- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.478
- 278
Sus ve uzaklaş diyorsun yaniBence fazla polemige girme
Sende bir ortalığı karıştırma sananBence fazla polemige girme
EmredersinizAy Bı sacmalamayın
Ne desek boş benceSus ve uzaklaş diyorsun yani
Bende buna katılıyorumcinsel hayatınızda sorun olmasaydı adetliymişsiniz olabilir diyecektim ama size soğuk davranıp bunu yapması tabiki kabul edilemez
Senı ilgilendiren bırsey varmıNe desek boş bence
Boşanacak mısınız? Bu kadar olay çıkardıktan sonra barışıp o adamla aynı yatağa mı giteceksiniz yoksa?Ya anlamıyorum ben de mi problem ya herkes beni linçlemiş ya lanet olsun ben ne haldeyim hala piskolojim iyi değili kocama aşağılayıcı mesajlar atıp engelledim
Buraya yazdiysan eleştiriye açık ol saçma sapan konuşmaSanane
Senı ilgilendiren bırsey varmı
Belanı arıyonKabak benim başıma patladı
Tabularınızı yıkmak için bir fırsat olarak görün bence bunu. Bu kavgadan sonra iyi gider bir öpülüp koklaşma. Kendinize de eşinize de bunu yapmayın.Ya anlamıyorum ben de mi problem ya herkes beni linçlemiş ya lanet olsun ben ne haldeyim hala piskolojim iyi değili kocama aşağılayıcı mesajlar atıp engelledim
Hıc senle konusmayacagım .Buraya yazdiysan eleştiriye açık ol saçma sapan konuşma
Kahkaha attım yeminleKabak benim başıma patladı
Allah'ı aşkına konuş çok meraklıydk eşinin atları ve atlara binen kadınlara bakmasinaHıc senle konusmayacagım .
Ayy size inanamıyorumYa anlamıyorum ben de mi problem ya herkes beni linçlemiş ya lanet olsun ben ne haldeyim hala piskolojim iyi değili kocama aşağılayıcı mesajlar atıp engelledim
Konu sahibi değil kız oAllah'ı aşkına konuş çok meraklıydk eşinin atları ve atlara binen kadınlara bakmasina
Emredersiniz
Yahu o ben degılımAllah'ı aşkına konuş çok meraklıydk eşinin atları ve atlara binen kadınlara bakmasina
Asko kişiler farklı nick benzerliğiAllah'ı aşkına konuş çok meraklıydk eşinin atları ve atlara binen kadınlara bakmasina
AlaskınaKendinizi düzgün ifade etmeyi başardığınız zaman anlaşabiliriz. Hiç bir şey anlamadım yazdıklarınızdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?