Kocamin ailesinin bizi hizmetci olarak gormesi

Vallahi normde haksizsizn cok buyutmussun ama ben yinede seni ayakta alkislayacagim. Tavrini korudugun icin aradaki mesafeyi iyi yonettigin icin.ben helal oksun diyorum.cunku bunlara yuz verince tepene cikiyorlar.darisi basima

Hatalı olan sizsiniz. Allah aşkına kocanız 1 yaşındaki bebeğiniz değil. Ne bu korumacı tavırlar. Komik duruma düşmüşsünüz.
Sadece ve sadece dolduğunuz için böyle yapıyorsunuz. Kvnin yerinde anneniz olsaydı acaba böyle söyler miydiniz.

Sizden önce eşinizin de ailesi vardı . Ne yani sizinle evlendi diye ailesini mı atsın .
Ayrıca annesi sayesinde eşinizle evlendiniz sonuçta annesi doğurdu. Tabii ki annesine gidebilir .
Çok haksizsiniz.

Kızını düşünüyorsan bu kadar dersin hayatım seni ozluyor goremiyor çocuğunu da al birlikte gidin diye .
Çocuğunu da şimdi bahane etme ..olay çocuk değil çünkü.

Ayy birde eşinizin yerine konuşmuşsunuz . Evlerden ırak . Velisi gibi.. tövbee ...

Siz artık eşinizin ailesine karşı yaptıklarından dolayı dolduğunuz için dünkü konuda patlama yaşamışsınız. Sadece bu konuya baktıklarında bir çok kişi sizi haksız görecektir ama belli ki sizinkiler iyice bıktırmışlar sizi :)

Şimdi bazıları ya ne var adam 10 dk götürseydi bu olaylar olmayacaktı diyor ama olay o değil yani. Dediği gibi evde diğer oğulları da varmış. Neden 10 dk o gelip almıyor ?

Burada görüyoruz erkek aileleri o kadar darlıyor ki bazen çiftleri çoğu çiftin huzuru kaçıyor sırf bunlar yüzünden. İstiyorlar ki oğulları sürekli gelsin, ne derlerse koşsun, nereye isterlerse götürsün vb.. Bu da doğal olarak kadınları darlıyor...

Bu konu özelinde sanki abartmışsınız gibi görünseniz de ben genel olarak sizi haklı görüyorum. Ama eşinize de bunları yaparken ailesine karşı olmadığınızı sadece bu durumdan rahatsız olduğunuzu bir anlatın. O şimdi sizi sanki ailesiyle arasını bozmaya çalışan birisi olarak görüyor büyük ihtimal...

Bir de bunun çözümü herkesi bir araya toplamak değil. :) Bu sadece olayı daha fazla büyütecektir...

Gerçekten anlıyorum sizi. Konu iğne iplik değil. Eşiniz ailesiniz siz olduğunu idrak edemiyor. Bir çocuk daha yapmayın bence. Bunu kendinize yapmayın.

Vallahi normde haksizsizn cok buyutmussun ama ben yinede seni ayakta alkislayacagim. Tavrini korudugun icin aradaki mesafeyi iyi yonettigin icin.ben helal oksun diyorum.cunku bunlara yuz verince tepene cikiyorlar.darisi basima
Iyi yonetsem sagligimdan olmam eşimle aram iyi olur, kv ile de mesafeli ama sorunsuz bir ilişkim olurdu diye düşünüyorum

Neden bunu yapıyorsunuz evliliğinize bilmiyorum, eşinizi bezdirmek için uğraşıyorsunuz herhalde.
Bir de kayınvalideye atmışsınız suçu, yok tüm problemi çıkaran sadece sizsiniz.

Bir de anneleri çağırıp anlatacakmışsınız.
Kendinize yedirebiliyor musunuz bunu ya?
Milleti toplayıp da evliliğimi anlatacağım, düşman başına ya rabbi.

Teşekkür ederim. Ben de zaten ilk yaşadığımız olay bu olsa yine susardım. Ancak kaç yoldan beri her hafta köye beklediler, işiniz var mı yok mu demeden sürekli rahatsız edip eşimden iş beklediler. Aslında bu olay dolduğumdan oldu evet . Fakat aileleri çağırmak icin esim ilk gunden beri daima fırsat kolladı, hep olayı örtbas ettim. Artık hepsi toplanınca dün akşam ne ya ben sahipsiz miyim dedim, eşim zaten istedi. Olayları aile dışına çıkarmaya çok istekli. Madem öyle ben de bu kez tamam dedim. Inşallah bu kez yoluna girer her şey.

Esimim ilk gunden beri fikri bu . Genelde çözemediğimız kavgaları hep anlatır ailesine.

