midem kaldırmaz eşim izlese diyorsun..bu değimi kullanmasaydın o zaman demekki eşi izleyenlerin midesi kaldırıyor..arkadaşlar yazsın fikirlerini yada..
Teşekkür ederim canım. Aynen öyle söylemek istedim kusura bakma sen de uğraştın boşu boşuna.
tv de diziler klipler hepsi sex
Ay sorma yaa bence bu kadar affedilemez goruyolar kesinlie izlemistir kocalari hayatlarinda 1 kere bile olsa bence bunu bi sindirsinler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Açıkladık o deyimin tdk daki anlamını..
Yok canım, ne demek
zor sorular sorma tolcan...
ne 1 keresi ya bırak
sizin o dedğimi kullanmanız abest burada..ister kabul edin ister etmeyin..iğrenme demekmiş ya..kocandan iğren diye yol gösteriyorsunuz demekki ,anormal miş ya size göre..
bence kendilerini kandırıyorlar kız oğlan kız koca aldım diye böbürlenmeler..:44:
Söylediğim şeyler, yeterince açık ama altından neler çıkıyor şaşkınlıkla izliyorum :)
Kocasından soğuyacak şeyler yazma dedin ben de bunu mu sana soracam dedim
Ayrıca normalmiş gibi anlatır anlatıp sonra da iğrenç demekle olmuyor
Ayrıca bana soracak değilsen durduk yere ben yatcam yazmayaydın
Başka bir gezegende flln yaşamıyorum böyle kadınlar oldukça izlemeyi bırak aldatma oranı bile bize müstehak
Ayrıca eski nişanlım da izlemiyordu
Her erkek izler diye bir kural yok hepsi aciz değil
hee evet açıkladın..kocandan iğren diyosun..çok yapıcısınız maaşallah..
yazık gerçekten keşke dürüst olunsa bir de ilk demiş kaç yaşında adam
karısının da buna inanması
"iğren" kelimesi nerede geçiyor, nereyi okuyup yorum yapıyorsun?
yahu siz niye birbirnizle paslaşıyorsunuzki..kendi kendinize açıklayamıyormusunuz fikirlerinizi..
insan böyle durumlarda..büyütecek bir şey yok,düzelir falan yazar
bence kendilerini kandırıyorlar kız oğlan kız koca aldım diye böbürlenmeler..:44:
Erkeklerden bahsederken onları yalancı sapık çeşitli kalıplara soktınuzSenin o tawrini anladiysa izliyorummu diycek komik olma
Sana sormadim zaten daha muhattap olmuyorumun kibarcasiydi keske kibarlik yapmadaydim
AGLANACAK KADAR onemli bi durum diil senin kafanla giderse tum kadinlar dul kalir
Bu defa kibar olmuycam senle muhattap olmuyorum farkli gezegenlerin insanlariyiz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ne 1 keresi ya bırak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?