Kocamı seviyorum ama oğlu Yüzünden boşanmaya gidecek çok dertliyim :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
saçma gelince çocuk güzel davranması ilgilenmesi yeterli.neden kendinden kısıp başkasının çocuğuna tablet vs alsın.kadının çocuğu yok daha ki evladının kardeşine alıyor diyelim.konu sahibi sen sonuna dek haklısın taviz verme

Esiniz pek masum gelmedi.
Ben iki sene borc oduycem ama bana bisey sorma mantigini da anlayamadim sanki saklamak istedigi biseyler var.
Bakin yasiniz 37 bu yastan sonra cocuk sahibi olma ihtimali artmayacak azalacak.
Ben su an 37 yim ama hicbir sorun olmamasina ragmen 3 sene ugrastik tedavilerle, sebepsiz infertilite dendi. Allaha sukir normal yoldan nasip oldu.
Esinize 6 ay muhlet verin cocuk istemiyorsa ayrilin gitsin icinizde bu kadar cocuk ozlemi varsa
Eslerin birinden birinin cocuk istememesi tek celsede bosanma sebebi.
Cevresel sartlariniz nedir bilemiyorum ama cok tepki almayacaksaniz sperm bankasina basvurun bu adamla daha fazla vakit kaybedecekseniz

Bence haklısınız tamam biliyordunuz çocuğu olduğunu zaten burada ki sorun çocuğun gelmesi kalması vs değil.. Bu çocuğun anası da babası da sağ durumdalar onlar dururken neden laptop siz alıyormuşsunuz.. Almayın efendim öyle şey mi olur siz biliyordunuz diye bütün ihtiyaçlarını karşılamak zorunda değilsiniz madem öyle kimse bakmayacağı çocuğu dünyaya getirmesin zaten gayet güzel anlaştığınızı belirtmişsiniz ufak tefek hediyeler iyidir çocukla aranızda bağ kurar ama laptop da değil..
eşiniz hem eve bakmayacak hem çocuğuna bakmayacak pardon ama sizin günahınız ne ben sizi haklı buluyorum eşinizle bu konuyu konuşmalısınız ve kendi çocuk isteğinizi de mutlaka dile getirmelisiniz

Bak bacım borç morç hikayesi hep çocuk meselesini uzatmak için, bu adam seni sevse çocuk yapacak olsa ne kadar istediğini ve geç kaldığını o da biliyor, hazır maddi durumun da varmış, seni daha fazla üzmeden, bekletmeden yapardı. Ha böyle bir adamdan keşke çocuk sahibi olmasan ama burada bir mecburiyet var. Biyolojik saat vs.

Sen al bu adamı karşına açık ve net konuş. Çocuk işine ne zaman başlayacağınızı sor. Baktın mırın kırın ediyor boşa gitsin. Bu yaşların bir daha gelmeyecek en azından başkasından çocuk sahibi olma şansını çöpe atma. Bu adam seni kuruttukça kurutur demedi deme.

Ben sizi 100000% hakli buldum.
Cocuklu bir adamla evlendiniz diye anasi ve babasi sağ olan bir çocuk icin masrafa girmenize asla gerek yok. Nasil talepler bunlar? O çocuğun anasi utanmiyormu? Yani bilmiyormu eski kocasinin borc harc icinde olduğunu? Az yesin, çalışıp kendi alsin ha bakdi olmuyor yeni kocasina aldirsin ozaman.

Sakin almayin. Paranizi atin kenera.
Neymiş tek keseymiş, neymis evlilik böyle olurmuş. Hayır efendim. Belki genc yaşda evlenen ciftler icin öyle olabilir.

Benimde nisanlimin çocuğu var. Nafakasini ödüyor ve benim için bu konu burda kapanmıştır.
Benim kendime ait hesabim var ve param orda birikiyor. Asla ortaya koymam.

Bunun üvey analikla alakasi yok. Anali babali çocuğa analik yapma ihtiyacı duymuyorum şahsen.

Neyse... sizin cocuk konunuza gelecek olursak.
Yanlış anlaşılmak istemiyorum ama firsatiniz varsa yapin hemen. Korunmayin yani.
Sizinde bir kadin olarak haklariniz var.
Bu adam sizinle cocuk istemiyorsa niye evlendi ozaman? Siz bankamatik degilsiniz!!

Kocaniz kendi giderlerini (ev, yeme) karşılıyormu?

Kendi kizim beni babasindan kiskaniyor esim yanima gelip sarilsa aramiza girip babasina git diyor bana donup annem diye sariliyor.bir de siz annesinin yerine gecmissiniz kiskanmasi normal onun geldigi zaman canim cicim olmuyverin normal olun.

