- 10 Nisan 2014
- 43.714
- 116.236
- 798
saçma gelince çocuk güzel davranması ilgilenmesi yeterli.neden kendinden kısıp başkasının çocuğuna tablet vs alsın.kadının çocuğu yok daha ki evladının kardeşine alıyor diyelim.konu sahibi sen sonuna dek haklısın taviz vermeCocuklu biriyle evlendiysen cocugu sana batmamali arkadasim.Bence su yazdiklarinda bir sorun goremedim ben sorunu sen yapiyorsun.15 gunde bir geliyormus ne var yani iyi olsan babasiyla basbasa biraksan uzak olsan ne zarari dokunacak ki sana?Esin akilli adam sana sormadan tablet vs almayip cocugu sana yonlendirmis.Alsan cocugunda gonlu olurdu.Yani cocuguna masraf yapmasi sana batmasin evladi o onun.Senin de cocugun olsa kardesi olacak sonucta.Bence bakis acini degistirmelisin.
benımde ılk esımın ıkıncı evlılıgı onunda bır oglu var bızımde bır kızımız oldu ve evlenır evlenmez kızımız ıcın calısmalara basladık bız... ben oglu ıle ılgılı hıcbırseye karısmam kendısı halleder sadece senede bır ıkı hedıye alırım o da usuleten ama asla pahalı bırsey almam ucuz yollu tısort vs hallederım.. esım benden asla cocugu ıcın bır kurus ıstemez , bence ıstememelı de cunku ben bır ablayım otesı olamam esım zaten nafakasını vs verıyorken o cocugun maddı manevı sorumlulugu bana dusmez kı kendı annesıde calısan bızım kadar kazanan bırı ıken sagken benı ılgılendırmez, bence sızde mesafebnızı koruyun saygıda kusur etmeyın ama ıhtıyacları konusunda esınız halletsın halledemıyorsa sızın sorununuz degıl..Merhabalar arkadaşlar ben 37 yaşındayım eşimle ilk Evliliği Yaptım fakat o iki defa boşanmış biri ben ise onun 3.eşiyim bir oğlu var velayeti annede anne ise evli yeni bir bebeği olmuş.Ben boşanmış biriyle evlenmem asla diyordum ama bu büyük lafımı çok güzel bir şekilde yedim malesef.Eşim şimdiye kadar karşıma çıkan kriterlerime en yakın kişiydi.Ailem boşanmış çocuklu biriyle evlenmeme razı gelmedi ama ben hem sevdiğim anlaştığım Kişiyi bu yaşımda ancak bulabildim ve çocuk istiyorum.Aileme rağmen evlendim boşanmış Olmasını Artı görmeye çalıştım (en azından ne yapmayacağını bilir dedim) , çocuklu Olmasını Artı görmeye çalıştım ( iyi bir baba olması)
Gel gelelim arkadaşlar çocuk eşimin yanlış tavrı Yüzünden bana batmaya başladı15 günde bir hafta sonu geliyor.Eşim çocuk gelfiğinde arada kalıyor bana yakın dursa çocuk kapris yapıyor gelmek istemiyor anneye şikayet ediyor benle ilgilenmiyo diye,ona yakın durunca da Aramıza soğukluk giriyor.Çocuk geldiğimde kendimi ötekileştirilmiş hissediyorum.neyse bunları kabul ederek Göze alarak geldşm zaten .Beraber güzel güzel geçinelim deyip iyi davrandığımda da eşim yüz buluyor çocuğa bişeyler aldırmaya Çalışıyor bana.Ben çalışan biriyim eşimin borcu var eski eşinin kendisine yıktığı yüklü bir borç ödüyor nafaka da ödüyor eve katkısı yok borcu bitinceye kadar ben evin masraflarını karşılıyorum birikim yapıyorum .
Geçenlerde bi gün ayakkabıcıdan ona ayakkabı bakmaya gittik o bi ayakkabı aldı ben ödedim ama meğer oğluna almış bana aldırttı yani.Bugün de oğlunu bana yolluyor sor bakalım sana tablet ya da lap top alır mı ? Reddettim ben tabi ve şu an bana soğuklaştı konuşmuyor.Çocukla ilgileniyorum beni seviyor hediye aldığım gezdirdiğim de oldu ara ara.Hatta bu ay bizde ve eşim çslışıyor ben tatildeyim çocuğu gğn boyu yedir içir gezdir yapıyorum bunlara diyeceğim yok çocuğun suçu yok ve Hayatımızda olacak hep orası tamam ama emri vaki yapılması hoş değil. Ve de surat edilmesi Sinir krizi geçiriyorum içten içe ve kimseyle paylaşamıyorum çatlıcam yaaa..Ha bi de çocuk işini erteliyor benim YAŞ sorunum var bi umut bekliyorum çocuk işine evet desin de yapalım diye..yoksa boşanacağım diyeceğim de bu yaştan sonra bunu unutup da kimle tanışayım da çocuk yapayım ayyyy çok moralim bozuk o kadar üzgünüm ki(( dertleşelim arkadaşlar paylaşmaya o kadar ihtiyacım vardı ki ne düşünüyorsunuz ?
