- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
O konuya baktım sizin yorumunuz üzerine.Gerçekten iğrenç bir konu.Mahreme saygısızlık , çöp karıştırma falan ne çirkin şeyler.Konu sahibi kayınvalidesini kıskanıyor bence onunla rakip görüyor kendini.O yüzden eşinin annesi istedi diye yaptığı ufacık bir şey bile batıyor.Yazık , keşke kendi hayatıyla ilgilense , kendisi de kayınvalidesi gibi daha mutlu olurdu.
Eşi eve yorgun geldiği için, kv ve kp başka bir kardeş yapmasınlar diye tedbir alıyor. Kondom karıştırıyor,eşi eve yorgun geliyor çünküTamam da eşi patlama noktasına gelmiyor da gelin hanım neden patlıyor ona gel diyen yok, git diyen yok.
Neden yani?
Eşlerinizin aklı fikri çalışmıyor mu neden onların yerine siz karar veriyorsunuz?
Ya ben cidden acıdım bu konudaki kv ye.
Konu sahibinin eski konularına bakıyorum da kv ve kp nin özel hayatını dahi didik didik etmiş forumda. Yazıklar olsun diyorum, 60 küsür yaşında insanların cinsel hayatını bile ortaya dökmek ne demek hayret yaa.
Ne yaşıyorsanız size müstehak konu sahibi.
Ben eşini düşündüğünü de düşünmüyorum.Tek derdi eş ailesinin istediği olmasın.Eşinin yorgun olması da bahanesi.Kabul görmeyecek bir sebebi eşimin yorgunluğu diye güzelliyor.Eşini düşünen eften püften şeylerden olay çıkarmaz.Yani ben de eski konularına bakayım dedim, bu kadar kin varsa bu kadar sinir olduysa kim bilir neler yaptı eş ailesi diye. Hani konu sahibine hak verecektim sözde.
Meğer en büyük rezalet başkaymış.
Mesele kaynana meselesi değil ki?Meğer buralar ne kadar anlayışlı, kaynanasına yardım etmeye can atan, kocaları anacıklarına gitsin iş görsün diye kendini parçalayan gelinlerle doluymuş ta hiç haberimiz yokmuş. Bu konudaki Yorumlardan da anladığımız gibi tüm kaynana konuları masalmış. Bundan sonra kaynanası hakkında şikayet konusu açan hiç bir geline inanmayacağım fake gözüyle bakacağım. Hala konunun iğne iplikten ibaret olmadığını idrak etmek istemeyenlere de ne denebilir ki. Ya da kk yı kaynanalar ele geçirdi. Başka bir açıklaması olamaz.
Yani ben de eski konularına bakayım dedim, bu kadar kin varsa bu kadar sinir olduysa kim bilir neler yaptı eş ailesi diye. Hani konu sahibine hak verecektim sözde.
Meğer en büyük rezalet başkaymış.
Bunun analıkla ne alakası var. Eşinin senin adına karar vermesi hoşuna gider mı? Annene gitme,onu yapma bunu yapma dese hoşuna gider mı?Ayyy bütün analar yorumlarda toplanmış. Yok anayla oğulun arasini açma onlari uzaklaştırmaya çalışma vs komedi. Valla siz tamamen haksizdiniz ama şu yorumlardan sonra insan yorumsuz kalıyor.
Yorumunu neden sildin,ben alıntıladığım için görünüyor zaten.
Ben zaten konu sahibine tamamen haksızsiniz demişim yorumumda . Ama o tarz yorumlarinda sinirimi bozduğunu belirttimBunun analıkla ne alakası var. Eşinin senin adına karar vermesi hoşuna gider mı? Annene gitme,onu yapma bunu yapma dese hoşuna gider mı?
Burada insanlarla karşılıklı soru cevap şeklinde yazşmak hoşuma gitmediğinden ve birinin cevap verecegini tahmin ettigimden sildim canım istediYorumunu neden sildin,ben alıntıladığım için görünüyor zaten.
Burada insanlarla karşılıklı soru cevap şeklinde yazşmak hoşuma gitmediğinden ve birinin cevap verecegini tahmin ettigimden sildim canım istedi
Siz onlara kızıp, sizi hiç ilgilendirmeyen bir konuda kendi kendinize karar almışsınız. Eşinizin kararını hiçe saymısınız. Ailelerinize karşı hem kendinizi hemde eşinizi zor durumda bırakmışsınız.Aradığında işteyim geç çıkıcam demiş, geldikten sonra al getir demiş, evde boş oturan oğlu çıkmasın çünkü. Bu şimdi annelik mi?
Özel konuşacak çok şeyleri olduğu kesinNe fark eder,annelikle ilgisi ne?Belki ana oğul özel konuşmak istediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?