- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Biz li mizli konuşup durmayın.Tabiki onlar usenebilir. Benim kocam üşenemez.
Çünkü biz onlara hizmet etmek için evlendik.
Konu sahibi değilim. burda herkes kadını suçlamış da sizin başınıza gelse de aynısını yaparsınız. Bi empati yapın bakalım. Gidip çarşıdan iğne iplik almak varken arayıpta getir demek neyin nesi. Aynılarını yaşadığım için cvp verdim. Site yetkilileri araştırsın lütfen. Konu sahibiyle alakamda yok...Siz konu sahibi değilseniz ben de birşey bilmiyorum.
Konu sahibi değilim. burda herkes kadını suçlamış da sizin başınıza gelse de aynısını yaparsınız. Bi empati yapın bakalım. Gidip çarşıdan iğne iplik almak varken arayıpta getir demek neyin nesi. Aynılarını yaşadığım için cvp verdim. Site yetkilileri araştırsın lütfen. Konu sahibiyle alakamda yok...
Çok haklısınız. Kimde kusura bakmasın aynısını yaşasalar belki daha beterini yaparlar. Buraya yeni üye olup yorum yapınca yada konu açınca fake mi oluyoruz ? yıllardır konuları okurum ama yeni üye oldum. Ama biliyorum ki yeni her üyeye fake diyorlar. şimdide konu sahibinin yandaşcısı oldum şaka gibi :)))Meğer buralar ne kadar anlayışlı gelinlerle doluymuş ta hiç haberimiz yokmuş. Bu konudaki Yorumlardan da anladığımız gibi tüm kaynana konuları masalmış. Bundan sonra kaynanası hakkında şikayet konusu açan hiç bir geline inanmayacağım fake gözüyle bakacağım. Hala konunun iğne iplikten ibaret olmadığını idrak etmek istemeyenlere de ne denebilir ki. Ya da kk yı kaynanalar ele geçirdi. Başka bir açıklaması olamaz.
Peki hiç duydunuz mu maksat muhabbet kahve bahane sözünü. Bir de kocanızın ağzı dili beyni yok mu? Neden siz karar veriyorsunuz?Konu sahibi değilim. burda herkes kadını suçlamış da sizin başınıza gelse de aynısını yaparsınız. Bi empati yapın bakalım. Gidip çarşıdan iğne iplik almak varken arayıpta getir demek neyin nesi. Aynılarını yaşadığım için cvp verdim. Site yetkilileri araştırsın lütfen. Konu sahibiyle alakamda yok...
Neden mi? konu sahibi diyorki evde öteki oğlu var gelip alabılır yada gidip çarşıdanda alabilirlerdi. Mesailere kalan adam yoruluyo diye kadın başına gidip evin ihtiyacalarını kendisi hallediyormus. Buda kadının zoruna gitmiş demekki. Patlama noktasına gelmiş anlayacagıbnız ilk olan bişeyde değilmiş. Evet belki tepkisi hoş olmamış ama kadınada tak etmiş artık.Peki hiç duydunuz mu maksat muhabbet kahve bahane sözünü. Bir de kocanızın ağzı dili beyni yok mu? Neden siz karar veriyorsunuz?
Çok yorgun diye düşündüğünüz adama biraz huzur mu verseniz acaba? Ben eşinizin yerinde olsam çıldırırdım heralde. Saatlerce çalıştığı yetmiyormuş gibi bir de eve gelip sizin ille de annen gelip alacak kaprisinizle uğraşmış. Sorarsan herşey onun iyiliği için tabi. Çok kolaylaştırmışsınız gerçekten işini.
Bu soruyu konu sahibine sorun mu diyeceksiniz, Cevap mı vereceksiniz diye size sordum... Yanıltmadınız beni. Cevap vermenizi bekliyordum.Neden mi? konu sahibi diyorki evde öteki oğlu var gelip alabılır yada gidip çarşıdanda alabilirlerdi. Mesailere kalan adam yoruluyo diye kadın başına gidip evin ihtiyacalarını kendisi hallediyormus. Buda kadının zoruna gitmiş demekki. Patlama noktasına gelmiş anlayacagıbnız ilk olan bişeyde değilmiş. Evet belki tepkisi hoş olmamış ama kadınada tak etmiş artık.
Adama gelince erkekler malesef böyle konularda biz gibi ince düşünemiyorlar gecenın 3ündede arasa o adam kalkıp gidip iğne ipliği götürür dü zaten. Ammaa herkesin evi yuvası ayrı kaynanalarda ona göre davrancak.
Bu soruyu konu sahibine sorun mu diyeceksiniz? Cevap mı vereceksiniz diye size sordum... Yanıltmadınız beni. Cevap vermenizi bekliyordum.
Neden mi? konu sahibi diyorki evde öteki oğlu var gelip alabılır yada gidip çarşıdanda alabilirlerdi. Mesailere kalan adam yoruluyo diye kadın başına gidip evin ihtiyacalarını kendisi hallediyormus. Buda kadının zoruna gitmiş demekki. Patlama noktasına gelmiş anlayacagıbnız ilk olan bişeyde değilmiş. Evet belki tepkisi hoş olmamış ama kadınada tak etmiş artık.
