Ay şimdi de çarpılcaksınız diyor. Hükmü verdi hakime hanım. Diğer yazdıklarımdan hala bir şey türetmedin bekliyorum.
anlayan anladı merak etme..
Buna cok guldum ama haklisin :)
Ya ben adami sawunmuyorum 50 tane yorum yaptim geldin bu yorumun altinimi buldun elestrcek arkadasim sawunmuyorum adam bi igrenclik yapmis ama aglancak bosanilcak bi durum yok her erkek izler izlemiyorum dien yalan soyler olay igrenc kadinda yapsa erkk de yapsa ama buyutulcek bisey yok karslkli konusulur sorun neyse cozulur
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya mecazi anlamına bakacaksın.. gerçekten şuanda sana söyleyecek bir kelime bulamıyorum. Mec yazan yer mecazi anlamı demek, yani arkadaşın kullandığı deyimin anlamı..
Kimse kimseyi dışlamıyor, nasıl ortalık karıştırmaya çalışıyorsun ya...
Ohh şükürler olsun, bunlardan da bir şey türetmedin sonunda anladın diye umuyorum. Ee yani bu kadar açıklamaya anlamalıydın zaten :)
yoo bence sen talihsizce konuştun yapıcı değildin bununda farkına vardın..demek istediğim..senin tabundur o ayrı...
Ben konu sahibine git boşan mı dedim? Aksine ben her erkek izler cümlesine yorum yaptım. Ben söylediklerimin arkasındayım. Bana göre normal değil ama normal bulanlara da saygım var. Ve son defa söylüyorum, benim buraya ne yorum yapacağıma kimse karışamaz. Ortada bir konu var ve herkes bununla ilgili fikir belirtebilir iyi veya kötü.
evet aynen midem kaldırmaz falan yazmasa daha iyi olur arkadaşa yapıcılık açısından gerçi
Kendi görüşümü belirtirim, istediğimi yazarım. 10 kere falan yazdım ama yok, sen hala aynı yerdesin.
belirtelimde ,yapıcı olsak iyi olur bence
mecazi anlafı falanmış felanmış..önemli olan yapıcı olmaya çalışmak..aşılmayacak bir problemi yok çünki..kimilerine göre tabuda olsa..
Cok uzgunum. 40 yil dusunsem aklima gelmez kocamin mustehcen video izleyecegidun aksamdan beri agliyorum. Dun o yatarken telefonunda gordum.gozlerime inanamadim.hemen kaldirdim ve bu ne demek oluyor diye sordum. Once yok öyle bir sey dedi. Aradan 3 saat gectikten sonra yanima geldi ve konusmak istedigini soyledi. Geri cevirdim.bunun bir aciklamasi olabilir mi ki? Ne kadar kotu durumdayim anlatamam.bunlari yazarken bile goz yaslarima engel olamıyorum.
isteyen inanır yada inanmaz ben hiç bakmamış biriyim belkide hormonlarım çok hızlı değildir..normalleştirme olayı çevremde duyduğum bir şey..arkadaşın anlattığı kadarıyla bana eşi sapık falan gibi gelmedi..yumuşak konuşmak yerine kavgayla yaygaraya verirse eşinden kendini soğutabilir..aman boş ver her erkek izler demek yapıcı olmak değil ki,normal olmayan bi durumu normalleştirmek.
bir arkadaş yazmış ya meraktan izler ki bunu genelde ergenlik dönemindeki gençler yapar ya da o evlilikte sorun olduğu için izler bence.belkide .....nun altında yatan başka bir sorun var belkide konu sahibi eşiyle konuşmalı kendinde de hata varsa eşinde de hata varsa bunu düzeltmeli.boş vermemeli,her erkek yapar diye geçiştirmemeli.eğer kocasının bu davranışı alışkanlığa dönüşürse ne cinsel hayatları kalır ne başka bi şey.e tabii sırf bu yüzden de yatakları ayırmak,evi terk etmek de çok abartılı davranışlar o da bir hata.
seni alıntıladım ama aslında bu laflarım genel :)
Bugün canım yapıcı olmak istemiyor.
aman boş ver her erkek izler demek yapıcı olmak değil ki,normal olmayan bi durumu normalleştirmek.
bir arkadaş yazmış ya meraktan izler ki bunu genelde ergenlik dönemindeki gençler yapar ya da o evlilikte sorun olduğu için izler bence.belkide .....nun altında yatan başka bir sorun var belkide konu sahibi eşiyle konuşmalı kendinde de hata varsa eşinde de hata varsa bunu düzeltmeli.boş vermemeli,her erkek yapar diye geçiştirmemeli.eğer kocasının bu davranışı alışkanlığa dönüşürse ne cinsel hayatları kalır ne başka bi şey.e tabii sırf bu yüzden de yatakları ayırmak,evi terk etmek de çok abartılı davranışlar o da bir hata.
seni alıntıladım ama aslında bu laflarım genel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?