Kocamin ailesinin bizi hizmetci olarak gormesi

Yani ben de eski konularına bakayım dedim, bu kadar kin varsa bu kadar sinir olduysa kim bilir neler yaptı eş ailesi diye. Hani konu sahibine hak verecektim sözde.
Meğer en büyük rezalet başkaymış.

Eşi eve yorgun geldiği için, kv ve kp başka bir kardeş yapmasınlar diye tedbir alıyor. Kondom karıştırıyor,eşi eve yorgun geliyor çünkü

Yani ben de eski konularına bakayım dedim, bu kadar kin varsa bu kadar sinir olduysa kim bilir neler yaptı eş ailesi diye. Hani konu sahibine hak verecektim sözde.
Ben eşini düşündüğünü de düşünmüyorum.Tek derdi eş ailesinin istediği olmasın.Eşinin yorgun olması da bahanesi.Kabul görmeyecek bir sebebi eşimin yorgunluğu diye güzelliyor.Eşini düşünen eften püften şeylerden olay çıkarmaz.

Ben aslında konu sahibine hak verdim düşününce. Misal benim eşim de çok "iyi niyetli"dir ama insanlar onun iyi niyetini enayi olarak algılamaya ant içmiş gibi davranırlar. Suistimal edilir görmez, ben ona görmesi için anlatırsam da beni ici fesat birisi olarak itham eder ve aynı şekilde davranmaya devam eder. Baktım o olayların iç yüzünü görmemekte ısrar ediyor ben söz hakkının doğduğu her durumda insanlara izah ediyorum, aslında saf salak olmadığımızı iyi niyetli olduğumuz için kullanıldığımizı. Çünkü bunu yapma görevi baka düşüyor.
Mesela benim eşimden 2 yaş büyük kaynım var işsiz, çalışma derdi olmayan, anne babasını düşünmekten bihaber anca sömürüp iliklerini kurutan bir tip. Kayinvalidem gogus kanseri olmus, en küçük kaynım da da biberlerinde protein kaçağı olup yoğun bakıma kaldırılmış ikisi de aynı zamanda hasta oluyor yani. Maddi manevi eşim ilgilenmiş herşeyle. Şimdilerde ise kaynım esimi bencillikle, kendilerini düşünmemekle suçluyor ben de buna mudahale edip evime almıyorum kaynımı yani. Şimdi ben de mi evlerden irak bi gelinim

Mesele kaynana meselesi değil ki?
Kaynana dünyanın en katnem, en lanet, en sevimsiz olabilir. Mesele bir yetişkinin diğer bir yetişkin yerine karar vermesinde.
Hem adamlara kızarsınız analarının dibinden ayrılmıyorlar diye hem de adamları "adam" yerine koymayıp onlar adına konuşursunuz.
Kusura bakmayın ama karısının yerine konuştuğu koca "adam" değildir
Kocasının yerine konuştuğu hanım "kadın" değildir.
Kocalarınıza analık yapmayın. Bırakın kendi adlarına konuşmayı öğrensinler.
Anaları onları kullanıyor mu? Küçük/büyük oğlun g.tünü kaldırsın da gitsin iğne iplik alsın demeyi öğrensinler. Evliliklerinizi ana okulu bahçesine çeviriyorsunuz sonra da kocam çok pasif diyorsunuz.
Hadım etmeyin şu adamları. Bırakın erkek olduklarını öğrensinler.
Önce anaları anam paşam yorulma, aman paşam elleşme diyor, sonra da siz. Millet 12 saat yerin altında çalışıp ev geçindiriyor. İşten sonra 10 dk anasına/karısına/kardeşine/kayınvalidesine iğne/iplik/sebze/meyve aldı diye kimse yorgunluktan ölmez.
Bırakın eşleriniz kendi adlarına konuşsun. Konuşmuyorsa da onun bileceği iş min. 25-30 yaşında adamlara çocuk muamalesi yapmayın

Konuyla ilgisi yok ama ben bu yeni sürümde eski konulara bakamıyorum sevabına öğretseniz:)

Evde bir oğlu varken eşinizden getirmesini istemesi tabikide çok SAÇMA. ama siz bu kadar müdahil olmamaliydiniz. Eşiniz yorulursa yorulursun boşverin..

Ayyy bütün analar yorumlarda toplanmış. Yok anayla oğulun arasini açma onlari uzaklaştırmaya çalışma vs komedi. Valla siz tamamen haksizdiniz ama şu yorumlardan sonra insan yorumsuz kalıyor.

