Aynen hatta o kadar fesat düşünmeye başladım ki acaba diyorum arabayı da aldırip iyice mi olumsuz davranacak çocuk düşünceme ayrılsak bile karlı ayrılırım rahatlığı Olmasın.şu oğlan bi gitsin şu tatili de bi yapalım gelelim de eşya almak istemiyorum çocuk olsun öyle alalım dicem eşya çok da Mühim değil zaten benim iöinOzaman adam bu konuda uyanıktır ve sizinde çocuk konusunda ne kadar istekli olduğunuzun farkındadır ve bu onun sizden isteklerine karşı tek kozu.Kolay kolay bu kozu size vereceğini sanmam,aman diyim uyanık olun bu süreçte mal edinmeye falan çalışmayın.
ben de bu yollardan geçtim cnm. ama evlenmeden :)Alkışlıyorum
Sonra ne oldu karar mi değiştirdin ?ben de bu yollardan geçtim cnm. ama evlenmeden :)
Ne eşya ne bişey almayı düşünmüyorum hiç gereksiz ..Ozaman adam bu konuda uyanıktır ve sizinde çocuk konusunda ne kadar istekli olduğunuzun farkındadır ve bu onun sizden isteklerine karşı tek kozu.Kolay kolay bu kozu size vereceğini sanmam,aman diyim uyanık olun bu süreçte mal edinmeye falan çalışmayın.
Benim eşimde erken kaybetmiş babasını ama bilmiyorum sana birşey aldıramaz ccocuk yüzü babasından buluyorB
bizşmki 9 Yaşında eşim iki Yaşında babasını kaybetmiş olduğu şöin MÜ bilmem çocuğa karşı ilgili hergün arar ilgili görünmeye çslışıyor.Eşim de tembih ediyo anlamı üzme sakin vs diye ama çocuğumun yerine koyayım diye mi sevdirmeye çslışıyo bana bilmem
Bakalım cnm inşallah anlamıştırDün gece kapı yine açıktı ve iki defa geldi oğlan odaya yine .ben ikincide saatlerce uyuyamadım uykum kaçtı.Bu Mesajı yazarken çocuk Ysnımda söyledim ona odamıza gelmen doğru değil bak uyuyamadım başım ağrıyo şimdi gelme olur mu tamam dedi bakacaz artık
Çocuğu yap boşa bu adamı. En temizi.Aynen arkadaşım geçenlerde tavrımı koydum 5 ayda çocuk mu düşünülür demişti yaşa bakıldığında düşünülür dedim sana 2 ay veriyorum dedim o sürece düşün karar ver yoksa senden vazgeçmek zorunda kalacağım.Böyle ertelemeye devam edersen oğluna yansıtırım bunu istemeden dedim biraz damardan gireyim dedim alttan tehdit..Sabırla bekliyorum inşallah ayrılmak zorunda bırakmaz beni..maddi olarak benden fayda gördüğü için kaybetmeyi de belki Göze alamaz diye umut ediyorum borçsuz çocuksuz öğretmen masrafsız daha nerde bulacak
Tabiki öyle Aklımı kullanıyorum nesi garip geldi çocuk eşimin Hatalı davranışlarından dolayı arada batıyor evet ne var bunda ? Eşimin beni mutlu etmesi gönlümü hoş etmesi gerekiyor sırf çocuğu için bile olsa .bunu yapması gerekirken bana emrivaki yapıyo ayrıca tabiki şu hayat benim Hayatım öocuk sahibi olmak istiyorum bana olarak bu Adam'ı Seçtim ama o ağırdan alıyor diye susup çekeyim mi onla oğlunu besleyip kendi dileğimden vaz mi geçmeliyim pes doğrusu !-Kriterlerime en yakını buydu
-Yaş sorunum var bebek yapmayacaksak boşanıcam
-Çocuğu çok batmaya başladı
Allah'ım ...
Belkide bundan korkuyordurÇocuğu yap boşa bu adamı. En temizi.
Evet aynen bana diyor ki şu borcum bitsin dedim senin borcunun bitmesine ihtiyaç yok benim bu iş için bütçem var zaten.Bakıyo o yemedi bu sefer de diyor tanıyalım bi biraz daha bakalım anaç misin çocuk bakmak sandığın gibi Kolay değil ay hakaret gibi ya koca kadın oldum çocuk bakamıcam mi çok sinirlendim aklıma gelince
Allah aşkına kaç yaşında bu çocuk? Odanıza aglayarak geldiğine göre baya da küçük. Yapmayın gözünüzü seviyim boşverin anasının babasının kim olduğunu, küçücük çocukla yarışmayın. Madem korkuyor kapatmayın kapınızı 2 gun. Kendi cocugunuz olsa korksa da odasında bırakabilcek misimiz? 2 gun özel bir şey yaşamayın yani nolmuş. He gidip pahalı hediyeler almak zorunda degilsiniz ama küçük hediyeler alın evinize geldiğinde mutlu edin. Çocuk bu ya nolmuş yani. Sizde kendinizi dışlanmış hissetmeyin girin aralarına birlikte ilgilenin oynayın. Babası tabiki ayda 2 kere gordugu cocuguna daha yakın olcak. Onun sizi kıskanması daha doğrusu babasından ilgiyi daha çok beklemesi normal ama sizinki normal değil çocuk olan o.
Oylemiymiş yorumları okuyamadım pek. Yasını söylemedi mi konu sahibi.Valla babasıyla aynı numara ayakkabı giyebilen bir çocuğun ağlayarak odaya gelmesi falan çok garip geldi bana.