Adama gelince erkekler malesef böyle konularda biz gibi ince düşünemiyorlar gecenın 3ündede arasa o adam kalkıp gidip iğne ipliği götürür dü zaten. Ammaa herkesin evi yuvası ayrı kaynanalarda ona göre davrancak.
SüperTamam da eşi patlama noktasına gelmiyor da gelin hanım neden patlıyor ona gel diyen yok, git diyen yok.
Neden yani?
Eşlerinizin aklı fikri çalışmıyor mu neden onların yerine siz karar veriyorsunuz?
Ya ben cidden acıdım bu konudaki kv ye.
Konu sahibinin eski konularına bakıyorum da kv ve kp nin özel hayatını dahi didik didik etmiş forumda. Yazıklar olsun diyorum, 60 küsür yaşında insanların cinsel hayatını bile ortaya dökmek ne demek hayret yaa.
Ne yaşıyorsanız size müstehak konu sahibi.
Eşi kendi istediği gibi davranmayınca tüm hıncını kayınvalideden, kayınpederden almaya çalışıyor konu sahibi.Tamam da eşi patlama noktasına gelmiyor da gelin hanım neden patlıyor ona gel diyen yok, git diyen yok.
Neden yani?
Eşlerinizin aklı fikri çalışmıyor mu neden onların yerine siz karar veriyorsunuz?
Konu sahibinin eski konularına bakıyorum da kv ve kp nin özel hayatını dahi didik didik etmiş forumda. Yazıklar olsun diyorum, 60 küsür yaşında insanların cinsel hayatını bile ortaya dökmek ne demek hayret yaa.
Yani şöyle bisey var kocam gitmek götürmek istiyosa kimseyi aramazdim cunku once korumaya calistigim insan benden yana olmali ki rezil olmayayim. Ama kocasi da herkesin icinde konu sahibiyle kavga ediyo bu durumda ben kadinin yerinde olsam kocama da derdim sen bunu hakediyosun ne halin varsa gör derdim.Neden mi? konu sahibi diyorki evde öteki oğlu var gelip alabılır yada gidip çarşıdanda alabilirlerdi. Mesailere kalan adam yoruluyo diye kadın başına gidip evin ihtiyacalarını kendisi hallediyormus. Buda kadının zoruna gitmiş demekki. Patlama noktasına gelmiş anlayacagıbnız ilk olan bişeyde değilmiş. Evet belki tepkisi hoş olmamış ama kadınada tak etmiş artık.
Eşi kendi istediği gibi davranmayınca tüm hıncını kayınvalideden, kayınpederden almaya çalışıyor konu sahibi.
Eski konularında hak verdiğim noktaları vardı ama artık sağlıklı düşünmeyecek duruma gelmiş
.Cinsel hayat konusunu yeni okudum, onları ne kadar taktığının ispatı niteliğinde olmuş.
O konuya baktım sizin yorumunuz üzerine.Gerçekten iğrenç bir konu.Mahreme saygısızlık , çöp karıştırma falan ne çirkin şeyler.Konu sahibi kayınvalidesini kıskanıyor bence onunla rakip görüyor kendini.O yüzden eşinin annesi istedi diye yaptığı ufacık bir şey bile batıyor.Yazık , keşke kendi hayatıyla ilgilense , kendisi de kayınvalidesi gibi daha mutlu olurdu.Tamam da eşi patlama noktasına gelmiyor da gelin hanım neden patlıyor ona gel diyen yok, git diyen yok.
Neden yani?
Yani şöyle bisey var kocam gitmek götürmek istiyosa kimseyi aramazdim cunku once korumaya calistigim insan benden yana olmali ki rezil olmayayim. Ama kocasi da herkesin icinde konu sahibiyle kavga ediyo bu durumda ben kadinin yerinde olsam kocama da derdim sen bunu hakediyosun ne halin varsa gör derdim.
Bende eşim calisiyoken pazarları onu uyandirmazdim gider ekmegi falan herseyi ben alırdım kucagimda cocukla. Evde bisey yaptirmazdim. Ama esim koye ailesinin yanina gittiğinde resmen kopek gibi calistirirlardi. Sabahin korunde saat 7 olmadan bağıra çağıra kaldirirlardi onun yerine benim zoruma giderdi.
Bende derdim bi pazarimiz var bi pazarin var onda da evde kalip dinlenmek yerine koye gitmek istiyorsun. Evde dur dinlen diye kavga boyutuna gelirdim. Ama sonra baktimki alan memnun satan memnun. Benim evde kiymadigim adam ailesinin isini yapip yorulmaya pek merakli. Oyle mi dedim artik ne ekmek almaya ben gidiyorum ne onu uyandirmayim diye parmak ucunda yuruyorum. Evde en ufak seylerde de yardim istiyorum en basitinden kahvalti tepsisi cok agir ben taşıyamam gel sofraya tasi diyorum. Uyuyosa da uyandiriyorum tipki ailesinin yaptığı gibi. Cunku senin ona ne kadar hassas davrandigini onemsemiyo adamlar. Sen istediğin kadar hassas davran gidip ailelerinin işini yapmaya bayiliyolar bide onu düşündüğün icin sen suclu cikiyosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?