kocamı nasıl unuturum?5 yıllık evlilik bitiyor.

Katılıyorum aynen
ya deliriyorum boyle konularda cidden aklim almiyor bak kendimden örnek veriyim 7 yillik evli 2 cocuk annesi su an cocuklarina bakan bir ev hanimiyim disardan önlisansmi aldim seneye lisans olan baska unv başlıcam insallah bak bu 7 senede vurma hakeret oyle bagris cagris kavga hic olmadi ne olursa olsun durucagimiz yeri bildik ve ben esime nisanliyken dedim 2 cizgim var gectigin an dinlemem bile boşarım aldatma ve siddet cok şükür su ana kadar olmadi ama olsa 2 cocugumu alir calisirim kadin onurlu olmali bu ne ya koca makyakligi yok elbisesini kokladim yok cok ozledim adam dayak atmis atmis daha da doyamamis ne desek bos icim şişti vallahi
 
Konu açılıyor , üyeler konu sahibine mantıklı olanı söylüyor , hatta ikna etmeye çabalıyor.Konu sahipleri de kocam da kocam diye diretiyor.E ne diyelim seviyorsan git konuş barış düzenini bozma.Çocuğun da şiddeti normalleştirsin ya şiddet görsün ya şiddet uygulasın ilerde.Kısır döngü gibi bişey.Yazık çocuklara valla , sizlere üzülmüyorum da o çocukların geleceğini de karartıyorsunuz.
 
Yargı kocana işliyor. Çocuğu senden kim koruyacak?
nasıl bu cümleleri kurabiliyorsunuz daha beni tanımadan?anlaşılır gibi değil.ben gereken yasal haklarımı zaten kullandım ve gerekirse tekrar kullanırım.hiç sorun değil.ayrıca ben kocamı severek aldım ama ailesinin de beni kabullenmeyişinden kaynaklanan sorunlar var.ailesi kabullenseydi bu evliliği kocam bu şekilde olmazdı.beni istemiyorlar çünkü kendi aile çevrelerinden değilim.
çocuk olayına gelince en ufak detayına kadar herşeyiyle ilgileniyorum kafa yoruyorum.tabi ki yoracam.kreşte aynı yaşta bir arkadaşı tokat attı diye canım ne kadar yandı ben bilirim.o benim evladım ama evladım üzerinden böyle eleştiriler yapma hakkına size kim veriyor anlamıyorum.
 
ayyy git Allah askina ya dayak yiyorsun kocandan kreste biri tokat atmista cani yanmis benim agzimi açtırma simdi kendini kandirma az düşün yaptığını o çocuk evde dayak yiyip doyamayan bir anne goruyor sen kreste arkadasindan koruyosun oyle mi senin bu dedigine ancak gülünür cidden git tedavi ol yoksa bosandigin gun akil sagligini yitiricek gibi duruyorsun
 
çocuğum benim herşeyim.bu boşanmayı istemişsem ve kararımdan dönmiceksem tek sebebi çocuğum ve bu evliliğin yürümeyeceğini biliyorum.ama 5 sene oldu ve eşimin de üzerinde bir baskı vardı ailesi tarafından.boşanacaksın diyorlardı.bu adam 5 senedir ailesiyle görüşmüyor.buna da üzülüyor.eminim.ara sıra sinirlenmeleri oluyordu.
ben eminim ki o aile beni kabul etse bana bakışı farklı olacaktı.dünürler görüşseydi vs ama olmadı böyle bişi
 
Eşiniz, siz boşanalım deyince, neden hayır diyormuş?Sevmiyorsa,istemiyorsa boşanmayı kabul etmesi gerekir.Siz karşılıklı bu konuyu görüşün.Eğer siz de tam kararlı değilseniz,ikinizde ortak kararla terapiste gitmelisiniz.Yok ben kararlıyım ama,bu duygu ve düşüncelerden rahatsızım diyorsanızda, siz kendiniz bir psikologla görüşebilirsiniz.
 