9 yaşında ağlayacak yaşı çoktan geçmiş kimse kusura bakmasın aklı da herşeye erer o çocuğun benim eşimin de oğlu var gündüz bile odama kapı çalmadan girmezOylemiymiş yorumları okuyamadım pek. Yasını söylemedi mi konu sahibi.
Eh 9 yasındaymış galiba. Küçük hala gelebilir korkabilir bence.
Dediğiniz gibi çocuğun suçu yok ondan soğumamaya çalışın en azından. Eşinize ise kızmamak elde değil. Özellikle de sizin biyolojik aceleniz olduğu halde çocuğa yanaşmaması.. Hani öyle bir acele olmasa istediği kadar beklesin ama bu şekilde sizin anne olmanızı riske atıyor. Ama şimdi ne deseniz üvey anne olursunuz, yapacak bir şey de göremiyorum.Merhabalar arkadaşlar ben 37 yaşındayım eşimle ilk Evliliği Yaptım fakat o iki defa boşanmış biri ben ise onun 3.eşiyim bir oğlu var velayeti annede anne ise evli yeni bir bebeği olmuş.Ben boşanmış biriyle evlenmem asla diyordum ama bu büyük lafımı çok güzel bir şekilde yedim malesef.Eşim şimdiye kadar karşıma çıkan kriterlerime en yakın kişiydi.Ailem boşanmış çocuklu biriyle evlenmeme razı gelmedi ama ben hem sevdiğim anlaştığım Kişiyi bu yaşımda ancak bulabildim ve çocuk istiyorum.Aileme rağmen evlendim boşanmış Olmasını Artı görmeye çalıştım (en azından ne yapmayacağını bilir dedim) , çocuklu Olmasını Artı görmeye çalıştım ( iyi bir baba olması)
Gel gelelim arkadaşlar çocuk eşimin yanlış tavrı Yüzünden bana batmaya başladı15 günde bir hafta sonu geliyor.Eşim çocuk gelfiğinde arada kalıyor bana yakın dursa çocuk kapris yapıyor gelmek istemiyor anneye şikayet ediyor benle ilgilenmiyo diye,ona yakın durunca da Aramıza soğukluk giriyor.Çocuk geldiğimde kendimi ötekileştirilmiş hissediyorum.neyse bunları kabul ederek Göze alarak geldşm zaten .Beraber güzel güzel geçinelim deyip iyi davrandığımda da eşim yüz buluyor çocuğa bişeyler aldırmaya Çalışıyor bana.Ben çalışan biriyim eşimin borcu var eski eşinin kendisine yıktığı yüklü bir borç ödüyor nafaka da ödüyor eve katkısı yok borcu bitinceye kadar ben evin masraflarını karşılıyorum birikim yapıyorum .
Geçenlerde bi gün ayakkabıcıdan ona ayakkabı bakmaya gittik o bi ayakkabı aldı ben ödedim ama meğer oğluna almış bana aldırttı yani.Bugün de oğlunu bana yolluyor sor bakalım sana tablet ya da lap top alır mı ? Reddettim ben tabi ve şu an bana soğuklaştı konuşmuyor.Çocukla ilgileniyorum beni seviyor hediye aldığım gezdirdiğim de oldu ara ara.Hatta bu ay bizde ve eşim çslışıyor ben tatildeyim çocuğu gğn boyu yedir içir gezdir yapıyorum bunlara diyeceğim yok çocuğun suçu yok ve Hayatımızda olacak hep orası tamam ama emri vaki yapılması hoş değil. Ve de surat edilmesi Sinir krizi geçiriyorum içten içe ve kimseyle paylaşamıyorum çatlıcam yaaa..Ha bi de çocuk işini erteliyor benim YAŞ sorunum var bi umut bekliyorum çocuk işine evet desin de yapalım diye..yoksa boşanacağım diyeceğim de bu yaştan sonra bunu unutup da kimle tanışayım da çocuk yapayım ayyyy çok moralim bozuk o kadar üzgünüm ki(( dertleşelim arkadaşlar paylaşmaya o kadar ihtiyacım vardı ki ne düşünüyorsunuz ?
Yok ya buyutuyorsunuz bence. 9 yasındalo cocuk korkadabilir aglayadabilir nasıl yetitirildiğine bağlı. Evet dikkat de cekmeye calısıyo olabilir sanırım bilerek yaptıgını düşünüyorsunuz. Öyleyse de normal. Kalkıp hala salıncaga binen sokakta top oynayan çocukla kendini bir tutmanın alemi yok. Yetişkinler olgunluk yapamıyorken 9 yasındaki çocuktan ne beklenebilir ki.9 yaşında ağlayacak yaşı çoktan geçmiş kimse kusura bakmasın aklı da herşeye erer o çocuğun benim eşimin de oğlu var gündüz bile odama kapı çalmadan girmez
evet ayrıldık ama çocuğu yüzünden olmadı bu ayrılık. babası yüzünden ayrıldık bizSonra ne oldu karar mi değiştirdin ?
Bence kadını babasından kıskanıyor dur ben öyle düşünüyorum çocuk eşi tatlı dille anlatsa bir daha gelmez çocukYok ya buyutuyorsunuz bence. 9 yasındalo cocuk korkadabilir aglayadabilir nasıl yetitirildiğine bağlı. Evet dikkat de cekmeye calısıyo olabilir sanırım bilerek yaptıgını düşünüyorsunuz. Öyleyse de normal. Kalkıp hala salıncaga binen sokakta top oynayan çocukla kendini bir tutmanın alemi yok. Yetişkinler olgunluk yapamıyorken 9 yasındaki çocuktan ne beklenebilir ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?