Kocamı seviyorum ama oğlu Yüzünden boşanmaya gidecek çok dertliyim :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen hatta o kadar fesat düşünmeye başladım ki acaba diyorum arabayı da aldırip iyice mi olumsuz davranacak çocuk düşünceme ayrılsak bile karlı ayrılırım rahatlığı Olmasın.şu oğlan bi gitsin şu tatili de bi yapalım gelelim de eşya almak istemiyorum çocuk olsun öyle alalım dicem eşya çok da Mühim değil zaten benim iöin

Amin canım inşallah çok teşekkür ederim

Ne eşya ne bişey almayı düşünmüyorum hiç gereksiz ..

Benim eşimde erken kaybetmiş babasını ama bilmiyorum sana birşey aldıramaz ccocuk yüzü babasından buluyor

Bakalım cnm inşallah anlamıştır

Çocuğu yap boşa bu adamı. En temizi.

-Kriterlerime en yakını buydu
-Yaş sorunum var bebek yapmayacaksak boşanıcam
-Çocuğu çok batmaya başladı

Allah'ım ...
Tabiki öyle Aklımı kullanıyorum nesi garip geldi çocuk eşimin Hatalı davranışlarından dolayı arada batıyor evet ne var bunda ? Eşimin beni mutlu etmesi gönlümü hoş etmesi gerekiyor sırf çocuğu için bile olsa .bunu yapması gerekirken bana emrivaki yapıyo ayrıca tabiki şu hayat benim Hayatım öocuk sahibi olmak istiyorum bana olarak bu Adam'ı Seçtim ama o ağırdan alıyor diye susup çekeyim mi onla oğlunu besleyip kendi dileğimden vaz mi geçmeliyim pes doğrusu !

Allah aşkına kaç yaşında bu çocuk? Odanıza aglayarak geldiğine göre baya da küçük. Yapmayın gözünüzü seviyim boşverin anasının babasının kim olduğunu, küçücük çocukla yarışmayın. Madem korkuyor kapatmayın kapınızı 2 gun. Kendi cocugunuz olsa korksa da odasında bırakabilcek misimiz? 2 gun özel bir şey yaşamayın yani nolmuş. He gidip pahalı hediyeler almak zorunda degilsiniz ama küçük hediyeler alın evinize geldiğinde mutlu edin. Çocuk bu ya nolmuş yani. Sizde kendinizi dışlanmış hissetmeyin girin aralarına birlikte ilgilenin oynayın. Babası tabiki ayda 2 kere gordugu cocuguna daha yakın olcak. Onun sizi kıskanması daha doğrusu babasından ilgiyi daha çok beklemesi normal ama sizinki normal değil çocuk olan o.

Allah aşkına kaç yaşında bu çocuk? Odanıza aglayarak geldiğine göre baya da küçük. Yapmayın gözünüzü seviyim boşverin anasının babasının kim olduğunu, küçücük çocukla yarışmayın. Madem korkuyor kapatmayın kapınızı 2 gun. Kendi cocugunuz olsa korksa da odasında bırakabilcek misimiz? 2 gun özel bir şey yaşamayın yani nolmuş. He gidip pahalı hediyeler almak zorunda degilsiniz ama küçük hediyeler alın evinize geldiğinde mutlu edin. Çocuk bu ya nolmuş yani. Sizde kendinizi dışlanmış hissetmeyin girin aralarına birlikte ilgilenin oynayın. Babası tabiki ayda 2 kere gordugu cocuguna daha yakın olcak. Onun sizi kıskanması daha doğrusu babasından ilgiyi daha çok beklemesi normal ama sizinki normal değil çocuk olan o.

Anaç değilsen ne yapacakmış. Yok sana çocuk mu diyecek. Anacligini da 9 yaşında çocuğa aldığın laptop dan mı ölcecekmiş.

Valla babasıyla aynı numara ayakkabı giyebilen bir çocuğun ağlayarak odaya gelmesi falan çok garip geldi bana.

Valla babasıyla aynı numara ayakkabı giyebilen bir çocuğun ağlayarak odaya gelmesi falan çok garip geldi bana.
Oylemiymiş yorumları okuyamadım pek. Yasını söylemedi mi konu sahibi.

Eh 9 yasındaymış galiba. Küçük hala gelebilir korkabilir bence.

Oylemiymiş yorumları okuyamadım pek. Yasını söylemedi mi konu sahibi.

Eh 9 yasındaymış galiba. Küçük hala gelebilir korkabilir bence.
9 yaşında ağlayacak yaşı çoktan geçmiş kimse kusura bakmasın aklı da herşeye erer o çocuğun benim eşimin de oğlu var gündüz bile odama kapı çalmadan girmez

Dediğiniz gibi çocuğun suçu yok ondan soğumamaya çalışın en azından. Eşinize ise kızmamak elde değil. Özellikle de sizin biyolojik aceleniz olduğu halde çocuğa yanaşmaması.. Hani öyle bir acele olmasa istediği kadar beklesin ama bu şekilde sizin anne olmanızı riske atıyor. Ama şimdi ne deseniz üvey anne olursunuz, yapacak bir şey de göremiyorum.

9 yaşında ağlayacak yaşı çoktan geçmiş kimse kusura bakmasın aklı da herşeye erer o çocuğun benim eşimin de oğlu var gündüz bile odama kapı çalmadan girmez
Yok ya buyutuyorsunuz bence. 9 yasındalo cocuk korkadabilir aglayadabilir nasıl yetitirildiğine bağlı. Evet dikkat de cekmeye calısıyo olabilir sanırım bilerek yaptıgını düşünüyorsunuz. Öyleyse de normal. Kalkıp hala salıncaga binen sokakta top oynayan çocukla kendini bir tutmanın alemi yok. Yetişkinler olgunluk yapamıyorken 9 yasındaki çocuktan ne beklenebilir ki.

Bence kadını babasından kıskanıyor dur ben öyle düşünüyorum çocuk eşi tatlı dille anlatsa bir daha gelmez çocuk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…