Kocamin ailesinin bizi hizmetci olarak gormesi

İyi de size etki eden birşey yok bunda. Ben siz eşiniz gidip hemen dönmeyeceği için verdiniz bu tepkiyi.
Evde boşta duran oğlu varken benim eşime emrivaki yapmaları kızdırdı beni. Gelin me istiyorsanız alın kimse kimsenin hizmetkarı değil.

Iyi de size bisey diyen olmamis ki oğlundan bisey istemis o da raziysa nedir bu ofke nedir bu hırs

Bu hırs işte ailedeki bütün kardeşleri birbirine düşüren, anneyi babayı çocuğa küstüren, eltileri birbirine düşüren hep bu hırs...

çok gereksiz olarak kavga çıkarmışsınız. siz 14 saat annenizi görüyorsunuz da adam neden gidemiyro annesinin yanına.
kadın erkek fark etmez. eşim bana sizin yaptığınızı yapsa ben de onun ailesine gitmesine mani olurdum.
yorgunsa adam kendini bilir.

Empati yapıyorum sizin yaptığınız davranışı eşim bana yapsa ben de çıldırırım sana ne yahu benim annemle olan ve seni zerre ilgilendirmeyen olayımdan. Sen eşinin annesi misin ablası misin çocuğun gibi adamın işine burnunu sokup bir de küçük düşürüyorsun eşin adına annesine bi şeyler söylüyorsun falan ne oluyoruz yani

Evde boşta duran oğlu varken benim eşime emrivaki yapmaları kızdırdı beni. Gelin me istiyorsanız alın kimse kimsenin hizmetkarı değil.
Hanımefendi onlar anne-oğul. Karışmak sizin üstünüze düşmez. Kendisi istemezse zaten gitmezdi. Şuan eşinizi düşürdüğünüz durum yorgunlugundan bin kat daha beter.Yaptıgınız büyük saygısızlık.. Hala da üste çıkmaya çalışıyorsunuz.

Aradığında işteyim geç çıkıcam demiş, geldikten sonra al getir demiş, evde boş oturan oğlu çıkmasın çünkü. Bu şimdi annelik mi?

Kocan bilmiyor mu evde diğer oğlunun boş olduğunu? Biliyor
Gitmek istemiş mi bunu bile bile? İstemiş
Sen neden tepki vermeyi bu kadar abartıyorsun ?

Benim ailem oldu ki benden böyle bir şey istedi ben de tamam dedim, sonra eşim arayacak annemi çağıracak gel sen al diyecek. Eşime direkt orada "pardon da sanane bu olaydan, sana bir şey yap diyen olmadı ki" derdim herhalde.

Evde diğer oğlu varken benim eşimin gitmesi ne mantık peki? Isi olan kendi gelir alır ne istiyorsa.
İyide bunu söyleyecek kişi eşiniz .Eşiniz koskoca adam, yerine sizin konuşmanız hoş olmamış.Sikayetciyse ağzı var soyleyebilirdi.Haa eşinizin ailesi hatalı mi derseniz tabi ki hatalı evde başka birileri varken kocanizi cagirmalari yanlış .Sadece çocuk gibi kocanizin yerine konuşmanız doğru değil.

İgne iplik için üstelik esiniz goturmeyi kabul etmisken gereksiz tatava yapmissiniz. Sen hizmetçi gözüyle bakan insan gormemissin daha.. başlık da icerik gibi abarti.

Çok yorgun diye düşündüğünüz adama biraz huzur mu verseniz acaba? Ben eşinizin yerinde olsam çıldırırdım heralde. Saatlerce çalıştığı yetmiyormuş gibi bir de eve gelip sizin ille de annen gelip alacak kaprisinizle uğraşmış. Sorarsan herşey onun iyiliği için tabi. Çok kolaylaştırmışsınız gerçekten işini.

Oma huzur vermeyen ben degil, onu hic dusunmeyen ailesi. Sen annesin evde diğer oğlun yatarken gecenin geç vaktinde iğne için diğer oğlunu ayağına çağırmak nedir?

Oma huzur vermeyen ben degil, onu hic dusunmeyen ailesi. Sen annesin evde diğer oğlun yatarken gecenin geç vaktinde iğne için diğer oğlunu ayağına çağırmak nedir?
Siz olayı öyle görmek istiyor olabilirsiniz ama netice hiç öyle demiyor. Sonuç olarak eşinizin beş dakika da halledip dinlenmeye geçebileceği bir işi sakız gibi uzattınız mı uzatmadınız mı

Siz olayı öyle görmek istiyor olabilirsiniz ama netice hiç öyle demiyor. Sonuç olarak eşinizin beş dakika da halledip dinlenmeye geçebileceği bir işi sakız gibi uzattınız mı uzatmadınız mı
Uzattım. Ama eşimi hizmetçi olarak görmeye devam ederlerse yine uzatabilirim. Bazı konuları sırf uzamasın diye kapatmak ilerde daha büyük yaşayacağımız olayların temelini oluşturuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…