Kocamı seviyorum ama oğlu Yüzünden boşanmaya gidecek çok dertliyim :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaşadıklarımı çocuğa asla yansıtmıyorum ona sevgiyle yaklaşıyorum Öpüp sarılmıyorum sözlü şekilde ve kıvırtmıyotum sizin düşünceniz

B
bizşmki 9 Yaşında eşim iki Yaşında babasını kaybetmiş olduğu şöin MÜ bilmem çocuğa karşı ilgili hergün arar ilgili görünmeye çslışıyor.Eşim de tembih ediyo anlamı üzme sakin vs diye ama çocuğumun yerine koyayım diye mi sevdirmeye çslışıyo bana bilmem

Dün gece kapı yine açıktı ve iki defa geldi oğlan odaya yine .ben ikincide saatlerce uyuyamadım uykum kaçtı.Bu Mesajı yazarken çocuk Ysnımda söyledim ona odamıza gelmen doğru değil bak uyuyamadım başım ağrıyo şimdi gelme olur mu tamam dedi bakacaz artık

Ben şöyle düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum bekarken yalnız yaşıyordum masraflarım yine vardı en azından Kartımı kaptırmıyorum dşyorum ÇOĞU bayan öyle..zaten iki yılı dolsun ortaya para koymasını isticem çocuğa gelince de bu adamdan çocuk yapılmaz dersem çocuk hayalinden vazgeçmek gerekir benim yaşındaki biri için...o kadar imkansız ki ciddi birini bulmak zamanında çok yorulmuştum herkes kullanma derdinde cinsel olarak

Sevmişsiniz iyi hoş da beyefendi hayatında hiçbir şeyi yerine oturtamamış sanırım. Onun 3. evliliği eğer devam ettirmek mücadele etmiyorsa bence umursamıyordur. Siz kendi hayatınız için iyice düşünüp karar verin, böyle bir insan çocuğunuza babalık yapabilir mi diye...

Çocuğun psikolojisini çok iyi özetlemişsiniz de bazı düzeltmeler yapıcam.Bu çocuk ikinci eşten ..ilkinden çocuk yok.Eşiyle telde konuşmuştuk iki kere hem de saatlerce kadın aldatmaktan bahsetmedi.kadın Adam'ı ben boşadım ettim dedi kumar oynuyor bana 100 bin kumar borcu Bıraktı dedi vs vs ama ben dava kağıtlarını gördüm boşayan Kışı kadın değil eşim burası yalandı.Kumar konusu Kafamı karıştırmıştı ama gelince öyle bişey görmedim çok sınadım araştırdım bişey bulamadım sürekli de benimledir.şimdi borç için 2 yıl istemişti ya 1.5 kaldı bakacaz ..ben bi çocuk yapayım da hayatımda Olmayı hak etmezse başaramazsak çocuğuma çok şükür bakabilecek durumdayım bugüne bugün.

Bakın arkadaşlar şöyle bir düşüncem var umarım yanlış anlaşılmadan anlatabilirim.Biz evimizden 1-2 ay sonra taşınacağız o Yüzden eşya almadık.Araba henüz yok onu da almam yönünde önerisi var eşimin..iş yerine ili vesaitte gidiyorsun güya benim için ysni beni düşünüyo güya ama oğlunu rahat gezdirmek için de istiyor olabilir öünkü bensiz asla alamaz o..şimdi ben şöyle düşünüyorum ben eşyayı da arabayı da Çocuk yapma işinden sonraya atmak istiyorum kötüyü Düşünecek olursak ys çocuk yapma meselesi sonuçsuz kalırsa ve bu üvey anne rolüne daha fazla katlanamazsam da ayrılmak istersem geride toplayacak bişeuim Olmasın.arabada da hak iddia edemesin hem,.şimdi birileri yine kınım kınım kınar beni ama uyanık olmak zorundayım salak yerine girmek istemiyorum haksız miyim

Sor bakalim sana tablet ya da telefon alir mi kismıni simdi farkettim çok iticiymis gercekten.
Allah sabir versin
Haklisin mantik yolundan ayrilma.

