Benim amacım soğutma k falan değilresmen amaçları o soğutmak kadının eşi gerçekten aldatsa neler yazacaklardı kimbilir..:26:
benim midem kaldırmaz demek ne demek sen onu açıkla ilk önce..
sonrasında izleyen erkeklerin hanımlarının midesi kaldırıyor anlamını nerden çıkarttığımı düşün..
Ne yapacağımı sana sorucam sanki
Uyu sen en iyisi
benim midem kaldırmaz demek ne demek sen onu açıkla ilk önce..
sonrasında izleyen erkeklerin hanımlarının midesi kaldırıyor anlamını nerden çıkarttığımı düşün..
hoş bir şey değil evet ama verdiğiniz tepki de bi garip yani
yollar bilbordlar hep sexi çağrıştıran şeylerle dolu
sanki fanusta yaşıyor gibi tepki vermişsiniz
tamam üzülür insan da ne bileyim
hoş bir şey değil evet ama verdiğiniz tepki de bi garip yani
yollar bilbordlar hep sexi çağrıştıran şeylerle dolu
sanki fanusta yaşıyor gibi tepki vermişsiniz
tamam üzülür insan da ne bileyim
'Benim' midem kaldırmaz demek. Hoşlanmıyorum demek. Bana göre normal değil demek. Eşimin izlemesini istemem demek. Kimseyi eleştirmeden kendi fikrimi ortaya attım. Normal gören insanlara saygım var dedim.
Hadi şimdi sen açıkla, bundan diğer insanlara midesiz dediğimi nasıl çıkardın?
Ben öyle bir yorumda bulunmadığım için, arkadaş yazarken ne düşündü bilemem... Ama sana sözlük anlamını yazıyorum;
1) hastalık, tiksinme vb. sebeplerle bir şeyi yiyememek;
2) mec. çirkin bir şey karşısında huzursuz olmak, rahatı kaçmak.
demek ki arkadaş ben huzursuz olurum, rahatım kaçar demek istemiş..
'Benim' midem kaldırmaz demek. Hoşlanmıyorum demek. Bana göre normal değil demek. Eşimin izlemesini istemem demek. Kimseyi eleştirmeden kendi fikrimi ortaya attım. Normal gören insanlara saygım var dedim.
Hadi şimdi sen açıkla, bundan diğer insanlara midesiz dediğimi nasıl çıkardın?
heh doğru söyledin onlar soyut yaşıyorlar hayatı sütten çıkmış akkaşıklarAyyyy super yorum ayni dusuncedeyim millet baska gezegende yasiyo sanki
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
burdan atıp tutmak kolay,herkez dört dörtlük burada
Ayyyy super yorum ayni dusuncedeyim millet baska gezegende yasiyo sanki
Herkes kocam p...no izliyo diye kocasını boşasa dünyada evli insan kalmazdı:::))) ben eşime derim mesela beraber izliyelim diye.:::;))
zor sorular sorma tolcan...
midem kaldırmaz eşim izlese diyorsun..bu değimi kullanmasaydın o zaman demekki eşi izleyenlerin midesi kaldırıyor..arkadaşlar yazsın fikirlerini yada..
Kocasından soğuyacak şeyler yazma dedin ben de bunu mu sana soracam dedimBanami sor dedim neyin kafasindasin benim uyuyup uyumamamda sana kalmadi bi isine bak sen hangi dunyada yasiyosun ewlimisin bekarmisin bilmiorum ama kesinlikle hayatindaki insanda en az bi kere izlemistir madem bu kadar asla olamaz goruyosun once onu bi sindir dahada muhattap olmuycam sanki sawunuyomusum gibi atar yapiyon bi oku anla once bende igrenc diorum ama aglancak bi durum yok okey
tv de diziler klipler hepsi sex
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?