Bizi alıp öyle eve geçti, kendisi içeri girdi, oldu kızıyla eşini almasın ama annesinin ipliği için sokak sokak dolassin, sizin dediginiz is mi ? Annemde oturmadik cocugu hazirlayana kadar bekledi icerde sadece.

Aaaa ne ayıp 14 saat çalışmış yorgun adamı bir de beklettiniz mi? Ayağınıza çağırmışsınız bir de...
Sizin ayağınız yok mu eve gidemiyor musunuz? Rica etseydiniz bıraksaydı aileniz sizi evinize.

Sizin mantığınıza göre kızınızda evlendiği zaman siz bir şey isterseniz yapmamalı. Kalkıp işlerinizi kendiniz yapacaksınız o evlendi çünkü onun ailesi siz olmayacaksınız artık. Sizi anlamaya çalışamıyorum bile o kadar saçmalamışsınız. Size yapilan bir hata ya da saygısızlık olsa anlayacağım size hak da vereceğim ama konu sizin dışınızda. Anne ogul arasina giremezsiniz onlar boyle mutlu demek ki . Benimde bir oglum olacak nasipse. Ben cocugumu bagimsiz bir birey olarak yetiştireceğim (İnşallah ) ne bana bağımlı olsun ne de eşine. Siz kocanızın annesi değilsiniz bu korumacı tutumunuzu kızınıza yönelirseniz aileniz için iyi olacaktır.

Ya bu durum şu forumdan anladığım kadarıyla çok büyük bir sorun. Erkekler evlendikten sonra artık önceliğin kendi yuvaları olduğunu anlayamıyor.

Hatta evlendikten sonra sanki daha düşkün oluyorlar. Halen o eski kafa yapısını atamadılar. Sürekli annemlere gidelim, kadın biraz suratı düşse neden düşürdün suratını vb. tavırlarla eşlerini sanki anne ve babasına karşı tavırlıymış gibi düşünüyorlar...

Bu adamlar kolay kolay da değişmiyor maalesef.

Başlıktaki önerme bir çok erkek de olan bir anlayış fakat ben bu olayda başlıkla alakalı birşey göremedim. Dolmuş olabilirsiniz ama bu konu cidden sinir çıkarmak için yanlış bir yol. Erkekler sizinle evlenince size ait olmuyor, sizin de anneniz bir şey istese elinizde olsa yapmaz mısınız. Ben yaparım, eşime de engel olmam, hele kayınvalideyi ayağa çağırmak falan çok abartılı olmuş. Ben anneme birşey yapacak olsam eşimin böylesine karışmasına çok sinirlenirim, onu pişman da ederim.

Gereksiz yere çok fedakarlık yapmışsınız eşiniz için. Yeri gelmiş onun görevlerini işi ağır diye siz üstlenmişsiniz anladığım kadarıyla. O yüzden bu kadar tepki göstermişsiniz ama gerek yok.
Herkes üstüne düşeni yapsın.
Yorgunsa yorgun. Kendisi düşünsün.

Kayınvalidenin yerine koyuyorum kendimi, şu an 11 aylık oğlum var Allah bağışlasın büyüteceğim, olmadık tüm fedakarlığı yapacağım, evlendirecegim sonra oğlumun eşi istediğim iplik için beni evine ayağına çağıracak.Allahım korusun. Anne o yahu anne! Önceliği biziz ne demektir, alt tarafı iğne iplik verip gelecek yani bunu bu denli sorun hâline getirmek hayati zorlaştırmak neden?

Çünkü aileler sürekli bir baskı peşinde. Geçen hafta kp geldi gündüz. Pazar gelmeyecek misiniz diye soruyor... cmt gelecegiz dedim, suratı düştü... gönlümüzü yapın diyor. Ben sanki gonul yapmaya evlendim. Benim tum hafta islerum dag olmuş birikmiş hala gönül yapmaya calısıcam. Kızımın alışverişi var ev isim var size saygı için her pazar orda olucaz. Beklentileri bu. Artık iyice olay zirve yaptığı için de dayanamadım. Dün akşam kriz geçirir gibi oldum. Zaten son günlerde sağlığım iyi değil göğsümde kitle hissediyorum. Onun telaşı var evde. Bir de bu tür zirvaliklarla uğraşıyoruz.... Çok anlayissizlar çok....

Siz keşke baştan anlatsaydınız her şeyi sadece bu olaya bakınca ciddi anlamda saçmalamış görünüyorsunuz, haliyle de yanlış anlaşılıyorsunuz

Eşiniz size neden kızdı orayı tam anlayamadım bir iğne iplik için bukadar konuyu uzatmayın boşgeçin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…