- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
aynını düşündüm canım..şu an aiılmayacak bir problem değil,aynı yatakta biri ile yakasa bende midem kaldırmaz arkadaş yazardım..ama hallolabilir bir problem..
benim midem kaldırmaz yazmanızda..diğer sizin gibi düşünmeyenlere midesiz demeniz anlamına geliyor bilmem farkındamısınız..
Tamam kadın sahipsiz olduğu için bunu seçtimeryemcim..millet çocuk yapıp yapıp atarsa sokağa herşey olur ondan sonra..
hahaha, sen hakkaten yorumları atlaya atlaya mı okuyorsun napıyorsun? nerede yazmışım ben midem kaldırmaz diye? diğerlerine cevap vermeyince burdan gireyim konuya dedin ama benim öyle bir yorumum yok...
boş ver arkadşım ya bak konu sahibi arkadaşta kendine zehir etmiş dünyayı demekki katı ortamda büyümüş..hem böyle şeyler aileye yayılmaz..eşler kendi sorunlarını kendileri halledebilmeli..ha gerçek bir aldatma olsa tabiiki durum farklı olurdu
hahaha, sen hakkaten yorumları atlaya atlaya mı okuyorsun napıyorsun? nerede yazmışım ben midem kaldırmaz diye? diğerlerine cevap vermeyince burdan gireyim konuya dedin ama benim öyle bir yorumum yok...
Benim yorumumu, sen yazmışsın gibi göstermiş :) Ki ben orada 'benim' midem kaldırmaz demişim. Oradan nasıl diğer insanlara midesiz dediğim çıktı hala anlamadım. Saygı duyuyorumun eleştiri olmadığını anlamak yerine, midem kaldırmaz cümlesini diğerleri midesiz olarak anladı. Ne diyeyim ki :)
Haha ramazan ayı bu yuzden vakit ayırmıyorlar çünkü oruç falan malum sonra ..... ile tatmin olacak öyle miAy aynen oyle bi baslik yazmiski bende dedim kesin kocasini karsi komsuyla filan yakaladi sahsen ben esimi oyle gorsem lan sapikmisin ewlendin halami izlion yetmiyomuyum ben sana hadi bekar olsan anlarimda neyin kafasini yasiyon derim walla hiccc aglancak bi durum diil bi kac kerede sapik nbr filan die laf sokarim o kadar abartilcak bisey yok bide gercek aldatsa napcan adamin yerine koy kendini ramazan ayi ee yeterince birbirinize zaman ayirmamissinizdir ee adam napsin ihtiyac bu biz kadinlar regl oluyoruz onlar kadar ihtiyacimiz olmuyo ama onlarda olay cok farkli cikolata krizi gibi bisey bakmistir sen uyuyosun oda seytana uymus izlemistir asla sawunmuyorum yaptigi cok igrenc ama aglanacak bi durum 40 yil dusunsem aklima gelmez diycegin we esinden bazi yorumlar yuzunden soguyacagin bi durum diill
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Erkeklerin bu kadar iradesi z olduğunu düşünüyor iseniz yarın birgün aldatınca da böyle deyip geçin zaten ilerde olacak olan da bu
..... izlemek çok tehlikeli insanlar müptelası olup sokakta gördüğü kadını bile öyle hayal ediyor
Bazı gerçekleri kabul edip normal görıyorsanız bunları da görun
diğer arkadaş yazmıştı sende beğenmiştin sanırım
Erkeklerin bu kadar iradesi z olduğunu düşünüyor iseniz yarın birgün aldatınca da böyle deyip geçin zaten ilerde olacak olan da bu
..... izlemek çok tehlikeli insanlar müptelası olup sokakta gördüğü kadını bile öyle hayal ediyor
Bazı gerçekleri kabul edip normal görıyorsanız bunları da görun
Evet Bilge insanlar ..... izlemez. Malum bilge Insanlar insanlığa, kendilerine ve geleceklerine faydali olan şeyleri izlerler ve okurlar. . . "CUK" oturmuş olmalı. ...
Hayır beğenmemiştim ama varsayalım ki beğendim, nasıl çıkardın izleyen insanlara midesiz dendiğini?
Ee napsin izledi die bosansinmi? Bi ewlilik neyliklerle oluyor tamam muptelasi olursa igrenc bisey ama 1 kere izlediysede alir karsisina konusur bida yapma boyle seyler der yada esine bol zaman ayirirsa zaten esi izlemeyi aklina bile getirmez boyle yorumlar yazip esinden sogutmayin insanlari baskada bisey yazmiyorum uyuycam ii gclr
Ee napsin izledi die bosansinmi? Bi ewlilik neyliklerle oluyor tamam muptelasi olursa igrenc bisey ama 1 kere izlediysede alir karsisina konusur bida yapma boyle seyler der yada esine bol zaman ayirirsa zaten esi izlemeyi aklina bile getirmez boyle yorumlar yazip esinden sogutmayin insanlari baskada bisey yazmiyorum uyuycam ii gclr
Haha ramazan ayı bu yuzden vakit ayırmıyorlar çünkü oruç falan malum sonra ..... ile tatmin olacak öyle mi
İslamda ..... gunah hadi yapar dersin de bu kadar da normal gösterilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?