Ben anne olmadım çocuğun annesi hayattayken ben onun annesi olamam.Bana zaten e lenneden önce Demişti ki ben zaten onun Herşeyyılundafı ilgileniyorum sen hissetmeyeceksin bile onu Yük etmem ben demişti.valla kendi çocuğun olmadığı için kendi çocuğuma her alacağımı alayım diye hissedemem ben siz kayınvalidenize kendi anneniz Gözüyle bakabiliyor musunuzYAni anne olmadiginiz icin annelik duygulariniz gelismemistir ona bisey diyemem ama bir evladida babasinin evine geldiginde bir haftasi bitti gibi takvimden gun eksiltmemelisiniz
Yillar oyle gecerki o cocuk oyle buyurku sizin yaptiklarinizi olumlu olumsuz bellegine atyor
Ya ileride bir evladiniz olur yada sizden nefret exen uvey evlat
Secimsizde
Birde soyle dusunun simdi bu cocuk sizin evladiniz olsa ne istese alicaktiniz elbetteki leptopuda,simdi siz anne olmussunuz uvey muvey adamda bu acidan bunu isteyecek cesaret buluyor bulmalida da evlilik ayri kasa degildir
Buyuk bir riskti 3 evlilim bir cocuk ama almissiniz adamin 4 bitmis iliskisi olmayin bu cocuk buyur
Aynen öyle cnm çok doğru söyledin bunu kimse kendi kanından olan gibi sevemez yeğenim yaşında ama yeğenim olarak göremiyorum çünkü sonradan girmiş biri hayatıma benim eşimin ailesi çocuğu istemiyor eşime söylemezler ama bana neler dediler hiçbirini eşime diyemedim senin annen bu çocuğun senden olmadığını düşünüyor diye nasıl diyeyim evet çocuğa çok ılımlı değilim ama borcumuz var ucu ucuna yetiyor kendimiz bile istediğimizde çıkamıyoruz çocuk gelince de bu sefer birşey almadık çünkü al demek kolay geliyor insanlara kira günü geldi kira eksik hadi bul buluştur tek avantajım benim nafaka 100 lira birde annesi sanki babası çocuğu öldürecek gibi kağıt imzalatmadan yollamaz kendi imza attıkları yeri yirtarlar senede iki den fazla yollamaz cocuk gelir ararlar sıkıldı ysan gel çocuk da sıkılıyor Burda çünkü oynayacak arkadaşi yok bizim kızımız olacak ilk sorduğu cinsiyeti ne erkek olsa kendine rakip görüyor yazık bazen üzülüyorum doğduğundan bu yana babasız büyüyor hala da öyle senede iki hafta babayı görmek bilmiyorum bes yaşında öz babasını idrak eden bir çocuk var kendi bile diyor keşke aldirsalardi o zaman o kadar içim acıdı kiBenim eşim de çok önceden tel vermiş eline her akşam arar 1-2 dk konuşur..çocuğun ÇOĞU zaman teli kapanır farkında olmaz kadının Eşiyle iletişime geçer çocuğa söylim de teli açsın vs böyle olunca kızar morali bozulur vs modu düşer o an..evet yani kendi çocuğummuş gibi istesem de olamam hissedemem çünkü eşim hayatımda oldupu sürece hayatında bilir beni o şimdi ayrılsak abla nerde gelsin ya onu özledim der mi hoşuna bile gider.Acabs böyle konuşulanlar kendi kayınvalideleri için de aynısını düşünüyorlar mi kendi annelerine davrandıkları gibi MÜ davranıyorlarmış.Hadi evet desinler hayır herkes kendi kanından olana daha özverili olur
İki ay falan bekleme cnm çocuk isteyen benim de her şeyine katlanabilirim de ayrica yaşım ortada de ben bekleyemem kusura bakma ben anne olmak istiyorum bu benim en doğal hakkim sen babalık duygusunu tatmisin de ben bu saatten sonra evladım için yaparım ne yaparsam de bak cnm hemen olmaz çocuk 38 den sonra tüp bebek falan da yapmıyorlar öyle kolay kolay erteleme bu senin en doğal hakkin kocan bencillik ediyor erkek 70 yasindada olsa çocuğu olur ama kadının en fazla 45 oda düşük ihtimalÇocuk istemiyorum demiyor da zamanı gelsin öyle Düşünelim diyor çocuk bakmak kolay iş değil sen çocuk bakmadın bilmezsin diyo çocuğun bezi maması bile Tartışma konusu oluyor biz de kavga ederiz bunlardan diyor.Dedim ben seni baba oluşunu Artı gördüm sen eksiye çeviriyorsun olumsuz deneyimlerini benim Üstüme genelleme yapma ..yok zaten bi iki ay geçsin tekrar söylicem Güzelce
