yahu senin paslaştığın sözlük anlamını yazdı ya iğrenmeymiş..
yahu senin paslaştığın sözlük anlamını yazdı ya iğrenmeymiş..
Hahahah kız oğlan kız koca, tuttum bunu ben
iğrenme demedi, hoşlanmıyorum dedi.. ay deveye hendek atlatacam ben, sonucunu alırım en azından...
Erkeklerden bahsederken onları yalancı sapık çeşitli kalıplara soktınuz
O kişi benim yıllardır arkadaşımdı ailesi neredeyse gay diyorlardı
Bilip bilmeden konuşuyorsun
Herkesi çevredekiler gibi sanma
Şeyi için bu kadar basitleşmeyrn çok erkek var
hee öyle kocaları olan var biz dışlanmış topluluğuz onlara göre:26:
Arkadaslar 1 kereyi bile zor sindirir cnm ondan oyle yazdim her erkege sibel kekilli kim de bilir yani hahhahahajhajja ay koptum bide madem adamin izlemesini kaldiramiyosun ozaman o adami doyurcaksin yoksa izler yani
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Walla ben erkek olsam gay etiketi yiycegime catir catir izlerim beni bilen erkek bilsin gay diil
Başlığı gorunce yatakta bastınız zannettim. Lutfen böyle şeyler icin üzülmeyin, adet donemindesindir bir suredir sex yapmamışsınızdir, yapmistir bir hata. Yapsin.açıklamasını.konuşup hallederdiniz. Böyle ufak olaylar yuzunden yuvanizin huzurunu, agzinizin tadını bozmaya değmez. Her evliligin dinamikleri farklidir, dayandigi temellerde. Benim esimde arada izler ve bazen beraber.. bu kadar büyütüp uzulmeyinuoluna girer
arkadaşım sen şu sözlükteki anlamı tekrar yaz şuraya..
Walla ben erkek olsam gay etiketi yiycegime catir catir izlerim beni bilen erkek bilsin gay diil
Bizde bunu anlatmaya calisyoruz cnm katiliyorum kesinlikle
arkadaşım sen şu sözlükteki anlamı tekrar yaz şuraya..
çarpılıcaksınız yakında..
Bence de komik ama haklılık yokBuna cok guldum ama haklisin :)
hımm yine kadın suçlu yani,erkeği doyuramadığı için zavallı adamcıklar p...... yöneliyor yoksa hepsi pıtırcık insanlar.
şunu yapmayın ya her olayda kadını sulu çıkaracak şeyler bulmayın.kaç kez sordum kimse tek cevap vermedi aynı durumu bi erkek yaşasaydı karısını o tür şeyler izlerken yakalasaydı ne olurdu acaba?amaaann her kadın izliyor ben karıcığımı doyuramıyorum feda olsun ona p.....lar der miydi?
ayrıca her erkek izliyorsa o zaman hepsi çok aç,eşleri doyuramıyor.böyle bi mantık yok,olmamalı.
Daha kaç kere açıklama yapıcaz sana? Nasıl anlamak istiyosan anla, midem kaldırmaz, iğrenirim, hoşlanmam. Bence çok kötü bir şey. Anladın mı? Bunlar benim düşündüklerim. Bak altından bir sürü şey çıkartabileceğin şeyler yazdım sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?