Kocaman çocuk odaniza niye giriyor ki.Annesi hiç mi egitmemis.Çok sinir bozucu.
Evet bunu engellemek için kapıyı kapattırıyorum ama eşim her seferinde kapatmaya unutmuş gibi yapıyor dğn de açık kaldı bu sefer ses etmedim geldi yine çocuk iki kere..bu seferinde Ağlayarak gelmedi eşimin ayağını dürttü sanırım uyansın da onu farketsin diye o da oğlum ne oldu niye geldin deyip odaya götürdü bi sure bekledi uyuması şçin ama ikinciden sonra ben uyuyamadım saatlerce.Az önce çocuğa dedim ki bak canım karı kocaların odasına giyinmez hem senin ikinci gelmenden sonra ben uyuyamadım şimdi de başım ağrıyo bi daha gelme olur mu tmm dedi bakalım tutacak mı

Yerinde olsam bende böyle birine ancak çocuk sahibi olmak için katlanırdım,sonrası artık ne olursa..
Ama çocuğunuz olursa şartlarınız eşitlenecektir oda mecburen fedakarlık yapmak zorunda kalacaktır,şuan belliki sizin çocuk zaafından faydalanıyor ve kullanıyor,kolay kolay çocuk yapacağını sanmam.

Keseler hiç ayrı olur mu diyenlere de şunu Söyleyeyim evliliğimizin devamı için çocuk fikrine olumlu bakmalı Allah verir vermez o ayrı ama çocuk yapma konusunda beni üzerse ayrılırım ve ayrılırsam neden tabiri caizse kazık yemiş olarak ayrılayım ki daha da depresyona gireyim bi de bundan.Bi arkadasım da dediği gibi ayrılmak ons benimki kadar koymaz Çünkü beklentileri karşılanmayan ben oluyorum eksik kalan ben

hem adamın eski evliliğinin borcunu öde (eş ödüyormuş ama olsun, sonuçta o para da o evin rızkından gidiyor) hem evi geçindir, hem de çocuğun maddi olarak yüklü isteklerine cevap vermen beklensin. bu adil mi yani şimdi? konu sahibi çocuğa laptop tablet almak zorunda değil. bu açık ve net. hediyeler alıyor, gezdiriyorum yedirip içiriyorum, misafir ediyorum diyor. daha ne yapması gerekiyor ki çocuk için. bence tüm yükümlülüklerini yerine getiriyor bu evlilikte. yok artık isterlerse bi ev bi araba alıp geleceğini de garantiye alsın?

Evet ben de aynen sırf o Yüzden katlanıyorum sonrası ne olursa dşyorum ama ikna olursa ve inşallah bir bebeğimiz olursa Sağlıcakla inşallah o zaman her şey yoluna girecek diye umuyorum çünkü ben rahata ereceğim.Bu arada bu çocuğu da eski eşi zorla ikna edip yapmiş 4 sene sonra olmuş

-Kriterlerime en yakını buydu
-Yaş sorunum var bebek yapmayacaksak boşanıcam
-Çocuğu çok batmaya başladı

Allah'ım ...

Ozaman adam bu konuda uyanıktır ve sizinde çocuk konusunda ne kadar istekli olduğunuzun farkındadır ve bu onun sizden isteklerine karşı tek kozu.Kolay kolay bu kozu size vereceğini sanmam,aman diyim uyanık olun bu süreçte mal edinmeye falan çalışmayın.

Halbuki soyle dusunse esiniz bu sartlara rağmen esim cocuk istiyor bu evlilige esinize sizi daha cok bağlıycak hem oda kotu tecrubelerden sonra sizinle yeni guzel bir sayfa acmis yeni bir evlat sahibi olacak ama karşımizdaki en yakınımızda olsa beyninin içinden geçenleri okuyamiyoruz malesef umarim evliliğinize bakışınız eşinizle aynıdır hersey istediğiniz gibi olur

Alkışlıyorum

Lutfen Ayrica bebek olayiniz hassas noktanız bu belli ama bebek olayi esinizin size bir lutfu bir düşünmeyin onada bu sekilde hissettirmeyin kendini fedakarlik yapıyormuş gibi hissetmesin o ikinizin bebegi olucak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…