Aynı şeyler ne işte cnm olurda ayrılırsam nafaka işte daha ne olacak kocanin senin hislerin umurunda bile değil bilmiyorum bizdede ben istememiştim ilk bir yıl kızıyorum bazen eşime bende 3. Eşim maalesef ama benim avantajım çocuk doğmadan ayrılmaları babalık duygusunu tatmadi biz hiç korunmadik o kadar çok istiyordu ki eşim düşünüyorum da evlilik iki kişi bir yere kadar çocuk evin herşeyi neşesi inan bı profesör demişti evliliğin %50 siz cinsellik %30 u çocuk %20 si anlaşma cidden de öyle bence çocuksuz bir evlilik meyvesiz bir ağaç bence sen ben çocuk istiyorum değil de senle bana benzeyen evladımız olsun istiyorum de ona baktıkça seni görmek istiyorum de hani daha sevecen hale getir düşünsene de ikimizin olan bir canlı deEşi çocuğu ufak şeyde dolduruyor ayni şeyleri yaşamak istemiyorum diyor biraz daha tanıyalım birbirimizi diyor nafaka vermek zorunda kalırsam düşüncesi bu hiç aklıma gelmemişti cidden.ya Allsh ayırmasın öyle bike olsa ben yok olmak istemem zaten Allah ayrılık göstermedin de
Evet çocuğun eve gelince rahat etmesini sağlıyorum eşim yokken temel ihtiyaçlarını karşılıyorum fedakarlık yapmak gönüllü olur zorunlu değil ki ben yeterince fedakarlık yaptığımı düşünüyorum benim de Pdikolojim kendimce önemli ..tşk lerBencede haklısınız. Çocuklu bir adamla evlendiniz diye her şeyi kabullenmek zorunda değilsiniz.O çocuğa hiç bir şey almak zorunda değilsiniz. İyi davranmanız biraz ilgilenmeniz yeter. Anası babası var sizene . Eşinizin çok haksız.
Aynen arkadaşım geçenlerde tavrımı koydum 5 ayda çocuk mu düşünülür demişti yaşa bakıldığında düşünülür dedim sana 2 ay veriyorum dedim o sürece düşün karar ver yoksa senden vazgeçmek zorunda kalacağım.Böyle ertelemeye devam edersen oğluna yansıtırım bunu istemeden dedim biraz damardan gireyim dedim alttan tehdit..Sabırla bekliyorum inşallah ayrılmak zorunda bırakmaz beni..maddi olarak benden fayda gördüğü için kaybetmeyi de belki Göze alamaz diye umut ediyorum borçsuz çocuksuz öğretmen masrafsız daha nerde bulacakEsiniz pek masum gelmedi.
Ben iki sene borc oduycem ama bana bisey sorma mantigini da anlayamadim sanki saklamak istedigi biseyler var.
Bakin yasiniz 37 bu yastan sonra cocuk sahibi olma ihtimali artmayacak azalacak.
Ben su an 37 yim ama hicbir sorun olmamasina ragmen 3 sene ugrastik tedavilerle, sebepsiz infertilite dendi. Allaha sukir normal yoldan nasip oldu.
Esinize 6 ay muhlet verin cocuk istemiyorsa ayrilin gitsin icinizde bu kadar cocuk ozlemi varsa
Eslerin birinden birinin cocuk istememesi tek celsede bosanma sebebi.
Cevresel sartlariniz nedir bilemiyorum ama cok tepki almayacaksaniz sperm bankasina basvurun bu adamla daha fazla vakit kaybedecekseniz
Aynen öyle iyi kalpli melek olma Uğruna neden kendimi ezdireyim yapim güven çok önemli benim için önce bi istediğimi alayım ben çocuğumun babası sıfatını kazansın.Hep o fayda Görüyor ben bu evlilikte hiçbir fayda görmüyorum bencil diyorlar bana esas bencilliği iki su sonra yapacağım çocuk olayına kem küm ederseYerden göğe kadar haklısınız.
Ama asıl sorun çocuk değil babası..
Sizi çok güzel kullanıyorlar baba oğul..
Oğlu babasının durumunu blecek ve bişey istemeyecek yaşta..
Babasının parası varsa alır yoksa da istemez..
Hepimizin çocukları her istediğini alıyor mu?
Sizi çok ezmişler..
Siz de huzurum bozulmasın diye susmuşsunuz..
Kavga etmeyin ama itiraz hakkınızı da kullanın..
