Kocamı seviyorum ama oğlu Yüzünden boşanmaya gidecek çok dertliyim :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kimsenin yorumunu okumadan konunuza cevap veriyorum.
bosanin. cok net. esiniz sizi kullaniyor.
evet borcu olabilir, cocugu olabilir, buna ragmen evi siz gecindiriyorsunuz, zaten burda bir fedakarlik var, daha da yetmiyormus gibi, sor bakalim Laptop alir mi, tablet alir mi diyebiliyor.
ne hakla?
insan biraz mahcup olur.
"canim sen ben borcumu ödeyeyim diye zaten bütün evin masraflarini yükleniyorsun, hicbir sey alma demesi lazim".
ha senin gönlünden kopar alirsin o baska.
sömürmek var burda, ben iyi niyet göremedim.

Çocuğa hiçbir zararım yok kötü dileğim de yok tabiki eşime kızdım ben çocuğa değil ben de çocuğu mağdur olarak görüyorum şu an eşim işe gitti biz evde olcaz geçen hafta oldupu gibi ( bu ay 26 Sina kadar bizde) gayet sevecen şefkatli yardımseverin ona karşı bunlar değil zaten sorun.Benim sorunum şu hani o zaten sen bunları Göze almıştı diyorlar ya o Göze Alıp yaptığım Şeyleri yapmaya devam edeceğim tabi sma eşim beni sömürüyor gibi olduğunda şarteller atıyo (eşime karşı atıyo sma çocuğa karşı değil !)

çocuk kaç yaşında merak ettim. babası size yakın olunca kıskanıyor kapris yapıyorsa küçüktür daha. Benim ve eşiminde ikinci evliliği her ikimizinde çocukları var ve bizim içimizden ne zaman gelirse ne zaman istersek o zaman çocuklarımıza birsey alırız. Ben daha eşime oğluma çorap al demedim ama kendisi gider ayakkabı alır o ayrı. Emrivaki kısmı çok çirkin. Ayrıca tablet laptop bunlar maliyetli şeyler. Belkide bu şekilde sizi de çpcuğun masraflarına dahil ederek tam bir aile olmaya çalışıyor. Sonuçta erkeklerin kafası nasıl çalışıyor anlamak zor.

15 gunde bir gordugunuz bir cocuk icin ötekileştiginizi dusunmeniz gercekten bencilce...
Diger konularda haklisiniz.....
Napıyim beynimi mi parçalayalım düşünmesin öyle diye..olağan Şeyler bunlar istemsiz şekilde Oluşan bi düşünce ben de rahatsızım bu düşünceden ama sadece düşünmekle yetiniyorum çocuk geliyo gidiyo gelmesin gitmesin ilgi görmesin demiyorum bu ara baş başayız tatildeyim ama o çocuğa bakıyorum bencil bi insan olarak !! Yaptığımı zaten yapıyorum fazlası beklenmesin maddi sömürü varsa Olmasın diyorum sadece

Çocuğa ben de hediyeler alıyorum ben içimden gelerek almalıyım elim Açıktır zaten sevindirmeyi severim ama ben alacam alırsam biri talep etmicek.Sizlnki Eşit zorluk yaşıyor musunuz eşim bana Demişti ki keşke çocuklu biriyle evlenseydim anlardı beni

9 yasında

Ben sizi bir çok konuda hak veriyorum yine diyorum anne olma isteğiniz en doğal hakkınız biz ne desek bos siz gozlemleyip en iyi kararı siz vericeksiniz ama malesef eşinizin tecrübelerinden dolayı evliliğe bakışınız his olarak mantık olarak eşit olamaz o yuzden kendinizi de uzmeyin evet göze aldiklariniza razisiniz ya hesapta olmayanlar burda sizin gunahiniz ne

Sizi haksız bulanlar olmuş çok saçma kıskansa bile kimene arkadaşım açıkçası ben kıskanıyorum sonra diyorum ki karşımdaki çocuk sonuçta erkek çocukla eşi arasında ki mesafeyi olcemezse bu kadın er yada geç çocuğa tepki koyacak bu böyledir bütün mesele esinde bı sinir çizsin yok kendi çocuğu olsa laptop alırmış tablet alırmış sorunda bu (kendi çocuğu ) diyorsunuz bu kadının çocuğu mu hayır neden kadın alsın babası alacak tabi ki benim de eşimin var oğlu on bir yaşında halasi telefon vermis babasına hat aldırdı doğru buldum mu asla ama demedim ki alma bunu diyecek ben değilim babası diyecek sadece belirttim bu yaşta telefonu olması doğru değil fakat aradığında çocukla daha rahat konuşursun çünkü yılda 15 gün geliyor çocuk en azından telefonla bı iletişimleri olur

Bu düşüncelerle kurulmuştum ben de...zaten bekarken de babam Tarafından sömürülmeye çalışılıyordum bi tedirginlik oluyo insanlara genelleme yapar oldum

