• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın ailesine gitmek istemiyorumm

Aslında evet bir bakıma haklısınız. Ama çok zor durumdaydım sütüm kesilecek korkusuyla ilk uçakla ailemin yanına gittim. Eşim biraz bencil ve merhametsiz beni gördüğü hade yardım etmiyordu. Bırakıp gittikten sonra değerimi anladı biraz sonra yavaş yavaş düzelmeye başladı ama tam değil
Ev düzeni temizliği yemeği bulaşığı üstüne kaldığı için olmasın o? Daha çok gelsin de eve baksın ortalığı düzenlesin, gömleğimi ütülesin vs gibi duruyor. Değerinizi anlamış gibi durmuyor, emir eri gibi çocuğu aileme götüreceksin 1 ay bensiz 1 ay da benimle orada kalacaksın diyor. Gırtlak gırtlağa kavga etmeye bağırış çağırışa gerek yok, küçük bebek var evde. Ben kararımı verdim gitmiyorum, sen de kararını ver ona göre önümüze bakalım diyin. Ayrıca şu da var yani yaşlı insanlar sessizliğe alışmış, 6 aylık ve düzeni bozulduğu için devamlı huysuzlaşacak bebeği de kafaları almayabilir. Ne karısına danışıyor ne anne babasına, tam yontulmamış odun.

Kocan neden senden ve çocuğunuzdan 1 ay uzak kalmak istiyor? bıkmış gibi. çocuk sesinden ağlamalarından bıkmış bence ve bu bahane. normalde eşini ve evladını seven erkekler bunu yapmaz. Aksine karısı gitmek isterse sorun çıkarıyor erkek milleti. Senin eşin normal değil. Önce bunu anla. Düşün. Eşim bizden kurtulmanın derdinde diye dertlenmen lazım. Sen konunun sen tarafındasın. Ben gitmek istemiyorum diyorsun da kocan neden sizi evden uzaklaştırmak istiyor bunu düşünüyor musun? evladından eşinden evden uzakta saçma sapan göçebe 2 ay geçirmek normal değil. Korkmak ve kavgadan kaçmak çözüm değil. Korkarak ve kavga çıkmasın diye her şeye evet diyerek ancak kendini yıpratırsın. Bu işi sağlam bir kavga çözer. Gitmeyeceksin. Evden zorla mı çıkaracak seni. Gitme.

Memur kendisi. Bir iş çevirirse başının belaya gireceğini biliyor. Yakalarsam affetmem. O sadece ailesine çocuğu daha da yakınlaştırmak için yapıyor. Of
Olabilir .Doğal olarak herkesten daha çok bilirsiniz eşinizi neyi neden yaptığını. Mutsuz olduğunuz hiçbir eylemi yapmak zorunda değilsiniz.Rabbim kolaylık versin 🙏

Gitmeyin.. Zaten bayramda gidip 1 ay kalacakmışsınız. Kayınvalidenizin evi de olsa ne işiniz var 2 ay başkasının evinde? Bunu söyleyen eş de nasıl kabul ediyor eşinden 2 ay ayrı kalmayı ben anlamadım. Adamın derdinin ailesinin torunlarını görmesi olduğunu sanmıyorum. Daha çok sizi evden gönderip rahat rahat bekar hayatı yaşamak bence. Ayrıca gözünüzü de dört açın bence siz yokken o kadar uzun süre ne haltlar yiyordur kim bilir..
Zorla kolunuzdan tutup götürecek değildir herhalde. "Gitmiyorum, sen git 1 hafta kal gel, ben böyle evimde iyiyim" diyeceksiniz. Çıksın tepinsin, kudursun gerekiyorsa.

Memur kendisi. Bir iş çevirirse başının belaya gireceğini biliyor. Yakalarsam affetmem. O sadece ailesine çocuğu daha da yakınlaştırmak için yapıyor. Of
Hiçte bisey olmaz erkeğim ben der geçer nasılsa yapamaz rahatlığınızdan çatır çatır yapıyor bu herifler kaç tane ifşalanan memur çıktı erkek diye hepsinin üstü örtüldü, size iyi uykular

