz o minicik kuzunuz ozlem hissedecek..bunu yapmayin lutfen..baba iyiydi kötüydü ayrı mesele.okula başladı sosyalleşti.şimdi ille baba diyo ya.zor tutuyorum.bugün ille de babamı görecem diyo.o bir çovuk ve her çocuk gibi babasını görecek o da.ama bir süre zaman geçmesi lazım.
:Yanan yer baska yenen yer baska:)) baska ne ise yariyoki bu gibi herifler? Duygusal anlamda sana bi artisi yoksa ne gibi bi numarasi olabilir yani:))
Tabii dayakta aliskanlik oluyo.. anliyorum.. pardon anlamiyorum sen gibileri:DD
sevgi cinsellik değil sadece.alışkanlıktır.onun sesini duymak yakın olmak vs.ama konu kesimlikel cinsellik değil.
evet nolmuş, ne çıakrtacaksın burdan çok merak ettim.eeee?dinliorum merakla :)anlat bakalımSiz,şu 4 yaşındaki oğlum,anaokulunda arkadaşından dayak yiyor,çocukla konuşup uyarsam mı? Diye konu açan üye değil misiniz?
HakikatenYahu bir de biz seni boşanmaya ikna ediyor gibi olmuşuz.Seviyorsan git konuş bence o zaman.Ne diye konu açtın ki? Hey Allahım ya.
Gerekçesinin ne olduğu önemli değil.hayır o kadının mantalesi çok farklı.boşanmayı ayıp görüyor.düzeni var.kocasını saahiplenmiş.ona hazta diyemezsin.görsen dört dörtlük insan
susuyorum bacım..tamam sen kazandınTabii dayakta aliskanlik oluyo.. anliyorum.. pardon anlamiyorum sen gibileri
evet nolmuş, ne çıakrtacaksın burdan çok merak ettim.eeee?dinliorum merakla :)anlat bakalım
Babanı öldürcem diyen(!) Çocuğunun oyuncağını dahi kıran(!) Adamın çamaşırını koklayıp ağlıyor musun cidden???kızlar onun yanındayken böyle aşık değilim.uzaktayken çıldırıyorum.
olay şu an zaten yargıda ve gereken yapılıyor.Bu konuyu ve benzer diğer konuları Cimer'e atacağım. Böyle kadınların çocukları elinden alınıp, zoraki tedavi altına alınmaları belki kadın cinayetlerini bir nebze de olsa azaltır.
Yargı kocana işliyor. Çocuğu senden kim koruyacak?olay şu an zaten yargıda ve gereken yapılıyor.
yok vallahi agzimi bozucam da ederi yok senin gibi kadınlara varya zerre acimiyorum ye dayagini otur asagiya hatta cunku gak ediyorsun seni doven sevmeyen adam kiliginda birini kocam diyip oluceksin yoluna nerdeyse ama evladina üzüldüm birseye benzemeyen babasi 3 yasinda akilla hareket eden birde anasi var o cocuga yazik yoksa sen kocasiz yapamazsin bosanamazsin da umarim baban dediğini yapar o kocan olacak adamda yiyemez parasını asla bu kadar sert yazmam ama fazlasi lazimda senim icim neyse Allah akil versin
O olayda da yaklaşımınız ve düşünceleriniz bana değişik gelmişti, bu konuda da.evet nolmuş, ne çıakrtacaksın burdan çok merak ettim.eeee?dinliorum merakla :)anlat bakalım
KesinlikleAblacım baban haklı
Afedersin ama bu kadar aptal bir evlat yetiştireceğime kafamı dağa taşa vurayım daha iyi
Adam size vuruyor, çocuğunuzun oyuncağını kırıyor....belli ki sinir hastası bir tip. Tek taraflı seviyorum yazmışsınız ya sevecek başka adam kalmadı mı memlekette? Bu psikopatın neresini neyini seviyorsunuz?,
Bu aklıma gelmemişti ama siz yazınca hak verdim.Önce kendi evinde kendi gördüğün şiddete tepki göster sonra git elalemin çocuğuna hesap sor diyor olabilir mi!
Aaaa o konuya çok kızmıştım aynı kullanıcı oldugunu hatırlayamamışım yorum içindeÖnce kendi evinde kendi gördüğün şiddete tepki göster sonra git elalemin çocuğuna hesap sor diyor olabilir mi!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?