- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Hatta bu yüzden çok yorgun olan eşi ,dinlenecegi yere o yorgun haliyle birde kavga etti.Hadi annesi düşünmüyor yorgunluğunu ,hanfendi de, aman kocam yorgun neyse yarın konuşalım bu konuyu dememiş baya kavga etmiş adamla.Siz olayı öyle görmek istiyor olabilirsiniz ama netice hiç öyle demiyor. Sonuç olarak eşinizin beş dakika da halledip dinlenmeye geçebileceği bir işi sakız gibi uzattınız mı uzatmadınız mı
Evde yatan da doğurduğu oğlu, ayağına çağırdığı da doğurduğu oğlu. Size ne oluyor bu durumda? Adam yorgunsa gitmek istemiyorsa annesine der ki; kardeşim çıksın alsın, gelemem yorgunum. Dememiş. Götürmek istemiş. Bu vesileyle annesini görmek istemiş belki. Anne ile çocuk arasına girmeyin bir zahmet. Kocaman adam kendisi çocuk sahibi olmuş ama annesine gidip gitmemesine karısı karar veriyor ilginç!Oma huzur vermeyen ben degil, onu hic dusunmeyen ailesi. Sen annesin evde diğer oğlun yatarken gecenin geç vaktinde iğne için diğer oğlunu ayağına çağırmak nedir?
O konuda haklı olabilirsiniz ama bunu belki de daha uygun bir zamanda yapmış olsaydınız en azından bu kadar gerilmezdiniz. Şu an ki durumda sizi düşüncesiz olarak görmek çok kolay. Eşiniz de böyle yorumlamış olabilir gayet.Uzattım. Ama eşimi hizmetçi olarak görmeye devam ederlerse yine uzatabilirim. Bazı konuları sırf uzamasın diye kapatmak ilerde daha büyük yaşayacağımız olayların temelini oluşturuyor.
Bizi alıp öyle eve geçti, kendisi içeri girdi, oldu kızıyla eşini almasın ama annesinin ipliği için sokak sokak dolassin, sizin dediginiz is mi ? Annemde oturmadik cocugu hazirlayana kadar bekledi icerde sadece.Eşinizin annesi olmaya çalışmayın. Size ne koca adam götürmek istediyse götürsün. İplik verip gelcek alt tarafı taş taşımayacak. Bu kadar hassassanız adamı evinizde bekleyin ayrıca kimse yorgun argın kayınvalidesine gitmek de istemez..
Zaten esim ailesine gereken tepkiyi koyamadığı için bu haldeyiz biz şuan.O konuda haklı olabilirsiniz ama bunu belki de daha uygun bir zamanda yapmış olsaydınız en azından bu kadar gerilmezdiniz. Şu an ki durumda sizi düşüncesiz olarak görmek çok kolay. Eşiniz de böyle yorumlamış olabilir gayet.
Niye siz kendiniz gelemiyor musunuz evinize yorgun adamı ayağınıza çağırıyorsunuz? Size gelince eşiyle çocuğunu alacak ama bi ipliği annesine verip gelemeyecek yorgun diye :) Sizin yaptığınız sadece kapris kocasını düşünen kadın böyle davranmaz. Adam az bile kızmışBizi alıp öyle eve geçti, kendisi içeri girdi, oldu kızıyla eşini almasın ama annesinin ipliği için sokak sokak dolassin, sizin dediginiz is mi ? Annemde oturmadik cocugu hazirlayana kadar bekledi icerde sadece.
Iğne iplik kadar basit bir mevzu için annesini kıramasın ama ufacık çocuğu orda kaç saat babasını görememiş onu gelip almasın dimi, gerçekten kendi ailenizde de böyle davrandığınızı düşünmüyorum. Onun önceliği BİZİZ. Annesi pek tabi diger oglundan isteyebilir ama benim kızım tüm gün babasını görmedi tabiki gelip alacak.Niye siz kendiniz gelemiyor musunuz evinize yorgun adamı ayağınıza çağırıyorsunuz? Size gelince eşiyle çocuğunu alacak ama bi ipliği annesine verip gelemeyecek yorgun diye :) Sizin yaptığınız sadece kapris kocasını düşünen kadın böyle davranmaz. Adam az bile kızmış
Yazdiklariniz o kadar garip geliyorki adeta konunuzdan ayrilamadimIğne iplik kadar basit bir mevzu için annesini kıramasın ama ufacık çocuğu orda kaç saat babasını görememiş onu gelip almasın dimi, gerçekten kendi ailenizde de böyle davrandığınızı düşünmüyorum. Onun önceliği BİZİZ. Annesi pek tabi diger oglundan isteyebilir ama benim kızım tüm gün babasını görmedi tabiki gelip alacak.
E tamam ben almasın demedim ki. Sizi tabiki alacak almış da ama annesine de iplik bırakıp gelebilir yani. Eşinizi düşündüğünüz yok sadece ailesine gıcık olduğunuz için muhtemelen saçmalıyorsunuz. Ben bu ailenin önüne geçme çabasını da anlamıyorum sanırım herkesin yeri farklı bi öncelik durumu yok yani sizin olayınızda. Adam sizi hasta yatağınızda bırakıp ailesine koşmamış. Bu şekilde benim kızım babasını görmesin mi dediğiniz çocuğunuzun psikolojisini, aile huzurunuzu bozarsınız. Tercih sizin.Iğne iplik kadar basit bir mevzu için annesini kıramasın ama ufacık çocuğu orda kaç saat babasını görememiş onu gelip almasın dimi, gerçekten kendi ailenizde de böyle davrandığınızı düşünmüyorum. Onun önceliği BİZİZ. Annesi pek tabi diger oglundan isteyebilir ama benim kızım tüm gün babasını görmedi tabiki gelip alacak.
Hanimlar dun gece sitede bir sorun yaşandı sanırım konumu göremiyordum şimdi düzeldi galiba yorumlarınızı bekliyorum.....
Geçen aydan beri bıraktık, eşim tipik ailesine laf söyleyemeyen ama eşine geldi mi atara atar gidere gider modunda. Oysa ki kapiyi kapattigimiz zaman ben o ve kizimiz var, ailesi ile aradaki cizgiyi Iyi ayarlasa zaten ben de bu kadar mutsuz bir es olmam. Beni mutsuz eden onun onlara bisey diyememesi.Merhaba. Ben bu konunuza yorum yapmayacağım. Ama şöyle bir eski konularınıza baktım da anlaşamadığınız, sürekli şikayet ettiğiniz sizi anlamayan, sizin anlatımlarınıza göre de aşırı aileci, arkanızda durmayan, aranızdaki sorunlarınızı konuşarak çözemeyip annelerden yardım isteyen bu adamdan bir çocuk daha yapmak için niye bu kadar uğraşıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?