Amin csnım çok tşk ederim evet Eşit değiliz ama uyumlu olcaz inşallah

Allah bağışlasın.Evet YAŞ ilerledikçe enerji biter daha bir zor olur bunu da düşünüyorum.Çok beklemişsiniz gerçekten ikinci çocuğu da yapardınıx aslında o zaman içerisinde sağlık olsun

Karşılıklı niyetler iyi olmalı, iyi niyetli anlayışlı olduktan sonra istirmar bencillik olmadığı sürece sorun yok. Benimde çocuğum olması belkide işleri kolaylaştırıyor çünkü empati yapıyoruz. Herhangi bir sorun yok bizde. Ama bence de çocuğu olan kişi çocuğu olan birisi ile evlenirse daha iyi olur. En basiti siz çocuk istiyorsunuz eşiniz erteliyor çünkü o bu tadı almış zaten bu heyecanı yaşamış, yaşım geçiyor kaygısı yok çünkü hali hazırda bir çocuğu zaten var.

Amin csnım çok tşk ederim evet Eşit değiliz ama uyumlu olcaz inşallah
Allah gonlunuze göre versin o cümleleri soylememin sebebi sizi incitmek değil yada evliliginizi eleştirmek.Ben sadece kendinizi fazla yipratmamaniz adına söyledim zaten genel yorumlarimdan konuya bakışimi anlamissinizdir

Ayrıca eşiniz çocuk istemiyormuş düşünüyorum ki buna nafaka ödüyor olurda boşanırsa bide senden olana ödeyecek kafasında gibi geldi bana bı insan çocuk olduktan sonra eşine daha çok katlanıyor çocuk için toleransı fazla oluyor ayrıca senin annelik hakkını elinden almaya zerre Hakki yok asla buna göz yumma keşke çocuk meselesini evlenmeden konussaydiniz biz konuşmuştuk ilk bir yıl içinde yapacakdik umarım eşinizi elma edersiniz belki kendi evladımız olursa o çocuğa daha ılımlı olabiliriz diye düşünüyorum ben öyle de dua ettim Allahım dedim bana da evlat nasip et ki annelik ne bileyim annelik çok başka birşey bence sende eşine bunu diyebilirsin

Nasıl soru paylaşabilirim bende.soru paylaş konu aç diye bir seçenek yok yardımcı olur musunuz?

Benim eşim de çok önceden tel vermiş eline her akşam arar 1-2 dk konuşur..çocuğun ÇOĞU zaman teli kapanır farkında olmaz kadının Eşiyle iletişime geçer çocuğa söylim de teli açsın vs böyle olunca kızar morali bozulur vs modu düşer o an..evet yani kendi çocuğummuş gibi istesem de olamam hissedemem çünkü eşim hayatımda oldupu sürece hayatında bilir beni o şimdi ayrılsak abla nerde gelsin ya onu özledim der mi hoşuna bile gider.Acabs böyle konuşulanlar kendi kayınvalideleri için de aynısını düşünüyorlar mi kendi annelerine davrandıkları gibi MÜ davranıyorlarmış.Hadi evet desinler hayır herkes kendi kanından olana daha özverili olur

Çocuk istemiyorum demiyor da zamanı gelsin öyle Düşünelim diyor çocuk bakmak kolay iş değil sen çocuk bakmadın bilmezsin diyo çocuğun bezi maması bile Tartışma konusu oluyor biz de kavga ederiz bunlardan diyor.Dedim ben seni baba oluşunu Artı gördüm sen eksiye çeviriyorsun olumsuz deneyimlerini benim Üstüme genelleme yapma ..yok zaten bi iki ay geçsin tekrar söylicem Güzelce

Nasıl soru paylaşabilirim bende.soru paylaş konu aç diye bir seçenek yok yardımcı olur musunuz?
Açacağın hangi konu başlığıma giriyorsa o konu başlığını forum seçeneklerinden bul ve gir orda yeni konu aç linki var tıklıyorsun form geliyo ben de ilk kez açtım

Eşi çocuğu ufak şeyde dolduruyor ayni şeyleri yaşamak istemiyorum diyor biraz daha tanıyalım birbirimizi diyor nafaka vermek zorunda kalırsam düşüncesi bu hiç aklıma gelmemişti cidden.ya Allsh ayırmasın öyle bike olsa ben yok olmak istemem zaten Allah ayrılık göstermedin de

Ya mantığıma oturmadı özür dilerim ama bu çocuk kaç yaşında ki adam kendine diye aldığı ayakkabıyı ona veriyor ? O kadar yaşı büyük biriyse bu tartışmalar çok gereksiz kalmıyor mu?
Çocuk 9 Yaşında ama obez ve çok şişman boyu da yaşına göre uzun Ayakları da uzun ve şişman babayla beraber giyiyorlar bazı şeyleri :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…