Kocamin ailesinin bizi hizmetci olarak gormesi

Konustunuzmu toplanıp?
Konuştuk. şuan ailesinin basit ve saçma isteklerinden dolayı ayrı uyuyoruz.
Birseyin değiştiği yok. Aile dinamigimiz onlar yüzünden alt üst oldu kaç gecedir. Bilmeyen anlayamaz. Ailesinin istekleri canıma yetti kaç yıldır. Hâlâ onun bir karisi, kizi olduğunun farkında olmamaları cahil olduklarını kanıtlıyor.

Bence sen eşinin işine çok karışıyorsun. Bırak götürsün iğne ip sanane. Cok fazla korumacısın yapma kendine zarar. Değer veriyorsun düşünüyorsun gittiğin yol yanlış.. Hatalısın.

Bence sen eşinin işine çok karışıyorsun. Bırak götürsün iğne ip sanane. Cok fazla korumacısın yapma kendine zarar. Değer veriyorsun düşünüyorsun gittiğin yol yanlış.. Hatalısın.
Akşamın bir vakti mesaide olan oğlunu arayıp saçma isteklerde bulunan aile hatasız yani??
Ben yaptım ama tak ettiği için yaptım. Ödün verdikçe canını ver bize diyecekler.

Basit ve saçma isteklerini siz devasa hale getirmekte bayrak taşıdınız.
Aile dinamiğinizi dinamitle havaya uçurdunuz ama onlardan biliyorsunuz hala. Eşiniz tarafından, her defasında yüzünüze haklı olarak vurulacak bu olanlar eeee yorgun olduğunu düşünüp onu korumaya çalışmanız değil demektir konu. Erkekler basit yaratıklardır deriz ama o kadar da değil.
Kendisini düşünen eş başka ailesiyle arasını iğne iplik yüzünden açan eş başka
Eşinizin gözünde şuan 2. Tanımdasınız ve sebebi sizsiniz.

Tamam siz ileride oglunuzdan bir igne iplik bile istemezsiniz.. Ah olur da yanilip isterseniz gelininiz sizi arayip telefonda bir guzel haslar insallah. Etme bulma dunyasi ne ekersen onu bicersin..
Kocamdan isterim. Gencecik evlatlarımın basit isteklerle huzurunu bozmam. Ola ki eşim de olmazsa kendi işimi kendim görürüm. Kimseye bulaşmam kendi yağimda kavrulurum.

Bnce agir sacmalamissiniz. Goturuyosa gotursun neden karisiyosunuz. Bide velinizi cagiriyosunuz yarin. Sende anneni ayagina cagiriyosun tovbe tovbe. Bi iplik icin iki cihani bi araya katiyosunuz ayıp

Bakın arayıp eşim uyuya kaldı, İğne iplik getirecekmiş, acil mi? deseniz annesi kıyamaz gelir yine kendi alırdı. Burada kimse tepki göstermezdi. 30 yaşındaki adamın adına konuşmanız sıkıntı. Hikâyenizde bir cahil var ama emin olun anne değil.

Konunun sizinle ilgisi olmadığını niye kabullenemiyorsunuz? Planınız programınız olsa anlayacağım, adam uykusundan fedakarlık edecek size ne oluyor?

ben sizin bukadar karisip olay cikaracaginiz bir durum göremedim maalesef
eve gelde tadilat yap is guc yap demis gibi davranmissiniz alti ustu igne iplil goturecek yani
siz olay cikarmaya yer aramişsiniz

basit ve sacma bir konudan olay cikardiginiz icin ayri uyuyorsunuz kaynananizin istekleri yuzunden değil

Kocamdan isterim. Gencecik evlatlarımın basit isteklerle huzurunu bozmam. Ola ki eşim de olmazsa kendi işimi kendim görürüm. Kimseye bulaşmam kendi yağimda kavrulurum.
Hiç öyle bir intiba bırakmıyorsunuz desem? Esasında size bir şey söyleyeyim mi? İğne iplik gibi "basit" bir şeyi oğlunuzdan istemenizle eşinizden istemeniz arasında zaten temelde hiçbir fark yok. Ha oğlunuz ha kocanız.
Hani yana yakıla diyorsunuz ya

Hâlâ onun bir karisi, kizi olduğunun farkında olmamaları cahil olduklarını kanıtlıyor.

