Kocamı seviyorum ama oğlu Yüzünden boşanmaya gidecek çok dertliyim :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuk 9 Yaşında.ayda iki kere gelmenin haricinde her yıl Temmuz Ayında babada kalıyor.Bi ay boyunca bizle ysni şu an.Odada özel bişey yalamak değil onu yarım saatte hallediyorum da geceleri defalarca gelip uyandırması doğru mu o kadar da değil Minicik çocuk değil yani bilmiyorum biz Çocukken annemizin odasına yaklaşmazdık Ayıptı olmazdı ..

Bence kadını babasından kıskanıyor dur ben öyle düşünüyorum çocuk eşi tatlı dille anlatsa bir daha gelmez çocuk
Ama konu sahibi de çocuğu kıskanıyor? Yani 30 yasındaki kadın kıskanması anormal ama 9 10 yaaındaki cocugun kıskanması değil. Evet kabullenemeyedebilir, bi süre ters de davranabilir, huysuzluk da edebilir( ki boyle bi şey yaptıgını söylememiş) onu kazanması gereken kişi konu sahibi. Büyük olan o. Tercih yapan o.

Bence eşiniz eski eşinin borcunu ödemiyodur. Birlikte yaptıkları bişeylerin borcunu ödüyodur. Nafaka da az bile sonuçta bütün sorumluluk annede.
Ama eşiniz size açık açık söylemeden ayakkabı aldırması çok büyük ayıp. Bu durumda çocuğun hiç bir suçu yok. Çocuktan değil eşinizden soğumanız lazım. Çocuk tabiki ayakkabıyı da laptopu da babasından bekleyecek, ne bilsin babasının o kadar borcu olduğunu

Ben biraz da annesinin yeni bebeğini kıskandığını ve bize gelip bebek rolüne büründüğünü düşünüyorum ilk zamanlar böyle değildi sanki gece gelmeler Baba'yı odada tutmaya çalışmalar vs

Paramız yok diyor ama çocuk dinlemiyor.Sürekli Pahalı oyuncak talepleriyle geliyor babaya ,anne yönlendiriyor sünnetini de babaya yıktı çocuğun okulunu değiştirirken adam yerine koyup haber vermiyor ama Sünnet Parasını çocuğun Pahalı okul masraflarını oyuncak isteklerini haber yollamayı biliyor.Naoarlarss yapsınlar beni kullanmasınlar ara yerde de

Bilmem sürekli kaldığı ev değil, yerini yadırgıyodur annesini arıyodur uyanınca geri uyuyamıyordur aklına korkunç şeyşer geliyodur, belki bi sıkıntısı vardır, belki,babasını paylaşmakta zorlanıyodur. Bilerek geliyodur. Yine normal yine normal. Tabi sabah ise gideceksiniz benim cocugum uyansa bende rahatsız olurum uykum bölünse. Ama konuya bütün olarak bakıldığında siz de çocukla yarışıypsunuz yapmayın. Böyle hiç düzelmez.

Ben anormal demiyorum kiskanabilir çocuk nihayetinde ama hani tatlı dille anlatsa babası büyüdüğünü dile getirse sorun olmaz diye düşünüyorum kadın yeteri kadar kendini sevdirmeye çalışmış şahsen dediklerine bakarak ama çocuğun babası tuhaf davranıyor biraz da o kuracak dengeyi

Görüşmüyorum, İnşallah düşünmüyordur. Yeter kadınların başını yaktığı.
Babasiyla ilgilenmesin demiyor ki konu sahibi ..
Sadece cocuk uzerinden baski yapmasin..
Bu kadin tablet almk zorunda mi ??
Bsbasi herseyini alsin yani..
Sirf tablet almiyor diye cocuk gibi surat mi asilir ya??
Cok acaip..
Biri bana boyle seyleri diretse kabl etmem..
Adin uvey anne sonucta napsan yaranamazssin..
Hata etmissin baska adammi yoktu evleneck??

