- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Konuştuk. şuan ailesinin basit ve saçma isteklerinden dolayı ayrı uyuyoruz.Konustunuzmu toplanıp?
Akşamın bir vakti mesaide olan oğlunu arayıp saçma isteklerde bulunan aile hatasız yani??Bence sen eşinin işine çok karışıyorsun. Bırak götürsün iğne ip sanane. Cok fazla korumacısın yapma kendine zarar. Değer veriyorsun düşünüyorsun gittiğin yol yanlış.. Hatalısın.
Basit ve saçma isteklerini siz devasa hale getirmekte bayrak taşıdınız.Konuştuk. şuan ailesinin basit ve saçma isteklerinden dolayı ayrı uyuyoruz.
Birseyin değiştiği yok. Aile dinamigimiz onlar yüzünden alt üst oldu kaç gecedir. Bilmeyen anlayamaz. Ailesinin istekleri canıma yetti kaç yıldır. Hâlâ onun bir karisi, kizi olduğunun farkında olmamaları cahil olduklarını kanıtlıyor.
Sana Allah akıl fikir versin.. İyi geceler.Akşamın bir vakti mesaide olan oğlunu arayıp saçma isteklerde bulunan aile hatasız yani??
Ben yaptım ama tak ettiği için yaptım. Ödün verdikçe canını ver bize diyecekler.
Kocamdan isterim. Gencecik evlatlarımın basit isteklerle huzurunu bozmam. Ola ki eşim de olmazsa kendi işimi kendim görürüm. Kimseye bulaşmam kendi yağimda kavrulurum.Tamam siz ileride oglunuzdan bir igne iplik bile istemezsiniz.. Ah olur da yanilip isterseniz gelininiz sizi arayip telefonda bir guzel haslar insallah. Etme bulma dunyasi ne ekersen onu bicersin..
Bakın arayıp eşim uyuya kaldı, İğne iplik getirecekmiş, acil mi? deseniz annesi kıyamaz gelir yine kendi alırdı. Burada kimse tepki göstermezdi. 30 yaşındaki adamın adına konuşmanız sıkıntı. Hikâyenizde bir cahil var ama emin olun anne değil.Konuştuk. şuan ailesinin basit ve saçma isteklerinden dolayı ayrı uyuyoruz.
Birseyin değiştiği yok. Aile dinamigimiz onlar yüzünden alt üst oldu kaç gecedir. Bilmeyen anlayamaz. Ailesinin istekleri canıma yetti kaç yıldır. Hâlâ onun bir karisi, kizi olduğunun farkında olmamaları cahil olduklarını kanıtlıyor.
Konunun sizinle ilgisi olmadığını niye kabullenemiyorsunuz? Planınız programınız olsa anlayacağım, adam uykusundan fedakarlık edecek size ne oluyor?Konuştuk. şuan ailesinin basit ve saçma isteklerinden dolayı ayrı uyuyoruz.
basit ve sacma bir konudan olay cikardiginiz icin ayri uyuyorsunuz kaynananizin istekleri yuzunden değilKonuştuk. şuan ailesinin basit ve saçma isteklerinden dolayı ayrı uyuyoruz.
Hiç öyle bir intiba bırakmıyorsunuz desem? Esasında size bir şey söyleyeyim mi? İğne iplik gibi "basit" bir şeyi oğlunuzdan istemenizle eşinizden istemeniz arasında zaten temelde hiçbir fark yok. Ha oğlunuz ha kocanız.Kocamdan isterim. Gencecik evlatlarımın basit isteklerle huzurunu bozmam. Ola ki eşim de olmazsa kendi işimi kendim görürüm. Kimseye bulaşmam kendi yağimda kavrulurum.
Hâlâ onun bir karisi, kizi olduğunun farkında olmamaları cahil olduklarını kanıtlıyor.
Oma huzur vermeyen ben degil, onu hic dusunmeyen ailesi. Sen annesin evde diğer oğlun yatarken gecenin geç vaktinde iğne için diğer oğlunu ayağına çağırmak nedir?
Vahh yazik. Kiziniza cok yazik gercekten. Demek koskoca 10 saat babasini goremedi.Iğne iplik kadar basit bir mevzu için annesini kıramasın ama ufacık çocuğu orda kaç saat babasını görememiş onu gelip almasın dimi, gerçekten kendi ailenizde de böyle davrandığınızı düşünmüyorum. Onun önceliği BİZİZ. Annesi pek tabi diger oglundan isteyebilir ama benim kızım tüm gün babasını görmedi tabiki gelip alacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?