Siz,şu 4 yaşındaki oğlum,anaokulunda arkadaşından dayak yiyor,çocukla konuşup uyarsam mı? Diye konu açan üye değil misiniz?
Kendi dayak yediği halde kocası için çıldıran bir kadın olarak, evladına verdiği mesaj; "sevdiği için dövüyor oğlum"dan başka olamaz.

Kendisinin ve kocasının bozuk karakterinden iyi evlat çıkar sanıyor.

Kafalar 1500, içmeden.
 

Yani esinizin size siddet uygulamasinin sorumlusu ailesi mi?
 
benim kararım kesin.avukata onca ödeme yaptım. bu konuda son derece ciddiyim.keşke eşimin ailesiyle sorunu olmasaydı herşey biraz daha farklı olabilirdi.ama maalesef...bu evlilik bitecek ama hayallerime umutlarıma üzülüyorum.şu an babasını görmek istiyor çocuk, boşandığımızda diğer çocuklar gibi anne babası aynı evde olmıcak.üzülüyorum.
 
Burada dert anlatanı evirip cevirip kelimelerle dövmek nedir anlamiyorum, siddete karsi çikanlar yazili siddet uyguluyorlar farkinda degiller. Konu sahibi icinde bulundugu durumu dogru degerlendiremiyor olabilir hatta sert cumleler kurmak da gerekebilir kendine getirmek icin ama bazi yanitlar o kadar can yakıci ki, iyi niyet olsa boyle yazilmaz diye düsunuyor insan.
 
Kendinizi ve bizi ikna etmeye çalışıyor; bu kararınıza onay verelim “evet haklısın kardeş” diyelim diye iknaya devam ediyor gibisiniz. Bize göre bir şey yok, ama çocuğunuzu sadece fiziksel şiddetten korumakla olmuyor bu işler, psikolojisini de düşünün.
 
Son düzenleme:
Sorma
Kaç konu üst üste geldi
4 yaşında çocuğun yanında dayak yiyip çocuk psikolojisinden önce kocasını nasıl afedeceğini soranlar
7 sülalesine kadar küfür duyup duymazdan gelenler
10 ayrı mesajlaşma yakalayıp af edenler öff
 
Yahu hala kocanı aklıyorsun utanmadan.
Benim eşimin ailesi de beni istemiyor ilk günden beri. Boşan diye çok baskı gördü. Evlatlıktan sileriz, mirasdan zırnık koklatmayız vs dibine kadar baskı gördü. Ama bırak vurmayı, tek hakareti küfrü olmadı bana.

Elin manyaklarını aklamak için ne uğraşıyorsunuz arkadaş.

Evladını ver devlet yurduna. O zavallı, bahtsız kocanla ister yaşa, ister seve seve dayak ye. Ama çocuğu harcamayın.
 
Şiddet gördüğün adamı nasıl sevebiliyorsun? Hadi onuda bırak sinirlenince evladının oyuncağını kıracak kadar gözü dönüyor bu adamın. Bir an önce kurtul yoluna bak. Bu sevgi değil acıdan zevk almak bence.
 
bakın lütfen konuma yazmayın.kocamla severek evlendim, benim hayallerim umutlarım vardı.bunu bekarsanız anlamanız zor.adam kendi ailesiyle görüşmüyor.bu evliliğe babası onay vermedi.bilmediğiniz çok konular var.o yüzden sınırlı bilgilerle çıkarım yapmak ne kadar mantıklı?Belki farklı şartlarda evlenseydik ben bunları yaşamıyor olacaktım.deli gibi sabah akşam dayak yediğim de yoktu ayrıca.öyle lanse ediyorsunuz.öyle bişi olsa zaten üzülmezdim.yıllardır ailesiyle görüşmüyo bu adam, üzgün tabi ki...
 
Neyin iyi niyeti?

Kadın öldürse de kocamı seviyorum diyor. Böyle düşünen kadınlar yüzünden manyak erkekler hala evlenip, baba oluyor. Sonra kadın ölüp gidiyor, olan çocuklara ve toplumdaki masumlara oluyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…