benımde ılk esımın ıkıncı evlılıgı onunda bır oglu var bızımde bır kızımız oldu ve evlenır evlenmez kızımız ıcın calısmalara basladık bız... ben oglu ıle ılgılı hıcbırseye karısmam kendısı halleder sadece senede bır ıkı hedıye alırım o da usuleten ama asla pahalı bırsey almam ucuz yollu tısort vs hallederım.. esım benden asla cocugu ıcın bır kurus ıstemez , bence ıstememelı de cunku ben bır ablayım otesı olamam esım zaten nafakasını vs verıyorken o cocugun maddı manevı sorumlulugu bana dusmez kı kendı annesıde calısan bızım kadar kazanan bırı ıken sagken benı ılgılendırmez, bence sızde mesafebnızı koruyun saygıda kusur etmeyın ama ıhtıyacları konusunda esınız halletsın halledemıyorsa sızın sorununuz degıl..
ayrıca esınız bencıllık yapıyor , bence ıkıncı bır cocuk ıstemıyor ve sızı oyalıyor, ve sıze tavsıye rahatsız oldugunuz seylerı kendısıne soyleyın bılsın evlendı ısenız gıderlerde ortak kı esınızın zaten eskı esten kalma borcu varmıs yanı buyuk ve pahalı hedıyeler alırken sıze danısmak zorunda amam katıyen parasını sızın karsılamanızı ıstememelı..

konunuzda ben sizi genel olarak haklı gördüm. eşiniz, çocuk ve sizin aranızda köprü olmalıydı oğluysa ihtiyaclarını karşılayacak yani. ama şuan evliliğinizde pek iyi gitmiyor gibi cocuk yapmanız ne kadar doğru onu bilemiyorum

Konunuzu tekrar okudum demissiniz ki,eşim arada kalıyor ona yakın dursa ben,bana yakın dursa o surat asiyor demissiniz. Şimdi ben surat asmiyorum çocuğu seviyorum diyerek kivirtiyosunuz. Bişey alma konusunda haklisiniz. Uç günlük dunya çocuğu sevin,opun,sarılın.

Siz yanlış anlamissiniz konu sahibi bende surat asiyorum dememiş aramıza soğukluk giriyor demiş he buda yanlış ama keşke tek problemleri bu alsa malesef çocuk konusunda katılıyorum kimse ona bu hayatı bicerken sormadı ayrıca sunu da merak ediyorum anneside üvey babasindan ayni incelikleri bekliyormu tek özveri konu sahibinemi yuklenmis

bence bu adamdan çocuk yapma. vardı burda bir arkadaş o da çocuk istiyordu adam 13 yaşında olan oğlumu çocuğun olarak gör sev demiş. koca adam olmuş çocuğu yani! sizin kocanızda öyle geliyor bana. evet çocuk haftasonları geldiğinde en çok onunla ilgilenecek, ona en üst değeri verecek bunlar olağan şeyler ama zorla size birşeyler aldırması ok çirkin çok. kocanızla ciddi ciddi konuşun.

Aynen öyle bizim ki küçük değil on yaşında o çocuk kaç yaşında bu önemli birde babanın tavrı benim ki der ablanı üzme bak ne diyorsa yap der yok diyorsa ısrar etme der bide eşim çok düşkün değil çocuğa açıkçası çünkü kadın annesinin evinde dogurmus iki aylık hamileyken ayrilmislar aldirmayi teklif etmiş eşim bosanicaksan demiş çocuğa karşı bı nasıl deyim babalık hissi yok gibi

Bizimki 9 yalında velayet annede sizinki ?
On bir yaşında canım kocaman çocuk ne hakla gelir tatlı dille uyarin bence burası bizim odamız ha korkuyorsa illa kapıyı vursun içeri giremez eşiniz sizle çocuk arasına mesafe yıl cizememis bizde rahat değiliz maalesef hoşgeldin deyip opemiyorsun en basiti bu benim eşim de düşüncesiz davranışlarda bulunuyor çocuk geldi mı inadına yapıyor sanki bende kızdım ettim ama sonunda affettim çünkü erkek öfkeli kadına ilgi göstermiyor hatayı bağırarak anlatmakta buldum tatlı dille önce eşinle konuş cnm de ki çocuk ama 9 yaşında kendi uyuyabilecek yaşta ben senin karinim oda evladın ikimizin yeride ayrı de çocuğuna sınırlarını öğret de yoksa ayda bir alsın huzuru bozuluyosa diycem ama çocuk işte babası sınırını belli ederse yapmaz siz bı deneyin

adam çocukla ilgilenince sizin aranıza nasıl sopğukluk giriyor ben anlamadım. bu adam daha önce iki kere boşanmış ayrıca. bir değil. iki yani.

Eşinizin çocuğuyla kıyas ve yarış halinde olmanız dışında size hak veriyorum. Oğlu geldiğinde idare edersiniz,yakınlaşmazsınız eşinizle fazla. Ama ayakkabıyı kendine alır gibi aldırıp,sonradan oğluna aldırmış olduğunu öğrenmeniz,laptop almanızı oğlunun ağzıylada olsa söyletmesi falan hoş şeyler değil. Kendi borcunu harcını bitirsin ne istiyorsa alsın ama size bu şekilde aldırması/aldırmaya çalışması hoş değil. Nafaka veriyor,bitmeyen borçları var,evi siz geçindirecek hale gelmişsiniz hala istemesi yüzsüzlük kusura bakmayın.
Bu şartlarda çocuk sahibi olmanızı tavdiye etmem.

Haklısın çocuklarını geçindirmek zorunda eşin ve sen neden alasın çocuğun isteğini anası babası da hayatta
Eşine çocuk gidince böyle şeyleri daha önce konuşalım paramızı ona göre ayarlarız diye belirtin çocuk yokken...
Ama çocuk istiyorsan acele et lütfen

eşinle konuş bunlar çözülemeyecek sorunlar değil cnm oda küçücük bir cocuk idare edin herşey düzelir:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…