Kızlar merhaba konuya gireyim hemen.
Eşimin 1 haftalık izni var memleketine gitmek istiyor ama beni de çocuğumla beraber bayrama kadar orada bırakmak istiyor ve ben asla istemiyorum kaç kere hayır sensiz 1 ay kalmam dedim üstelik 1 ay da o geldikten sonra kalacağız ve ben kv yi hiç sevmiyorum çok konuşur dedikoducu gelin ayrımı yapar kısacası nefret gibi bir şey ediyorum. Bunu tartışmadan nasıl halledebilirim çünkü baya tartışacağız gibi duruyor bana bir akıl verin lütfen
E peki hadi diyelim sende istiyorsun gittin kaldın o ne yapacak evde tek başına ? Bunu da mı düşünmüyor. Ben de gurbetteyim ailemin yanına eennn fazlaa 1 buçuk ay diyor o da ona kalsa 2 hafta ben zorla süreyi uzatmaya çalışıyorum çünkü sende 1 görebiliyorum. Kendi annesinde bile 1 ay asla bırakmaz

Ben çanta gibi bir insanın istemediği halde bir eve hemde bir ay bırakılma kafasinida motivasyonunu da anlamıyorum anlamayacagim.İki kadın bunlar anne kız değil bunlar .Gitsin eşiniz kalsın bir ay anasıyla .

İnsan özler arada görüşür araşır buluşur vsvs böyle ne ki bu .Hala anlamamakta ısrar ediyor insanlar .Bir ay ne yapılır gelinle .Gelin ne konuşur kayınvalide ile .Oldu olacak nikahını anasına versin.Sonra işte niye kavgalar dedikodular çıkıyor .Bundan işte .Yahu kardeşim kayınvalide den üvey anne olur gelinden üvey kız olur .Kamu spotu olsun iyi geçinmek için mesafe şart böyle sizde kocanız annenize gönderin oda bir ay orda kalsın onlarla .Anlar belki .

İnsan özler arada görüşür araşır buluşur vsvs böyle ne ki bu .Hala anlamamakta ısrar ediyor insanlar .Bir ay ne yapılır gelinle .Gelin ne konuşur kayınvalide ile .Oldu olacak nikahını anasına versin.Sonra işte niye kavgalar dedikodular çıkıyor .Bundan işte .Yahu kardeşim kayınvalide den üvey anne olur gelinden üvey kız olur .Kamu spotu olsun iyi geçinmek için mesafe şart böyle sizde kocanız annenize gönderin oda bir ay orda kalsın onlarla .Anlar belki .
Asla annem gibi olmaz özellikle benim kv. Çok kıskanç, yönetmeyi sever, oğlunu doldurmayı sever. Ama beni hiç sevmez
Burada sizin nezdinizde yorum yapan arkadaşlarıma da yazayım: eşim dışarıdaydı bir şey almamamız gerekiyordu işte gittiğimiz zaman alırız dedi bende ben gelmiyorum sen gidebilirsin neden dedesi görsün dedi bende zaten bayramda gideceğiz bir daha gitmek istemiyorum orada da 1 ay yalnız kalmak istemiyorum dedi bu lafımın üzerine laf istemiyorum dedim tamam o halde seni nereye istersen oraya götüreyim dedi. Israr eder diye düşündüm ama hiç ikiletmedi

Ben söyleyim. Her haltı yemek için sizi orada bırakıyor
İçime bir şüphe almak istemiyorum asla yapmaz demiyorum burada kocam asla yapmaz diyen kim varsa kocası daha beterini yaptı o yüzden bilmiyorum ama gitmek istemiyorum diye sert ve kararlı bir şekilde söyledi direkt kabul etti

Asla annem gibi olmaz özellikle benim kv. Çok kıskanç, yönetmeyi sever, oğlunu doldurmayı sever. Ama beni hiç sevmez
Burada sizin nezdinizde yorum yapan arkadaşlarıma da yazayım: eşim dışarıdaydı bir şey almamamız gerekiyordu işte gittiğimiz zaman alırız dedi bende ben gelmiyorum sen gidebilirsin neden dedesi görsün dedi bende zaten bayramda gideceğiz bir daha gitmek istemiyorum orada da 1 ay yalnız kalmak istemiyorum dedi bu lafımın üzerine laf istemiyorum dedim tamam o halde seni nereye istersen oraya götüreyim dedi. Israr eder diye düşündüm ama hiç ikiletmedi
Yani normali bu degilmi götüreyim nedir zaten ayağınız aklınız yokmuş gibi .Çanta yada kargo gibi.İyi yapmışsınız .Zoraki misafir olunmaz.Az olsun öz olsun
Çok olup samimiyetsiz olacağına