Evet aynen bana diyor ki şu borcum bitsin dedim senin borcunun bitmesine ihtiyaç yok benim bu iş için bütçem var zaten.Bakıyo o yemedi bu sefer de diyor tanıyalım bi biraz daha bakalım anaç misin çocuk bakmak sandığın gibi Kolay değil ay hakaret gibi ya koca kadın oldum çocuk bakamıcam mi çok sinirlendim aklıma gelinceBak bacım borç morç hikayesi hep çocuk meselesini uzatmak için, bu adam seni sevse çocuk yapacak olsa ne kadar istediğini ve geç kaldığını o da biliyor, hazır maddi durumun da varmış, seni daha fazla üzmeden, bekletmeden yapardı. Ha böyle bir adamdan keşke çocuk sahibi olmasan ama burada bir mecburiyet var. Biyolojik saat vs.
Sen al bu adamı karşına açık ve net konuş. Çocuk işine ne zaman başlayacağınızı sor. Baktın mırın kırın ediyor boşa gitsin. Bu yaşların bir daha gelmeyecek en azından başkasından çocuk sahibi olma şansını çöpe atma. Bu adam seni kuruttukça kurutur demedi deme.
Korkuyorum ki borcu bitince işler Kötüye gidecek bana şu an ihtiyacı varken çocuk işini halletmeliyiz korunmuyorum o geri Çekme yöntemi kullanıyor güya.. buna rağmen olur inş ..olmazsa tekmeyi basacam zaten.çocuk yapmayacak olsam bu şartlarda boşanırdım büyük ihtimslle sevgiyi atardım bi kenara çocuk isteğim daha Baskın mantıklı olmak zorundayım.hayır tüm masraflar bende o borç ödüyor da yaptığım masrafın da kıymetini bilmiyor zaten sen yokken beb zaten bu kadar alışveriş yapmıyordum kendine alıyorsun demeye getiriyorBen sizi 100000% hakli buldum.
Cocuklu bir adamla evlendiniz diye anasi ve babasi sağ olan bir çocuk icin masrafa girmenize asla gerek yok. Nasil talepler bunlar? O çocuğun anasi utanmiyormu? Yani bilmiyormu eski kocasinin borc harc icinde olduğunu? Az yesin, çalışıp kendi alsin ha bakdi olmuyor yeni kocasina aldirsin ozaman.
Sakin almayin. Paranizi atin kenera.
Neymiş tek keseymiş, neymis evlilik böyle olurmuş. Hayır efendim. Belki genc yaşda evlenen ciftler icin öyle olabilir.
Benimde nisanlimin çocuğu var. Nafakasini ödüyor ve benim için bu konu burda kapanmıştır.
Benim kendime ait hesabim var ve param orda birikiyor. Asla ortaya koymam.
Bunun üvey analikla alakasi yok. Anali babali çocuğa analik yapma ihtiyacı duymuyorum şahsen.
Neyse... sizin cocuk konunuza gelecek olursak.
Yanlış anlaşılmak istemiyorum ama firsatiniz varsa yapin hemen. Korunmayin yani.
Sizinde bir kadin olarak haklariniz var.
Bu adam sizinle cocuk istemiyorsa niye evlendi ozaman? Siz bankamatik degilsiniz!!
Kocaniz kendi giderlerini (ev, yeme) karşılıyormu?
Ben surat asıyorum diye yazmamıştım kıvırmak kelimesi hoş olmamış.Ben elbetteki üzülüyorum mesela bu hafta sonunu örnek vereyim sıkıntıdan patladım ve eşim benle hiç alakalı olmadı yine hatta ismimle hitap ediyo hanım ekliyo bi de sonuna bunlara içten bozuluyorum ama zamanla alışmayı deniyorum tepki koymuyorum ben bi çocuk yapayım da olan ilgimi ona vereyim nasıl oluyormuş GörsünKonunuzu tekrar okudum demissiniz ki,eşim arada kalıyor ona yakın dursa ben,bana yakın dursa o surat asiyor demissiniz. Şimdi ben surat asmiyorum çocuğu seviyorum diyerek kivirtiyosunuz. Bişey alma konusunda haklisiniz. Uç günlük dunya çocuğu sevin,opun,sarılın.
Evet acele etmeliyim iki ay mühlet verdim kendisineHaklısın çocuklarını geçindirmek zorunda eşin ve sen neden alasın çocuğun isteğini anası babası da hayatta
Eşine çocuk gidince böyle şeyleri daha önce konuşalım paramızı ona göre ayarlarız diye belirtin çocuk yokken...
Ama çocuk istiyorsan acele et lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?