Siz yanlış anlamissiniz konu sahibi bende surat asiyorum dememiş aramıza soğukluk giriyor demiş he buda yanlış ama keşke tek problemleri bu alsa malesef çocuk konusunda katılıyorum kimse ona bu hayatı bicerken sormadı ayrıca sunu da merak ediyorum anneside üvey babasindan ayni incelikleri bekliyormu tek özveri konu sahibinemi yuklenmisKonunuzu tekrar okudum demissiniz ki,eşim arada kalıyor ona yakın dursa ben,bana yakın dursa o surat asiyor demissiniz. Şimdi ben surat asmiyorum çocuğu seviyorum diyerek kivirtiyosunuz. Bişey alma konusunda haklisiniz. Uç günlük dunya çocuğu sevin,opun,sarılın.
Aynen öyle bizim ki küçük değil on yaşında o çocuk kaç yaşında bu önemli birde babanın tavrı benim ki der ablanı üzme bak ne diyorsa yap der yok diyorsa ısrar etme der bide eşim çok düşkün değil çocuğa açıkçası çünkü kadın annesinin evinde dogurmus iki aylık hamileyken ayrilmislar aldirmayi teklif etmiş eşim bosanicaksan demiş çocuğa karşı bı nasıl deyim babalık hissi yok gibiAh arkadasım yasayan anlıyor sadece değil mikolay sanıyorlar ben kendiliğimden gezdirdim gezerken ne istediyse alırım baş başayken iyiyiz ama eşimle sohbet edemiyoruz yatarken de kapı açık yatıyoruz çocuk gece 5 defa geliyo baba benle niye yatmıyorsun diye insanız canımız sıkılıyo evlilik temelden sarsılıyor Eşler tavrını koymalı çocuğa kırmadan anlatmalılar bi yuva kurduk neticede ben de bi anne evlâdıyım
On bir yaşında canım kocaman çocuk ne hakla gelir tatlı dille uyarin bence burası bizim odamız ha korkuyorsa illa kapıyı vursun içeri giremez eşiniz sizle çocuk arasına mesafe yıl cizememis bizde rahat değiliz maalesef hoşgeldin deyip opemiyorsun en basiti bu benim eşim de düşüncesiz davranışlarda bulunuyor çocuk geldi mı inadına yapıyor sanki bende kızdım ettim ama sonunda affettim çünkü erkek öfkeli kadına ilgi göstermiyor hatayı bağırarak anlatmakta buldum tatlı dille önce eşinle konuş cnm de ki çocuk ama 9 yaşında kendi uyuyabilecek yaşta ben senin karinim oda evladın ikimizin yeride ayrı de çocuğuna sınırlarını öğret de yoksa ayda bir alsın huzuru bozuluyosa diycem ama çocuk işte babası sınırını belli ederse yapmaz siz bı deneyinBizimki 9 yalında velayet annede sizinki ?
eşinle konuş bunlar çözülemeyecek sorunlar değil cnm oda küçücük bir cocuk idare edin herşey düzelir:Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim,Böyle Söyleyeceğinizi biliyordum ama çocukla ben zaten ilgileniyorum sana Yük etmem demişti maddi olarak benden bişey istemeye yüz bulabileceği hiç aklıma gelmemişti ki.Bizim keseler ayrı o tonlarca borç ödüyor ben eve bakıyorum bilseydim Şart koşardım aklıma hiç gelmedi.Evet çocuk konusunda ben de öyle düşünüyorum aslında ve çocuğa iyi davranıyorum eşim içinde ben çocukla ilgileniyorum bizde şu an bi aya yalın kalmak üzere geldi bi haftası gitti.herşeyiyle ilgilenmeye çalışıyorum anaç olmaya çalışıyorum tamam ama lap top nedir ya bitirsin borcunu alsın hafî ayakkabıyı geçtim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?