Yani normali bu degilmi götüreyim nedir zaten ayağınız aklınız yokmuş gibi .Çanta yada kargo gibi.İyi yapmışsınız .Zoraki misafir olunmaz.Az olsun öz olsun
Çok olup samimiyetsiz olacağına
Evet aynen öyle ki biliyor ailesini sevmediğimi. Hep bir şeyler iyi gitsin diye aradım sordum ama asla istemiyordum. Bundan sonrası asla umrumda değil. Reste rest çektim. Olması gereken zaten buydu. Annemi aradın mı, anneme sor cümlelerinden bıktım çünkü. İyi niyetimi onunla annesi su istimal etti

Evet aynen öyle ki biliyor ailesini sevmediğimi. Hep bir şeyler iyi gitsin diye aradım sordum ama asla istemiyordum. Bundan sonrası asla umrumda değil. Reste rest çektim. Olması gereken zaten buydu. Annemi aradın mı, anneme sor cümlelerinden bıktım çünkü. İyi niyetimi onunla annesi su istimal etti
Sevmediğinizi belli etmekten ziyade sözünüzün ağırlığı olsun
Arada tabi gidilir aranilir vsvs .Fakat emrivaki olmaz.Siz kayınvalide oyalama tesisi değilsiniz.Ona arkadaş olmak içinde evlenmediniz.Her insan dengine yakışır . Hürmet saygı gösterilir terbiyesizlik yapılmaz yüz göz olunmaz.Zaten hiçbir aklı başında kadın da gelin yada damattan öz evlat performansı beklemez

Geçen ay zar zor gittim memlekete. 1 hafta sonra başladı NE ZAMAN DÖNECEKSİN türküsüne. 20 gün zor kaldım. 21.gün evdeydim.

Kızlar merhaba konuya gireyim hemen.
Eşimin 1 haftalık izni var memleketine gitmek istiyor ama beni de çocuğumla beraber bayrama kadar orada bırakmak istiyor ve ben asla istemiyorum kaç kere hayır sensiz 1 ay kalmam dedim üstelik 1 ay da o geldikten sonra kalacağız ve ben kv yi hiç sevmiyorum çok konuşur dedikoducu gelin ayrımı yapar kısacası nefret gibi bir şey ediyorum. Bunu tartışmadan nasıl halledebilirim çünkü baya tartışacağız gibi duruyor bana bir akıl verin lütfen
ne kadar da düşüncesiz adam

İçime bir şüphe almak istemiyorum asla yapmaz demiyorum burada kocam asla yapmaz diyen kim varsa kocası daha beterini yaptı o yüzden bilmiyorum ama gitmek istemiyorum diye sert ve kararlı bir şekilde söyledi direkt kabul etti
Durun bakalım,ara ara ısıtıp önünüze getirir bu konuyu Bu kadar bencil bir adam ilk turda hemen pes etmez ya sizin şüphelendiğibizi hissetti geri adım attı ya da daha iyi bir planı var...

Sevmediğinizi belli etmekten ziyade sözünüzün ağırlığı olsun
Arada tabi gidilir aranilir vsvs .Fakat emrivaki olmaz.Siz kayınvalide oyalama tesisi değilsiniz.Ona arkadaş olmak içinde evlenmediniz.Her insan dengine yakışır . Hürmet saygı gösterilir terbiyesizlik yapılmaz yüz göz olunmaz.Zaten hiçbir aklı başında kadın da gelin yada damattan öz evlat performansı beklemez
Bunlar kendilerine hizmetçi arıyor. Gelin gelsin elimizin önünde bize hizmet etsin. Artık o devir değişti ben ne kadar istemesem de zorladılar ama bir yere kadar dayanabilirim bende insanım.

Durun bakalım,ara ara ısıtıp önünüze getirir bu konuyu Bu kadar bencil bir adam ilk turda hemen pes etmez ya sizin şüphelendiğibizi hissetti geri adım attı ya da daha iyi bir planı var...
Yok öyle bir şey değil inanın amacı anne babasının gönlünü çocuk üzerinde hoşnut etmek. E banane benim çocuğumu neden kullanıyor kendi defolup gitsin hoşnut etsin beni götürdüğü yeter

Back
X