kocami yakaladim :(

yahu senin paslaştığın sözlük anlamını yazdı ya iğrenmeymiş..

Ay gülüyorum artık. Midem kaldıramızı ben yazdım. Sen de gittin arkadaşa, sen yazdın dedin. O da geldi sana açıklama yaptı. Kimin ne yazdığını okumadan, anlamak istediğin gibi yorum yapıyorsun.

mide bizim degil mi igreniyorsak igreniyoruz, neye igrencegimizi de size mi sorucaz

Kızlar hiç bir kadınla birlikte olmamış erkeklerde izler yapmayın yahu napıcaklar hiç evlenen kadar tatmin etmiceklermi kendilerini izlemeyen varmı vardır tabiki ama hiç izlememiş olan varmıdır hiç sanmıyorum

Walla ben erkek olsam gay etiketi yiycegime catir catir izlerim beni bilen erkek bilsin gay diil

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hee öyle kocaları olan var biz dışlanmış topluluğuz onlara göre:26:

Ben erkek arkadaşımın ilk sevgilisiyim ama dört yıldır p.rnolardaki kızlarla aldatılıyorum muhtemelen Unutmam evlenince sorarım hesabını, ne kocalar var hiç bakmıyorlar öyle videolara diye, referansım da aha KK

hımm yine kadın suçlu yani,erkeği doyuramadığı için zavallı adamcıklar p...... yöneliyor yoksa hepsi pıtırcık insanlar.

şunu yapmayın ya her olayda kadını sulu çıkaracak şeyler bulmayın.kaç kez sordum kimse tek cevap vermedi aynı durumu bi erkek yaşasaydı karısını o tür şeyler izlerken yakalasaydı ne olurdu acaba?amaaann her kadın izliyor ben karıcığımı doyuramıyorum feda olsun ona p.....lar der miydi?

ayrıca her erkek izliyorsa o zaman hepsi çok aç,eşleri doyuramıyor.böyle bi mantık yok,olmamalı.

Başlığı gorunce yatakta bastınız zannettim. Lutfen böyle şeyler icin üzülmeyin, adet donemindesindir bir suredir sex yapmamışsınızdir, yapmistir bir hata. Yapsin.açıklamasını.konuşup hallederdiniz. Böyle ufak olaylar yuzunden yuvanizin huzurunu, agzinizin tadını bozmaya değmez. Her evliligin dinamikleri farklidir, dayandigi temellerde. Benim esimde arada izler ve bazen beraber.. bu kadar büyütüp uzulmeyinuoluna girer

Walla ben erkek olsam gay etiketi yiycegime catir catir izlerim beni bilen erkek bilsin gay diil

O insanların etiketi çok da önemli değil
Allah rızası o etiketin çok çok önünde
Ayrıca neden saçma insanlar yüzünden kendinden taviz veresin ki kendine fikrine saygın yok mu

Son düzenleme:

Bizde bunu anlatmaya calisyoruz cnm katiliyorum kesinlikle

arkadaşım sen şu sözlükteki anlamı tekrar yaz şuraya..

Daha kaç kere açıklama yapıcaz sana? Nasıl anlamak istiyosan anla, midem kaldırmaz, iğrenirim, hoşlanmam. Bence çok kötü bir şey. Anladın mı? Bunlar benim düşündüklerim. Bak altından bir sürü şey çıkartabileceğin şeyler yazdım sana.

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşım sen şu sözlükteki anlamı tekrar yaz şuraya..

Ya mecazi anlamına bakacaksın.. gerçekten şuanda sana söyleyecek bir kelime bulamıyorum. Mec yazan yer mecazi anlamı demek, yani arkadaşın kullandığı deyimin anlamı..

Kimse kimseyi dışlamıyor, nasıl ortalık karıştırmaya çalışıyorsun ya...

Ya ben adami sawunmuyorum 50 tane yorum yaptim geldin bu yorumun altinimi buldun elestrcek arkadasim sawunmuyorum adam bi igrenclik yapmis ama aglancak bosanilcak bi durum yok her erkek izler izlemiyorum dien yalan soyler olay igrenc kadinda yapsa erkk de yapsa ama buyutulcek bisey yok karslkli konusulur sorun neyse cozulur

anlayan anladı merak etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…