Way arkadaş 1 ayda dört gün kalıyor çocuk zaten kusura bakmayin çocuklar herşeyi ister .sorun çocukta değil eşinizde parası yoksa bunu size gelip dile getirmeli bir baba olarak çocuğun ihtiyaçları var ben almak istiyorum ama güçum yetmiyor sen bu konuda yardımcı olur musun ? Diyebilmeli size , en azindan sizde kırılmış olmazdınız bu konu otur eşinle konuş emrivaki yapmamasını söyle bir ihtiyaç varsa bunu en başında o kendisi söylesin bence bunu dile getirin çocukla ilgilenin üvey anne olmayın ,abla olun ona sizden nefret etmesin.bu durumda sizin çocuğunuzda olabilirdi istemeyen çocuk gibi . Çocuk fikrini erteleyin en azinda durum değerlendirmek için bekleyin bu duruma katlanmayacaksınız gibi görünüyor.

Elimden geleni yapıyorum benimkisi kıskanmak değil evliliğimin zarar görmesini istemiyorum eşim çocuğuna çizgilerini belirtmeli mesela gece gelmelerine ses etmiyor napabilirim diyor .Ablana ayıp oluyor bak üzülüyor diyebilir benle sohbet edince eşim ,çocuk hemfn anneye şikayet ediyor babam benle ilgilenmiyo onla sohbet ediyo diyormuş bunu çocuğa anlatmalı onu yok sayamayız demeli ..neyse ki son bi haftada bu sorun kalmadı çocuk bana baya yakın annesine gidince çocuğu şişirmese bari

Tabiki anlatılcak orda hemfikiriz. oz cocukta olsa belli zamanda odası ayrılır ona da anlatılır odasında yatması gerektiği. Ama çocuğa tavır alınmamalı yada soğumamalı. Napıyosa çocukluğundan yapıyor.

Şu an çocuk içerde tv bsşında bi yandan ds Peşimde dolanıyor aramız iyi emrivaki Kısmi benim canımı sıkan emrivaki olunva ben de o zamZn artık yüz vermeyeyim düşüncesi oluşuyo ama Dediğiniz gibi eşimle bunu konuşacam ama 3.kez yaparsa

Öyle ama işte kadın da kendini dışlanmış hissediyor söylemesi kolay bak bnm de eşimin oğlu var evet bende kıskanıyorum her ne kadar itiraf edemesem de sonra çocuk o deyip kendimi yatistiriyorum

Yok seni bahane etmesin ablana ayıp olır derse iyice çocuk sana bilevlenir sanki hep senin yuzunden gibi. Daha çok sabah kalkıp ikinizimmnde işe gidecegınizi, uykunuxu alamadığınızda çok zorlandığınızı, onun arrık büyüdüğünü ve odasında yatabilecek olduğunu anlatın. Ne bileyim odasına loş bi ışık,yada tavanda parlayan yıldızlı yapışkanlardan alın birlikte. Babasının söylemesi de gerekmez. Siz de tatlı tatlı anlatın. Artık yabancısı değilsiniz.

Çovyp
çocuğa tavır almadım babaya söylüyorum rahatsız Olduğum şet olursa o da oğluyla Konuşuyor ama çocuk bu gece de yine odamıza girince iki kez ben de bugün çocuğa bizzat söyledim hata ettiğini tmm dedi gayet mutlu görünüyor bakcaz

Öyle ama işte kadın da kendini dışlanmış hissediyor söylemesi kolay bak bnm de eşimin oğlu var evet bende kıskanıyorum her ne kadar itiraf edemesem de sonra çocuk o deyip kendimi yatistiriyorum
Ama bu şekilde cozume ulaşılmaz. Cocuklar her seyi hisseder. Kıskandığınızı hissederse de sizinle yarışır inatlaşır. Annenin babanın cocuguna olan sevgisi çok farklı bunu kabullenin sizin öz cocugunuzda olsa aynı şekil babası onu daha farklı sevecek. Esım açık açık der yani önce oglum diye.

Ay ne bileyim öyle oldu.

Yoo dedim zaten sizde konuşabilirsiniz. Madem birlikte bi hayatınız olacak artık el gibi görmek yok gerektiğinde iyiliği için,uyaracaksınız da.

Canim...
Sen tüm.masrafları ödediğin sürece bu adam senden asla cocuk yapmaz.
Biliyor: cocuk olunca çalışamayacaksın ve onun borclari ödeyemeyecek.

Ne desem bilemedim. Bence acik acik konuş. Cocuk olmazsa boşa.
Seni kullaniyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…