Siz de onlardan farklı değilsiniz. Onlar da anası babası farkında mısınız? Ceplerinde para olmadığında evlatlarından isteyecekler, bir şeye ihtiyaç olduğunda ona gidecekler. Sizin ve kızınızın varlığı onların da bir aile olduğunu değiştirmiyor. Siz hep beraber bir aile olacaksınız.

Ama siz de onların ana-oğul, baba-oğul olduğunu kabul etmiyorsunuz. Ne olmuş bir iğne iplik istendiyse. Adam yorgunsa. Yorgun olan o. Yorgunum anne diyebilirdi. Demediğine göre? Size ne kuzum?

Mihmandar_34
Akşamın bir vakti mesaide olan oğlunu arayıp saçma isteklerde bulunan aile hatasız yani??
Ben yaptım ama tak ettiği için yaptım. Ödün verdikçe canını ver bize diyecekler.

Hanfendi, siz kocanızın yanlızca eşi ve hayat arkadaşı oluyorsunuz, annesi veya velisi değilsiniz, evlenip çocuk yapacak yaşa geldiyse bir insan , mesaide aradıysa ailesi, istemiyorsa hayır diyebilecek bir akıldadır. Ağzı yok veya ben uyuyacam diyemeyecek kadar saf olduğunu düşünmüyorum. Eşime asla yapmam bunu hatta bi çok işine karışmam, sonuçta aynısını o bana yapsa benim adıma konuşsa olay çıkartsa asla hoşuma gitmez. Onunda gitmez eminim. Saçma bir sebepten ayrı yatmaya kadar gelmişsiniz, bunlar sadece aranızda ki bağı zedeler o kadar. Bence sadece çocuklarınıza annelik yapın, eşinize değil. Ben normal olduğunuzu veya düşündüğünüzü sanmıyorum. Adam sizin kadar takmamış kafaya yorgunluğunu.

Bunlar hep kontrol manyakligindan oluyor bence. İnsanların düşüncelerine davranislarina kadar kontrol etme arzusundan.

Ee guya adam yorgundu gondermediniz. Bir ton tantanayla ailesine de rezil ettiniz hepten yordunuz. İsten sonra 10 dk disari cikmak hava almak belki ona da iyi gelecekti. Koca kadin mi gelecek alacak illa.

Hem kadin rahatsız etmek istemedi belki de. Hem oglunu görürdü hem lazim olan seyi almis olurdu.

İki yetiskin insan. Ustelik anne ogul. Neden iliskilerine karışıyorsunuz ki. Cok ayip etmissiniz. Cirkeflik denir hatta buna.

Oma huzur vermeyen ben degil, onu hic dusunmeyen ailesi. Sen annesin evde diğer oğlun yatarken gecenin geç vaktinde iğne için diğer oğlunu ayağına çağırmak nedir?

Aman sanki saatlerce deve ustunde yol yapmis. 10 dakikalik mesafe diyorsunuz. Asiri abartmissiniz. Hem oglunu gormek istemiştir belki. Kucuk oglumu gönderse buyugunu goremeyecekti. Kendi gelse belki de bu tavirlarinizdan dolayi evinize gelmeye cekiniyordur.

Vahh yazik. Kiziniza cok yazik gercekten. Demek koskoca 10 saat babasini goremedi.

Bisi dicem sizin bu arsiz kayinvalide neden ogluna bakmiyor da sizin koca calisip kizindan ayri kaliyor. Olacak is mi. Kocanizi eve kapatmaniz lazim. Hem sizin hem kizinizin ona ihtiyacı var. Bir zahmet kayinvalide kaldirsin totosunu calissin. Nasil bir anne bu. Yazik ne kizlar babasiz büyüyor boyle aileler yuzunden.

Ben hicbir sey anlamadim. Hizmetci olarak kullaniyorlar demissin. Esinin bi sikayeti yok ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…