Ayyy bütün analar yorumlarda toplanmış. Yok anayla oğulun arasini açma onlari uzaklaştırmaya çalışma vs komedi. Valla siz tamamen haksizdiniz ama şu yorumlardan sonra insan yorumsuz kalıyor.
Bunun analıkla ne alakası var. Eşinin senin adına karar vermesi hoşuna gider mı? Annene gitme,onu yapma bunu yapma dese hoşuna gider mı?

Bunun analıkla ne alakası var. Eşinin senin adına karar vermesi hoşuna gider mı? Annene gitme,onu yapma bunu yapma dese hoşuna gider mı?
Ben zaten konu sahibine tamamen haksızsiniz demişim yorumumda . Ama o tarz yorumlarinda sinirimi bozduğunu belirttim

Babam hep der ki : insanoğlu sustuğu müddetçe emniyettedir.

Lütfen bunu kulağınıza küpe yapın.

Eşiniz adına konuşmayın. Adam kendi kararlarını versin .

Yarın erkek evladınızin karısı sizi ararsa... bugünleri hatirlamayacak misiniz.
Ben eski konularınızi bilmiyorum

Ama sadece bu konuya bakarak diyeceğim şu:sizi ilgilendirmeyen şeylere karışmayın. Eşiniz adina karar vermeyin...

Eğer yorgunsa bunu kendisi daha iyi bilir

Kendimi eşinizin yerine koyuyorum, yaptığınız çok sinir bozucu.
Ben çılgınca yorgun olabilirim. O sırada annem bir şey istediyse yapıp yapmamak beni ilgilendirir. Eşim annemi arayıp "gelip kendiniz alın" dese büyük cinnet geçiririm.
Pencereye çıkıp "Ahmet'in dersi var, oyuna gelemez" diyen 10 yaşında çocuk annesi gibi davranmışsınız. Adamın velisi misiniz de nereye ne zaman gideceğine karar veriyorsunuz?

Sorun çözmek için aileleri toplayıp konuşmak da aşırı saçma.
Siz bu adamla sevgililik, nişan dönemi yaşamadınız mı, hiç tartışmadınız mı? O zaman da mı aileleri çağırıyordunuz?

İki yetişkin insan olarak sorunlarınızı kendiniz çözmeniz gerekir. Kendi kendinize çözemiyorsanız uzman yardımı alırsınız, çift terapisine gidersiniz.
Ananızın babanızın ne gibi bir yardımı olabilir ki? Herkes kendi evladını savunacak, şimdikinden daha fazla yüz göz olacaksınız.

Adam yorgun hissetmemiş, gitmek istemiş, "sen de gel" diye size ısrar etmemiş. Ama hala karısı "yok sen yorgunsun gitme" diye kavga çıkarma derdinde ve nasıl oluyorsa tek suçlu kaynana. Çok ilginç hayatlar. Sanki 9 yaşında çocuğa "sen arkadaşının evine gitme, onlar bize gelsin" diyorsunuz. Evlenince kocalarınızı kendinize kelepçeleyip anahtarı yutun bence, kafanız rahat olur.

Aradığında işteyim geç çıkıcam demiş, geldikten sonra al getir demiş, evde boş oturan oğlu çıkmasın çünkü. Bu şimdi annelik mi?
Siz onlara kızıp, sizi hiç ilgilendirmeyen bir konuda kendi kendinize karar almışsınız. Eşinizin kararını hiçe saymısınız. Ailelerinize karşı hem kendinizi hemde eşinizi zor durumda bırakmışsınız.
Kardeşinin evde boş olması eşiniz için bir sorun değil belli ki

Ne fark eder,annelikle ilgisi ne?Belki ana oğul özel konuşmak istediler.
Özel konuşacak çok şeyleri olduğu kesin İpliği bahane etmiş ama konu sahibi kocacığı yorgun diye 10 dk lık yere yollamayıp bir saat adamı yemiş.
Benim eşim bana bunu yapamaz.
Yorgunsam sana ne? Ben okula giderken 4 te kalkıp, bana soba yakıp,kahvaltımı hazırlayan sonra işe gidip gece yarısına kadar çalışan annem için; yapacaklarım benim sorunum. Bak kocama sinirlendim. Adamın birşey dediği yok

Bu kadar direttigine ve zaten cikcaktim dediğine gore başka yere mi gidecekti acaba da annesini bahane etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…